All english / not native speaking, stay away from Dansk BÃ¥dskole. Vi har haft en ikke dank / engelsk talende person med pÃ¥ kurset med hans dansktalende kollega som ogsÃ¥ skulle bestÃ¥r spee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skuffende og uprofessionelt kursus Kurset var dÃ¥rligt organiseret. Vi sad ude i kulde og regn i flere timer. Teorien blev hurtigt overstÃ¥et, og der var ikke tid nok til grundig gennemgang. De prakt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejlig oplevelse. Fine forhold, godt udstyr (bÃ¥d/lokaler). God instruktÞr. Og super sensor. Kan virkelig anbefale Dansk bÃ¥dskole Horsens. De tilbÞd ogsÃ¥ at vi kunne tage vandscooter certifikat. Nu vi... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop taget mit duelighedsbevis i Horsens i weekenden og havde en super god oplevelse begge dage! Underviseren havde en fantastisk evne til, at formidle stoffet pÃ¥ en seriÞs, jordnÊ... ãã£ãšèŠã
SpeedbÃ¥dskÞrekort, SpeedbÃ¥dscertifikat eller SpeedbÃ¥dsbevis â ja sÃ¥ tales der om det samme bevis. Som du sikkert ved har âkÊrt barn har mange navneâ. Der kommer flere og flere politikontroller pÃ¥ vandet, og bÞderne er temmelig store. â sÃ¥ fÃ¥ nu styr pÃ¥ sikkerheden og sejl lovligt.
Jenny Kammergaardsvej 13 st th, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
All english / not native speaking, stay away from Dansk BÃ¥dskole.
Vi har haft en ikke dank / engelsk talende person med på kurset med hans dansktalende kollega som også skulle består speedbpdsbevis i Horsens. VI har skrevet til Dansk Baadskole gentange gange inden kurset og forklaret at Tomislav ikke kan fortå dansk eller engelsk, samt om hans kollega kan samtidigt oversÊtte for ham til toerien og prÞven . Der blev svaret på mails at det ikke er problem, vi skrev igen for at sikre os og der blev svaret at der bliver fundet en lÞsning
Da de ankom til kurset blev der opkrÊvet omkring 1750 kr. som skulle overfÞre til mobil pay med det samme, og de blev sendt på baaden med 8 andre i omkring 2 timer. Der blev ikke spurgt nogen om han kan snakke eller skrive engelsk, eller nÊvnt noget som helt omkring prÞven. Tomislav forstod intet på båden.
Da de endeligt kom tilbage og mÞdte censoren blev de bedt om at overfÞre 550 kr. til teoriprÞven. Teori prÞven blev afviklet i helt samme tidspunkt både til hans dansk talende ven og Tomislav. Det var ikke muligt at oversÊtte eller hjÊlpe . Censoren var en Êldre mand der heller ikke forstod engelsk, og han var ikke informeret omkring tomislav .
Der blev stoppet midt i prÞven og sagt til Tomislav at han ikke kan komme med på båden og fortsÊtte pga. problemer med kommunikation, og det var ikke muligt at oversÊtte for ham. Han blev gjort totalt til grin.
Da vi klager til Dansk Baadskole fortsÊtter de blot det samme , med at vi skal skelne mellem undervisning og prÞven da det er 2 forskellige ting. Det er fuldstÊndigt latterligt, de har nÊvnt intet til os inden betaling at vi skal skelne på noget som helt eller kontakte nogen omkring prÞven.
Anmeldensen bliver Êndret hvis Dansk Baadskole returnerer vores penge, ellers ryger den videre til vores advokat.

