Min søn har taget kørekort hos Martin og Den Joviale Køreskole. Min søn har været mægtig glad for forløbet. For os som forældre har det også været en rigtig fin oplevelse. Martin har i hele process... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg kan klart anbefale Den Joviale Køreskole. Martin er en fantastisk kørelærer og rigtig god til at lære fra sig. Han har masser af tålmodighed og altid et godt humør, hvilket gør køretimerne rigti... もっと見る
Stemningen er super god og Martin gør timerne spændene. Han har erfaring med at køre og er god til at videreformidle info om hvordan man kører, hvad man gør godt og hvad der kan forbedres. Det var en... もっと見る
Vi havde valgt "Lovpakken XXL" hvilket til en fast pris gav ubegrænset antal køretimer indtil bestået. Det viste sig at være et godt valg for os, da det tog nogle forsøg, før vores søn fik sit kørek... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vores undervisning tilpasses individuelt til hver enkelt elevs behov og forudsætninger. Vi tror på, at alle elever har deres egen unikke indlæringsstil, og derfor tilpasser vi vores undervisningsmetoder for at sikre optimal forståelse og indlæring. Vi fokuserer på at skabe en positiv og støttende atmosfære, der hjælper vores elever med at opbygge selvtillid bag rattet. Vores mål er at give vores elever en omfattende forståelse af både teori og praksis, så de kan navigere sikkert og effektivt på vejene. Vi stræber efter at gøre hele køreuddannelsen til en fornøjelig rejse, hvor du kan udvikle dig som bilist og samtidig have det sjovt. Serviceniveau ud over det sædvanlige -Vi går langt for dig! Vi tager alle henvendelser seriøst og følger op på dit forløb for at sikre, at du altid er godt på vej. - Vi hjælper dig med at huske praktiske ting som lægeattest og andre nødvendigheder, så din ventetid på prøver bliver så kort som muligt. -Med vores hjælp tager dit kørekortforløb typisk kun ca. 3 måneder.
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det er en super god køreskole
Det er en super god køreskole, hvor der er fokus på at få folk til at bestå prøverne første gang. Det er en god lærer/Kørekærer det gør det nemt at lære alle tingene.
Den bedste køreskole
Jeg kan kun anbefale at man tager sit kørekort hos Martin. Det har været et roligt, lærerigt og behageligt forløb.
Martin er en rigtigt god kørelærer som er grundig og tålmodig. Der er god kommunikation og det hele kan blive tilrettelagt efter dine behov.
Jeg valgte at købe all inclusive pakken til en fast pris og det viste sig at være et godt valg da jeg endte med at have sparet penge kontra hvis jeg havde valgt lovpakken.
Hvis man gerne vil have de bedste forudsætninger for at klare begge prøver i første forsøg så er det den Joviale køreskole du skal vælge.
God i forhold til andre kørelærere
Jeg har prøvet andre køre lærer og der er meget, forskel og usikkerhed i at vælge en fordi de kan være grådige og sure. Da jeg gik fra min tidligere køre lærer til Martin, var jeg meget positivt overrasket fordi han var utrolig venlig, tålmodig, forstående og erfaren. Du kan ikke gå galt med Den Joviale Køreskole!
Den Joviale Køreskole kan klart anbefales
Martin er en fantastisk kørelærer der kan sit kram og lovstof og han er god til at give feedback mens du køre sammen med dig. Han er rimelig, fleksibel og venlig. Bestod køreprøven på det første forsøg i April 2025.
P.S. Husk spejl spejl skulder, men det skal han nok få banket ind i knolden på dig ;) Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det, men du må nøjes med 10 halve stjerner. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
— Mads 🛻
Virkelig engageret kørelærer med styr…
Virkelig engageret kørelærer med styr på sine elever og tider. Han afvikler en så hurtigt han kan og generelt god til at lærer fra sig. Kæmpe anbefaling herfra
Kørelærer med meget tålmodighed og…
Kørelærer med meget tålmodighed og altid i godt humør
God køreskole
Det var en virkelig god køreskole. Fremragende service, og mega god og flink kørelærer.
God oplevelse med den joviale køreskole
Vi havde valgt "Lovpakken XXL" hvilket til en fast pris gav ubegrænset antal køretimer indtil bestået. Det viste sig at være et godt valg for os, da det tog nogle forsøg, før vores søn fik sit kørekort.
Der har hele vejen igennem været rigtig god kommunikation, og Martin har været god til løbende at få booket kørelektioner i kalenderen, så det praktiske blev holdt ved lige. Stor anbefaling herfra!
Den bedste kørelærer
Martin er både engageret, varm og sjov, og også utroligt pædagogisk, tålmodig og god til at lære fra sig. Man føler sig tryg i hans selskab fra starten og jeg har hele vejen igennem synes, at det var hyggeligt og rart at tage køretimer hos ham. Desuden er Martin fleksibel og imødekommende i forhold til køretimer, hvilket har gjort hele processen mere overskommelig. Martin får mine varmeste anbefalinger.
Martin er en god kørelærer
Martin er en god kørelærer, trygt sted at sende sit barn hen.
Vi havde en super god oplevelse med Martin - også når tingene ikke gik helt som man ønskede.
Kan varmt anbefales
Super kørerlærer
Kørelærer Martin formidler teorien sjovt og godt og han fik mig hurtigt igennem forløbet, super kørelærer!
Super god oplevelse at sende sin datter…
Super god oplevelse at sende sin datter afsted mod den joviale køreskole og Martins kyndige undervisning.
Bestået første gang i både teoretisk samt praktisk prøve.. super statistik de holder her på den joviale køreskole!
Kan kun på de kraftigste anbefale køreskolen og Martin.
Mvh. En super tilfreds far
Super god oplevelse hele vejen rundt…
Super god oplevelse hele vejen rundt hos Martin fra Den Joviale Køreskole, hvis du ønsker at tage dit kørekort i stressfrie omgivelser og med et smil på læben, kan jeg varmt anbefale denne køreskole!
Kan varmt anbefale denne køreskole!
Den Joviale Køreskole er en super køreskole, Martin er engageret og professionel, hvilket gør læringen effektiv og grundig.
Kørelærer som er nede på jorden.
Martin gjorde undervisningen forstående og gik op i man selv kunne komme med svarende.
Køringen var altid med jævne mellemrum så man holdt sig skarp.
Sætningen "Spejl, spejl, skulder" ringer stadig ekko i mit eget køretøj.
Lyngby’s bedste køreskole
Det har været en super oplevelse at lære fra Martin. Han er både en engageret og yderst rolig mand, der sørger for, at man føler sig tryg og tilpas. Alt i alt en fænomenal køreskole.
Super god oplevelse!
Havde en super god oplevelse med Martin som kørelærer. Den Joviale Køreskole kan klart anbefales!
Stor fornøjelse
Stor fornøjelse, hurtigt forløb og god opfølgning på aftaler. Stor anbefaling
Behaglig kørelærer
Kørelæren er godt selskab og ind i mellem tekniske øvelser og gode råd om trafikken, får man grinet. Køretimerne er hyggelige, og man lære meget.
Klart anbefales.
Jeg kan kun give Den Joviale Køreskole mine bedste anbefalinger. Her bliver man taget igennem hele lovpakken på en god, rar og professionel måde.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。