Min sÞn har taget kÞrekort hos Martin og Den Joviale KÞreskole. Min sÞn har vÊret mÊgtig glad for forlÞbet. For os som forÊldre har det ogsÃ¥ vÊret en rigtig fin oplevelse. Martin har i hele process... ãã£ãšèŠã
Jeg kan klart anbefale Den Joviale KÞreskole. Martin er en fantastisk kÞrelÊrer og rigtig god til at lÊre fra sig. Han har masser af tÃ¥lmodighed og altid et godt humÞr, hvilket gÞr kÞretimerne rigti... ãã£ãšèŠã
Stemningen er super god og Martin gÞr timerne spÊndene. Han har erfaring med at kÞre og er god til at videreformidle info om hvordan man kÞrer, hvad man gÞr godt og hvad der kan forbedres. Det var en... ãã£ãšèŠã
Vi havde valgt "Lovpakken XXL" hvilket til en fast pris gav ubegrÊnset antal kÞretimer indtil bestÃ¥et. Det viste sig at vÊre et godt valg for os, da det tog nogle forsÞg, fÞr vores sÞn fik sit kÞrek... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores undervisning tilpasses individuelt til hver enkelt elevs behov og forudsÊtninger. Vi tror på, at alle elever har deres egen unikke indlÊringsstil, og derfor tilpasser vi vores undervisningsmetoder for at sikre optimal forståelse og indlÊring. Vi fokuserer på at skabe en positiv og stÞttende atmosfÊre, der hjÊlper vores elever med at opbygge selvtillid bag rattet. Vores mål er at give vores elever en omfattende forståelse af både teori og praksis, så de kan navigere sikkert og effektivt på vejene. Vi strÊber efter at gÞre hele kÞreuddannelsen til en fornÞjelig rejse, hvor du kan udvikle dig som bilist og samtidig have det sjovt. Serviceniveau ud over det sÊdvanlige -Vi går langt for dig! Vi tager alle henvendelser seriÞst og fÞlger op på dit forlÞb for at sikre, at du altid er godt på vej. - Vi hjÊlper dig med at huske praktiske ting som lÊgeattest og andre nÞdvendigheder, så din ventetid på prÞver bliver så kort som muligt. -Med vores hjÊlp tager dit kÞrekortforlÞb typisk kun ca. 3 måneder.
ãã³ããŒã¯
- www.denjovialekÞreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Glad for at Jeg valgte den jovialâŠ
Glad for at Jeg valgte den jovial KÞreskole der var fokus på mig og min undervisning hele vejen igennem som resulterede i jeg bestod alle mine prÞver fÞrste gang
Super godt forlÞb
Super godt forlÞb, nemt at få kÞretimer og man bliver godt klÊdt på til prÞverne
Perfekt
Jeg tog mit kÞrekort hos Den Joviale KÞreskole og jeg kan kun anbefale det!
Det har vÊret nogle gode teori- og kÞretimer sammen med Martin. Små hold til teori, som er meget rart og sjove, hyggelige kÞretimer med Martin.
Han er en sjov, engageret og dygtig kÞrelÊrer, som er rigtig god til at undervise.
Jeg er meget tilfreds med hele forlÞbet og jeg anbefaler helt klart, at du ogsÃ¥ vÊlger at tage dit kÞrekort hos Den Joviale KÞreskole. ð
Jeg kan varmt anbefale Den JovialeâŠ
Jeg kan varmt anbefale Den Joviale KÞreskole. Martin er en dygtig og pÊdagogisk formidler, både i teorilokalet og ude i trafikken. Undervisningen foregår i et trygt og behageligt lÊringsmiljÞ, og der er stor fleksibilitet i forhold til planlÊgning af kÞretimer.
Martin er en super hyggelig kÞrelÊrerâŠ
Martin er en super hyggelig kÞrelÊrer og det er også et meget godt teoriforlÞb og teorilokale. Klar anbefaling herfra.
Fantastisk
Fantastisk flink kÞrelÊrer. Gjorde hele oplevelsen tryg og spÊndende! Kan klart anbefales.
Jeg har haft et super godt forlÞb medâŠ
Jeg har haft et super godt forlÞb med den Joviale KÞreskole, hos Martin!
Han er god til at lÊre fra sig og jeg bestod både teori og praktisk prÞve i fÞrste forsÞg.
Kan godt anbefales:-)
Den Joviale kÞreskole er en kÊmpeâŠ
Den Joviale kÞreskole er en kÊmpe anbefaling fra min side. Jeg havde kÞbe kÞrekort-garantiprisen hvilket jeg har sparet 4500kr på at vÊlge da jeg dumpede min fÞrste kÞreprÞve. Det fungerede super godt og det vil jeg klart anbefale. Martin er en super sÞd og rar KÞrelÊre og det har vÊret nogle virkelig hyggelig kÞretimer. Alt i alt er det en stor anbefaling fra min side.
Virkelig fedt forlÞb bestod alt iâŠ
Virkelig fedt forlÞb bestod alt i fÞrste hug og det gÞr du os hvis du bare lytter efter
Jeg kan varmt anbefale Den JovialeâŠ
Jeg kan varmt anbefale Den Joviale KÞreskole. Hele oplevelsen har vÊret bÃ¥de lÊrerig og sjov. Med kÞrelÊrer Martin, er utrolig tÃ¥lmodig, engageret og har en fantastisk evne til at gÞre selv de mest nervÞse elever trygge bag rattet. Han forklarer tingene klart, giver konstruktiv feedback, og sÞrger altid for, at man fÞler sig godt forberedt til at skulle kÞrere. Stemningen hos Martin er sjov, positiv og spÊndende â man fÞler sig virkelig velkommen. Tak til Martin for en oplevelse med at bestÃ¥ bÃ¥de teoriprÞve og kÞreprÞve i fÞrste omgang.
Stor anbefaling
Kan klart anbefale Den Joviale KÞreskole. Min datter havde et superfint forlÞb hos Martin og bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg. Martin er super engagerede i at de unge får et godt forlÞb og meget fleksibel så det kan passe ind med skole og en travl hverdag.
Vi kÞbte den store pakke og det var godt givet ud selvom hun bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg.
Jeg vil helt klart anbefale at tageâŠ
Jeg vil helt klart anbefale at tage kÞrekort hos Den Joviale KÞreskole. Det hele fungerede mega godt, nemt at få kÞretimer og altid godt humÞr og rigitg god undervisning. Jeg havde kÞrekort-garantiprisen, det fungerede utrolig godt for mig og sparede en del penge på at vÊlge den pakke fremfor lovpakken. Bestod teori og praktisk prÞve i fÞrsteforsÞg og alt i alt synes jeg det har vÊret en mega god oplevelse og kan varmt anbefale det.
Det har vÊret et helt vildt godtâŠ
Det har vÊret et helt vildt godt forlÞb, Martin hjalp mig fint igennem forlÞbet. Når man mÞder op er stemningen helt i top, de små hold gÞr det mere personligt og det gÞr det nemmere at deltage i undervisningen. Martin er meget forstående og god til at forklare tingene så hver enkelt person forstår det bedre. Jeg kan helt klart anbefale at tage kÞrekort hos Martin og jeg kommer til at savne det
KÞrekort hos Den Joviale KÞreskole
Min oplevelse med Den Joviale KÞreskole var toptier. Martin stod for formidabel undervisning og kÞretimer. Ham fÞrte mig godt igennem det, med metoder som var gode for mig hvis jeg ikke helt kunne forstå.
