レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Alt var prikkfritt - fem stjerners - inntil selve leveransen med bil til vÃ¥rt hjem. SjÃ¥fÞren var meget uhÞflig og aggressiv da min kone ikke greide Ã¥ lese mini-skriften der det skulle kvitteres. Hun f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Veldig ustrukturert system med dhl express! Ble avvist fra flere steder ved sending av brev! DÃ¥rlig opplÊring av personale som skal hÃ¥ndtere en ferdig , dyr, frankert konvolutt hos dhl sine innleve... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hver eneste gang jeg har brukt DHL (ikke frivillig da det butikker bestemmer post leveranse), har ikke pakken blitt levert hjem. Hver eneste gang stÃ¥r det at de ikke kunne levere pakken siden ingen e... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 59ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

DHL er altså så dårlig at det nesten

DHL er altså så dårlig at det nesten ikke er mulig å sette ord på det. Jeg har ventet, venter fortsatt, på en pakke som skal leveres med DHL. Den veier 200 gr. Jeg bor i leilighet, og av en eller annen grunn er det umulig for DHL å få levert en pakke til en leilighet, for da kan de ikke bare slenge pakka på dÞrmatta. De har ikke kontaktet meg eller forsÞkt å levere (meg bekjent), men jeg har fått beskjed fra det firmaet som har sendt pakken med DHL til meg, at de ikke KLARER å få levert pakken. Hva det betyr, vet jeg ikke, annet enn at jeg ikke får pakka mi. Jeg har gitt mitt telefonnummer, jeg har gitt epostadresse, jeg har sagt at jeg kan kontaktes for å avtale tid, for da kan jeg komme ned til hovedinngangen siden det ikke lar seg gjÞre for sjåfÞren å ringe på ringeklokka. Det er helt utrolig. Jeg har bedt dem om å levere til pakkeboks eller utleveringssted, men dette lar seg heller ikke gjÞre. Så nå måtte firma jeg har handlet fra tilbakekalle pakken min for å sende den på nytt med en konkurrerende leverandÞr. Jeg er ikke imponert

2026幎7月9日
5぀星のうち1の評䟡

DHL er rein svindel enten det er dhl

DHL er rein svindel enten det er dhl orge eller dhl group. Bestilte bukse for flere uker siden, og har etterlyst den. Da får jeg en sms om at de ikke kunne finne adressen, og at jeg å betale ekstra gebyr på 49 k fÞr de kunne dra ut igjen. Jeg sikret at de hadde rett adresse. Når jeg skulle betale gebyret og gi bedre info om hvor jeg bor, måtte jeg leggge inn all konto info, for de hadde ikke Vipps eller klarna ( selv om buksen er handlet gjennom klarna). Jeg googlet om det var normalt med gebyr noe Google bekreftet. Jeg la inn kort opplysninger og fikk en sms om at jeg var i ferd med å betale med googlepay. Da slo alarmklokkene inn for det stod ikke blant betalingsmåtene. Jeg ringte banken som var 99% sikre på svindel, sperret kortet og sendte et midlertidig på wallet på mobilen min. De fortsetter å be om gebyrer, det står at pakken er i Norge men at de ikke har fått noen adresse av meg. Den har de hvertfall fått ti ganger. Damen på selve « butikken» er veldig hyggelig hele tiden og lover at varen kommer innen denne uken. Likevel ber de om mer gebyrer og at de ikke har mottatt adresse. På nett står det at butikken « Oreillro» mest sannsynlig er en falsk butikk og bakmenn som kun er etter bankinfo. Siden jeg var rask, har de nå sendt tre nye sms om at jeg må betale gebyr på 49kr. Jeg har meldt det til banken, klarna, dhl Norge hvor alle sier at de ikke tar ansvar for svindel!! Jeg kommer aldri til å handle i andre nettbutikker enn norske, og jeg gir meg ikke på tÞrre mÞkka! Dette går til politiet og har tatt vare på all kommunikasjon! SVINDLE TAPERE som ikke får jobb noen andre steder! MÞkkafolk!

2026幎7月5日
5぀星のうち3の評䟡

Alt var prikkfritt inntil overlevering.

Alt var prikkfritt - fem stjerners - inntil selve leveransen med bil til vårt hjem. SjåfÞren var meget uhÞflig og aggressiv da min kone ikke greide å lese mini-skriften der det skulle kvitteres. Hun fikk ikke lov å kontakte meg i garasjen like ved (min pakke). Han snakket dessuten bare gebrokkent engelsk. Han bÞr på kurs eller få annet arbeid. Vi vil ikke ha ham hit igjen.

