Jeg har over flere gange haft supergode oplevelser i butikken pÃ¥ Holmbladsgade. FÞrste gang med noget sÃ¥ kompliceret som at finde den helt rigtige hovedpude, og senest med en ny seng. Der blev... ãã£ãšèŠã
Fornem service i min jagt pÃ¥ en knÊkket sengelamel. Opgaven blev lÞst fortrinligt af en meget professionel medarbejder. Har ogsÃ¥ kÞbt sengelamelholdere til udskiftning af de defekte. Hurtig leverin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service. Blev gjort opmÊrksom pÃ¥, at de lagner jeg havde bestilt ikke havde samme stÞrrelse som madrassen. Fik rettet ordren til, inden afsendelse sÃ¥ der ikke skulle bÞvles i retur forsend... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde online bestilt en fjernbetjening til en Êldre seng. De ringede mig op for at sikre at det var den rigtige jeg havde bestilt. Det var det ikke og de vejledte mig til at finde nummeret pÃ¥ den... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Delfin Sengecenter blev grundlagt i 1986 og har en af danmarks stÞrste udvalg af senge i alle prisklasser - herunder boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge, sengerammer, madrasser, sovesofaer, puder, dyner samt endda mÞbler. Vi har prisgaranti, og matcher altid laveste netpris. Du er velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, eller ringe 56 14 55 33 for vejledning til din nÊste seng. Vi har butik i SolrÞd, Ãsterbro og Amager
SolrÞd center 42, 2680, SolrÞd strand, ãã³ããŒã¯
- kontakt@delfinsengecenter.dk
- www.delfinsengecenter.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vi fik verdens bedste service af Sema
Vi fik verdens bedste service af Sema, da vi skulle kÞbe vores nye seng.
Jeg troede, jeg jeg skulle have en semihård seng, men hun rådede mig til at kÞbe en blÞd pga af mine kvindelige former, og jeg knuselsker min skÞnne blÞde Jensen seng, og det fÞles som at lÊgge sig i en lÊkker hotelseng hver aften.
En god oplevelse
Jeg kÞbte min nye seng hos Delfin sengecenter i SolrÞd. Richard er nok den mest behagelige sÊlger jeg har stÞdt på nogensinde. God viden og vejledning fik jeg også. Det var en super oplevelse samt god levering.
Tak til Pálmi for ny seng!
Jeg havde egentlig fundet min seng i en anden butik, men ville se hvilke andre muligheder der var, og endte dermed i Delfin pÃ¥ Ãsterbro. Her fik jeg den bedste service af Pálmi. Virkelig kompetent og god til at vejlede.
Jeg fik sendt tilbud på sengen via mail - hvor jeg fik penslet ud, hvad jeg skulle betale for hvert enkelt ting, så jeg vidste hvad jeg betalte for. EfterfÞlgende havde jeg nogle spÞrgsmål og skrev til Pálmi via mail, og han svarede altid hurtigt tilbage - selv når han var på ferie og efter lukketid! Han er guld vÊrd!
De to unge fyre, som kom og afleverede sengen, var simpelthen så sÞde og hurtige.
Kan kun anbefale at gÃ¥ ned i Delfin pÃ¥ Ãsterbro for at kÞbe seng hos Pálmi!
Fantastisk service
Fantastisk service. Meget professionell og personlig behandling fra förste möde til endelig levering. SÀlgeren gav fantastisk vejledning i valg af madrasser osv, Flexibel, hjÀlpsom og stor focus på, at vi som kunder, fik det rigtige produkt for os.
Service og rådgivning i verdensklasse!
SjÊldent har jeg fået bedre service og vejledning end den jeg har fået hos Delfin Sengecenter i SolrÞd. Dygtige medarbejdere, der ved, hvad de taler om. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Delfin Sengecenter i SolrÞd.
Meget fin service fra Richard iâŠ
Meget fin service fra Richard i Andersen i serviceafdelingen, og gode og hjÊlpsomme chauffÞrer ved leveringen

Delfin Sengecenter ããã®åç
Min kÊreste og jeg valgte i forÃ¥ret atâŠ
Min kÊreste og jeg valgte i foråret at kÞbe seng hos Delfin Sengecenter på Holmbladgade, Amager. Vi fik en enormt kompetent og god service. Her i december, har vi igen oplevet rigtig dejlig og god service ift. kÞb af en ny hovedpude.
Min kÊreste kÞbte en ny pude til mig som jeg fik lov at prÞve. Den var ikke noget for mig, så jeg gik i butikken og fik god vejledning til en pude i forhold til hvilken stilling jeg sover i.
Jeg fik lov at låne yderligere 2 puder med hjem og prÞve, indtil jeg fandt den rigtige :-)

Delfin Sengecenter ããã®åç
Super professionel og faglig betjening.

