レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hotel Punta Maquinaz er totalt oversolgt. Var der i uge 5 2026. Fik vÊrelse med store fugtskjolder pÃ¥ vÊgene som vi efter klage og 2 dage fik byttet. Maden elendig, sÃ¥ flere borde i restauranten send... もっず芋る

䌁業が回答したした

UdmÊrkede pakkerejser med fly fra CPH Guider reagere hurtigt pÃ¥ sms'er nÃ¥r man er pÃ¥ destinationen. Danski burde mÃ¥ske overveje om man kan charter fly dwr ikke lander om eftermiddagen, sÃ¥ man kommer... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har efterhÃ¥nden vÊret pÃ¥ 25 skiturer i Europa. FÞrste tur med Danski. Grundet vejr i Tyskland blev vores tog aflyst og vores hjemtransport blev pÃ¥virket. HjÊlpen fra guider og Danski var helt fÊnomena... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkeligt godt hotel med fantastisk mad. Sidste Ã¥r var lidt for meget larm, lidt for mange dage, det var der gjort noget ved i Ã¥r, sÃ¥ derfor et stort 5 stjernet hurra. Udover mindre larm pÃ¥ selve ho... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1234件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 87に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Super sÞde og hjÊlpsomme guider

Danski gjorde rejsen super nem og idiot-sikker. Guiderne som snakkede dansk var altid klar til at hjÊlpe. Både på hotellet, i skilejen, busture, skiskole osv.
Det eneste negative ved danski er at de oversolgte omrÃ¥det Sauze d’oulx ved at skrive at det er et skiomrÃ¥de for alle ogsÃ¥ nybegyndere, da begynder omrÃ¥det er meget smÃ¥t. Fik dog en god uge alligvel pÃ¥ de rÞde pister som begynder.

2025幎3月1日

Hej Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din konstruktive feedback!

Det er skÞnt at hÞre, at vores guider gjorde rejsen nem og tryg for jer – det er prÊcis sÃ¥dan, det skal vÊre! Vi tager ogsÃ¥ din feedback om beskrivelsen af Sauze d’Oulx til os og vil kigge pÃ¥, hvordan vi kan gÞre det endnu tydeligere for kommende gÊster.

Dejligt at du alligevel havde en god uge pÃ¥ ski – stÊrkt gÃ¥et at kaste dig ud pÃ¥ de rÞde pister som begynder!

Vi håber at se dig på ski med os igen en anden gang!

Danski opfyldte alle aftaler

Danski opfyldte alle aftaler. Fulgte hurtigt op på vores henvendelser. Guider var kompetente og positive. God App.

Hej Niels,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at alt levede op til dine forventninger, og at både vores guider og kundeservice har gjort en positiv forskel. Det betyder meget for os!

Vi håber at få fornÞjelsen af at sende dig afsted på endnu en skÞn skiferie i fremtiden!

Boede pÃ¥ Gasthof Widmoos pÊne vÊrelser

Boede på Gasthof Widmoos pÊne vÊrelser og hyggelig restaurant/bar med venlig og sÞd betjening.
Vi ankom med transfer bus kl. ca. 21.30 og fik at vide at vi skulle gå de sidste 650 m op til hotellet da bussen ikke kan kÞre derop, bagagen blev kÞrt i guidernes bil ad flere omgange. Det er ikke i orden at man skal gå op ad bakke 650 m når man har betalt for transfer fra lufthavnen til hotel.

2025幎1月18日

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det glÊder os at hÞre, at du var tilfreds med både vÊrelserne, restauranten og den venlige service på Heart Hotel Widmoos. Det er altid dejligt, når hotellet lever op til forventningerne!

Vi forstÃ¥r dog godt, at det ikke var optimalt at skulle gÃ¥ de sidste 650 meter efter en lang rejsedag. DesvÊrre er adgangsforholdene til hotellet sÃ¥dan, at vores busser ikke kan kÞre helt op, men vi bestrÊber os altid pÃ¥ at gÞre ankomsten sÃ¥ smidig som muligt – blandt andet ved at transportere bagagen for gÊsterne. Vi tager din feedback til os og vil se pÃ¥, hvordan vi kan gÞre denne del af rejsen endnu bedre fremover.