Dejlig oplevelse og mega sej kÞrelÊrer, som man også kan have det sjovt med:)
Helt klart tag kÞrekort hos Den Joviale KÞreskoleð
Jeg anbefaler Martin
Jeg kan klart anbefale Den joviale kÞreskole. Teoriundervisningen og kÞretimerne er rigtigt gode. Martin gÞr et godt arbejde med at forberede en til kÞreprÞven og giver en nogle gode huskeregler. Jeg bestod med nul fejl til teori og fÞrste gang til kÞreprÞven. Jeg valgte garantipakken, fordi det var et grundigt forlÞb med flere timer, som gjorde jeg fÞlte mig mere tryg.
Mega god oplevelse hos Martin
Mega god oplevelse hos Martin. Han har tålmodighed med en og er virkelig god til at hjÊlpe med at forstå teori i klasselokalet og praksis ude på banerne.
Hans teori undervisning foregÃ¥r pÃ¥ Sorgenfri torv, i et lokale hvor han underviser som man kender det i skolen, med tavleundervisning og âhÃ¥ndsoprÊkningâ. Han er god til at inkludere sine elever i teori undervisningen, sÃ¥ teorien faktisk bliver sjov og lÊrerigt.
Martin har styr på alle papirer og godkendelser det krÊver for at tage kÞrekort lovligt, så man er helt tryg.
Han er fleksibel med kÞretimer ift. gymnasie osv.
Ift. selve pakken har jeg valgt den der hedder âubegrÊnsetâ hvilket gÞr at man betaler alt pÃ¥ forhÃ¥nd, og ikke konstant skal have penge op af lommen nÃ¥r man skal have timer ud over lovpakken. Der kommer altsÃ¥ ikke ligepludseligt et uforudsigeligt belÞb.
Pakken har sparet mig omkring 7000kr.
Jeg er super tilfreds med min oplevelse hos Martin, som har foregået hurtigt, trygt og i godt selvskab!!
Jeg havde en super god oplevelse!
Jeg havde en super god oplevelse at tage kÞrekort hos Martin. Hans undervisningsform var god, da man får gennemgået og visualiseret alt, med mulighed for at stille spÞrgsmål. Martin er let at vÊre sammen med hvilket gÞr kommunikationen rar og gÞr en tryk til at spÞrge osv. Han er fleksibel ift kÞretimer og tilpasser hans program, så man bliver fÊrdig hurtigt og mest effektivt. Han har styr på alle papirer og er god til at gÞre undervisningen overskuelig. Jeg valgte den ubegrÊnsede pakke, hvilket gav god mening, da man fÞler sig mere klÊdt på til sin kÞreprÞve. Dermed er ikke uforudsete indbetalinger. Alt i alt en super kÞreskole.
Rigtig god kÞreskole
Jeg har vÊret rigtig glad for mit forlÞb hos Den Joviale KÞreskole. Jeg bestod både teori-og kÞreprÞve i fÞrste omgang takket vÊre den gode undervisning både i teori lokalet og kÞretimerne på vejene. Det har vÊret et rigtig lÊrerigt, trygt og godt forlÞb at tage kÞrekort hos Martin.
Jeg synes at det er en virkelig god og vil anbefale den til alle
Jeg synes at det er en virkelig god kÞreskole, da holdene er små og man derfor også nemmere lÊrer det, da alle kan få lov til at vÊre en del af undervisningen. Det blev sagt på gode måder så man nemt forstod det man skulle lÊre. Jeg vil anbefale den til alle, da Martin er en virkelig god kÞrelÊrer, og han også var god til at lÊre ting fra sig, både ift teorien og også selve kÞretimerne
Dejligt forlÞb
Jeg kan helt klart anbefale at tage kÞrekort hos Den Joviale KÞreskole. Jeg bestod både teori- og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg, takket vÊre Martin og den store pakke, hvor jeg kunne få alle de timer, jeg havde brug for. I sidste ende sparede jeg et par tusinde kroner sammenlignet med, hvad jeg ellers ville have betalt.
Lektionerne var underholdende, grundige og meget lÊrerige hvilket klÊder godt på til prÞvelserne.
Kan klart anbefale.