Den Joviale KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft et virkelig godt forlÞb hos Martin, som er en super rolig, tÃ¥lmodig og dygtig kÞrelÊrer. Han er god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der er nem at forstÃ¥, og man fÞler sig hurtigt... もっず芋る

Der findes ikke en mere fleksibel kÞrelÊrer end Martin, han gÞr alt for at få eleverne godt igennem forlÞbet. Vil helt sikkert anbefale ham⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan klart anbefale at tage kÞrekort hos Den Joviale KÞreskole. Det her vÊret et helt vildt godt forlÞb, nÃ¥r man mÞder op er stemningen helt i top og han er helt vildt nem at snakke med, bÃ¥de om fr... もっず芋る

Vi havde valgt "Lovpakken XXL" hvilket til en fast pris gav ubegrÊnset antal kÞretimer indtil bestÃ¥et. Det viste sig at vÊre et godt valg for os, da det tog nogle forsÞg, fÞr vores sÞn fik sit kÞrek... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Vores undervisning tilpasses individuelt til hver enkelt elevs behov og forudsÊtninger. Vi tror på, at alle elever har deres egen unikke indlÊringsstil, og derfor tilpasser vi vores undervisningsmetoder for at sikre optimal forståelse og indlÊring. Vi fokuserer på at skabe en positiv og stÞttende atmosfÊre, der hjÊlper vores elever med at opbygge selvtillid bag rattet. Vores mål er at give vores elever en omfattende forståelse af både teori og praksis, så de kan navigere sikkert og effektivt på vejene. Vi strÊber efter at gÞre hele kÞreuddannelsen til en fornÞjelig rejse, hvor du kan udvikle dig som bilist og samtidig have det sjovt. Serviceniveau ud over det sÊdvanlige -Vi går langt for dig! Vi tager alle henvendelser seriÞst og fÞlger op på dit forlÞb for at sikre, at du altid er godt på vej. - Vi hjÊlper dig med at huske praktiske ting som lÊgeattest og andre nÞdvendigheder, så din ventetid på prÞver bliver så kort som muligt. -Med vores hjÊlp tager dit kÞrekortforlÞb typisk kun ca. 3 måneder.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

5 Stjerner

Jeg kan klart anbefale Den Joviale KÞreskole og Martin som kÞrelÊrer. Han er virkelig rolig og tålmodig, og han forklarer tingene på en måde, der er nem at forstå. Man fÞler sig tryg bag rattet, også når man laver fejl, fordi han tager det helt stille og roligt.
Martin er også rigtig god til at få kÞretimerne til at passe ind i en travl hverdag, og han er fleksibel, når man skal finde tider, der passer. Han gÞr kÞretimerne hyggelige og mindre stressende, og jeg har vÊret rigtig glad for at have ham som kÞrelÊrer. Kan varmt anbefales!

2026幎7月4日
自発的なレビュヌ

Jeg kan klart anbefale Den Joviale KÞreskole!

Jeg har haft et virkelig godt forlÞb hos Martin, som er en super rolig, tålmodig og dygtig kÞrelÊrer. Han er god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå, og man fÞler sig hurtigt tryg bag rattet.

Der var altid en god og afslappet stemning til både teori og kÞretimer, hvilket gjorde hele processen meget mindre stressende. Samtidig var kÞreskolen også meget fleksibel med planlÊgning af timer, hvilket gjorde det nemt at få det til at passe ind i hverdagen.

Man kan virkelig mÊrke, at Martin gÃ¥r op i sine elever og gerne vil hjÊlpe dem godt igennem hele forlÞbet. Alt i alt har det vÊret en virkelig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Den Joviale KÞreskole til alle, der skal tage kÞrekort! 🚗

2026幎6月28日

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde et virkelig godt forlÞb hos Den Joviale KÞreskole. Martin er en fantastisk kÞrelÊrer, som er både tålmodig, rolig og utrolig dygtig til at lÊre fra sig. Han skaber en tryg stemning i bilen, så man hurtigt får selvtillid og bliver mere sikker i trafikken.

