Rigtig god og professionel rådgivning. Meget hurtig til at svare på både telefon og mail, og hele forlÞbet var gik nemt og smertefrit.
Har gennem tiden handlet en del boliger, men de sidste handler er afviklet via Din Bolighandel(Tanja).... Fra start til slut fÞler bliver man yderst professionelt fÞrt igennem handlens facetter, hv... ãã£ãšèŠã
Dette er anden gang jeg har fÃ¥et rÃ¥dgivning og hjÊlp af din bolighandel og endnu engang har det vÊret langt over forventning. Denne gang havde jeg fornÞjelsen af Mads, som altid var velforberedt pÃ¥ al... ãã£ãšèŠã
Hermed min varmeste anbefaling af din-bolighandel.dk! Og isÊr til min rÃ¥dgiver Tanja. Som fÞrstegangskÞber er jeg blevet taget i hÃ¥nden og trygt guidet og vejledt i kÞbet af min drÞmmebolig. Grund... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
VI REPRÃSENTERER DINE INTERESSER â FRA START TIL SLUT I BOLIGHANDELEN! Vi hjÊlper dig hvis du skal kÞbe eller sÊlge bolig (villa, lejlighed, andel, sommerhus mv.) Gennem mere end 17 Ã¥rs praktisk erfaring fra ejendomsmÊgler-branchen er vi godt klÊdt pÃ¥ til at hjÊlpe dig med boligrÃ¥dgivning og tinglysning af skÞder. Vi udarbejder og tinglyser alle dokumenter i en ejendomshandel, kÞbsaftalen, skÞdet, refusionsopgÞrelsen, skifteretsattesten mv. Vi gennemgÃ¥r alle de vÊsentlige forhold med dig, enten over telefonen, eller via et online mÞde hvis du mÃ¥tte Þnske dette sÃ¥ledes at du kommer trygt igennem handelen. Vores priser er yderst konkurrence dygtige, men det betyder ikke at vi gÃ¥r pÃ¥ kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi vender altid hurtigt tilbage, sÃ¥ hold jer ikke tilbage fra at skrive eller ring til os. Vi trÊffes ofte ogsÃ¥ i weekenden og om aftenen!
Store MÞlle Vej 2, 4. th., 2300 KÞbenhavn S, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- info@din-bolighandel.dk
- www.din-bolighandel.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Tusinde tak til Michael som har ydet enâŠ
Tusinde tak til Michael som har ydet en fantastisk service. Vi oplevede en hurtig og professionel håndtering. Kan helt sikkert anbefale andre at benytte Din-Bolighandel.
Tak for samarbejdet!
Tak for samarbejdet!
Vi har endnu engang brugt Din-BoligHandel til kÞb af hus og har ikke andet end positivt at sige om samarbejdet. Meget professionelt og trygt. Tusind tak for hjÊlpen!
Hurtig, nemt og behageligt
Hurtig, nem og behagelig sagsbehandling. Stor anbefaling herfra.
Tak til Tanja ð
Tak til Tanja ð
Vi har vÊret så glade og trygge ved at vÊlge din bolighandel. I bliver anbefalet alle vi kender der skal kÞbe bolig.
Virkelig god service og til en fairpris
Igen takker vi mange gange for et godt samarbejde ð
Tak for godt samarbejde!
Vi havde fornÞjelsen af at lade Mads og Tanja hjÊlpe os med vores bolighandel. Det har de klaret super godt og vi kan klart anbefale dem!
God oplevelse
Vi har brugt Din Bolighandel i forbindelse med overdragelse af skÞde.
Hele oplevelsen har vÊret rigtig god. Michael har svaret på spÞrgsmål, vÊret proaktiv i samarbejdet og udfÞrt opgaven til både en god pris og god service.
Vi har fÞlt os helt i trygge hÊnder.
Hussalg
Vi har brugt Tanja fra Din Bolighandel, ved salg af min svigerfars hus.
Vi har fået virkelig professionel rådgivning, hurtigt svar på mail og altid venligt svar tilbage.
Har vi haft spÞrgsmål, er der hurtigt blevet fulgt op og handlet på det.
Tryghed i bolighandel
Vi har vÊret meget tilfredse med forlÞbet i forbindelse med kÞb af villa. Enorm kompetent rådgivning og styr på alle salgets facetter. Stor anbefaling.
Helt fantastisk firma
Helt fantastisk firma. Har brugt dem 3 gange og alle med ro i maven og en super fin service. Kan kun anbefale dem ðð
Har gennem tiden handlet en delâŠ
Fra start til slut fÞler bliver man yderst professionelt fÞrt igennem handlens facetter, hvor Tanja simpelthen er uvurderlig. Hun ordner alt og er utrolig kompetent - alt undersÞges til fulde.
