レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De blÃ¥ bude flyttede for min svigermor i gÃ¥r. Det var en virkelig fin oplevelse. 2 ansvarsbevidste og flinke medarbejdere kom til tiden og knoklede som heste. De passede pÃ¥ inventaret som var det... もっず芋る

De 2 flyttefolk kom til aftalt tid, og begyndte med det samme. Alle vores ting blev flyttet hurtigt og professionelt. Utroligt rare medarbejdere, der tog opgaven med et smil. Vi kan kun anbefale d... もっず芋る

Udover at JÞrgen er megaflink og klar til at gÞre noget ekstra for sine kunder, er de to flyttemÊnd, Rasmus og Marco, flittige, omhyggelige og upÃ¥klageligt hÃ¥rdtarbejdende. Familien har brugt De B... もっず芋る

Har lige flyttet med De BlÃ¥ Bude. De er absolut ikke uddannet og man skal korrigere dem hele tiden. Flytter ikke korrekt og laver mÊrke, skrammer pÃ¥ mÞbler og inventar, samt i hele opgangen. Medbringe... もっず芋る

䌁業が回答したした

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

45件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Er yderst tilfreds

Er yderst tilfreds, de ankom til tiden, og gik straks igang, det tog lige en time ekstra, men jeg havde også mange store ting. Ingen af dem holdt store pauser, de var 2 mand og var effektive, de bidrog med godt humÞr og humor.
Der blev endda ringet for at hÞre om det var gået som det skulle, yderst god service

Jeg bruger dem gerne igen, hvis jeg mod forventning skulle flytte igen
Tak for en god og positiv flytning.

2025幎7月22日
自発的なレビュヌ

ALLE mÞbler har taget skade!!

Jeg har tidligere skrevet en positiv anmeldelse om de blå bude, som jeg er nÞd til at trÊkke tilbage. Vi troede de var omhyggelig med vores ting, men da vi har haft alle vores ting opmagasineret, er det fÞrst nu vi har set alle vores mÞbler ordentlig, og ALT har taget skade. Jeg anbefaler alle at finde sig et andet flyttefirma end disse!

2025幎3月29日

KÊre Katja,

Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse har Êndret sig efter en tidligere positiv anmeldelse.

For at skabe klarhed vil vi kort opsummere forlÞbet og samtidig give et retvisende billede af situationen.

Opsummering:
Ved afhentningen i Slagelse gennemgik flyttefolkene mÞblerne sammen med dig og din mand, hvor eksisterende skader blev noteret og accepteret. Ved leveringen i Skjern blev mÞblerne aflÊsset foran det opbevaringslager, I selv havde arrangeret, hvor din mand og andre tog imod og håndterede indbÊringen uden vores involvering. Du var ikke selv til stede ved aflÊsningen. Vores flyttemÊnd har derfor ikke ansvar for skader opstået efter aflevering.

Detaljer:
- Vores flyttemÊnd gennemgik mÞblerne grundigt ved afhentning, og I godkendte pålÊsningen på trods af de kendte skader.

- Ved levering blev alt aflÊsset fra liften foran jeres valgte lager - alle mÞbler blev ligeledes gennemgået for evt. skader under transport, og der var ingen nye bemÊrkninger til mÞblernes tilstand.

- AflÊsning og indbÊring i lageret blev håndteret af jeres egne folk, uden at vores personale deltog eller havde adgang til lageret.

- Vi kan derfor ikke stå til ansvar for skader opstået under eller efter opmagasinering, sÊrligt da der ikke blev rapporteret noget nyt ved levering.

Vi tager selvfÞlgelig enhver feedback seriÞst og står altid til rådighed for dialog, men det er vigtigt for os, at alle, der lÊser her, får et fair og prÊcist billede af hÊndelsesforlÞbet og ansvarsfordelingen.

Super oplevelse

Super oplevelse - genkender ikke det de andre skriver.
God kommunikation med JÞrgen og fakturaen passede.
De 2 mÊnd der kom var super sÞde, korrekt de talte ikke dansk, men det var helt ok.
De knoklede og var meget hÞflige.
Alt i alt et kÊmpe stykke arbejde fra de 2 mÊnd. En tak til dem. Jeg håber denne ros kommer videre til dem.

