Jeg har minst 6-7 ganger sendt henvendelse pga. appen til iPhone pusher kjendis og sportstoff til tross for at jeg har det slÃ¥tt av. Ikke en eneste gang har de respondert, selv ikke etter Ã¥ ha sendt m... ãã£ãšèŠã
Hva skal vi med disse Avisene eller Dagbladet .Siden jeg ble fÞdt er det samme nyhetbilder hele tiden. NÃ¥r jeg leser sÃ¥ er som en 10 Ã¥ring som har lest litt ,. Dette blir for dumt,...... De skriver om... ãã£ãšèŠã
De oppdaterer oss med viktige nyheter. Og det er vel og bra. Men de deler utallige gamle artikler, og noen av de deler de 5-10 ganger. De deler klipp som har sirkulert pÃ¥ YouTube i 10 Ã¥r. NÃ¥r de... ãã£ãšèŠã
Enormt mye clickbait, sjeldent bra lesestoff og generelt bare dÃ¥rlig inntrykk. Klarte Ã¥ lure med til Ã¥ kjÞpe dagbladet pluss med en overskrift for litt siden. Sa opp med en gang og ble oppringt av... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ledende nettavis i Norge. Oppdatert dÞgnet rundt med saker spesialskrevet for nett av egen redaksjon. Fokus på nyheter, sport, kultur, feature reportasje, forbrukerstoff og kjendiser.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Kan det bli verre?
Opplevelsen jeg hadde var rett og slett at jeg var dum nok til å trykke på en video-link på dagbladet.no
Jeg forventet en video, men ble i stedet plaget av to raringer med ekstrem ADHD. Jeg måtte slå av nettleser-fanen for å bevare min mentale helse. FÞler at jeg må advare andre for dette var ille!
Jeg kan klare den endelÞse mengden av klick baits og AKKURAT NÃ
!!!!!!!!! fordi du vet hva som venter, men ingenting kunne forberede meg på video-linken.
Elendig
Elendig. Fake news og reklame for egne bedrifter til avgåtte journalister.
Clickbait bladet
Mest fake news og dårlige clickbait overskrifter, burde heller hete clickbait bladet.
Spammer på privat mobil
Spammer på privat mobil. Selv man sender stopp til 2255 pågår enda.
SÞppel
SÞppel. Mye fake news. Les nyhetene dine på et annet troverdig nettsted.
Falske nyheter
Falske nyheter. Stol aldri på noe Dagbladet skriver.
Det finnes bedre aviser med konstruktivitet
En god avis for konforme nordmenn som elsker unyanserte ensidige nyheter, politisk korrekthet, gossip, og demonisering av foreldre.
En Grei avis ...
Men ikke så mye mer.
Foretrekker en annen avis men her er det kun smaken hos hver enkelt individ som avgjÞr også.
+++ Redaksjonelt Innhold
+++ Avis generelt
- - Politisk ståsted
dagbladet en avis man bare må lese
jeg synnes det att dagbladet er en bra avis som jeg bruker å kjÞpe den i helgene eller så går jeg på nettet å leser dagbladet der.
dagbladet er den beste avis