Fredag d.27/6 tog jeg bÃ¥de speedbÃ¥d- og vandscooter certifikat hos Dansk BÃ¥dskole. Min underviser hed Stefan og han fÃ¥r 5/5 stjerner herfra. Han var behjÊlpelig under hele kurset og han tog sig tid ti... ãã£ãšèŠã
Skuffende og uprofessionelt kursus Kurset var dÃ¥rligt organiseret. Vi sad ude i kulde og regn i flere timer. Teorien blev hurtigt overstÃ¥et, og der var ikke tid nok til grundig gennemgang. De prakt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejlig oplevelse. Fine forhold, godt udstyr (bÃ¥d/lokaler). God instruktÞr. Og super sensor. Kan virkelig anbefale Dansk bÃ¥dskole Horsens. De tilbÞd ogsÃ¥ at vi kunne tage vandscooter certifikat. Nu vi... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop taget mit duelighedsbevis i Horsens i weekenden og havde en super god oplevelse begge dage! Underviseren havde en fantastisk evne til, at formidle stoffet pÃ¥ en seriÞs, jordnÊ... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SpeedbÃ¥dskÞrekort, SpeedbÃ¥dscertifikat eller SpeedbÃ¥dsbevis â ja sÃ¥ tales der om det samme bevis. Som du sikkert ved har âkÊrt barn har mange navneâ. Der kommer flere og flere politikontroller pÃ¥ vandet, og bÞderne er temmelig store. â sÃ¥ fÃ¥ nu styr pÃ¥ sikkerheden og sejl lovligt.
Jenny Kammergaardsvej 13 st th, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
- info@danskbaadskole.dk
- www.danskbaadskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God og hÞflig kontakt til/med Peter :)âŠ
God og hÞflig kontakt til/med Peter :) Vi havde dog booket i Fredericia 2 gange hvor begge gange er blevet flyttet dagen fÞr til Horsens- hvilket var lidt trÊlsâŠ. Og der stÃ¥r ikke noget pÃ¥ hjemmesiden med mindst x antal deltagere og mulighed for flytning. Men vi tog til Horsens og her mÞdte vi en mega sÞd og dygtig ung instruktÞr, som lÊrte os det vi skulle ude pÃ¥ vandet. Meget grundig og forklarende.
Censor var sÞd og teori var nemt og prÞven på havet gik også godt. Alt i alt en rigtig god oplevelse, dog må I godt få styr på om I egentlig tilbyder Fredericia :)
Duelighedsbevis
Hjelpsomhed fra foerste kontakt med Peter og fuld support hele vejen igennem.
Pensummet blev ikke gjort sverere end det var og det var fuld opbakning hele vejen igennem.
( Og en varm Coverall da det blev lidt koldt)
Tak Peter for et velgennemfoert kursus.
Ole
Kompetent og super oplevelse .
Kompetent og super oplevelse .
Peter var utrolig flink er bare helt igennem et empatisk menneske der tager hånd om alle .
Sensor mener han hed Henning var super dygtig og delte ud af sin store viden .
Har hÞrt at andre steder kan det vÊre lidt rodet med aflysninger osv ..det oplever i ikke her âŠsuper oplevelse med eleven positiv i fokus .
Tak til Peter og sensor for en god sjov og lÊrerig oplevelse .
Venligst
René Ellgaard
Super oplevelse
Super oplevelse, god instruktÞr og nemt at bruge online undervisningen.
Fuld 5 herfra.
Vh. Jens
Vi havde en super god instruktÞr tilâŠ
Vi havde en super god instruktÞr til vores speedbådsbevis som vi tog i Horsens Havn.
Han gav rigtig gode input til både den praktiske og teoretiske prÞve - og generelt det at sejle.
Det hele foregik meget professionelt - og Dansk BÃ¥dskole kan helt klart anbefales
God oplevelse
InstruktÞren gjorde det til en god oplevelse. Han var god til at forklare og fortÊlle undervejs.
Great experience
Great experience. A lot of great advices and practical sailing lessons were given. Even with little Danish language knowledge there was no problems communicating with instructors.
Vi er 7 ud af 7 der bestodð
Vi er 7 ud af 7 der bestodð
Hyggeligt kursusforlÞb med humoristisk sans ð.
Det har vÊret en god oplevelse ð
Super fint kursus forlÞb
Super fint kursus forlÞb - både med duelighedskursus og speedbådscertifikat
Fremragende
Vi tog duelighedsbevis på en weekend i Horsens med Peter som underviser. Der var hyggeligt og vi fik en masse gode vÊrktÞjer og tips med derfra.
Kan bestemt anbefales ð
Undervisning til UG.
Det var en super lÊkker dag, både på vandet og i teorilokalet. Vi var seks mand på holdet, og hvor vi alle bestod. Tak for gode forklaringer, og ikke mindst det gode humÞr. Jeg vil helt klart anbefale Dansk Bådskole til andre fremover, da jeg kun har haft en rigtig god oplevelse her.
Det var meget trygt og sjovt
Det var meget trygt og sjovt, og fÞlte virkelig at både underviser og censer var utrolig dygtige til at vÊre nÊrvÊrende og glÊder mig til Skipper 3
Havde en fin dag pÃ¥ vandet med et lilleâŠ
Havde en fin dag på vandet med et lille hold på fire som alle bestod. Peter som afholdt kurset var god til at forklare, samt vise kursisterne, de ting de skulle kunne til prÞven.
Super god instruktÞr.Super god censor
Super god instruktÞr.Super god censor. Begge gode til at give tip omkring sejlas. Alt i alt en god, og sjov oplevelse.
Undervisning pÃ¥ den simple mÃ¥de somâŠ
Undervisning på den simple måde som alle kan forstå
Jeg har netop taget mit duelighedsbevisâŠ
Underviseren havde en fantastisk evne til, at formidle stoffet på en seriÞs, jordnÊr, forståelig og humoristisk måde og tiden flÞj afsted.
De bedste anbefalinger til Dansk BÃ¥dskole herfra!!
Og så glÊder jeg mig til, at jeg skal igang med Yachtskipper 3 hos dem!
Mvh
Nicolas
Top professionel undervisning pÃ¥ etâŠ
Top professionel undervisning på et sprog som den almindelige dansker kan forstå.. Peter gjorde det nemt for mig som elev at fÞle mig klÊdt på til sejle.
Helt enkelt og godt gennemfÞrt
Materialet til speedbådskÞrekortet som du modtager straks efter din tilmelding, er skrevet i et let og enkelt sprog, hvor der med en smule hjemmearbejde nÊrmest er garanti for, at man klarer den teoretiske del uden problemer - brug de små delprÞver online til hvert afsnit til at nå niveauet for viden så hurtigt som muligt. Selve den praktiske prÞve foregik med samme enkle tilgang til tingene fra både instruktÞr og censor, instruktion, afprÞve, demonstrere - mere enkelt kan det vist ikke blive. Kun kan anbefales herfra
Fantastisk lÊrer til at undervise
Fantastisk lÊrer til at undervise , flink rar og viste hvad han havde med at gÞre
Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Det hele forgik stille og roligt med en professionelt og seriÞst tilgang.
Kan varmt anbefale dansk bådskole