2026幎7月2日
5぀星のうち5の評䟡

Overasket over hvor effektiv og god

Overasket over hvor effektiv og god logistikk DHL leverer.
Pakk med bildeler fra Dubai til Bergen med DHL Ekspress, under 48timer fra pickup til levering på dÞr hos meg. Meget god tracking.
Siste var en leveranse fra Polen til Bergen med DHL Þkonomifrak(ikke flyfrakt) 5 dager fra bestilt til mottatt. her i Bergen. Min foretrukne.

2026幎6月16日

Blatant scam.

Blatant scam.

First of all, I already paid the VAT and import fees months ago when the package was first sent. Then, completely out of nowhere, I received another invoice months later that was even slightly higher than the first one for the exact same package.

At first I thought, "Oh, maybe I forgot to pay it?" and was actually prepared to pay it, despite being given only two days to pay from the date I received the letter.

Then I realized! I already paid for this.

So I checked my bank account, looked through my previous payments, and sure enough, I had already paid it!

What the hell is this? Stop scamming people.

2026幎6月8日

Bestilte pakke fra UK

Bestilte pakke fra UK. Og betalte rundt 200 for å få den levert. Så kommer toll utenom. Noe som man vet og man ikke kan gjÞre noe med. Men DHL er noen svindlere og legger på mye ekstra kostnader. Betalte over 500kr ekstra for uspesifisert som bare kom når pakken skulle fortolles. Det ble lagt til etter toll. Og måtte betales sammen med toll for å få gjennom pakken. Så pakken med frakt (uten toll) endte jo opp med å koste 8-900kr ekstra!! Ikke svarer de på mail om hvorfor heller.
Så står det at pakken skulle leveres fredag (22 mai) i lÞpet av dagen. Får sms og sporing. Kan se bilen kjÞre forbi i veien nedenfor huset 2 ganger. Plutselig så stopper sporingen. Og pakken kunne ikke bli levert likevel. Elendig dritt selskap. Skal aldri handle fra et nettsted som bruker DHL... StÞrste dritt frakte selskapet som finnes. Folk klager på PostNord, men de er faktisk hakket bedre. Og man må ikke betale tonnevis av ekstra dritt!!!

2026幎5月22日
5぀星のうち1の評䟡

Veldig ustrukturert system med dhl

Veldig ustrukturert system med dhl express! Ble avvist fra flere steder ved sending av brev! Dårlig opplÊring av personale som skal håndtere en ferdig , dyr, frankert konvolutt hos dhl sine innleveringsteder! Kunden må selv ringe dhl kundeservice for så å gi tlf til personalet på bensinstasjonen som ikke skjÞnner hva de skal gjÞre!
Anbefaler heller å bruke posten!
SKUFFENDE siden man betaler 1000kr for å frakte noe på en sikker måte!
Aldri mer dhl!!!!!

2026幎5月21日
5぀星のうち1の評䟡

DHL er skremmende upålitelige og respektlÞse ovenfor sine kunder

Hold deg veldig langt unna dette selskapet, dette er den mest upålitelige transportÞren jeg noen gang har opplevd å ha befatning med. De har snart brukt 1 måned på en "hjemleveranse" fra Borås/GÞteborg til Oslo (leveranse fra Bygghjemme.no). Har vÊrt i kontakt med kundeservice 5 ganger, og de har kommet med ny bortforklaring hver gang; "sykdom blant sjåfÞrene", "uvanlig mye pakker", "dessverre ikke klart å lokalisere pakken din på vårt lager", "har forsÞkt å kjÞre ut, men du var ikke hjemme når vi plutselig dukket opp (uten forvarsel)". Siste nå er at de "frykter streik, og at leveransen vil bli ytterligere forsinket". Helt umulig å forholde seg til, og de virker til å vÊre opplÊrt til å bortforklare og ljuge til sine kunder. Har til sammen hatt hjemmekontor 3 dager de siste 14 dagene, med lovnader om leveransetidspunkt, men de dukker selvfÞlgelig ikke opp.. I samme slengen Þdelegger de varemerket til de som har vÊrt så uheldige å velge DHL som logistikkpartner. Jeg har ett råd; ikke la deg lure av lovnader om "billige" logistikktjenester, det kommer til å koste deg veldig dyrt, enten du er en privatperson eller eier av et selskap med behov for transport og pakkeleveranser. I tillegg er de så hyggelige at de kaster sine egne ansatte "under bussen", gjennom å legge skylda over på sine egne sjåfÞrer, lagermedarbeidere og kundeservice, fremfor å innrÞmme at de har et komplett udugelig system som kun er etablert for å utnytte sine kundeforhold. Dette stinker 100 % fokus på kortsiktig profitt fra ledelse/eiere, fremfor å bygge selskap som skal levere pålitelige og gode logistikktjenester i fremtiden.