Rigtig god vejledning
KÞbte Tempur seng og topmadras hos Delfinsengecenter, alene baseret på rigtig god vejledning af sÊlger over tlf.

online kÞb-Perfekt
Fik i sidste uge leveret min Jensen seng. Hold nu op hvor er den lÊkker og perfekt at sove i. Min mand fortryder allerede nu at vi ikke også udskiftede hans...
Bestilte online og har fået fin besked om leveringstider mv.
vi aftalte at de skulle sÊtte sengen under vores halvtag ved hoveddÞren. Vi fandt den dog i garagen. Ikke at det har den store betydning. Meget fin service hele vejen igennem. Så tak, min mand kommer sikkert fordi og tjekker senge. Nu jeg jo har fået verdens bedste seng ;-)
En Federe og mereâŠ
En Federe og mere omsig-gribende,standhaftig kunde service,har jeg Aldrig! Oplevet,SUPER VILJE MOD KUNDE!!! ð¯ðð¥°ððð .tusinde tak jacki

Delfin Sengecenter ããã®åç
Super service og rigtig god vejledning
Super service og rigtig god vejledning af Palmi Ivarsson i Ãsterbro afdelingen
Hurtig levering og fantastisk betjening hele vejen igennem.
Kan kun pÃ¥ det varmeste anbefale at handle med Palmi i Ãsterbro afdelingen..
Super god kÞbsoplevelse
Super god kÞbsoplevelse - Vi fik ekstraordinÊr rabat selvom sengen ikke var på tilbud i Þjeblikket. Leveringstiden var lidt lang, 5 uger i steddet for 3-4. Delfin sengecenter har også vÊret super ifht. rådgivning og vejledning, leveringen gik rigtig godt. Ikke en finger at sÊtte på noget.

Overivrig saleger
Vi bestilte en seng og en sovesofa hos delfin i december 2018. Sengen ankom tidsmÊssigt men manglede dele. Sovesofa var lovet dit januar, i dens sted kom et brev med besked om, at produktet fÞrst ville blive afsendt i april. Vi fik samtidig tilbud på, at skifte betrÊkfarve, i hvilket tilfÊlde vi kunne få den umiddelbart. Det var samme farve, der var på tilbud tilbage i december blot denne gang til normal pris. Vi fandt selv ud af fra producenten, at leveringstid på specielle farver normal er 100 dage, men delfins sÊlger ville åbenbart hellere lukke salget, ved at love noget andet.

Bestilte to sÊt dunsokker
Bestilte to sÊt dunsokker, et par i stÞrrelse L og et i M, men da jeg modtog dem var begge i M. Så snart jeg sendte en mail om fejlen, blev jeg samme dag ringet op for at få udbedret fejlen. Jeg blev tilbudt at få byttet vareren i butikken tÊttest på mig, da jeg ikke ville kunne nå at få tilsendt den med posten.
Der kan ske fejl alle steder og man kan fÞrst rigtig vurdere en butiks kundeservice, når man oplever hvordan de lÞser et eventuelt problem med deres vare. Ingen klager herfra.

Fantastisk service pÃ¥ HolmbladsgadeâŠ
Fantastisk service på Holmbladsgade Amager. Kan helt klart anbefales :)
Har lige kÞbt en 180x200 kontinentalâŠ
Har lige kÞbt en 180x200 kontinental seng der.Super service og hjÊlp i butikken på Holmbladsgade. Alle aftaler blev overholdt og dejlig fleksible lÞsninger mht. levering/afhentning.
Anbefaling herfra.
Vi havde kigget pÃ¥ uanede mÊngder afâŠ
Vi havde kigget på uanede mÊngder af senge - alle typer, stÞrrelser og mÊrker. Hver kÊde/butik har sine egne, som er "own-brand" produceret af de samme som producerer de kendte mÊrker. Kombinationen af gavle, stof, fjedre, latex, ben etc. er uendelig og senge til 30-40 og 50.000 sÊlges med 25-35-55% rabat. Med andre ord - det er nÊrmest umuligt at skabe reelt overblik. Er en dyr bedre end en billig? FÞr eller efter rabat?
Vi endte hos Delfin Sengecenter. Vi havde sporet os ind på en kontinental og havde kig på en Livingbed. Herfra handlede det om farve, ben og hårdhed på madras - troede vi. Der var nemlig også variationer i den nederste box - fjedre eller skum...
Sema var ganske tålmodig og viste os de forskellige muligheder og trÊk sig tilbage så vi kunne konferere og diskutere for og imod. Da vi endelig var klar, var Sema også klar med en god pakke til en god pris.
Nemt og fleksibel betaling - noget forud og resten ved levering. Lovet leveringstid 3-5 uger, reelt gik der lige under 3 uger :-)
Alt i alt en god afslutning på en månedlang research i sengeland... Nu sover vi godt!
NetkÞb med kundeserivce og charme.
KÞbte en ny rullemadras fra Delfin sengecenter. Et opkald til SolerÞd med god vejledning og fÃ¥ dage efter kunne madrassen hentes pÃ¥ Ãsterbro.
Jeg er en glad kunde.