Det er nu 2 gang inden for kort tid jeg handler hos DAY. De har sendt varerne den efterfølgende dag, og kvaliteten af varerne lever op til mine forventninger... I har lavet en super flot kollektion:-)... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Always an easy purchase online from the other side of the world. Beautiful quality clothes you’ll see nowhere else at reasonable prices, couriered quickly and efficiently. I am very happy with my purc... もっと見る
Dette ble en svært dårlig kundeopplevelse. Det tok lang tid før min ordre ble sendt, jeg ventet i to uker. Når den endelig kom så ser varen helt annerledes ut enn på bildet og dermed ble det retur. DA... もっと見る
**Best Pants in the World, Even for Curvier Sizes!** I will never buy any other pants again! The fit is fantastic, even for those of us with a little extra. The service is excellent, and the d... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
DAY Birger et Mikkelsen creates versatile fashion that aims at fulfilling the needs of a modern woman and showcase the contemporary aesthetic of the everyday. A Scandinavian lifestyle brand offering feminine and effortless design with ethnic details. We blend opposite ends of the style spectrum. Something romantic with something minimalistic. Unadorned items with embellished accents. Where East meets West with a Scandinavian twist. You’ll find a vast range of versatile styles you can choose as fundamentals and pieces that can take you from day to night without complications.
連絡先
Borgergade 3, 1300, København K, デンマーク
- +4533458800
- daycustomerservice@day.dk
- www.day.dk
Dårlig oplevelse med Magasin Aarhus og…
Dårlig oplevelse med Magasin Aarhus og efterfølgende kontoret for Day Birger et Mikkelsen, der endnu ikke har svaret på min henvendelse d. 25. februar 2020.
Her skrev jeg følgende:
D. 3/1 2020 køber jeg vare 5712960653640 i Magasin Aarhus.
Dagen efter købet ser jeg hvide plamager på jakken og tager ind med den. Her får jeg at vide, at plamagerne skyldes den hængt op ad noget kalk i kælderen og at det kan tørres af med fugtig klud. Det kan de ikke.
For tre uger siden går syningen totalt i siden på jakken ved lommen (ca. 15 cm). Fuldstændigt lige snit som om, den aldrig er blevet syet rigtigt sammen og derudover bøvler jeg rigtigt meget med lynlåsen, hvor den skal være fuldstændig lige i millimeter for at kunne køre.
Jeg tager igen ind til Magasin som faktisk er ret omstændigt for mig og beder om en ny jakke, yderligere prisreduktion + reperation eller købet ophævet. Viser det med pletter, lomme syningen samt klager over det med lynlåsen. Ift. låsen får jeg bare at vide, at det er noget de også gør opmærksomme på ved køb. det gjorde de nu ikke ved mig - så havde jeg ikke købt den, da jeg ikke gider bøvle med det og desuden siger det jo netop noget om, at det ikke er helt fedt, når det skal italesættes af sælger.
Sælger vil ikke tilbyde ny jakke og ej ophæve købet, men men modvilligt tale med chefen om reducering af pris . Sælger tager derfor imod jakken og sender den til skrædder, således står jeg uden vinterjakke i februar mdr. en halvanden mdr efter købet af en forholdsvis dyr vinterjakke. Det synes jeg ikke er acceptabelt.
Da jeg modtager jakken har de hverken kigget på pletter eller lynlås, men kun syet. Sælger forklarer, at de ikke kan tilbyde yderliger prisnedsættelse. Jeg synes simpelthen det er ringe, at jeg en halvanden mdr. efter køb skal have den repareret. Jeg synes ikke længere man kan kalde det en ny vare og jeg synes ikke den lever op til forventningerne, når det sker så tidligt,
Jeg er også uforstående overfor sælgers manglende evne eller vilje til at imødekomme mine krav jf. forbrugerloven virker min vare ikke, bestemmer jeg som udgangspunkt selv om jeg vil have den repareret eller byttet. Jeg vil gerne høre jeres svar herpå.
Virkelig god service i Bruuns Galleri
Købte en kjole i Bruuns Galleri i Aarhus.
Ville gerne have haft et to delt sæt, så de tog kjolen fra og undersøgte muligheden for et sæt. Da sættet ikke kunne skaffes købte jeg kjolen. Jeg skulle bruge kjolen til mit bryllup, så dagen før dampede jeg kjolen, hvilket desværre resulterede i en plet på kjolen. Jeg afleverede kjolen på renseri og gik i Bruuns Galleri for at finde en kjole i reserve, hvis min egen ikke kunne reddes. Ekspedienten dampede reserve kjolen og gav mig den med i en dragtpose. Senere på dagen ringede renseriet at de havde opdaget en fejl på min kjole.
