Den Joviale Køreskole レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Min søn har taget kørekort hos Martin og Den Joviale Køreskole. Min søn har været mægtig glad for forløbet. For os som forældre har det også været en rigtig fin oplevelse. Martin har i hele process... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kan klart anbefale Den Joviale Køreskole. Martin er en fantastisk kørelærer og rigtig god til at lære fra sig. Han har masser af tålmodighed og altid et godt humør, hvilket gør køretimerne rigti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Stemningen er super god og Martin gør timerne spændene. Han har erfaring med at køre og er god til at videreformidle info om hvordan man kører, hvad man gør godt og hvad der kan forbedres. Det var en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi havde valgt "Lovpakken XXL" hvilket til en fast pris gav ubegrænset antal køretimer indtil bestået. Det viste sig at være et godt valg for os, da det tog nogle forsøg, før vores søn fik sit kørek... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所

当該企業による記述

Vores undervisning tilpasses individuelt til hver enkelt elevs behov og forudsætninger. Vi tror på, at alle elever har deres egen unikke indlæringsstil, og derfor tilpasser vi vores undervisningsmetoder for at sikre optimal forståelse og indlæring. Vi fokuserer på at skabe en positiv og støttende atmosfære, der hjælper vores elever med at opbygge selvtillid bag rattet. Vores mål er at give vores elever en omfattende forståelse af både teori og praksis, så de kan navigere sikkert og effektivt på vejene. Vi stræber efter at gøre hele køreuddannelsen til en fornøjelig rejse, hvor du kan udvikle dig som bilist og samtidig have det sjovt. Serviceniveau ud over det sædvanlige -Vi går langt for dig! Vi tager alle henvendelser seriøst og følger op på dit forløb for at sikre, at du altid er godt på vej. - Vi hjælper dig med at huske praktiske ting som lægeattest og andre nødvendigheder, så din ventetid på prøver bliver så kort som muligt. -Med vores hjælp tager dit kørekortforløb typisk kun ca. 3 måneder.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 40

レビューを書く

Et godt sted

Den Joviale Køreskole er et godt sted, kørelæreren er meget grundig når det kommer til at klæde eleverne godt på til prøven. Stemningen på køreskolen er hyggelig og nede på jorden, men seriøs og tager elevernes behov for øje.
Godt tilfreds efter at have bestået på første køreprøve!

2025年9月19日

Kan klart anbefales

Har kun positive ord at sige.
Jeg blev mødt der hvor jeg var og fik lige nøjagtig den hjælp og støtte jeg havde behov for.
Når jeg skulle køre blev jeg hentet på Lyngby Station da jeg kommer fra Ballerup, for at gøre det hele lidt lettere.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner herfra.

2025年9月4日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse!
Jeg havde en kort visit hos Martin i forbindelse med generhvervelse af kørekortet - fra dag ét var Martin enormt imødekommende og hjælpsom og meget tilgængelig ift kontakt på 'alle tider' af døgnet/hverdag-weekend. Jeg følte en stor opbakning og fokus på at få mig igennem forløbet så effektivt og gnidningsfrit som muligt. Tak for yderst behagelig forløb Martin!

2025年8月18日

Generhvervelse af kørekort.

Efter overstået teori- og køreprøve vil jeg meget gerne anbefale kørelærer Martin Frosberg, Den Joviale Køreskole, som en venlig, imødekommende og autoritær person, som ved generhvervelse af kørekort efter skade, giver en god fornemmelse og erfaring for det at køre bil.
Han er kompetent i sin måde at markere evt. 'unoder' på fra et livs kørsel og give mod til at gå til køreprøve igen. Min varmeste anbefaling!!

2025年8月12日
5つ星のうち5の評価

Alle mine forventninger blev opfyldt.

Jeg tog mit kørekort hos Martin på et lynkursus, som kun tog lidt over en måned – selvom vi begge holdt lidt sommerferie undervejs. Det var virkelig fedt, at det kunne lade sig gøre på så kort tid.
Martin er en super god kørelærer. Han er rolig, tålmodig, fleksibel og god til at forklare, så man forstår det. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og han sørgede for, at jeg var klar til både teori- og køreprøven.
Jeg bestod begge prøver første gang, og det havde jeg ikke gjort uden hans hjælp. Jeg kan helt klart anbefale Den Joviale Køreskole/Martin til alle, der vil tage kørekort.

2025年8月7日

Rigtig sød

Stor anbefaling til Martin, han er rigtig sød og sjov og har godt styr på hvad han laver.
Han fik mig igennem på ingen tid, samtidig med at sørge for at jeg var godt forberedt til det hele.

2025年6月23日

Super god oplevelse

Jeg kan så godt anbefale Den Joviale Køreskole!!

Martin er en super dygtig (og sjov🤣) kørelærer. Meget glad og rolig, han har bare styr på det!

Jeg er meget glad for at ha’ taget kørekort hos ham 😄 og vil KLART anbefale andre at tage samme sted!

2025年6月12日

Anbefaling af Den Joviale Køreskole

Jeg vil helt klart anbefale Martin og Den Joviale Køreskole. Det har været et behageligt og velplanlagt forløb for min datter.
Min datter beskriver Martin som rolig og tålmodig, og han taklede hendes nervøsitet godt.
Jeg er glad for at vi tog den store pakke. Det skabte ro omkring økonomi og i sidste ende var det billigere end at tage Lovpakken.

2025年5月27日

Den bedste kørelære

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Martin som min kørelærer.
Han er tålmodig, forstående og meget dygtig til at forklare hvis man nu laver en fejl på en letforståelig måde.
Martin gjorder det altid trygt under køretimerne, hvilket hjalp mig med overvinde min nervøsitet.
Martin gav altid god feedback, der hjalp mig med at forbedre de ting jeg var dårlig til.
Pga all inclusive pakken har jeg sparet 8000 kr som jeg ellers skulle have brugt.
Jeg kan anbefale Martin som kørelærer til alle, der ønsker en sød og rar underviser. Han er uden tvivl en af de bedste kørelærere, og jeg er meget taknemmelig for hans hjælp gennem hele forløbet.

2025年5月27日

En fantastisk køreskole

Martin er rolig, fleksibel og tålmodig, en helt igennem perfekt kørelærer til vores søn! Martin er ærlig og ikke et sekund var vi i tvivl om at han er kørelærer med de pædagogiske evner i orden! Så har du et barn med udfordringer så er Martin manden der sikre god læring og rolige rammer med plads til alle! Både køreprøve og teori bestået i første hug! En succes at tage kørekort hos den joviale køreskole!

2025年5月20日

God planlægning af køretimer

Kørelærer var altid god til at kommunikere og planlægge tider. Bestilte Garantipakken, og fik 5 ekstra kørsler som jeg havde brug for, og bestod derfor første gang. Hyggelig stemning med små hold.

2025年5月23日

Vil anbefale

God køreskole med hurtig og nem læring. Bestod begge prøver første gang på grund af min gode kørelærer Martin. Vil anbefale

2025年5月20日

Kør hos Martin

Jeg kan stærkt anbefale at tage dit kørekort hos Den Juviale Køreskole. Jeg bestod både teori og den praktiske prøve i første forsøg, takket være All Inclusive-pakken, hvor jeg fik alle de køretimer, jeg havde brug for, til en fast pris. Alt i alt endte jeg med at spare 5.300 kr. på køretimer.
Undervisningen i timerne var virkelig lærerig, men også gjort hyggelig med nogle sjove jokes og et godt fællesskab på holdet.

2025年5月15日

Trustpilot エクスペリエンス