レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Alt var prikkfritt - fem stjerners - inntil selve leveransen med bil til vÃ¥rt hjem. SjÃ¥fÞren var meget uhÞflig og aggressiv da min kone ikke greide Ã¥ lese mini-skriften der det skulle kvitteres. Hun f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Veldig ustrukturert system med dhl express! Ble avvist fra flere steder ved sending av brev! DÃ¥rlig opplÊring av personale som skal hÃ¥ndtere en ferdig , dyr, frankert konvolutt hos dhl sine innleve... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hver eneste gang jeg har brukt DHL (ikke frivillig da det butikker bestemmer post leveranse), har ikke pakken blitt levert hjem. Hver eneste gang stÃ¥r det at de ikke kunne levere pakken siden ingen e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Var egentlig fornÞyd med levering og alt helt til de satte igang og sendte purregebyr (??) pÃ¥ "frakt gebyr).. handlet en list til bilen pÃ¥ ebay og betalte som vanlig frakt til dem, men DHL fortsetter... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 59ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Det verste jeg vet er lÞgn

Det verste jeg vet er lÞgn!
Dette blir for dumt. Jeg sitter HJEMME og fÞlger med på hvor budet er. Nestemann er meg. Så er oppdatering at de kom til tomt hus og kunne derfor ikke levere! A) Jeg bor ikke i hus!
B) De hadde telefonnummeret mitt!
C) Jeg satt hjemme!
B) De leverte til utleveringssted rett etter jeg valgte dette på oppfordring.
Hva er greia med å lyve?! Bare si at budet ikke gadd å levere hjem, men valgte utleveringssted selv! Fjas!

2025幎7月15日
5぀星のうち1の評䟡

Dette er ubrukelig frakt firma.

Dette er ubrukelig frakt firma.
Skulle fått en pakke levert den 12.06.25, men det greide de ikke. Den skulle komme neste dag, og det var folk hjemme hele dagen, men pakken kom aldri og fikk beskjed på mail at de kom til tomt hus, noe som ikke er sant.
Det har vÊrt folk her i huset hele tiden. Det var en som var hjemme hele dagen for at evt pakken kom. Det Þdelagte dagen til personen.
Ringte kundesenter og mannen som svarte at de ikke pålagt å ringe kunden. PrÞvde å si på en hyggelig måte at det var lurt å ringe kunde, men han tok ikke i mot det.
(Flere ganger sa han vi ikke er pålagt å ringe kunde).
Hva er vitsen med å si at dere ringer kunde når pakken skal evt gå i retur til avsender??
Og at vi ikke var helt der med at pakken gikk i retur. De prÞver 3 ganger så er det snakk om at pakken går i retur.
Om noe skjer kan det vÊre lurt å ta kontakt med kunden. Ender vel med at pakken ikke kommer frem og at den blir sendt i retur.
Dette er ikke fÞrste gang og sikkert ikke siste gang dette skjer hos dere.
Anbefaler ikke dette firmaet..
Hva er vitsen med dette DHL Express??

2025幎6月12日

Extremely Disappointed with Dishonest Service and Missing delivery

Extremely Disappointed with Dishonest Service

I paid for Express delivery through DHL.no expecting reliable and timely service. Instead, I experienced delays, misinformation, and dishonesty from both customer service and the delivery driver.

Despite receiving confirmation that my package was “out for delivery,” it never arrived. When I followed up, customer service gave me conflicting explanations — none of which aligned with the tracking info or reality. Later, I found out the driver marked the package as attempted delivery without even showing up. No call. No doorbell. Nothing.

What’s worse is that customer service stood by the false driver report, rather than helping resolve the issue. It feels like there’s zero accountability, even when you pay extra for a premium service.

I expected professionalism and transparency from a company like DHL. Unfortunately, I received neither.

Avoid DHL Express if reliability matters to you.

2025幎6月2日
5぀星のうち1の評䟡

Er DHL nedlagt ? Konkurs ?

Bestilte felger gjennom byttdekk.com og de er elendige nok i seg selv, men felgene som ble sendt fra GÞteborg til Oslo 13. Mai (3 uker etter bestillingsdato på byttdekk.no) har nå ligget der i 10 dÞgn uten å flytte på seg. Byttdekk sier DHL skal kontakte meg for å avtale levering, noe de ikke har gjort, i tillegg til at leveringsadresse er oppgitt i ordren, så det skal vÊre unÞdvendig. Jeg har blitt trukket for frakt.

2025幎5月14日

PAKKE IKKE LEVERT!

DHL greier ikke og levere pakke til avtalt tid. Hvorfor? Det lurer jeg også på. Står bare at forsÞk på levering ikke lot seg gjÞre. Så antar at budet hadde for mange pakker, og ikke fikk levert alle fÞr arbeidsdagen var over. Tragisk. Så nå må jeg vente til Tirsdag igjen, som er 5 dager til... Dette gjelder pakke 3117871993.

2025幎5月15日

grådige svin

Bestiller en 5x10cm stor pakke med solbriller.
koster 1300kr
440 kroner i frakt.