Vi håber, at du ellers havde en skÞn skiferie, og at vi får lov at byde dig velkommen igen en anden gang!

Passo Tonale Hotel delle Alpi

Uge 7.Hotellet af Êldre dato og dårlig akustik i spiseområder. Det ville jeg kun give 3 stjerner, men de har stort og billigt udvalg af gode vine.
TrÊls at man regner med at pool/spa er med i pris, når man nu ligger billeder op på siden af den på hjemmesiden.
150 kr for en times indgang pr. Person - det er for dyrt for 40 kvm pool og lidt sauna og en semi-varm jacuzzi.
VÊlg et andet hotel, så slipper du også at gå 600 meter for at hente udlejningsski, hvis du ikke selv medbringer.
Området er mindre men fint til lettere Þvede/ begynder+ lidt gode sorte/ rÞde til Þvede.

2025幎2月8日

Hej SÞren,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Vi er glade for at hÞre, at du satte pris pÃ¥ vinudvalget pÃ¥ Hotel delle Alpi – gode vine kan virkelig vÊre prikken over i’et pÃ¥ en skiferie. Vi forstÃ¥r dog ogsÃ¥ dine kommentarer vedrÞrende akustikken i spiseomrÃ¥det og prisen pÃ¥ spa-adgangen. Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at give sÃ¥ prÊcise beskrivelser som muligt, men vi tager din feedback til efterretning, sÃ¥ vi kan forbedre vores kommunikation omkring hotellets faciliteter.

Tak fordi du rejste med os – vi håber at få muligheden for at byde dig velkommen på ski igen en anden gang!

Mvh Danski // Hanne

Vi åkte som svenskar med danski och vi

Vi åkte som svenskar med danski och vi möttes med fantastisk service och vi fick hjÀlp med allt. Vi bodde på Le Refuge i Alpe d'huez, fantastisk för familjer med barn, de tar hand om barnen och det Àr direkt vid liften. Kunde inte fått en bÀttre upplevelse.

Hej Caroline,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glÊder os at hÞre, at I som svenske gÊster har fÞlt jer godt taget imod hos Danski. Vores mÃ¥l er altid at give den bedste service, sÃ¥ det er skÞnt at hÞre, at I har haft en fantastisk oplevelse pÃ¥ Le Refuge i Alpe d’Huez. Det lyder som den perfekte skiferie for familien!

Vi håber at byde jer velkommen igen nÊste gang, I skal på skiferie!

Hotel Widmoos i Wagrain

KÞbte for anden gang i trÊk en afbudsrejse til en rigtig konkurrencedygtig pris. Oplevede hjÊlpsom og hurtig service fra kontoret, og på destinationen var guider og hotelpersonalet på Widmoos også sÞdt og hjÊlpsomt. Vi har også tidligere rejst med Danski og er tilfredse.

Hej Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er skÞnt at hÞre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse – bÃ¥de med vores service og pÃ¥ Heart Hotel Widmoos i Wagrain. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din loyalitet og er glade for, at du har vÊret tilfreds med dine rejser hos os.

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en skÞn skiferie i fremtiden!

Nemt

Nemt
Godt valgt hotel

2025幎2月10日

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord! Vi er glade for at hÞre, at du fandt det nemt at rejse med os, og at hotellet levede op til dine forventninger.

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en skiferie i fremtiden!

God skiferie

God lokation. Fin lejlighed. SÞde guider. Intet at udsÊtte på bureauet

2025幎2月8日

Hej Ditte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god skiferie med en skÞn lokation, en fin lejlighed og vores sÞde guider.

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk skitur i fremtiden!

