De blÃ¥ bude flyttede for min svigermor i gÃ¥r. Det var en virkelig fin oplevelse. 2 ansvarsbevidste og flinke medarbejdere kom til tiden og knoklede som heste. De passede pÃ¥ inventaret som var det... ãã£ãšèŠã
De 2 flyttefolk kom til aftalt tid, og begyndte med det samme. Alle vores ting blev flyttet hurtigt og professionelt. Utroligt rare medarbejdere, der tog opgaven med et smil. Vi kan kun anbefale d... ãã£ãšèŠã
Udover at JÞrgen er megaflink og klar til at gÞre noget ekstra for sine kunder, er de to flyttemÊnd, Rasmus og Marco, flittige, omhyggelige og upÃ¥klageligt hÃ¥rdtarbejdende. Familien har brugt De B... ãã£ãšèŠã
Har lige flyttet med De BlÃ¥ Bude. De er absolut ikke uddannet og man skal korrigere dem hele tiden. Flytter ikke korrekt og laver mÊrke, skrammer pÃ¥ mÞbler og inventar, samt i hele opgangen. Medbringe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Spangsbjerg Kirkevej 3, 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
- www.deblaabude.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
De blÃ¥ bude flyttede for min svigermorâŠ
De blå bude flyttede for min svigermor i går.
Det var en virkelig fin oplevelse.
2 ansvarsbevidste og flinke medarbejdere kom til tiden og knoklede som heste. De passede på inventaret som var det deres eget.
Mvh Regitze Madsen
En god og hurtig flytning
De 2 flyttefolk kom til aftalt tid, og begyndte med det samme.
Alle vores ting blev flyttet hurtigt og professionelt.
Utroligt rare medarbejdere, der tog opgaven med et smil.
Vi kan kun anbefale dem.
Jens og Donna
Kom til tiden
Kom til tiden, omhyggelige effektive.
En rigtig god oplevelse
Good price
Good price , short notice arrangement , handled furniture with care , no complaints -5 stars
Jeg havde en ovenud god og positivâŠ
Jeg havde en ovenud god og positiv flytning med hjÊlp af de blå bude. Hurtigt, effektivt og til en rigtig god pris. Flinke og venlige. Kun ros herfra.
VÊldig godt tilfredsðTo sÊrdelesâŠ
VÊldig godt tilfredsðTo sÊrdeles venlige, hjÊlpsomme og effektive flyttemÊnd, der overholdt tidsplanen!
SÃ¥ kun roser herfra!
Effektiv flyttehjÊlp
Effektiv flyttehjÊlp. HjÊlpsomme flyttefolk, som ikke er kede af at tage fat. Kan anbefales.
Hurtige og effektive flyttefolk medâŠ
Hurtige og effektive flyttefolk med plads til snak og smil.
De knoklede virkelig og holdt kun et par korte pauser for at få lidt at drikke.
Passede på tingene som de flyttede.
Kan kun anbefales.
Er yderst tilfreds
Er yderst tilfreds, de ankom til tiden, og gik straks igang, det tog lige en time ekstra, men jeg havde også mange store ting. Ingen af dem holdt store pauser, de var 2 mand og var effektive, de bidrog med godt humÞr og humor.
Der blev endda ringet for at hÞre om det var gået som det skulle, yderst god service
Jeg bruger dem gerne igen, hvis jeg mod forventning skulle flytte igen
Tak for en god og positiv flytning.
God service
Jeg synes det er god service har ikke noget og klage over kan godt varm anbefale de blÃ¥ budet synes de gÞre et godt stykke arbejde ðð
Stor ros
Stor ros herfrað
Ved forelÞbig 5 gange fragt er der kun godt at sige.
5 velfortjente stjerner til et godt teamððððð
ALLE mÞbler har taget skade!!
Jeg har tidligere skrevet en positiv anmeldelse om de blå bude, som jeg er nÞd til at trÊkke tilbage. Vi troede de var omhyggelig med vores ting, men da vi har haft alle vores ting opmagasineret, er det fÞrst nu vi har set alle vores mÞbler ordentlig, og ALT har taget skade. Jeg anbefaler alle at finde sig et andet flyttefirma end disse!