Man kan mÊrke, at Martin gÃ¥r op i sine elevers succes og altid gÞr sit bedste for at hjÊlpe dem hele vejen til kÞrekortet. Tak for et super godt forlÞb, jeg kan varmt anbefale Den Joviale KÞreskole til alle, der skal tage kÞrekort! 🚗👏😊

2026幎6月18日

Fem stjerner til Martins kÞreskole

Fem stjerner til Martins kÞreskole! Martin er en jovial og tÃ¥lmodig kÞrelÊrer, der fÃ¥r selv de vÊrste begynderfejl til at fÞles okay. Det helt unikke er, at man ogsÃ¥ kan fÃ¥ kaffe og mad undervejs – hyggeligt og afslappende, sÃ¥ man kÞrer bedre bagefter. Bestod i fÞrste forsÞg takket vÊre hans rolige undervisning. StÊrkt anbefalet!

2026幎6月17日
自発的なレビュヌ

Martin er en fantastisk og sÞd

Martin er en fantastisk og sÞd kÞrelÊrer der har eleverne i fokus gennem hele forlÞbet. PlanlÊgning af kÞrsler og kÞreprÞver gik super nemt og der blev altid taget hensyn til fravÊr og andet. Martin er meget nede på jorden, så det var en super behagelig oplevelse at tage kÞrekort der. Jeg bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg, så den joviale kÞreskole kan klart anbefales.

2026幎5月18日

Super godt forlÞb

Jeg kan klart anbefale Den Joviale KÞreskole!

Jeg bestod både teori- og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg, hvilket jeg i hÞj grad kan takke Martin for. Jeg valgte den store pakke, som gav mig mulighed for at tage alle de timer, jeg havde brug for, og i sidste ende sparede jeg endda et par tusinde kroner sammenlignet med andre steder.

Undervisningen var både underholdende, grundig og virkelig lÊrerig, så man fÞler sig godt klÊdt på til prÞverne. Samtidig var der altid en god stemning og hyggelige kÞretimer.

KÞreskolen er også meget fleksibel, hvilket fungerede perfekt ved siden af et fuldtidsjob.

Alt i alt en super god oplevelse!

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

Jeg kan klart anbefale at tage kÞrekort

Jeg kan klart anbefale at tage kÞrekort hos Den Joviale KÞreskole. Det her vÊret et helt vildt godt forlÞb, når man mÞder op er stemningen helt i top og han er helt vildt nem at snakke med, både om fritidsinteresser og hvis man er i tvivl om noget i forhold til kÞrslen. Jeg vil klart anbefale at se forstå og bestå videoerne på Trafiktesten inden teoriprÞven. Jeg dumpede fÞrste teoriprÞve, men bestod anden bland andet grundet forstå og bestå videoerne.

2026幎5月4日

Perfekt

Jeg tog mit kÞrekort hos Den Joviale KÞreskole og jeg kan kun anbefale det!
Det har vÊret nogle gode teori- og kÞretimer sammen med Martin. Små hold til teori, som er meget rart og sjove, hyggelige kÞretimer med Martin.
Han er en sjov, engageret og dygtig kÞrelÊrer, som er rigtig god til at undervise.
Jeg er meget tilfreds med hele forlÞbet og jeg anbefaler helt klart, at du ogsÃ¥ vÊlger at tage dit kÞrekort hos Den Joviale KÞreskole. 😊

2026幎4月6日
自発的なレビュヌ

Den Joviale kÞreskole er en kÊmpe

Den Joviale kÞreskole er en kÊmpe anbefaling fra min side. Jeg havde kÞbe kÞrekort-garantiprisen hvilket jeg har sparet 4500kr på at vÊlge da jeg dumpede min fÞrste kÞreprÞve. Det fungerede super godt og det vil jeg klart anbefale. Martin er en super sÞd og rar KÞrelÊre og det har vÊret nogle virkelig hyggelig kÞretimer. Alt i alt er det en stor anbefaling fra min side.

2026幎3月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。