DÃ¥rlig service

Da vi ankom til destinationen i Les Arcs midt om natten kunne vi ikke komme ind på hotellet. DanskiŽs guider havde glemt at give os koden til den nÞgleboks hvori vores nÞgle til lejligheden var. Den kode vi havde fået til dÞren (ikke nÞgleboksen) var også forkert. Vi stod derfor kl. 1 om natten med to bÞrn i minusgrader uden at kunne komme ind på hotellet/lejligheden. Heldigvis kom der en fransk guide fra et andet selskab hjem fra byen, som kunne hjÊlpe os.
Vi skulle hjem med fly kl. 22.30 fra Lyon. Vi fik besked pÃ¥ at vi skulle afsted kl. 14 fra destinationen. Vi undrede os over at vi skulle afsted sÃ¥ lang tid i forvejen og kontaktede jeres guider. De sagde at det var grundet nÞdvendig "buffertid" sÃ¥ vi var sikre pÃ¥ at nÃ¥ flyet. Vi spurgte direkte til om alle pÃ¥ bussen skulle med samme fly som os, hvortil jeres guide svarede ja – alle skal med samme fly. DesvÊrre viste det sig at vÊre helt forkert. Udover tre andre var vi de eneste som skulle med flyet 22.30. De Þvrige skulle med et fly ca. to timer fÞr. Vi ankom til lufthavnen mere end 5 timer fÞr vores fly skulle lette, og mere end tre timer fÞr lufthavnens anbefalede ankomst forud for flyrejse. Vi har forstÃ¥else for at det er nÞdvendigt at fylde busserne op, samt have buffertid til transferen, men at jeres guider pÃ¥ stedet direkte giver os forkerte og urigtige oplysninger er direkte uacceptabelt. Da vi i lufthavnen spurgte undrende hvorfor vi skulle bruge fem timer i lufthavnen, blev vi mÞdt af en guide som grinede og sagde at vi kunne jo sidde der og vente, mens hun henviste os til fire plastikstole.

2025幎2月16日

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at hÞre, at du ikke har haft den oplevelse, du forventede.

Vi har gennemgået forlÞbet med vores guider, og vi vil gerne uddybe de forhold, du nÊvner.

Ved ankomst til destinationen er det standard procedure at kode til nÞgleboks samt anden nÞdvendig information står i den velkomstkuvert, vi udleverer. DesvÊrre ringede i ikke til guidernes servicetelefon, som i havde fået på mail et par dage inden afrejse + i velkomstkuverten, så vi havde ikke mulighed for at hjÊlpe jer direkte på stedet. Det er vi naturligvis kede af, og vi vil tage det med videre, så vi kan se om vi kan gÞre det endnu tydligere for vores gÊster hvordan de kan kontakte os hvis der opstår udfordringer.

Ved hjemrejsen var jeres transfer planlagt med nÞdvendig buffertid for at sikre, at alle gÊster nåede deres fly. Det er korrekt, at der var flere forskellige flyafgange blandt passagererne, og vi beklager, hvis der har vÊret misforståelser omkring dette. Når vi sammensÊtter transfer, gÞr vi det altid med gÊsternes rejseplaner for Þje, men vi er også nÞdt til at tage hÞjde for trafikforhold og logistik på destinationen.

Vi vil dog gerne understrege, at vores guider altid arbejder professionelt og imÞdekommende. Vi er kede af at hÞre, hvis du har oplevet kommunikationen anderledes, men vores guider har absolut ikke haft intention om at give forkerte oplysninger eller mÞde dig med andet end god service.

Vi sÊtter pris på din feedback og tager dine input med i vores lÞbende forbedringer.