Derfor kan kun varmt anbefale Din Bolighandel - der kan man fÞle sig tryg fra start til slut uagtet om det er ens fÞrste bolighandel eller ej...
Fantastisk service!
Min kÊreste og jeg har brugt Din-Bolighandel i forbindelse med kÞb af 2 sommerhuse, gÊldsbrev samt testamente og vi har vÊret yderst tilfredse med forlÞbet i alle sagerne. De har vÊret professionelle hele vejen igennem, og isÊr i en af kÞbene som virkelig har taget lang tid. Så vi kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.
Fantastisk service - fra start til slut
Den bedste bolighandel nogensinde!
Den bedste bolighandel nogensinde!
Det er vores tredje bolig salg/kÞb og Tanja fra din-bolighandel har vÊret den absolut bedste stÞtte i det!
Tak for din professionalisme, opmÊrksomhed på detaljer og venlighed!
Professionel og kompetent kÞberrådgivning
Vi har vÊret super glade for at have Din-Bolighandel som vores kÞberrådgiver. Vi fÞler vi har fået kompetent og vÊrdifuld rådgivning, som har vÊret yderst relevante inputs og opmÊrksomhedspunkter til kÞbsprocessen.
Din bolighandel har vÊret meget grundige med at lÊse sagsdokumenter igennem og påpege forhold, som vi ikke selv har opfanget eller vÊret bevidst omkring.
Derudover er de kommet med lÞsningsforslag og argumenter for, hvordan vi kan bruge det til vores fordel i kÞbsprocessen.
Udover den professionelle rÃ¥dgivning, har de udarbejdet alle de relevante kÞbsdokumenter til tiden og overholdt alle deadlines - ogsÃ¥ de korte af slagsen.Â
Vi synes isÊr det har vÊret en super god service, at de altid har vÊret til at trÊffe og ikke desto mindre hurtig vender tilbage med svar pÃ¥ de forespÞrgsler og spÞrgsmÃ¥l vi har haft undervejs.Â
Vi har fÞlt os meget trygge og yderst tilfredse for at have Mads og Tanja fra Din-Bolighandel som vores kÞberrÃ¥dgiver, og kan varmt anbefale dem til venner, familie og andre der skal bevÊge sig ud i boligmarkedet.Â
Din-Bolighandel har gjort en udfordrende proces til en god oplevelse, hvor vi altid har fremstÃ¥et stÊrkere i vores argumenter og dokumentation.Â
Vi vil til enhver tid vÊlge Din-Bolighandel som vores kÞberrådgiver og kan anbefale andre at vÊlge dem.
Var heldig at få Michaels hjÊlp
Var heldig at få Michaels hjÊlp, og han var yderst effektiv, dygtig og lyn hurtig...
Professionelle og prisvenlige...
Tanja fra Din-Bolighandel.dk
Tanja fra Din-Bolighandel, var den person jeg fik kontakt med, da jeg ringede til Din-Bolighandel.dk. FÞlte fra start god kemi / tryghed og hun var lyttende og det var afgÞrende for mig, at det var hende jeg havde brug for som rådgiver i forbindelse med et fritidshuskÞb. Tanja er virkelig behagelig, professionel, omhyggelig, velformulerende og hurtig til at svare pr. mail eller en tlf. opringning. Altid med en behagelig stemme.
Professionel
Professionel, hurtig og billig service.
Kan kun anbefale
Professionel, grundig og hurtig rådgivning
Vi har nu to gange haft Tanja fra Din-Bolighandel som vores rådgiver i forbindelse med boligkÞb. Senest her i lÞbet af de sidste måneder, hvor vi for fÞrste gang har kÞbt hus. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger! Tanja er virkelig behagelig, dybt professionel, omhyggelig, velformuleret og hurtig til at svare. Vi har fÞlt os i virkelig trygge hÊnder og er ikke i tvivl om, hvor vi skal henvende os nÊste gang, vi får brug for en boligrådgiver.
KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra. Michael var super flink, effektiv og meget hurtig.âšJeg kan kun anbefale at bruge Michael og din-bolighandel. âšTUSIND TAK for hjÊlpen!
Kompetent, detaljeret og indsigtsfuld rådgivning ifm. huskÞb.
Kan helt klart anbefale Din-Bolighandel, som ydede kompetent, detaljeret og indsigtsfuld rådgivning ifm. huskÞb.
Vi fik tildelt Sanne som rådgiver, i modsÊtning til tidligere gang, hvor vi samarbejde med Elisabeth - men det havde ingen negativ indflydelse på forlÞbet og rådgivningen, som var mindst ligeså god som sidst :-)