2025幎1月28日

Meget dårlig service!!!!😡

Meget dårlig service!!!!😡
Bliver ringet op på dagen, 5 min fÞr aftalte tid og får at vide at de er forsinket.
Da de sÃ¥ dukker op, kommer der to ikke dansktalende mÊnd, hvoraf den ene kun kan lidt engelsk og den anden kun tysk. Ikke sÃ¥ fedt at man ikke kan kommunikere ordenligt med dem der skal varetage ens egendele😡
Da jeg så modtager regningen står der for den fÞrste et forkert navn på og den er overhovedet ikke udspecificeret. Der står bare 1 stk og så den fÊrdige pris.
Jeg ved hvornår de kom og gik, men det ses ikke på regningen heller ikke hvor lang tid de har brugt på kÞrsel.
Bliver så ringet op derfra efterfÞlgende og må konstatere at vi ikke er helt enige om hverken tidspunkter eller kÞrsel samt at han mener pludselig at de har vÊret 4 mand, hvilket bare ikke er sandt. Det kom på et tidspunkt 1 mand og hjalp kortvarigt.
Jeg er meget utilfreds med deres serviceniveau og vil ALDRIG benytte dem igen! Meget amatÞragtigt firma😡

2025幎2月3日

KÊre Jeanne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er naturligvis kede af at hÞre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, og vi beklager, hvis vores service ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne kort adressere de nÊvnte forhold:

Forsinkelse på dagen: Det er korrekt, at der opstod en mindre forsinkelse, som vi beklagede telefonisk. Vi bestrÊber os altid på at informere i god tid, men uforudsete trafik- eller logistikudfordringer kan desvÊrre opstå.

Sprogbarriere: Vores team består af medarbejdere med forskellige baggrunde. Vi har siden skÊrpet kravene til sproglige kompetencer for at sikre bedre kommunikation med vores kunder.

Faktura og antal medarbejdere: Fakturaen blev udstedt i henhold til opgaven. Vi erkender dog behovet for stÞrre gennemsigtighed og har efterfÞlgende tilpasset vores system, så information om tidsforbrug og mandskab fremgår tydeligere.

Vi vil gerne understrege, at vores tilbud altid angiver, at pris og tidsforbrug er vejledende og inkluderer både arbejdstid og transporttid – fra vi forlader vores adresse, til vi vender retur – i overensstemmelse med vores generelle vilkår.

Vi tager din feedback seriÞst og bruger den aktivt i vores lÞbende forbedringer.

De Blå Bude

Brug ikke dette firma er meget

Brug ikke dette firma er meget utrovÊrdig

2024幎7月20日

KÊre Christian,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke havde en god oplevelse i juli 2024. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores kunder fÞler sig trygge og godt behandlet – ogsÃ¥ nÃ¥r tingene ikke forlÞber som forventet.

Vi gÞr opmÊrksom på, at firmaet siden har gennemgået en ledelsesmÊssig Êndring, og vi har siden ivÊrksat en rÊkke tiltag for at sikre stÞrre gennemsigtighed, punktlighed og kvalitet i vores ydelser.

Tak for din tilbagemelding – vi arbejder hele tiden på at forbedre os.

Ny ledelse og opdaterede standarder siden 2024

VÊlg ikke De blaa Bude Esbjerg

Flyttede fra Bramming til Esbjerg i oktober måned. FlyttemÊndende kom 1 time for sent og snakkede kun engelsk. Det havde vÊret rart hvis vi i det mindste havde fået det oplyst inden. Så havde vi da ikke spildt tid på at skrive (dansk) på flyttekasserne. Blev heller ikke informeret om forsinkelsen, måtte selv ringe og rykke for information.
Den ene stank LANGT vÊk af sprit, men kunne Ã¥benbart godt kÞre “flytte bilen” noget af tiden, som i Þvrigt sÃ¥ meget trÊt og slidt ud.
FlyttemÊndende var langt fra forsigtige med tingene, og vi måtte selv bruge meget tid på at instruere samt tage de sårbare ting selv i min egen bil!
JÞrgen havde tydeligvis heller ikke styr pÃ¥ den tid der var brugt, og “kom til” at fakturere for meget. Slet ikke styr pÃ¥ tiden der var brugt og mente fÞrst at jeg skulle betale for at de havde brugt 50 min pÃ¥ at kÞre fra min adresse i det centrale Esbjerg og hjem til firmaet
 utroligt man kan reklamere med GPS koordinater osv.
Generelt en meget dårlig oplevelse, som på INGEN måde kan anbefales!

2024幎10月11日

KÊre Rasmus,

Vi beklager, at du ikke havde en god oplevelse. Flytningen blev udfÞrt med kort varsel og pres pÃ¥ kapacitet, hvorfor vi benyttede et eksternt team. De taler primÊrt engelsk, hvilket vi beklager ikke blev oplyst forud – det burde vÊre kommunikeret klart.

Vi tager alvorligt, hvis en medarbejder fremstod påvirket – det er på ingen måde acceptabelt og er blevet håndteret internt. Bilen var teknisk i orden og godkendt til opgaven, men vi erkender, at den visuelt kunne fremstå slidt.

Vedr. fakturering: Vores system registrerer tid via GPS og medarbejdernes digitale log. I dette tilfÊlde blev der efterfÞlgende korrigeret og refunderet den overskydende tid – netop fordi der blev fundet en fejl i opgÞrelsen.

Siden oktober er der sket udskiftning i ledelsen, og vi har forbedret både kommunikation, kvalitetssikring og medarbejderhåndtering.

Tak for din feedback – den er taget til efterretning.

Ny ledelse og opdaterede standarder siden 2024

Jeg bestilte de Blå Bude til en

Jeg bestilte de Blå Bude til en flytning og fik en pris på ca. 2000 kr. aftalt med JÞrgen. Ikke nok med at de fÞrst ringer og udsÊtter tiden samme dag som jeg skal flytte, senere ringer de og flytter dagen fra fredag til lÞrdag pga. travlhed, hvilket jeg tager pÊnt. NÊste dag kommer de for sent, den ene flyttemand skal passe tlf. samtidigt og ydermere får jeg så en faktura på 3700 kr. Jeg fik en flaske vin som plaster på såret, men det gjorde da bestemt ikke prisen mere acceptabel. Jeg ringer og taler med JÞrgen om min utilfredshed, men ender med at hans ansatte sidder og overtager samtalen fordi han åbenbart ikke selv kan klare det. Nu vidste han pludselig ikke at det skulle flyttes fra 1. Sal selvom det da må vÊre hans opgave, at tage ud og se på opgaven. Ikke et firma jeg kan anbefale.

2024幎11月30日

KÊre Christina,

Vi er kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, og vi takker for, at du har delt din feedback – sÊrligt fordi du pÃ¥ selve flyttedagen udtrykte stor tilfredshed med bÃ¥de flyttearbejdet og den service, der blev leveret.

Her er et overblik, som vi oplevede det:

- Flytningen blev udsat til lÞrdag pga. uforudsete hÊndelser. Du blev lÞbende informeret og tog fleksibelt imod Êndringen – som tak modtog du en flaske vin.

- Ved ankomst viste adressen sig at vÊre en 1. sals lejlighed med adgang via en smal bagtrappe, hvilket ikke var oplyst. Der var desuden flere og tungere mÞbler end angivet. Det påvirkede naturligvis tidsforbruget.

- Flyttemanden tog ét nÞdvendigt opkald via vagttelefon, hvilket er standard ved weekendvagter.

- En kort rygepause blev holdt i overensstemmelse med vores retningslinjer om 5 minutters pause pr. time ved fysisk krÊvende opgaver.

- Flytningen foregik i en positiv tone, og du udtrykte ved afslutning tilfredshed – isÊr med den ekstra hjÊlp til mÞbelplacering og samling, som blev ydet uden beregning.

- Fakturaen blev gennemgået på stedet og indeholdt rabatter: bortfald af transporttid én vej og hverdagspris trods weekend. Det vejledende tilbud var baseret på den oprindelige opgavebeskrivelse og vores timepris, som oplyst.

EfterfÞlgende kontaktede du os, og samtalen blev overtaget af vores koordinator, der havde det fulde overblik. Det var for at sikre en korrekt og direkte afklaring – ikke for at afvise din henvendelse.

Vi bestrÊbte os på at levere en god service og mener, at din anmeldelse ikke helt afspejler det samlede og faktiske forlÞb.

Vi har siden flytningen forbedret interne processer for en endnu mere gennemsigtig og pålidelig service.

Tak for din feedback.

De Blå Bude

De to sÞdeste flyttemÊnd!

Flytning fra ÅmosevÊnget til Åmoseparken d. 16.04.2024. Tusind tak til JÞrgen for rigtig god dialog inden, under og efter flytningen og ikke mindst til de to sÞdeste flyttemÊnd - de to gÞr et virkelig godt stykke arbejde! Super service og en klar anbefaling herfra! Dog er der desvÊrre et par ridser i gulvet og lister efter dem, men det gÃ¥r forhÃ¥bentligt nok.

2024幎4月16日

Flytning fra EgebÊk til Esbjerg 20.3.24

Flytning fra EgebÊk til Esbjerg 20.3.24
Jeg vil gerne sige JÞrgen og de Blå Bude tusind tak
for en professionel flytning. Jeg havde bl.a et flygel, der skulle med, og det klarede de på den allerbedste og betryggende måde. Det er jeg meget taknemmelig for, så derfor får de 5 stjerner af mig.
Hilsen Jonna

2024幎3月20日