レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Leveringstid lidt lÊngere end ventet -bestilte tirsdag omkring kl 9 og modtog pakken lÞrdag lidt over middag. Men ellers alt ok - sjovt sortiment og uventet at man kan finde juleting Ã¥ret rundt. Beskr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan desvÊrre ikke give mere end 2 stjerner.. Jeg kÞbte en stor sjov fisk og et sneglehus.. Det var ikke pakket ind i bobleplast men kun i kraftigt papir, sÃ¥ fiskens hale var knÊkket af..Øv .... もっず芋る

䌁業が回答したした

. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer, - varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, sÃ¥ der ikke opstÃ¥r skader. -vi har kÞbt nogle fine hvide fyrtÃ¥rne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har handlet hos Det Gamle Apotek et par gange, og har altid haft gode oplevelser hos dem. Hurtig levering, de pakker tingene godt ind, da noget julepynt jo kan vÊre skrÞbeligt, ogsÃ¥ er der et fant... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. クリスマス ショップ
  3. 旬の食材店

圓該䌁業による蚘述

Hos Det Gamle Apotek elsker vi hÞjtider og interiÞr, hvorfor du hos os kan finde brugskunst til hele året - ude såvel som inde. Udforsk vores store udvalg, som inkluderer alt fra smukke dekorationer og små figurer til praktiske redskaber til kÞkkenet og uderummet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af hÞjtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde et bredt sortiment - meget af det i eget design. Det Gamle Apotek blev grundlagt i 1989, hvor forkÊrlighed for gamle bygninger og mÞbler kombineret med kÊrlighed for jul og nostalgi var fundamentet. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes forretning, der skulle vÊre en oplevelse i sig selv at besÞge. Det var drÞmmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger i TÞnder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores hÞjtider og mÊrkedage. Vores eventyr startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde både brugskunst og boligtilbehÞr, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit lÞb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Lad os invitere dig med på opdagelse i vores univers - velkommen til Det Gamle Apotek.

4.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering.

Hurtig og prÊcis ekspedering af julekugler, som skulle gives i fÞdselsdagsgave i indevÊrende måned. Absolut ikke sÊsonvare i marts måned, men alligevel kom varerne tidligere end det kunne forventes i h.t. hjemmesiden.

2023幎3月13日

Den ene vare var i stykker

Den ene vare var i stykker, hvilket jeg ringede til Jer og sagde. Hende der tog telefonen bad om mit telefon nummer og. I,le give beskeden videre
. Forventede sÃ¥ herefter at hÞre fra Jer, hvilket IKKE skete. Opdatering er dags dato blevet ringet op, og de sender en ny,

2023幎1月30日

fin butik, men

Syntes det er en rigtig fin butik.
Det er bare smadder Êrgerligt at man ikke lige har gjort sig lidt ekstra umage med deres hjemmelavet julepynt. Den figur jeg kÞbte var Ã¥benbart slet ikke lukket i toppen, sÃ¥ alt glimmeret indeni rÞg ud

2022幎11月10日
自発的なレビュヌ

Hej Mie

Vi er glade for du syntes om vore butik, tak for det :)

Det lyder som om der har vÊret en fejl på lige netop dette produkt, det beklager jeg selvfÞlgelig.

Du skal vÊre velkommen til at sende mig en mail på tba@dga-engros.dk.
Så skal jeg glÊdeligt prÞve at hjÊlpe dig videre.

Massere julehilsner
Det Gamle Apotek

Giver ikke penge retur

Vil fÞrst rose en ellers pÊn og spÊndene butik på Fisketorvet !
KÞbte et kalenderlys i glas til en pris på 59 kr, 10 min efter var vi i Silvan, de havde det samme til 29 kr , endda også mÊrket med det gamle apotek.
TÊnkte det kÞber vi og bytter det andet , meeeenn skulle vise sig at vÊre besvÊrligt til trods for bon. Alene af den grund vil jeg aldrig anbefale jer til nogen
! Man burde kunne fÃ¥ penge retur nÃ¥r man har sin Bon og isÊr efter max 15 min

2022幎10月15日
自発的なレビュヌ

Hej Anders
Mange tak for din anmeldelse. Det hjÊlper os altid til at forbedre os :)

Jeg kan sagtens sÊtte mig ind i din situation i forbindelse med kÞbet af dette lys og vil gerne give dig forklaringen.
Nogle af vores vare sÊlges både i vores egne butikker og i de butikker vi levere vare direkte til.
Andre butikkers udsalgs priser er ikke noget vi kan eller må styre, og hvis de eller vi kÞre tilbud eller andet kan der desvÊrre godt opstå en pris forskel på en vare.

I vores pop-up butikker er der skiltet med at vi bytter med et smil ved fremvisning af bon, men at vi ikke giver pengene retur.
Det er derfor den procedure vores personale handler ud fra i den pågÊldende situation :)

Hvis du ikke fik byttet dit lys til en anden vare er du velkommen til at kontakte mig direkte på tba@dga-engros.dk. Så vil jeg gÞre hvad jeg kan for at hjÊlpe dig videre :)

Mange Julehilsner
Det Gamle Apotek A/S

Super

Fine ting og meget hurtig levering fra webshoppen

2022幎9月19日

Hej Christina
Det gÊr os glad at du finder vores vare og leveringstid tilfredsstillende :)

Med Venlig Hilsen
Det Gamle Apotek A/S