Jeg gik igen forbi Bruuns Galleri, hvor ekspedienten straks anerkendte fejlen på min kjole og gav mig penge retur for den ene kjole. Så dampede hun faktisk igen min kjole, så jeg kunne gå hjem med en flot og ny dampet kjole.
VIRKELIG god service, så jeg kommer helt klart tilbage til Day Birger et Mikkelsen i Bruuns Galleri, hvor jeg også før har handlet.
God oplevelse
Var forbi DAY butikken i Frederiksberg centeret, personalet var vildt behjælpelige. Der shopper jeg helt sikkert igen.

Good products ı Like
Dårlig nedladende service
Vil ikke engang give jer en stjerne !
Jeg havde fået en trøje af min kæreste i gave, som jeg kun nåede at have på nogle få timer, før jeg opdager at stoffet er gået i stykker (et hul). Det kan jo ske at der er en produktionsfejl, fair nok og derfor tager jeg den med det samme af og går op til butikken og forklare situationen. Dette i håb om at få en ny, da den til den høje pris, på ingen måder har levet op til den kvalitet den burde være.
For det første vil de ikke tage den retur, da de kan se den er brugt (ja nogle timer), men derudover anklagede de mig for at lyve, da de mente de kunne se at trøjen var brugt i mere end en dag, og beskyldte mig for at det var min egen skyld, at den var gået i stykker.
Jeg havde virkelig forventet forståelse, men derudover også en meget bedre service !
Alt i alt meget utilfreds og ubehagelig oplevelse.
Lægger aldrig penge i den forretning igen !

DAY Birger et Mikkelsen からの回答
Virkelig dårlig service vdr. ødelagt vare
Jeg købte i starten af året en taske fra Day, som efter få måneder gik i stykker. Det kan jo ske, og jeg får en ny - helt fint. Da den nye taske så også går i stykker efter et par måneder, har jeg fået nok! Det kan simpelthen ikke passe. Jeg tager den ind til butikken, og de siger, at jeg enten kan gå op og vælge en ny taske eller få et tilgodebevis. Jeg spurgte flere gange, om jeg kunne få refunderet pengene, men det kunne bestemt ikke lade sig gøre... Jeg synes dette er helt uacceptabelt for en virksomhed, da det er en fejl fra deres side, og jeg selvfølgelig ikke har lyst til at købe en ny taske - eller andre varer - hos Day, når de to andre er gået i stykker efter kort tid... Jeg står nu uden taske, og har ikke råd til en ny, da jeg som nævnt på ingen måde har tænkt mig at købe fra Day... På ingen måde ordentlig service fra deres side!
Ofattbart dålig service/bemötande, icke kompletta varuleveranser samt rent felaktiga uppgifter på hemsidan
Jag beställer en necessär och en väska. Necessären är betydligt mindre än storleksangivelsen på hemsidan. Day vill att jag mailar en bild på denna tillsammans med en linjal för att bevisa att den är för liten innan jag returnerar den. Väskan saknar den avtagbara axelremmen, Day vill att jag mailar en bild där man kan se att den saknas (!), innan dom överhuvudtaget kan ta ställning till om dom kan skicka det dom kallar för "en reservdel". Vilket dom naturligtvis inte kan. Jag måste således även returnera väskan. Supporten talar endast engelska, långa telefonköer där jag efter 15 min ger upp och lägger på utan att någon tagit mitt samtal. Långa väntetider innan dom svarar på mail och dessutom är flera personer inblandade och ingen vet vad den andre gör. Mitt råd är att absolut välja ett annat företag om möjligt, Day verkar inte speciellt måna om sina kunder.
Usædvanlig dårlig service
Har købt og betalt en taske fra Day, men fik ikke hentet den til tiden. Det skulle have været den 26. men kom lige et par dage for sent. Det er så min fejl og jeg ringer skyndsomt til Day og beder dem sende den igen, og selvfølgelig vil jeg indbetale for ny fragt. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Jeg skal vente til de lægger denne ene taske ind på hjemmesiden og så bestille den på ny, hvis jeg altså kan nå at bestille den samme taske jeg har betalt for, inden en anden gør det. Jeg ved at tasken er afsendt fra
BZT FASHION AB, som ligger i Malmø. Så dem ringer jeg også til for at høre om den ligger på deres lager. Det gør den, siger den engelsktalende dame, men giver mig samme besked. Det kan ikke lade sig gøre at sætte en ny label på og afsende igen, når jeg har indbetalt for fragt.
