レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god og professionel rådgivning. Meget hurtig til at svare på både telefon og mail, og hele forlÞbet var gik nemt og smertefrit.

Har gennem tiden handlet en del boliger, men de sidste handler er afviklet via Din Bolighandel(Tanja).... Fra start til slut fÞler bliver man yderst professionelt fÞrt igennem handlens facetter, hv... もっず芋る

Dette er anden gang jeg har fÃ¥et rÃ¥dgivning og hjÊlp af din bolighandel og endnu engang har det vÊret langt over forventning. Denne gang havde jeg fornÞjelsen af Mads, som altid var velforberedt pÃ¥ al... もっず芋る

Hermed min varmeste anbefaling af din-bolighandel.dk! Og isÊr til min rÃ¥dgiver Tanja. Som fÞrstegangskÞber er jeg blevet taget i hÃ¥nden og trygt guidet og vejledt i kÞbet af min drÞmmebolig. Grund... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産コンサルタント
  2. ・
  3. 䞍動産業
  4. 䞍動産業者
  5. 法埋サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VI REPRÆSENTERER DINE INTERESSER – FRA START TIL SLUT I BOLIGHANDELEN! Vi hjÊlper dig hvis du skal kÞbe eller sÊlge bolig (villa, lejlighed, andel, sommerhus mv.) Gennem mere end 17 Ã¥rs praktisk erfaring fra ejendomsmÊgler-branchen er vi godt klÊdt pÃ¥ til at hjÊlpe dig med boligrÃ¥dgivning og tinglysning af skÞder. Vi udarbejder og tinglyser alle dokumenter i en ejendomshandel, kÞbsaftalen, skÞdet, refusionsopgÞrelsen, skifteretsattesten mv. Vi gennemgÃ¥r alle de vÊsentlige forhold med dig, enten over telefonen, eller via et online mÞde hvis du mÃ¥tte Þnske dette sÃ¥ledes at du kommer trygt igennem handelen. Vores priser er yderst konkurrence dygtige, men det betyder ikke at vi gÃ¥r pÃ¥ kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi vender altid hurtigt tilbage, sÃ¥ hold jer ikke tilbage fra at skrive eller ring til os. Vi trÊffes ofte ogsÃ¥ i weekenden og om aftenen!

5.0

(1,425)

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

God service!

Vi har haft kÞbt et hus, som Tanja hjalp os helt vildt med! Der svares hurtigt pÃ¥ mail, man kan ringe, tingene bliver forklaret pÃ¥ ‘almen’ sprog sÃ¥ man selv forstÃ¥r bolig kÞbs processen!
Ville helt klart anbefale dette til andre!

2023幎7月14日

Rigtig god rådgivning

Vi har netop overtaget vores fÞrste hus og benyttet Din-Bolighandel i kÞbsprocessen.

Det var en rigtig god oplevelse, hvor vi blev guidet proaktivt igennem processen, uden et eneste issue. Vi havde et par spÞrgsmål lÞbende, og fik kyndigt svar inden for kort tid. Stor ros til Mads og Tanja. Klar anbefaling herfra!

... og så gÞr det heller ikke noget, at prisen er rigtig skarp! :)

2023幎6月20日

Tjekket og venlig behandling

Vi har haft en fantastisk god oplevelse med Din- Bolighandel, Tanja, som har lavet meget professionelt og grundigt stykke arbejde i forbindelse med en bolighandel, som vi for nylig har afsluttet.
Kommunikationen var lige fra starten meget god, og der blev altid svaret meget hurtigt tilbage paa mails og tlf opkald.

2023幎6月1日
自発的なレビュヌ

Great team and support in English

Thank you Tanja and Mads for all your support! We can't recommend both of you enough. Mads took care of all the paperwork before the closure of the deal and he took all needed time to explain all of our doubts in English by phone and email.

Afterwards Tanja took care of everything thing needed for the keys handling and she answered all the emails fast and explaining ever if needed.

They were very supportive all the way until we installed ourselves in the new house, so thank you so much to both of you for making this easier.

Laura and Pablo

2023幎5月26日

Utrolig god oplevelse med Din

Utrolig god oplevelse med Din bolighandel.
God pris for at lave kÞbsaftale og tinglysning af skÞde. Vi arbejdede med Tanja, og hun var dygtig og professionel. Der var ingen problemer, alt var korrekt og der var intet at komme efter. Kan 100% anbefale ☺

2023幎3月1日
自発的なレビュヌ

Det er anden gang jeg benytter mig af

Det er anden gang jeg benytter mig af Din-Bolighandel.dk og det er anden gang de bare leverer som aftalt. Det har vÊret en super proces. Tanja Bjerggaard som var min rådgiver er knivskarp, grundig og dygtig. Der er masser af opfÞlgninger og virkelig god kommunikation.
Absolut anbefalelsesvÊrdigt.

2023幎4月17日

Fremragende oplevelse

Jeg kan kun tilslutte mig rÊkken af kunder, som roser Sanne Herstal her på siden. Jeg er mildest talt imponeret over hendes service niveau og faglige kompetencer.
Tak for en fremragende oplevelse Sanne.
Mvh. Jan

2023幎3月30日

Professionel håndtering..

Jeg brugte Din-bolighandel til berigtigelse v. ejendomskÞb og det har hele vejen igennem vÊret yderst professionelt og med service og svartid i sÊrklasse. Store anbefalinger herfra til Michael og Din-bolighandel.

2023幎3月29日