Får beskjed om at jeg må betale enda et gebyr til DHL fordi de har lagt ut for tollen som jeg ikke akkurat har noe valg eller bestemmelse i om de skal eller ikke skal så totalt skal de grådige svinenen ha 660kr for en gjenstand verdt 1300kr... også kommer den forsinket også når en betaler for ekspress.... 10/10 vil aldri bruke igjen om jeg får muligheten. mÞkka firma

2025幎5月9日

Falsely charged a toll

Charged me a toll on goods that were toll exempt, slapped a service fee on top of that. Never responded to my inquiry and instead sent a letter telling that if I don't pay they will send the case to incasators in a week. That's not a service that's a racket.

2025幎4月25日

Hold dere unna DHL.

Hold dere unna DHL.

De har ofte forsinkelser i leveringen og skylder gjerne pÃ¥ kunden i stedet for Ã¥ ta ansvar. Svarene deres er ofte standardiserte og copy-paste, uten ekte hjelp eller lÞsning. Det har vÊrt slik i over 20 Ã¥r – ingen forbedring.

En pakke fra Taiwan til Norge tok bare tre dager, men så brukte DHL nesten tjue dager i Norge, og den ble aldri levert hjem til meg.

Jeg mÃ¥tte bruke masse tid pÃ¥ Ã¥ ringe, skrive e-poster og snakke med AI-kundeservice – alt dette for én eneste pakke. Det har vÊrt en veldig frustrerende og utmattende opplevelse.

2025幎4月25日

Deceptive Practices

This is my second experience with DHL, and both times have been disappointing.

This time especially left a really sour taste, as it’s clear the company is not being honest. Like many others have said, they claimed they couldn’t deliver because no one was home or ‘VI KOM TIL TOMT HUS!” which is simply not true. I was purposely home all day to receive it and followed the updates. It never changed to ‘on the way for delivery’. They didn’t call, and no one rang the doorbell. They also said they left a card with details for an alternative pickup — but no card could be found.

Bad service is one thing, but being dishonest is something else entirely. And judging by other reviews, it seems like this is common practice. How is this allowed? Isn’t this against consumer laws?

2025幎4月24日
5぀星のうち1の評䟡

Denne gangen er jeg skikkelig

Denne gangen er jeg skikkelig misfornÞyd med DHL. Har sittet hjemme hele dagen og ventet på en vare det hastet med å få. Jeg valgte levering med DHL nettopp fordi jeg skulle få varen i dag og nå har det gått i vasken. Den skulle komme «i lÞpet av dagen» og jeg har fulgt med som en hauk i både vindu og på telefon gjennom dagen. På ettermiddagen oppdager jeg at det står at «leveringen kunne ikke gjennomfÞres».
Hvorfor? Det står ikke, og heller ikke om den er forsÞkt levert. Hvorfor i alle dager ringer de ikke om problemet f.eks. var at ingen åpnet dÞra? Tidligere har de ringt i forkant av levering og det har aldri vÊrt noe problem.

2025幎4月15日
5぀星のうち1の評䟡

Pakke forsvunnet under levering i OSLO. (siden slutten av januar 2025)

Jeg har brukt DHL flere ganger tidligere, men en stor pakke jeg skulle ha mottatt siden slutten av januar 2025, men det som er galt er at pakke ble borte under leveringen her i Oslo. Jeg kontaktet både DHL Norge og DHL der pakken kom fra. Jeg synes DHL, der pakken kom fra har tatt ansvar, men DHL Norge har svart at de ikke kan gjÞre noe, og at det bare er sånn det er. Det er helt UAKSEPTABELT at pakken har vÊrt savnet i Norge siden januar 2025, og vi er nå i april 2025!

2025幎4月15日
5぀星のうち3の評䟡

Funker somregel greit?

Har brukt DHL flere ganger, og er som regel fornÞyd. Levering til service point funker alltid bra, og der jeg bodde fÞr leverte de alltid kontaktlÞs når jeg valgte det. Her jeg bor nå derimot leverer de tydeligvis ikke kontaktlÞs. Jeg valgte at de skulle gjÞre det, dagen kommer og jeg er ikke i nÊrheten av mobilen når de ringer meg. Ser da i ettertid at de har ringt og siden jeg ikke har svart har de sagt at jeg ikke var hjemme, selvom jeg valgte kontaklÞs levering hvor de bare skal sette fra seg pakka utenfor dÞra.

2025幎4月14日

Styr unna!!

Jeg sendte en pakke til en butikk i USA med DHL, og betalte over 4000 kr i frakt + forsikring. Mottakeren var en etablert butikk med åpningstid 9–17 hver dag, og DHL hadde både riktig adresse og telefonnummer. Likevel klarte de aldri å levere – og uten å kontakte mottakeren, ble pakken returnert tilbake til meg.

DHL har i etterkant erkjent at det ble gjort feil i tollbehandlingen, og at returen skyldtes dette. Likevel sitter jeg igjen med hele regningen, og null leveranse.

De reklamerer med ekspresslevering på 4 dager, men i realiteten kan det ta 2–3 måneder, og det finnes ingen garanti for at pakken faktisk blir levert. Det er ekstremt dårlig kundebehandling, og fullstendig mangel på ansvar.

Jeg fÞler meg rett og slett lurt – og dette fremstÃ¥r mer som svindel enn en profesjonell tjeneste. Jeg ville aldri brukt DHL igjen, og anbefaler andre Ã¥ styre unna.

2025幎4月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