Super oplevelse
Super oplevelse - genkender ikke det de andre skriver.
God kommunikation med JÞrgen og fakturaen passede.
De 2 mÊnd der kom var super sÞde, korrekt de talte ikke dansk, men det var helt ok.
De knoklede og var meget hÞflige.
Alt i alt et kÊmpe stykke arbejde fra de 2 mÊnd. En tak til dem. Jeg håber denne ros kommer videre til dem.
Meget dÃ¥rlig service!!!!ð¡
Meget dÃ¥rlig service!!!!ð¡
Bliver ringet op på dagen, 5 min fÞr aftalte tid og får at vide at de er forsinket.
Da de sÃ¥ dukker op, kommer der to ikke dansktalende mÊnd, hvoraf den ene kun kan lidt engelsk og den anden kun tysk. Ikke sÃ¥ fedt at man ikke kan kommunikere ordenligt med dem der skal varetage ens egendeleð¡
Da jeg så modtager regningen står der for den fÞrste et forkert navn på og den er overhovedet ikke udspecificeret. Der står bare 1 stk og så den fÊrdige pris.
Jeg ved hvornår de kom og gik, men det ses ikke på regningen heller ikke hvor lang tid de har brugt på kÞrsel.
Bliver så ringet op derfra efterfÞlgende og må konstatere at vi ikke er helt enige om hverken tidspunkter eller kÞrsel samt at han mener pludselig at de har vÊret 4 mand, hvilket bare ikke er sandt. Det kom på et tidspunkt 1 mand og hjalp kortvarigt.
Jeg er meget utilfreds med deres serviceniveau og vil ALDRIG benytte dem igen! Meget amatÞragtigt firmað¡

De BlÅ Bude ApS ããã®åç
Brug ikke dette firma er megetâŠ
Brug ikke dette firma er meget utrovÊrdig

VÊlg ikke De blaa Bude Esbjerg
Flyttede fra Bramming til Esbjerg i oktober måned. FlyttemÊndende kom 1 time for sent og snakkede kun engelsk. Det havde vÊret rart hvis vi i det mindste havde fået det oplyst inden. Så havde vi da ikke spildt tid på at skrive (dansk) på flyttekasserne. Blev heller ikke informeret om forsinkelsen, måtte selv ringe og rykke for information.
Den ene stank LANGT vÊk af sprit, men kunne Ã¥benbart godt kÞre âflytte bilenâ noget af tiden, som i Þvrigt sÃ¥ meget trÊt og slidt ud.
FlyttemÊndende var langt fra forsigtige med tingene, og vi måtte selv bruge meget tid på at instruere samt tage de sårbare ting selv i min egen bil!
JÞrgen havde tydeligvis heller ikke styr pÃ¥ den tid der var brugt, og âkom tilâ at fakturere for meget. Slet ikke styr pÃ¥ tiden der var brugt og mente fÞrst at jeg skulle betale for at de havde brugt 50 min pÃ¥ at kÞre fra min adresse i det centrale Esbjerg og hjem til firmaet⊠utroligt man kan reklamere med GPS koordinater osv.
Generelt en meget dårlig oplevelse, som på INGEN måde kan anbefales!

Jeg bestilte de BlÃ¥ Bude til enâŠ
Jeg bestilte de Blå Bude til en flytning og fik en pris på ca. 2000 kr. aftalt med JÞrgen. Ikke nok med at de fÞrst ringer og udsÊtter tiden samme dag som jeg skal flytte, senere ringer de og flytter dagen fra fredag til lÞrdag pga. travlhed, hvilket jeg tager pÊnt. NÊste dag kommer de for sent, den ene flyttemand skal passe tlf. samtidigt og ydermere får jeg så en faktura på 3700 kr. Jeg fik en flaske vin som plaster på såret, men det gjorde da bestemt ikke prisen mere acceptabel. Jeg ringer og taler med JÞrgen om min utilfredshed, men ender med at hans ansatte sidder og overtager samtalen fordi han åbenbart ikke selv kan klare det. Nu vidste han pludselig ikke at det skulle flyttes fra 1. Sal selvom det da må vÊre hans opgave, at tage ud og se på opgaven. Ikke et firma jeg kan anbefale.

Et veludfÞrt stykke arbejde
Et veludfÞrt stykke arbejde af et par hårdt slidende flyttemÊnd. God kommunikation fÞr, under og efter flytningen. Kan varmt anbefales
De to sÞdeste flyttemÊnd!
Flytning fra à mosevÊnget til à moseparken d. 16.04.2024. Tusind tak til JÞrgen for rigtig god dialog inden, under og efter flytningen og ikke mindst til de to sÞdeste flyttemÊnd - de to gÞr et virkelig godt stykke arbejde! Super service og en klar anbefaling herfra! Dog er der desvÊrre et par ridser i gulvet og lister efter dem, men det går forhåbentligt nok.
Flytning fra EgebÊk til Esbjerg 20.3.24
Flytning fra EgebÊk til Esbjerg 20.3.24
Jeg vil gerne sige JÞrgen og de Blå Bude tusind tak
for en professionel flytning. Jeg havde bl.a et flygel, der skulle med, og det klarede de på den allerbedste og betryggende måde. Det er jeg meget taknemmelig for, så derfor får de 5 stjerner af mig.
Hilsen Jonna