Mvh Danski // Hanne

Små portioner og langsom servering

Jeg har rejst med Danski i over 20 år, men i år blev desvÊrre sidste gang.
Vi rejste til Wagrain hen over nytåret og boede på Wiedmoos på pisten.
Den dag vi ankom, og hvor vi havde rejst hele fredagen og vÊret på ski lÞrdag, blev vi spist af med en portion nÊsten kogte ris og en gang ratatouille, samt et par rundstykker. Det beskrives på Danskis hjemmeside som enten en enkelt mÊttende ret eller en buffet.
Danski havde reklameret med et bÞrnevenligt hotel med en sÊrlig bÞrnemenu med servering kl. 18.
Hotellets beliggenhed er god i forhold til ski, men mÊngden af mad til aften og meget langsommelig servering har desvÊrre Þdelagt vores ferie pga af et trÊt og sultent barn.
Maden til de voksne var lÊkker, men mÊngden af mad kunne man desvÊrre ikke blive helt eller halv mÊt af. Hotellet sÞrgede dog for, at der var brÞd ad libitum......
Den sÊrlige bÞrnemenu bestod hver aften af gulerodsstave/ agurkestave til forret og en kugle is til dessert. Enkelte dage var der en såkaldt bÞrneret, men andre dage fik bÞrnene voksenmenu til aften.
Serveringen var ikke hurtig og vi fik hver aften lov til at sidde til 18.15/18.30 inden der kom nogen og spurgte om drikkevarer. Derefter forret ( gulerodsstave, hvis man var barn) og kl 19 hovedret og efterfÞlgende dessert. En happening på ca 1,5 time, hvor bÞrnene fik lov at vente til kl 19 på reel mad. Det fungerede ikke ret godt for os, og vi spurgte på hotellet, om min sÞn kunne få sin hovedret, når jeg fik forret. Det fik vi ikke svar på. Vi gjorde ligeledes opmÊrksom på portionsstr til vÊrtinden, men det gled hun af på, og ingen dage fik vi tilbudt mere mad, udover brÞd.
Drikkevarer var der til gengÊld masser af. Det fik vi tilbudt flere gange i lÞbet af måltidet, men det skulle vi jo også betale for - 9,5 Euro for et enkelt glas hvidvin og 3 Euro for en karaffel med vand ( også selv om jeg bestilte vin).
Da vi kom hjem klagede jeg til Danski, men her tager man heller ikke sultne gÊster alvorligt, for det skulle vi selv have lÞst i Østrig med hotellet og guiderne. IfÞlge Danski kan gÊster altid fÃ¥ mere mad, hvis de Þnsker det. Det var desvÊrre ikke vores oplevelse. Desuden mener Danski, at det er en subjektiv vurdering, om der er mad nok. Jeg har efter 1 mdr fÃ¥et tilsendt en voksenaftenmenu, men endnu ikke fÃ¥et at vide, hvad bÞrnene skulle have haft som sÊrlig bÞrnemenu. NÃ¥r man reklamerer med en sÊrlig bÞrnemenu, mÃ¥ man jo ogsÃ¥ have et dokument liggende med en bÞrnemenu.
Hos Danski lytter man mere til hotellet end til gÊsterne/ kunderne, og vil ikke svare pÃ¥ yderligere spÞrgsmÃ¥l, heller ikke pÃ¥, hvad jeg skulle have gjort i Østrig for at fÃ¥ mere mad, nÃ¥r vÊrtinden glider af og tjenerne ikke vender retur pÃ¥ en forespÞrgsel om en tidligere servering til bÞrnene.
Jeg er skuffet over den måde, man behandler gÊsterne på, når man henvender sig om noget, der ikke har vÊret i orden.
Det er simpelthen for tyndt at servere gulerÞdder, en hovedret og kugle is og samtidig kalde det for en tre retters menu til bÞrn!
Til info har jeg betalt voksenpris for mit barn, da jeg rejste alene med ham. Det kan jeg heller ikke få svar på, hvorfor Danski fastholder en så hÞj pris for et barn, der bliver spist af med gulerÞdder og kugleis.
Vi kunne selvfÞlgelig vÊre gÃ¥et ned i byen for at spise, men Wiedmoos ligger 500 m oppe pÃ¥ bjerget og 1 km fra nÊrmeste indkÞbsmulighed. Vi var med bus til Østrig, sÃ¥ det ville have vÊret pÃ¥ gÃ¥ben.