Da jeg selv har haft webshop i mange år, ved jeg at selvfølgelig kan det lade sig gøre. Det tager langt længere tid at kreditere og indsætte på ny.
Det handler alene om service og samarbejdsvilje og den lider BZT Fashion altså ikke af. Så besværligt skal det ikke være at handle på nettet.
Bliver spammet med mails .... :(
Er glad for min jakke, som jeg modtog få dage efter bestillingen. Men jeg er bare så træt af, at jeg bliver ved med at modtage nyhedsmails på trods af, at jeg har frameldt dem. Har også skrevet til dem flere gange, da jeg stadig får dem trods afmelding, men får ingen respons. Det er bare ikke i orden!
Super
Fik min pakke dagen efter, fik også e-mails om at pakken var pakket og sendt. Rigtig lækkert. Pungen var af fantastisk kvalitet. Så ingen sure miner herfra :)
Glimrende
Bestilte en day taske til min kæreste i fødselsdagsgave, den kom allerede to dage efter. Fin servic, og kommunikation. Kan klart anbefales
Sikke noget rod :-(
Desværre en noget blandet oplevelse på ordre DY141762. Henvendte mig på mail til kundeservice vedr. en vare, men fik ikke svar. Bestilte alligevel. Varen var for stor og jeg kontaktede kundeservice for at få vejledning på mail, men ingen svar igen. Ringede og havde problemer med at få en dansktalende person. Da det endelig lykkedes, kunne hun ikke hjælpe mig.
Bestilte en ny og igen kom den hurtigt. Returnerede den første for egen regning og skrev på retursedlen at jeg havde brugt egen porto, og deres GLS label kom også med retur. Alligevel hæver de mig for returporto, da jeg skal have pengene tilbage. Skriver og ringer med det samme, men alligevel er overførslen sket. Igen ingen dansktalende personer i kundeservice.
Er virkelig øv over at det skulle være så rodet og besværligt, især på så dyr en vare. Heldigvis er trøjen rigtig lækker :o)
Har kun oplevet positiv handel.
Har bestilt flere gange og alt har været lige efter bogen hver gang. Har dog aldrig haft brug for deres kundeservice eller returnering af varer, så den del har jeg ingen erfaring med.
Fin service
Ingen påtale, fik hvad jeg bestilte, om end pakken var noget kedelig at modtage, og pakket utrolig lidt miljøbesparende ind, mener godt en virksomhed kan undgå at lave for meget miljøaffald, som overdimensionerede plastiskposer!
Ingen service
Bestilte en vare forrig søndag og den er stadig ikke modtaget. De svarer ikke på mails, selvom der står man kan forvente svar indenfor 24 timer. Når man ringer til kundeservice kommer man bare på vent, hvilket man hurtig opgiver.
Første, sidste og eneste gang jeg nogensinde har handlet med dem.
Billig og hurtig levering
bestilte tirsdag aften og havde pakken torsdag morgen, vil dog sige billede og farve i virkeligheden slet ikke passer sammen, tyrkis blå på billedet og mærkelig blå/grøn da jeg fik tasken og pungen,
varen blev leveret i boozt pose dårligt pakket ind
Fantastisk oplevelse :)
Jeg bestilte tre toppe lørdag, sat ned med over 50%. Jeg modtager allerede toppene mandag morgen! Vildt godt service! Jeg handler helt sikkert på Day.dk igen.
Kan varmt anbefales:)!
Skuffende at modtage julegave i klar plastikpose
Har bestilt et par bukser og en bluse som julegave med forventning om samme service omkring indpakning som fra andre steder. Varerne kom i en klar plastikpose lagt i en "boble-pose" - en rigtig kedelig måde at modtage tøj, der absolut ikke hører til i den billige ende af skalaen. Mine køb var ikke på tilbud, eller til priser der på anden måde var reduceret i forhold til, hvis de var købt i butikken, hvor de i såfald ville være blevet leveret i lækker indpakning til jul.
Har købt tilsvarende produkter var konkurrenter, som bliver leveret i fuldstændig samme flotte indpakning, som hvis man køber det i selve butikken.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。