Delfin Sengecenter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har over flere gange haft supergode oplevelser i butikken pÃ¥ Holmbladsgade. FÞrste gang med noget sÃ¥ kompliceret som at finde den helt rigtige hovedpude, og senest med en ny seng. Der blev... もっず芋る

Fornem service i min jagt pÃ¥ en knÊkket sengelamel. Opgaven blev lÞst fortrinligt af en meget professionel medarbejder. Har ogsÃ¥ kÞbt sengelamelholdere til udskiftning af de defekte. Hurtig leverin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service. Blev gjort opmÊrksom pÃ¥, at de lagner jeg havde bestilt ikke havde samme stÞrrelse som madrassen. Fik rettet ordren til, inden afsendelse sÃ¥ der ikke skulle bÞvles i retur forsend... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde online bestilt en fjernbetjening til en Êldre seng. De ringede mig op for at sikre at det var den rigtige jeg havde bestilt. Det var det ikke og de vejledte mig til at finde nummeret pÃ¥ den... もっず芋る

䌁業情報

1. ベッド専門店
  2. 寝具店
  3. 寝宀家具店
  4. 家具店
  5. リネン専門店

圓該䌁業による蚘述

Delfin Sengecenter blev grundlagt i 1986 og har en af danmarks stÞrste udvalg af senge i alle prisklasser - herunder boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge, sengerammer, madrasser, sovesofaer, puder, dyner samt endda mÞbler. Vi har prisgaranti, og matcher altid laveste netpris. Du er velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, eller ringe 56 14 55 33 for vejledning til din nÊste seng. Vi har butik i SolrÞd, Østerbro og Amager

優良

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig god kundeservice.

Rigtig god kundeservice.

Har bÃ¥de vÊret i butikken pÃ¥ Amager og pÃ¥ Østerbro, og der var god service begge steder.

Jeg kÞbte min seng i butikken på Amager, hvor Sema ekspederede. Der var en god og behagelig stemning og ikke en påtrÊngende sÊlger-type, som jeg desvÊrre har oplevet i andre butikskÊder, der sÊlger senge. Kan bestemt anbefale butikken til andre. God service og gode priser.

2021幎4月20日

Ring til Sema :)

Jeg må bare sige, at jeg har modtaget en KONGE oplevelse fra Delfin sengecenter på Holmbladsgade!
Jeg kom i kontakt med Sema, som simpelthen leverede en super service og altid var ved telefonen, hvis man havde spÞrgsmål.
SpÞrg efter hende, hvis du Þnsker at handle seng :)

2021幎3月23日

Fantastisk service!

Uden tvivl den mest fantastiske service jeg kunne bede om! 1000 tak til Sema for at vÊre så venlig og serviceminded. Det er tydeligt at mÊrke, at hun ved, hvad hun snakker om :) Varmeste anbefalinger herfra!

2021幎3月10日

Delfin Sengecenter からの回答

KÊre Julie, Tusinde tak for den flotte anmeldelse, det gÞr extra godt, i en tid med nedlukning
Corona, og forsinkelse af vare.
De Bedste Hilsner, Delfin Sengecenter

Super god kundeservice

De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter.
SÞde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man fÞler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu
leveret og man sover dejligt i den.
Richard, har jeg ligeledes vÊret i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

2021幎3月3日
自発的なレビュヌ

Jeg fik nÊsten det jeg håbede.

Servicen hos Delfin Sengecenter har fra 1. besÞg vÊret rigtig god. Jeg besÞgte afdelingen pÃ¥ Østerbro og ledte efter en god elevationsseng. Jeg fik vejledning, prÞvede et par forskellige modeller og bestilte en seng med det samme. Den ankom som aftalt og jeg havde et par fantastiske nÊtters sÞvn.
Jeg ville dog virkelig Þnske at de havde fortalt mig at man har et "revne" problem når man får to separate madrasser. De var dog hjÊlpsomme og byttede topmadrassen ud med det samme til én stor. Dog ville jeg stadig vågne i midten af sengen med en revne fordi de to madrasser gled fra hinanden igennem natten. Det begyndte at drille min ryg og blev et problem i min hverdag.
Vi havde en fin dialog og jeg sendte dem nogle billeder som de sendte til fabrikanten - De så dog ikke noget som så forkert ud... så bare Êrgerligt. Ejerne af Delfin kom kortvarigt ind på at det måske var min arbejde der var skyld i det da jeg sidder ned det meste af dagen, men den aflivede jeg hurtigt da jeg aldrig havde sovet dårligt på den gamle Ikea Sultan som jeg lige havde smidt i storskrald.
De sendte nogle bÞjler som kunne hjÊlpe med at holde madrasserne på plads, men madrasserne gav sig stadig i lÞbet af natten, så det virkede det desvÊrre heller ikke.
Jeg endte med at smide de to madrasser i kÊlderen og kÞbe en stor Emma Madras på nettet. Jeg sover fantastisk nu!
Jeg er overbevist om at Delfin har nogle fantastiske senge og god vejledning, jeg ville dog virkeligt have Þnsket at jeg blev informeret om at der kunne vÊre et "revne problem" når man kÞrer med to separate madrasser under sin topmadras. De ringede efterfÞlgende og "tilbÞd" mig at jeg kunne kÞbe en stor madras ved dem. Det takkede jeg nej til da jeg allerede havde kÞbt en Emma Madras (som jeg btw virkeligt kan anbefale!) Vi fik den nÊsten i mål.