Opdate:
Vi har bedt om mere mad, hvor der blev trukket på skuldrene af hotelmanageren, og vi har forespurgt om barnets hovedret kunne bliver serveret tidligere. Det vendte de ikke tilbage med. Jeg vil gerne vide, hvad vi mere kunne have gjort?
En mÊttende ret er ikke en skål nÊsten kogte ris og grÞntsager, der er blandet sammen.
I forholder jer, ligesom vores korrespendence på mail, ikke til fakta. I skriver, at vi skulle have kontaktet guiderne. Jeg synes det var mest optimalt, at tage den med hotelpersonalet, men det fik vi ikke noget ud af.
I skriver, at I ikke kan ramme alles smag. Jeg har ikke skrevet noget om, at han ikke kunne lide maden, men om at han var for trÊt og sulten til at vente til kl 19 med hovedret. Det gik for langsomt, og hotellet var for ufleksibelt til at kunne servere, så det passede til bÞrnene.
I forhold til bÞrnemenuen er det ikke korrekt, at der bliver serveret en mindre portion af voksenmenu. Der var dage, hvor bÞrnene fik noget andet. Det virker ikke til at Danski selv har styr på menuen, men at det er lidt komsi komsa.
Danski tager ikke ansvar for de fejl og mangler, der opstår under rejsen, men tÞrrer det af på gÊsterne, fordi har henvendt sig til de forkerte.
Vi Þnsker som vi tidligere på mail har bedt om kompensation for en Þdelagt ferie, grundet et hotel, der var oversolgt i forhold til det lovede og det vi fik. Et bÞrnehotel skal helst ikke have bÞrn, der venter til kl 19 på reel mad, fordi der skal serveres ala carte til de voksne.

2024幎12月28日

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at jeres oplevelse på Heart Hotel Widmoos ikke levede op til jeres forventninger, og vi forstår, at madoplevelsen er en vigtig del af skiferien.

Som der står skrevet på vores hjemmeside, bliver der på ankomstdagen serveret en enkel ret. Vi er kede af, hvis retten ikke har levet op til jeres forventninger.

I forhold til bÞrnemenuen, er det korrekt at hotellet har en fast bÞrnemenu, som består den samme mad som voksenmenuen, men serveret i en mere bÞrnevenlig version. Menuen varierer fra dag til dag og består ikke kun af pomfritter hver dag. Vi er selvfÞlgelig kede af, at selve menuen ikke har levet op til jeres forventninger. Vi anerkender, at der altid er ting, vi kan gÞre bedre. Men vi må også fastholde, at mad er subjektivt og helt umuligt at ramme alles tilfredshed med 100%, omend vi gerne ville. Det er enormt svÊrt at ramme alle bÞrns smag. Vi må gÞre opmÊrksom på, at vi ikke har skrevet nogen steder, at der bliver serveret bÞrnemenu kl. 18.

Vi forstår, at portionsstÞrrelser kan opleves forskelligt, men det er altid muligt at få mere mad - dog krÊver det, at man henvender sig til hotelpersonalet og direkte beder om mere mad. Opholdet, du har booket, er med en tre-retteres menu, og det er ikke kutyme, at tjenerne spÞrger gÊsten, om de vil have mere forret, hovedret eller dessert. Når det er sagt, er man altid velkommen til at spÞrge og bede om mere mad. Vi har selvfÞlgelig ingen interesse i at vores gÊster går sultne i seng - og slet ikke et barn. Det vinder vi intet ved. Det er Êrgerligt, at du ikke direkte har klaget til hotelmanageren eller guiderne under opholdet, da de kunne have taget hånd om det og fundet en lÞsning.

Hvis man som gÊst ikke fÞler sig lyttet til, kan man altid henvende sig til guiderne. Vores guider befinder sig på hotellet det meste af tiden og er der netop for at hjÊlpe gÊsterne med udfordringer. De har ikke modtaget nogen henvendelse fra jer angående maden eller andre udfordringer. Havde de gjort det, ville de naturligvis have hjulpet. Vi ville gerne have haft muligheden for at lÞse udfordringen på rejsen.

Med hensyn til serveringstiderne forstår vi godt, at det kan vÊre en udfordring for bÞrn at vente. Vi beklager, hvis det har vÊret en frustration for jer, og vi vil tage denne feedback videre til hotellet.