2026幎5月18日
5぀星のうち1の評䟡

Received an email on the Monday

Received an email on the Monday advising me important documents to be delivered next day. Then heard nothing that day or the following day. Three days after original delivery date I ring DHL to find they have been sent to Uzbekistan! No explanation, no apology, I just have to put up with it, told mistakes can happen....... they couldn't care less.
Avoid like the plague they couldn't organise a piss up in a brewery!

2026幎5月15日

Leveranse av sommerdekker fra

Leveranse av sommerdekker fra Byttdekk.com ...f...rart dere får det til å gå rundt ..makan til dårlig logistikk har jeg aldri sett fÞr..3 arbeidsdager uten å rÞre en finger kan ikke vÊre sÊrlig bÊrekraftig på sikt..Dere bÊrer navet dere med skam!!

2026幎5月8日
5぀星のうち3の評䟡

De kunne gjort det lille ekstra.

De kunne gjort det lille ekstra.
Ventet på sending fra UK som express levering.
Får beskjed om at de har begrenset kapasitet i dag. Absolutt en akseptabel forklaring, men når jeg bare bor mindre enn 1 min unna butikken de leverer til for utlevering. Kunne jeg fått den levert hjem.
Det hadde jeg da kalt, det lille ekstra.

2026幎5月6日
5぀星のうち2の評䟡

Skuffet

Hver gang jeg skal ha en leveranse med DHL så blir jeg ringt opp fordi sjåfÞren vil at jeg skal komme nÊrmere hans rute... Ikke tilby å kjÞre til meg da! Når jeg bestilte et produkt fra EU på 250,-, så forventet jeg å få noe moms på toppen, men DHL tar jaggu 230,- i prosesseringsgebyr og det kommer IKKE frem noe sted fÞr du skal ha ut pakken. Detta ble dyrt gitt. 230,- for å ta i mot momsbetaling. Skal momsen tas ut i mynter og kjÞres til staten med limousin kanskje?

2026幎5月6日
5぀星のうち1の評䟡

DHL når nye hÞyder på bunn

DHL når nye hÞyder på bunn. Her sender de regninger angående toll via WhatsApp. Alt ser ut som en scam med en link som ikke tilhÞrer DHL engang. Sjokket kom da det faktisk var en legitim faktura/link....da jeg ringte og etterspurte hvorfor pakken min stod fast i tollen.

2026幎4月24日
5぀星のうち1の評䟡

Få varene ut fra lager.¡!!

FÃ¥ varene ut fra lager.¡!!! Hvorfor ska varene bruke 3 veker frÃ¥ Oslo til utlevering. Å 3 dager fra eg bestiller fra Tyskland til oslo. De er jo heilt tragisk. Slike leverandÞrer burde finne pÃ¥ noke Anna Ã¥ gjere. Telle smÃ¥stein feks de hadde vore meir passe. Levere varer til kunder er dere rÊva pÃ¥!!!

2026幎4月13日
5぀星のうち1の評䟡

Ubrukelig, hvorfor de er ikke utestengt ennå fra Norge?

Hver eneste gang jeg har brukt DHL (ikke frivillig da det butikker bestemmer post leveranse), har ikke pakken blitt levert hjem. Hver eneste gang står det at de ikke kunne levere pakken siden ingen er hjemme, men jeg har sittet og ventet hjemme hver eneste gang. Ingen ringt til meg, ikke på tlf og ikke på dÞra. Hele dagen Þdelagt. Ubrukelig selskap. Styr unna. Klaget til ledelsen på norsk DHL.

2026幎4月17日

DÃ¥rlig

Fikk beskjed om at en pakke på 0,8 kg og max 20 cm hÞy og bred ikke fikk plass i postkassen så de kunne ikke levere. I tilleg var ingen mottaker hjemme (noe jeg var). Så ingen postbil som prÞvde å levere denne pakken heller så tviler på at de i hele tatt har prÞvd.

2026幎4月16日
5぀星のうち1の評䟡

Var egentlig fornÞyd med levering og

Var egentlig fornÞyd med levering og alt helt til de satte igang og sendte purregebyr (??) pÃ¥ "frakt gebyr).. handlet en list til bilen pÃ¥ ebay og betalte som vanlig frakt til dem, men DHL fortsetter Ã¥ mase pÃ¥ sms/epost/ringer osv. Har blokkert dem, men de fortsetter Ã¥ mase.. kommer ALDRI mer til Ã¥ bestille noe som helst hvis det er dette firmaet som leverer. Har ikke hÞrt pÃ¥ maken 👎👎😡

2026幎4月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