2021幎1月6日

Utrolig god service

Utrolig god service. I forbindelse med kÞb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemfÞrt vejledning.
Derudover fik jeg ved en fejl Þdelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nÞje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmÊrksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skÞnne produkter.

2021幎1月4日

Delfin Sengecenter からの回答

Hej Mariam, Tusinde tak for de flotte ord, altid rart når vi prÞver hårdt, at nogle sÊtter pris på det.
Igen, mange tak,
m.v.h. Delfin Sengecenter teamet

Fantastisk god service

Fantastisk god service og kompetent vejledning ved kÞb af seng hos Delfinsenge i Holmbladsgade hvor vi blev betjent af Sema.
EfterfÞlgende hurtig levering af sengen.
Vi vil helt klart anbefale venner og familie at handle hos Delfinsenge i Holmbladsgade.

2020幎12月15日

KÊre Helle
Tusinde tak for den fine anmeldelse
Rosen, er straks givet vidre.
Dbh. Delfin Sengecenter

KÞbte Tempur senge

KÞbte Tempur senge, dyner og diverse
Rigtig god service, en behagelig oplevelse på Amager

2020幎12月15日

Hej Anette
Tusinde tak for den flotte anmeldelse
Roserne er give vidre.
dbh. Delfin Teamet

Det er 2. gang at jeg kÞber senge hos Defin sengecenter i SolrÞd og, hver gang har det vÊret er rigtig god oplevelse, de to sÊlgere er både dygtige, professionelle og humoristiske.
Da sengene ankom til min bolig (havde bestilt aflevering ved kantsten) bar de to chauffÞrer sengene op til min hoveddÞr, fantastisk service og Êrgerligt at jeg ikke kan give dobbelt så mange stjerner.

2020幎10月24日
自発的なレビュヌ

SuverÊn oplevelse at kÞbe seng hos Sema

SuverÊn oplevelse at kÞbe seng hos Sema ved Delfin Sengecenter i Holmbladsgade.
Vi gik der fra med et stort smil og en forventningsglÊde, der overgik alt.
Ingen uafklarede spÞrgsmå. Alt blev grundigt fortalt og fremvist, så vi kunne trÊffe den rette beslutning.
Sengene er kommet. Vi har aldrig sovet bedre 👍👍

2020幎9月29日

Delfin Sengecenter からの回答

KÊre Mads, vi takker mange gange for den fine anmeldelse, roserne er straks givet vidre.
Tusinde tak. M.V.H. Delfin Sengecenter

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Har netop kÞbt seng nr 2 i Delfin Sengecenter. Super god betjening i Delfin Sengecenter på Amager. Sema Kilic vejleder, er lydhÞr og yder professionel service. Kan virkelig anbefale Delfin Sengecenter.
Jeg er meget tilfreds med de produkter som Delfin Senge Center har leveret til mig.

2020幎9月25日
自発的なレビュヌ

Fik den bedste service i butikken på

Fik den bedste service i butikken på Amager. Det er min 2 seng jeg kÞber og har kun rosende ord. Skulle bytte ben det var der ingen problemer med. En meget smilende og service orienteret ekspedient.

2020幎9月21日

Delfin Sengecenter からの回答

Hej Helle, MANGE TAK, for de pÊne ord, det vÊrdsÊtter vi meget.
De bedste hilsner Delfin Sengecenter

Var i holmbladsgade og blev betjent af

Var i holmbladsgade og blev betjent af sema, har fået 2 skÞnne senge og fantastisk betjening/vejledning ...
Kan virkelig anbefale denne butik..
Tanja

2020幎7月24日

Hej Tanja, Mange tak for de rosende ord,
De bedste hilsen Delfin sengecenter.

Super!

Super god betjening af Fru Sema, Holmbladsgade Amager, som har en opfattende viden om senge, madrasser etc.! Hun udviser stor forståelse for individuelle behov, har god tid og har stor empati.
Super levering, opsÊtning, alle aftaler overholdt.
Sengen, Dunlopillo'en, er lige sengen for os, vi sover så godt som nyfÞdte!
Super!

2020幎7月10日