I forhold til prisen på jeres ophold, så fordeles prisen på vÊrelset ligeligt mellem de personer, der bor på vÊrelset, uanset alder og antal. Som på de fleste hoteller gÊlder bÞrneprisen kun, når der er to fuldt betalende voksne i et dobbeltvÊrelse, og barnet sover i en ekstra opredning. Da du rejste alene med dit barn, betyder det, at vÊrelsets pris blev fordelt ligeligt mellem jer, og derfor blev dit barn opkrÊvet voksenpris denne gang. Liftkort var ikke en del af jeres booking, hvilket også kan påvirke den samlede prisforskel, da prisen på liftkort til bÞrn og voksne ikke er den samme.

Vi er kede af, at vi ikke har formået at kunne ramme plet på jeres behov og Þnsker for mad og serveringstid - det er vi oprigtig kede af. Vi tager al feedback til os, og hotelafdelingen vil kigger nÊrmere på, hvordan vi kan forbedre bÞrnemenuen fremadrettet.

Flyv ikke med Danski

Vi har rejst med Danski flere gange kÞr selv. Nogenlunde service, blandet kvalitet på hoteller, man skal vÊre efter dem i detaljerne på bestillingen. I år har vi prÞvet at flyve med dem, og har nu siddet 1,5 time i bussen i Salzburg for at vente på nÊste fly helt uden info eller service fra guiderne. Det virker helt tosset!

Hej Merethe,

Tak for din anmeldelse og for at rejse med os flere gange – vi sÊtter stor pris pÃ¥ din loyalitet.

Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse med vores flyrejse ikke levede op til forventningerne. Ventetid i lufthavnen er selvfÞlgelig ikke den start på ferien, vi Þnsker for vores gÊster, og vi beklager, at det andet fly var forsinket, hvilket desvÊrre medfÞrte ekstra ventetid.

Normalt kÞrer vi ikke transfer for to fly samlet, men i dette tilfÊlde var det dog nÞdvendigt. Vi forstår dog, at ventetiden uden tilstrÊkkelig information har vÊret frustrerende, og vi tager din feedback til os, så vi kan forbedre kommunikationen fra vores guider i lignende situationer fremover.

Vi håber, at du trods alt havde en fantastisk skiferie og vi håber på, at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Service i sÊrklasse

Den bedste service man kan få. Vi ankom kl. 00.30 i Mayrhofen, og de sÞrgede for at der var et ledig vÊrelse på vores hotel, og kom og tog imod os kl. 00.30:-).

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🀩 Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at vores team kunne sikre en god start pÃ¥ din ferie – selv midt om natten!

Vi håber, at du havde en fantastisk skitur i Mayrhofen, og at vi får lov til at sende dig afsted på endnu et eventyr i fremtiden.

St Anton

St Anton, Østrig veloplagte og super professionelle guider. SkÞnne piste visninger og skisafari. Virkelig hjÊlpsomme. Dem rejser vi gerne med igen.

2025幎2月3日

Hej Liselotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er fantastisk at hÞre, at vores guider i St. Anton har gjort en forskel for jeres skiferie med både pistevisning, skisafari og masser af hjÊlpsomhed. Det er lige prÊcis sådan en oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster!

Vi glÊder os til at byde jer velkommen på endnu en skitur i fremtiden.

Fin pistevisning i Schladming

Fin pistevisning i Schladming, hvor jeg ved guidernes hjÊlp hurtigt fandt den svÊrhedsgrad, som passede til mig. Destinationen er god både til en kort og en lang skiferie. Jeg kunne godt tÊnke mig at vende tilbage.

2025幎2月6日

Hej Lise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores pistevisning i Schladming, og at guiderne hjalp dig med at finde de rette pister. Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt hjulpet på ski.

Schladming er virkelig en skÞn destination – bÃ¥de til korte og lange ture – og vi hÃ¥ber, du fÃ¥r mulighed for at vende tilbage igen.

Vi står klar til at tage imod dig!

Wagrain- hotel Widmoos

Wagrain- hotel Widmoos
SkÞnne unge mennesker der stÃ¥r for driften - det fungerede bare, sÃ¥ jeg er ikke bekymret for vores unge generation, hvis de ligner de 8 unge mennesker vi har mÞdt i uge 6 👏
Herudover kongevejr med fuld sol hver dag, nattefrost og god plads pÃ¥ pisterne - det er lidt tungt at skulle igang med hverdagen igen ovenpÃ¥ sÃ¥dan en uge 🏂⛷❄☀

2025幎2月12日

Hej Pia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Hvor er det skÞnt at hÞre, at I har haft en dejlig uge pÃ¥ Heart Hotel Widmoos i Wagrain – og at vores unge team har gjort et godt indtryk! Vi sender rosen videre til dem.

Kongevejr, perfekte pister og en skiferie, der gÞr hverdagen lidt svÊr at komme tilbage til – det lyder som en tur, der skal gentages!

Vi håber at se jer igen nÊste sÊson!

Mvh Danski // Hanne

Vi var i Obertauern i uge 6.

Vi var i Obertauern i uge 6.
Turen gik fint, guiderne var sÞde og hjÊlpsomme.
Hotellet var med halvpension, maden var super lÊkker og personalet var super sÞde.
Fint vejr så alt var perfekt.

2025幎2月7日

Hej Lars,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de 5 stjerner!

Det lyder som en helt fantastisk tur til Obertauern og Heart Hotel Aurora – sÞde guider, lÊkker mad og godt vejr, sÃ¥ bliver det jo ikke meget bedre!

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en skiferie i fremtiden!

Superskiferie.

Superskiferie.
Dejlig sne, sol, hotel og sÞde guider

Hej Hanne,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de 5 stjerner!

Det lyder som en helt perfekt skiferie – masser af sne, sol, et dejligt hotel og skÞnne guider. PrÊcis som det skal vÊre!

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk tur i fremtiden!

Wagrain - Heart Hotel Himmelberg

Vi er netop vendt hjem fra en uge på Hotel Himmelberg i Wagrain. Det har vÊret en super god oplevelse fra start til slut. Servicen har vÊret i top, både hos Danski og personalet på hotellet.
De varmeste anbefalinger 😊

2025幎2月7日

Hej Tim,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de 5 stjerner!

Det lyder som en fantastisk skiferie i Wagrain, og vi er så glade for, at både servicen fra vores team og personalet på Heart Hotel Himmelberg har levet op til dine forventninger.

Vi sÊtter stor pris på dine anbefalinger og håber, at vi får lov til at sende dig afsted på endnu en uforglemmelig skiferie i fremtiden!

FÞrste tur med Danski

FÞrste tur med Danski, kÞr selv til Mayrhofen.
Last minute tilbud, alt klappede bare fra ankomst til afgang, hjÊlp fra guiden til at slÊbe udstyret ind (Ellen) og altid med et smil på lÊben. Super forplejning halv/pension og underholdning om aftenen.
Ikke sidste gang vi rejser med Danski.
Ps. Strålende solskin 🌞 hele ugen, ved ikke om Danski har indflydelse på det.
Bh. Steen Poulsen 🀗

Hej Steen,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glÊder os at hÞre, at din fÞrste tur med Danski var en succes – og at alt spillede fra start til slut. Vi giver dit skud ud til Ellen, som uden tvivl vil blive glad for rosen!

Heart Hotel Nordstern i Mayrhofen er et skÞnt sted, og vi er glade for, at både forplejning og underholdning levede op til forventningerne.

Mht. solskinnet
 Vi kan jo nok ikke helt tage Êren for vejret, men vi lover at gÞre vores bedste igen nÊste gang! 😉

Vi glÊder os til at sende dig afsted på endnu en skiferie!

Mvh Danski // Hanne

Jeg oplevede fuld service hos DanSki

Jeg oplevede fuld service hos DanSki. Hele vejen fra bestilling til hjemkomst var fuldstÊndig uproblematisk. Jeg vil helt sikkert anbefale at anvende DanSki som arrangÞr af skiferien.

Hej Dan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en problemfri oplevelse hele vejen igennem – sÃ¥dan skal en skiferie vÊre!
Ischgl er en fantastisk destination, og vi håber, du har fået nogle gode oplevelser med hjem i bagagen.

Vi glÊder os til at sende dig afsted igen nÊste gang!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。