Dansk BÃ¥dskole ããã®åç
Jeg har haft en fremragende oplevelse med at tage Speedbåd bevis, ved Peter hos Dansk Bådskole.
Jeg havde valgt kurset som selvstudie, hvilket jeg fandt meget godt til mig, da man kunne lÊse materialet igen, og igen for at sikre sig man havde styr på det. Efter hvert modul var der en multiple choice quiz og materialet, hvilket gjorde man kunne teste sig selv i det man havde lÊrt. Der var mange flere spÞrgsmål til hvert modul end til selve prÞven, så man fÞlte sig godt klar, hvis man svarede rigtigt på 90% af dem.
Der er også en "TeoriprÞve" sektion, hvor du kan prÞve krÊfter på 6 teoriprÞve formater, hvilket er 20 spÞrgsmål, blandet på tvÊrs af modulerne.
Nu til selve dagen, vi mÞder kl. 10 i Horsens, og havde regnet med at vi skulle vÊre seks mand til et hold, men vi bliver fortalt af Peter at de andre have afmeldt, så det var kun os. KÊmpe kudos, for stadig at kÞre et hold med kun to på, senere lÊrte jeg at han aldrig aflyser, heller ikke hvis man kun er en person.
Vi synes bare det var fedt, fordi så havde man mere den her 1:1 sparring, og havde rig mulighed for spÞrgsmål, at Þve sig osv.
Vi får endda en rigtig lang sejltur, som mange ikke får, da vi ender med at sejle fra Horsens, ned til Juelsminde og får faktisk taget vores prÞve i Juelsminde havn i stedet for, da censoren lige kunne komme forbi der i stedet, super fleksibilitet fra begge parter.
Vi får taget vores teoriprÞve og praktisk prÞve på stedet af Claus (Klaus?) fra Navida, som er super flink og som er stille og rolig i det hele.
Vi sejler ud, og tager prÞven som er ligetil, da min kÊreste så misser "Mand over Bord" dukken, fÞrste gang fordi hun kom fra den forkerte side, forklarer han et trick til at hvordan man bedre kan sikre sig at komme tÊt nok på, og at hun bare skal vende om og prÞve at samle dukken op igen. Meget behagelig oplevelse.
Alt i alt, vil jeg anbefale Peter og Dansk BÃ¥dskole til andre, og jeg kommer tilbage efter et Teoretisk Duelighedsbevis.
Skuffende og uprofessionelt kursus
Kurset var dÃ¥rligt organiseret. Vi sad ude i kulde og regn i flere timer. Teorien blev hurtigt overstÃ¥et, og der var ikke tid nok til grundig gennemgang. De praktiske Þvelser blev dÃ¥rligt forklaret, og vi nÃ¥ede ikke at Þve det, vi skulle kunne til prÞven. InstruktÞren skÊldte ud i stedet for at vejlede â meget utrygt, isÊr for nybegyndere. Jeg kan ikke anbefale Dansk BÃ¥dskole â Svendborg.

Dansk BÃ¥dskole ããã®åç
Super god oplevelse! Jeg var sprit ny speedbådsfÞre, men fÞlte mig godt taget af og instrueret fra start til slut af Peter.
Behagelig censor, hvor man nÊsten glemte at man var til prÞve og nervÞsiteten forsvandt hurtigt. Og på trods af at indholdet i teoriprÞve var lidt anderledes end forventet, gik det godt for alle.
Alt i alt en sjov og god dag. Klar anbefaling herfra!

Dansk BÃ¥dskole ããã®åç
Jeg er godt nok nÞd til at sige det var mega fed at komme for at lÊre noget. Men med det humÞr det bliver lagt for dagen kan det kun blive en god dag som man må sige det også blev mega mange tak til både instruktÞr og senser
Ps kommer aldrig til at glemme champagne tillÊgning ððð€£

Dansk BÃ¥dskole ããã®åç
Booket - lÊst materialet i gennem, kÞrt til Horsens - hygge om bord og hele holt har bestået.

Dansk BÃ¥dskole ããã®åç
Super fin oplevelse at tage Speedbåd certifikat hos Peter, som ved rigtig meget og er god til at lÊre fra sig.
Adgangen til materialet man skal Þve sig på, er bygget godt op, og man kommer godt omkring de forskellige emner.
Da jeg aldrig har sejlet fÞr, så startede jeg helt fra bunden på dette kursus.
Tilmeldte mig onsdag eller torsdag, Þvede mig på teorien inkl. de tests der er i forbindelse med hver lektion. Og så var de praktiske Þvelser, prÞver og eksamen den fÞlgende sÞndag.
Kurset var programsat til at skulle vÊre i Juelsminde, men det blev flyttet til Horsens i stedet for, ingen problem for mig.
Det kunne vÊre en ide til nÊste kursus at oplyse lidt om praktisk påklÊdning.
Da praktisk undervisning og eksamen foregår i en RIB (En stor gummibåd) ude på vandet, så kan man godt blive lidt våd. Så det kunne måske vÊre en ide at skrive på hjemmesiden lidt om praktisk påklÊdning og fx at regntÞj/regndragt vil vÊre en fordel. :)
Får jeg behov igen, så vil jeg vÊlge Dansk Bådskole igen.
Kanon flinke under viser og det blev bare hyggeligt at ta bevis

