レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hotel Punta Maquinaz er totalt oversolgt. Var der i uge 5 2026. Fik vÊrelse med store fugtskjolder pÃ¥ vÊgene som vi efter klage og 2 dage fik byttet. Maden elendig, sÃ¥ flere borde i restauranten send... もっず芋る

䌁業が回答したした

UdmÊrkede pakkerejser med fly fra CPH Guider reagere hurtigt pÃ¥ sms'er nÃ¥r man er pÃ¥ destinationen. Danski burde mÃ¥ske overveje om man kan charter fly dwr ikke lander om eftermiddagen, sÃ¥ man kommer... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har efterhÃ¥nden vÊret pÃ¥ 25 skiturer i Europa. FÞrste tur med Danski. Grundet vejr i Tyskland blev vores tog aflyst og vores hjemtransport blev pÃ¥virket. HjÊlpen fra guider og Danski var helt fÊnomena... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkeligt godt hotel med fantastisk mad. Sidste Ã¥r var lidt for meget larm, lidt for mange dage, det var der gjort noget ved i Ã¥r, sÃ¥ derfor et stort 5 stjernet hurra. Udover mindre larm pÃ¥ selve ho... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1234件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 87に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Nok det vÊrste sted jeg har vÊret

Nok det vÊrste sted jeg har vÊret. Nordstern er så ringe.Mad der er lavet på forhånd og som ikke engang er varmt eller smager af noget. En ledelse der er ligeglade med sine "slaver" og fyrer dem hvis de siger noget imod og en narcissist i restauranten der er ligeglad med alle andre end sig selv.

Bare rolig ligger det op over alt så alle ved de skal holde sig vÊk

VÊrste oplevelse i mit liv

2025幎12月1日

KÊre Tobias,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi naturligvis meget kede af at lÊse, da det pÃ¥ ingen mÃ¥de afspejler det niveau, vi Þnsker at levere – hverken for vores gÊster eller vores medarbejdere.

Vi tager kritik af både mad, service og arbejdsmiljÞ meget alvorligt, og din feedback giver os anledning til at se grundigt på de forhold, du beskriver. Når det er sagt, kan vi ikke genkende billedet af vores ledelse eller måden, vi behandler vores medarbejdere på, men vi tager det som et klart signal om, at der er noget, vi bÞr fÞlge op på.

Vi vil meget gerne gå i dialog og få uddybet din oplevelse, så vi konkret kan undersÞge sagen og lÊre af den. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har lyst til at uddybe.

Vi beklager oprigtigt, at dit ophold ikke levede op til dine forventninger.

Mvh. Danski // AK

Kulinarisk skuffelse

Vi er desvÊrre blevet meget skuffede over kvaliteten af maden på årets nytårsferie med Danski til St Anton, hvor vi bor på Heart Hotel Arlberg. Vi genvalgte dette hotel, da vi havde en fin oplevelse sidste år. Men vi har nu i tre dage oplevet, at få serveret lunken suppe og hovedretter som både i kvalitet og mÊngde på ingen måde svarer til beskrivelserne på hjemmesiden.
Det har ikke vÊret muligt at få afklaret, hvordan kÞkkenet har tÊnkt sig at lÞfte opgaven i forhold til nytårsmenuen i morgen. Men det står dog klart, at maden bliver leveret udefra, og således blot igen vil blive opvarmet i hotellets kÞkken.
Vi har derfor valgt at forsÞge at finde et andet sted at spise på årets sidste aften.
De sÞde og smilende unge mennesker, som er ansat på stedet, gÞr helt klart deres bedste - men det må virkelig vÊre svÊrt for dem at håndtere gÊsternes reaktioner på den så relativt dårlige mad, som de hver dag må servere.
Alt i alt mÃ¥ vi konkludere, at niveauet er faldet betragteligt, siden vi besÞgte samme hotel for et Ã¥r siden. Ærgerligt!! Det skal ogsÃ¥ nÊvnes, at det pÃ¥ nogle af vÊrelserne i perioder har vÊret helt umuligt at fÃ¥ et varmt bad.

2025幎12月30日

KÊre Inger,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse fra jeres nytårsferie i St. Anton. Det er vi oprigtigt kede af at lÊse.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster – slet ikke nÃ¥r I har valgt Heart Hotel Arlberg igen pÃ¥ baggrund af en god oplevelse Ã¥ret fÞr. At maden har vÊret lunken, og at kvalitet og portionsstÞrrelser ikke har levet op til vores beskrivelser og jeres forventninger, tager vi meget alvorligt.

Det samme gÊlder den manglende afklaring omkring nytårsmenuen, som forståeligt nok har skabt usikkerhed og frustration. Håber trods alt den blev god.

Vi beklager ogsÃ¥ meget, at der i perioder har vÊret udfordringer med det varme vand pÃ¥ nogle af vÊrelserne – det er selvfÞlgelig ikke acceptabelt, og noget vi fÞlger op pÃ¥ med hotellet.

Tak fordi du samtidig fremhÊver personalets indsats. Vi ved, at de unge medarbejdere på stedet gÞr deres bedste for at give gÊsterne en god oplevelse, og vi er kede af, at rammerne ikke har gjort det muligt denne gang.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med i vores videre dialog med både hotel og leverandÞrer, så vi kan sikre et niveau, der matcher det, vores gÊster med rette forventer.

Håber trods alt at I har lyst til at rejse med os igen i fremtiden, for vi ved vi kan gÞre det bedre end dette.

Rigtig god dag til dig.

Mvh. Danski //AK

Lad vÊr st rejse med dem til Alpe

Lad vÊr at rejse med dem til Alpe d'huez. Hvis du vil have en god skiferie! For det fÞrste sÃ¥ bliver du transporterer langt i de dÃ¥rligste franske busser fra Lyon lufthavn hvilket er langt vÊk fra Alperne. Men de skal jo have det billigst muligt sÃ¥ derfor Lyon i stedet for Grenoble 🫣
Derudover sÃ¥ var der ikke nok mad pÃ¥ hotellet sÃ¥ 2 dage mÃ¥tte vi have 2 retters menu i stedet for den 3 retters menu som vi havde kÞbt og betalt for. Derudover sÃ¥ takseret personalet mig for meget nÃ¥r man skal betale sin regning og da det blev opdaget bagefter fik jeg ingen kompensation eller i det mindste en undskyldning. Hvis du alligevel rejser med dem til Alpe d'huez sÃ¥ tag en bÊkken med for pÃ¥ den lange kÞretur i bussen, er der intet toilet og der stoppes helst ikke undervejs 🫣

Note! En af dagene var området lukket ned pga kraftige vindforhold så vi fik ikke stået på ski. Dagen efter talte jeg med nogle Belgiere som sagde at liftkortet også duet i Le Deux Alpes og de havde taget den lokale bus derover på 1 time. Den info kunne guiderne godt havde givet os at det var muligt at stå i Les Deux Alpes?!

EfterfÞlgende har jeg fået at vide fra andre Danski gÊster, der talte med liftkort kontoret. Når et liftkort er ubrugt en hel dag, kan liftkort dagen rykkes til en senere dag.

2025幎12月27日

KÊre Tommy,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er sÃ¥ kede af at hÞre, at din skiferie til Alpe d’Huez ikke levede op til dine forventninger.

Transporten fra Lyon er en lÊngere kÞretur, hvilket vi bestrÊber os på at informere tydeligt om inden afrejse. Når det er sagt, er vi kede af at hÞre hvis både komfort, pauser og information undervejs ikke har vÊret tilfredsstillende.

Det er meget beklageligt, hvis den aftalte pension ikke er blevet leveret fuldt ud, eller hvis der er opkrÊvet for meget uden efterfÞlgende undskyldning eller opfÞlgning. Det vil vi helt sikkert bestrÊbe os mod at blive bedre til.

Når skiområdet er lukket på grund af vejrforhold, er det desvÊrre uden for vores kontrol. Når det er sagt, beklager vi, hvis I ikke har fået tilstrÊkkelig information om alternative muligheder, herunder brug af liftkort i nÊrliggende skiområder eller muligheden for at flytte en ubrugt skidag.

Din feedback er vigtig for os, så vi kan lÊre af oplevelsen og forbedre os, så endnu engang tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Mvh. Danski //AK

SkÞn tur uden problemer

Generelt godt serviceniveau fra Danski, hvor alt var godt tilrettelagt. Jeg er tilfreds og tager gerne på tur med dem igen.

Hej Chris,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at alt forlÞb uden problemer, og at du havde en skÞn tur. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din ros til vores serviceniveau – og vi hÃ¥ber at byde dig velkommen pÃ¥ endnu en skiferie i fremtiden!

Virkelig god tur

Virkelig god tur, hvor alt forlÞb som forventet fra Danski.
God information, godt hotel og super skiområde .
Vi vender tilbage nÊste år

Hej Solvejg,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at alt levede op til forventningerne – fra information og hotel til det skÞnne skiomrÃ¥de.

Vi glÊder os allerede til at sende dig afsted igen nÊste år!

Bedste skiferie nogensinde

Helt igennem fantastisk rejse. Havde den bedste uge på ski, fede arrangementer, hyggelige guider og heldigvis det bedste vejr vi kunne Þnske os.

2025幎3月14日

Hej Sander,

Wow – sikke en fantastisk anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du har haft din bedste skiferie nogensinde med fede arrangementer, hyggelige guider og perfekt vejr. Det lyder som en uge, der bliver svÊr at slÃ¥!

Tusind tak for din feedback – vi hÃ¥ber at se dig pÃ¥ pisterne igen nÊste sÊson!

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
* Hotel tÊt på lift og byen
* God kommunikation omkring opholdet, specielt var det dejligt med en opringning fra guiden på stedet nogen dage inden ferie.
* Modtagelse på hotellet - meget prof.
* Udlevering af liftkort - uden problemer.
* Guider altid klar til at hjÊlpe.

2025幎3月19日

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både hotellets beliggenhed, vores kommunikation og ikke mindst servicen fra vores guider.

Vi gÞr vores bedste for at sikre, at alt forlÞber gnidningsfrit – lige fra fÞrste kontakt til du stÃ¥r klar pÃ¥ pisten – sÃ¥ det er skÞnt at hÞre, at du har fÞlt dig godt taget imod hele vejen.

Mistede halv dag på ski

Vi havde kÞbt en rejse med 3 dage på Ski.
Vi havde valgt et fly hjem kl. 22.30, så vi kunne nå at stå på ski hele den sidste dag.
På dagen blev vi sat på en en transfer-bus til lufthavnen allerede kl. 15.30, sammen med andre rejsende, der skulle flyve meget tidligere end os. Det resulterede i, at vi var i lufthavnen 4 timer fÞr vores fly.

Hej Lars,

Tak for din feedback – vi er kede af at hÞre, at I oplevede at miste omkring 1 time pÃ¥ ski den sidste dag. Vi forstÃ¥r godt, at det kan fÞles Êrgerligt, nÃ¥r man gerne vil udnytte hvert eneste Þjeblik i sneen.

Vores transfers er planlagt, så vi kan få alle vores gÊster sikkert og rettidigt til lufthavnen, og det betyder, at nogle kan få lidt mere ventetid end andre. I jeres tilfÊlde betÞd det, at I måtte afslutte skidagen tidligere, hvilket vi selvfÞlgelig forstår ikke var optimalt i forhold til jeres forventninger.

Vi tager jeres input til os og ser altid pÃ¥, hvordan vi kan optimere vores lÞsninger. Vi hÃ¥ber, at I trods alt havde en skÞn skiferie – og at vi fÃ¥r lov at byde jer velkommen pÃ¥ pisterne igen en anden gang!

De bedste hilsner,

Emil fra Danski

Konge oplevelse!

Konge oplevelse med imminent logistik direkte til pisten, fint hotel og fantastisk service fra en helt igennem professionel medarbejderstab.

Hej Mathias,

Wow – konge oplevelse! Det er prÊcis den slags feedback, der fÃ¥r os til at smile stort! Vi er superglade for, at bÃ¥de logistikken, hotellet og vores service levede op til forventningerne. Vores team gÞr altid deres bedste for at skabe de bedste skiferier, og det betyder meget at hÞre, at det lykkes.

Vi håber at sende dig afsted på endnu en fantastisk tur i fremtiden!

Super oplevelse.

Super oplevelse.

2025幎3月13日

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en super oplevelse med os. Vi håber, at vi får lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk skiferie i fremtiden!

Mvh Danski // Hanne

Gode guider og god service hele vejen.

2025幎3月8日

Hej Gustav,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet god service hele vejen og haft glÊde af vores guider. Vi håber at få fornÞjelsen af at sende dig afsted på endnu en skiferie i fremtiden!

Super god oplevelse!

2025幎3月12日

Hej Line,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en super god oplevelse. Vi håber, at vi får lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk skiferie i fremtiden!

Mvh Danski // Hanne

En virkelig overraskende god oplevelse

En virkelig overraskende god oplevelse med Danski. Vi kender destinationen, men har ikke fÞr prÞvet at bo direkte på pisten og heller ikke med pension. Sikken fornÞjelse!

Hej Marie,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du havde en overraskende god oplevelse med os – og at bo direkte pÃ¥ pisten med pension lyder som en sand fornÞjelse!

Vi håber, at vi får lov til at sende dig afsted igen på endnu en fantastisk skiferie.

Den bedste ferie!

Den bedste ferie og ophold i st. Anton! Tak for sublim service hele vejen igennem. Det er ikke sidste gang☺

2025幎3月5日

Hej Malene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft den bedste ferie i St. Anton, og at vores service levede op til dine forventninger.

Vi hÃ¥ber selvfÞlgelig, at vi snart fÃ¥r lov til at sende dig afsted igen – vi stÃ¥r klar med Ã¥bne arme til nÊste skieventyr!

Gode og sÞde guider

Gode og sÞde guider, god kvalitetsbevidsthed og der er styr på tingene.

2025幎3月12日

Hej Patrick,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en skÞn oplevelse på Heart Hotel Widmoos, og at vores guider har bidraget til en god tur. Vi sÊtter en Êre i at levere kvalitet og godt vÊrtskab, så det betyder meget at hÞre, at det blev vÊrdsat.

Vi håber at se dig på endnu en skiferie i fremtiden!

Dejlig uge i Alpe D'huez med

Dejlig uge i Alpe D'huez med fremragende vejr!

Hej Mathias,

Tusind tak for din anmeldelse! Det lyder som en helt fantastisk uge i Alpe d’Huez – der er jo ikke meget, der slÃ¥r godt vejr og skÞnne pister!

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en skiferie i fremtiden!

Mvh Danski // Hanne

Super og nem oplevelse med Danski i

Super og nem oplevelse med Danski i Les2Alpes. Kan anbefales.

Hej Sebastian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at hÞre, at du havde en super og nem oplevelse med os i Les 2 Alpes.

Tak fordi du vil anbefale os – vi håber at se dig på endnu en skiferie snart i fremtiden!

SkÞn uge i Alpe d'Huez

SkÞn uge i Alpe d'Huez på det hyggelige Belle Etoille. Fantastisk beliggenhed og virkelig god mad. Tak for en fantastisk skiferie til Danski.

2025幎3月3日

Hej Britta,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for, at du havde en skÞn uge i Alpe d’Huez og nÞd bÃ¥de beliggenheden og maden pÃ¥ Belle Etoile.

Det var en fornÞjelse at have dig med, og vi håber at byde dig velkommen på endnu en fantastisk skiferie snart!

SÃ¥ god en tur med fin service

SÃ¥ god en tur med fin service

2025幎3月5日

Hej Ulla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at hÞre, at du havde en skÞn tur og oplevede god service. Det betyder meget for os.

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk skiferie i fremtiden!

Mvh Danski // Hanne

Alt klappede som det skulle

Alt klappede som det skulle.
Lige fra booking, betaling, orienteringer, ankomst, ophold og afgang.
1000 tak for en god vinterferie.

2025幎2月26日

Hej Kurt,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at alt klappede, som det skulle – lige fra booking til hjemrejse.

Vi er glade for, at du har haft en skÞn vinterferie, og vi håber, at vi snart får lov til at byde dig velkommen på endnu en skirejse.

PÃ¥ gensyn i sneen!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。