we hebben verf gekregen waar we niks mee kunnen, na minutenlang doorroeren blijft de verf waterdun. zodoende hebben we de verf teruggestuurd. Volgens de experts van tintrio mankeert er echter niks... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn tweede bestelling en ook naar alle tevredenheid. Goede verpakking op tijd geleverd goede prijs. Ik kan deze winkel tot nu alleen maar aanbevelen. Spijtig dat Bpost niet Engels kan want "This side... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Aanvankelijk een deel van de bestelling ontvangen. In eerste instantie geen reactie op eerste mail en kreeg ze telefonisch niet te pakken, maar vandaag een email dat de missende verfbussen alsnog ga... ãã£ãšèŠã
Bij de opmaak van mijn bestelling, was ik al zeer verwonderd over de gunstige prijzen in vergelijking met alle andere aanbieders De kers op de kaart was niet enkel de perfecte levering, maar vooral... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Of je nu een professional of een doe-het-verver bent, Tintrio zorgt ervoor dat alles in orde is voor jouw project en bestelling. Ruim assortiment? Check! Snelle levering? Check! We hebben alle producten en expertise in huis om je te helpen alle klusjes van je to-do-lijst af te vinken. Dubbel check! (Voorheen deverfwebshop.be)
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Tintrio ããã®åç
Erg duidelijke website met de juisteâŠ
Erg duidelijke website met de juiste info. Producten worden aan een eerlijke prijs aangeboden met een snelle levering.
Steeds tevreden aangekocht! Doe zo verder!

Behulpzaam bij vragen
Behulpzaam bij vragen. Oplossingsgericht meedenken. In één woord fantastisch!

Super behandeling en levering
De kers op de kaart was niet enkel de perfecte levering, maar vooral hoe de potten werden verpakt om tijdens het transport zeker geen schade op te lopen.
Gewoon Super

Handig
Handig, je kiest kleur en kwaliteit online. Keuze genoeg, naargelang de toepassing. En de volgende dag levert de postbode je litertje(s) verf en toebehoren. Een vraagje wordt snel beantwoord. Super bediening noem ik dat.

Tintrio ããã®åç
Houtbeschermingsproducten voor buiten: beits & Uv-protectie Woodlover (Sadolin) - prima service ! Zeer veilige verpakking van kwetsbare verzending !
Vervolgaankoop van houtbeschermingsproducten voor tuinhout (Houtland - palissades en treillis) - Merken Woodlover en Sigma). Zeer vlotte afhandeling en prima verzending (nooit eerder gezien veiligheidsverpakking voor potten beits en UV-protectie van o.a. 2,5 liter). Zeer snelle en stipte levering. Pol Aerts

Scherp geprijsde A-merken verf
Scherp geprijsde A-merken verf, vlotte communicatie en snel geleverd.

Uitstekend ingepakt
Mooie webshop met vakkundige uitleg bij de producten. Stevig ingepakt en snel geleverd

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Bestelde items werden voorlopig nog niet gebruikt. Maar het bestellen ging vlot.

Zeer vriendelijke beamtwoording viaâŠ
Zeer vriendelijke beamtwoording via telefoon (Veronique) en een vlugge levering aan huis.

Tintrio ããã®åç
Goedkoper dan in andere winkels waar ikâŠ
Goedkoper dan in andere winkels waar ik âeen zogezegde percentâ heb. Hier hebben ze natuurlijk niet alles maar wel ok.

Tintrio ããã®åç
Mijn eerste keuze voor een verfwebwinkel
Na eerdere zeer goede ervaringen mijn eerste keuze voor een verfwinkel. Correcte prijzen, ruim aanbod van kwaliteitsproducten, eenvoudig te bestellen. Bovendien een Belgische webwinkel.
Betaling via de Visa kaart van Keytradebank lukte niet, maar dat is reeds doorgegeven. Hopelijk opgelost tegen de volgende bestelling.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã