Små portioner og langsom servering
Jeg har rejst med Danski i over 20 år, men i år blev desvÊrre sidste gang.
Vi rejste til Wagrain hen over nytåret og boede på Wiedmoos på pisten.
Den dag vi ankom, og hvor vi havde rejst hele fredagen og vÊret på ski lÞrdag, blev vi spist af med en portion nÊsten kogte ris og en gang ratatouille, samt et par rundstykker. Det beskrives på Danskis hjemmeside som enten en enkelt mÊttende ret eller en buffet.
Danski havde reklameret med et bÞrnevenligt hotel med en sÊrlig bÞrnemenu med servering kl. 18.
Hotellets beliggenhed er god i forhold til ski, men mÊngden af mad til aften og meget langsommelig servering har desvÊrre Þdelagt vores ferie pga af et trÊt og sultent barn.
Maden til de voksne var lÊkker, men mÊngden af mad kunne man desvÊrre ikke blive helt eller halv mÊt af. Hotellet sÞrgede dog for, at der var brÞd ad libitum......
Den sÊrlige bÞrnemenu bestod hver aften af gulerodsstave/ agurkestave til forret og en kugle is til dessert. Enkelte dage var der en såkaldt bÞrneret, men andre dage fik bÞrnene voksenmenu til aften.
Serveringen var ikke hurtig og vi fik hver aften lov til at sidde til 18.15/18.30 inden der kom nogen og spurgte om drikkevarer. Derefter forret ( gulerodsstave, hvis man var barn) og kl 19 hovedret og efterfÞlgende dessert. En happening på ca 1,5 time, hvor bÞrnene fik lov at vente til kl 19 på reel mad. Det fungerede ikke ret godt for os, og vi spurgte på hotellet, om min sÞn kunne få sin hovedret, når jeg fik forret. Det fik vi ikke svar på. Vi gjorde ligeledes opmÊrksom på portionsstr til vÊrtinden, men det gled hun af på, og ingen dage fik vi tilbudt mere mad, udover brÞd.
Drikkevarer var der til gengÊld masser af. Det fik vi tilbudt flere gange i lÞbet af måltidet, men det skulle vi jo også betale for - 9,5 Euro for et enkelt glas hvidvin og 3 Euro for en karaffel med vand ( også selv om jeg bestilte vin).
Da vi kom hjem klagede jeg til Danski, men her tager man heller ikke sultne gÊster alvorligt, for det skulle vi selv have lÞst i Ãstrig med hotellet og guiderne. IfÞlge Danski kan gÊster altid fÃ¥ mere mad, hvis de Þnsker det. Det var desvÊrre ikke vores oplevelse. Desuden mener Danski, at det er en subjektiv vurdering, om der er mad nok. Jeg har efter 1 mdr fÃ¥et tilsendt en voksenaftenmenu, men endnu ikke fÃ¥et at vide, hvad bÞrnene skulle have haft som sÊrlig bÞrnemenu. NÃ¥r man reklamerer med en sÊrlig bÞrnemenu, mÃ¥ man jo ogsÃ¥ have et dokument liggende med en bÞrnemenu.
Hos Danski lytter man mere til hotellet end til gÊsterne/ kunderne, og vil ikke svare pÃ¥ yderligere spÞrgsmÃ¥l, heller ikke pÃ¥, hvad jeg skulle have gjort i Ãstrig for at fÃ¥ mere mad, nÃ¥r vÊrtinden glider af og tjenerne ikke vender retur pÃ¥ en forespÞrgsel om en tidligere servering til bÞrnene.
Jeg er skuffet over den måde, man behandler gÊsterne på, når man henvender sig om noget, der ikke har vÊret i orden.
Det er simpelthen for tyndt at servere gulerÞdder, en hovedret og kugle is og samtidig kalde det for en tre retters menu til bÞrn!
Til info har jeg betalt voksenpris for mit barn, da jeg rejste alene med ham. Det kan jeg heller ikke få svar på, hvorfor Danski fastholder en så hÞj pris for et barn, der bliver spist af med gulerÞdder og kugleis.
Vi kunne selvfÞlgelig vÊre gÃ¥et ned i byen for at spise, men Wiedmoos ligger 500 m oppe pÃ¥ bjerget og 1 km fra nÊrmeste indkÞbsmulighed. Vi var med bus til Ãstrig, sÃ¥ det ville have vÊret pÃ¥ gÃ¥ben.
Opdate:
Vi har bedt om mere mad, hvor der blev trukket på skuldrene af hotelmanageren, og vi har forespurgt om barnets hovedret kunne bliver serveret tidligere. Det vendte de ikke tilbage med. Jeg vil gerne vide, hvad vi mere kunne have gjort?
En mÊttende ret er ikke en skål nÊsten kogte ris og grÞntsager, der er blandet sammen.
I forholder jer, ligesom vores korrespendence på mail, ikke til fakta. I skriver, at vi skulle have kontaktet guiderne. Jeg synes det var mest optimalt, at tage den med hotelpersonalet, men det fik vi ikke noget ud af.
I skriver, at I ikke kan ramme alles smag. Jeg har ikke skrevet noget om, at han ikke kunne lide maden, men om at han var for trÊt og sulten til at vente til kl 19 med hovedret. Det gik for langsomt, og hotellet var for ufleksibelt til at kunne servere, så det passede til bÞrnene.
I forhold til bÞrnemenuen er det ikke korrekt, at der bliver serveret en mindre portion af voksenmenu. Der var dage, hvor bÞrnene fik noget andet. Det virker ikke til at Danski selv har styr på menuen, men at det er lidt komsi komsa.
Danski tager ikke ansvar for de fejl og mangler, der opstår under rejsen, men tÞrrer det af på gÊsterne, fordi har henvendt sig til de forkerte.
Vi Þnsker som vi tidligere på mail har bedt om kompensation for en Þdelagt ferie, grundet et hotel, der var oversolgt i forhold til det lovede og det vi fik. Et bÞrnehotel skal helst ikke have bÞrn, der venter til kl 19 på reel mad, fordi der skal serveres ala carte til de voksne.
2024幎12æ28æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