Dansk BÃ¥dskole ããã®åç
Det var desvÊrre ikke den bedste oplevelse jeg havde med Dansk Bådskole. Jeg havde lÊst anmeldelserne fÞr jeg valgte dem, men kan ikke genkende den gode (generelle) score de har fået.
Min anmeldelse går på Y3 over 2 weekender i Aarhus med Peter som underviser. Det skal siges jeg bestod (med nÞd og nÊppe), men synes stadig det er relevant at dele min oplevelse. Jeg vil ikke vÊlge Dansk bådeskole igen.
1. Jeg fik ikke at vide fÞr min tilmelding, at jeg faktisk ikke opfyldte de adgangsgivende krav til at gå til Y3 prÞven (jeg opfyldte kravene fÞr sommeren 2023 hvor kravene Êndrede sig). Det betÞd at jeg udover at miste 1 af de 4 dages undervisning også skulle betalte 1.995 kr. for at gå til praktisk duelighedsundervisning og 450kr. I prÞvegebyr. Det kan godt vÊre det ikke er deres ansvar, men alligevel.
2. Lokalet kunne ikke afskÊrme for solen, så man kunne ikke se hvad der blev vist på den lille skrÊm der blev brugt. Man skulle derfor sidde med sin egen computer for at kunne fÞlge med.
3. Savnede helt generelt et overblik over hvad planen var for de 4 dage. Det var f.eks. fÞrst på dag 2, da der var 1 der spurgte hvad Y3 giver adgang til at man fik det at vide.
4. Af de 4 dage man havde betalt for, var det stort set kun 1. dag der var reel undervisning (måske en lille smule på dag 3 hvor jeg jo ikke deltog men hvad jeg kunne forstå på de andre deltagere var det meget lidt). Resten af tiden brugte vi på at Þve opgaver for at kunne bestå stopprÞven der var nÞdvendig for at kunne komme til den mundtlige prÞve.
5. Vi fik at vide at det var 1 af 6 stopprÞver vi kunne komme op i, som vi fik udleveret, så det var dem jeg Þvede og Þvede, men da jeg kom til prÞven var det ikke 1 af de 6.
6. Vi fik stort set ikke at vide hvordan det mundtligt prÞve skulle foregå, men der blev lagt vÊgt på at man fik lavet en sejlplanlÊgning (eller bruge en af dem der blev udleveret som eksempel), som man kunne slå op i hvis nÞdvendigt. Jeg vil tro at ca. 60% af den mundtlige prÞve var meteorologi eller andet som vi slet ikke havde fået undervisning i og den tid jeg havde brugt på sejlplanlÊgningen var spild af tid.
Al nervÞsitet forsvinder som dug for når man ankommer og kommer igang. Kan klart anbefales.
Super oplevelse og godt udstyr på vandet.
Smil på fra start med en god instruktÞr og til sidst meget kompetent censor.
5 stjerner herfra
Rigtig god instruktÞr og venlig censor.
Det tog bare ALT for lang tid. 1 time over tid.
Så sÊt tid af.
Ellers alt godt.
Fantastisk faglig oplevelse. God kvalitet i undervisningen, dygtige kompetente undervisere og hvis ikke der var spÞrgsmål, var videre. Eneste minus var, at der ingen forplejning var, kun kaffe!
Vi har lige vÊret på speedbådsskole i Horsens ved Jimmy og Johnny. Jeg var der sammen med 2 af mine piger. Vi havde en fantastisk oplevelse og fÞler os super godt vejledt, stor tak fra fam Andersen :-)
Nem og overskuelig undervisnings materiale.
Frisk og god underviser.
Super god oplevelse på vandet idag.
Super kompetent instruktÞr og behagelig censor.
Kan varmt anbefales.
Super god instruktÞr og dejlig afslappet atmosfÊre
Kan kun anbefale dem og ikke mindst Peter
Godt kursus, god instruktÞr og god censor. God oplevelse og fantastisk vejr ð
God og hÞflig kontakt til/med Peter :) Vi havde dog booket i Fredericia 2 gange hvor begge gange er blevet flyttet dagen fÞr til Horsens- hvilket var lidt trÊlsâŠ. Og der stÃ¥r ikke noget pÃ¥ hjemmesiden med mindst x antal deltagere og mulighed for flytning. Men vi tog til Horsens og her mÞdte vi en mega sÞd og dygtig ung instruktÞr, som lÊrte os det vi skulle ude pÃ¥ vandet. Meget grundig og forklarende.
Censor var sÞd og teori var nemt og prÞven på havet gik også godt. Alt i alt en rigtig god oplevelse, dog må I godt få styr på om I egentlig tilbyder Fredericia :)
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã