Et grundsalg, der endelig lykkedes – tak til Henrik og Place2live! Vi havde haft vores to grunde i Tisvilde til salg hos en anden ejendomsmægler i et helt år uden held. Derfor var det en stor g... もっと見る
企業が回答しました
Salget af vores mors hus i Nødebo er netop afsluttet. Vi måtte stå for salget af huset og træffe beslutninger omkring salget, da hun ikke selv var i stand til at være med i processen. Det f... もっと見る
Vi har købt ejendom igennem Marianne place 2 live Helsinge …. Og hun er intet mindre end den mest rummelige , dygtige , forstående ejendomsmægler Hun formåede at være både os køber og sælgers man... もっと見る
企業が回答しました
Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det! Hele processen har været over alt forventning, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Alle tre mæglere der dybt kompetente og formåede at sælge v... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Salget af vores mors hus i Nødebo er netop afsluttet.
Det første møde med Sophia var meget positivt. Hun gennemgik salgsbudget og formidlingsaftale meget grundigt og allerede der, følte vi os i trygge hænder. Få dage efter var der to fremvisninger.
Undervejs viste der sig forskellige forhold omkring ejendommen, som skulle undersøges og bringes på plads. Dette har alle i teamet i Hillerød været meget behjælpelige med. Meget professionelle, engagerede og imødekommende. De har mødt os med oprigtighed, respekt, venlighed og hjælpsomhed.
Knap 14 dage efter første fremvisning var købsaftalen underskrevet og solgt til den første, som så huset. Huset nåede ikke at blive annonceret.
Hele processen har været meget positiv og over al forventning, og vi har hele tiden følt os trygge og i gode hænder.
Tak for et salg, der gik over al forventning, og tusind tak til jer alle i teamet for et fantastisk samarbejde. En særlig tak til Andreas, som stod for salget samt den direkte kontakt. Andreas er meget sympatisk, behagelig, venlig og hjælpsom. Han havde styr på alle detaljer og var virkelig god til at følge op og holde os orienteret og svare på spørgsmål.
De varmeste og bedste anbefalinger.
Et grundsalg, der endelig lykkedes – tak til Henrik og Place2live!
Vi havde haft vores to grunde i Tisvilde til salg hos en anden ejendomsmægler i et helt år uden held. Derfor var det en stor glæde, da salget lykkedes med hjælp fra Henrik Høegh hos Place2live i Helsinge.
Henrik har fra første dag været både professionel og behagelig at samarbejde med. Vi har følt os i gode hænder hele vejen og er virkelig glade for resultatet.
En stor tak til Henrik og Place2live. I får vores varmeste anbefaling!

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Meget effektiv anvendelse af sociale medier.
Yder en målrettet og vedholdende indsats.
Medarbejderne er altid klar, når der er behov - selv i deres ferie.
Godt samarbejde med god opfølgning og status møder.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Vi købte hus med Place2Live Helsinge i slut 2025, overtagelse januar 2026. Et nybygget hus, hvor der i aftalen fremgår 1 og 5 års gennemgang samt byggeskadeforsikring.
Vi oplevede flere uprofessionelle punkter, som vi aldrig har oplevet ved andre mæglere før.
1) Vores bud på huset blev ikke overholdt af sælger (Fjerne maling på gulvet inden overtagelse. Der er maling ved samtlige lister i huset, trods det er nybygget). Det var et krav i vores bud på huset, og mægleren (Henrik) tog intet ansvar overfor sælgeren af huset. Henrik havde solgt Sælger som “professionel, ærekær om sit arbejde, og det ville ikke være et problem hos sælger”. Vores forventning er derfor, at vi overtager et hus baseret på vores bud på huset. Da vi overtager huset, er intet fjernet fra gulvene, og Sælger nægter at fjerne det. Vi ved reelt ikke, om Henrik har viderebragt vores bud til Sælger eller om vores krav er blevet skåret fra inden da, og han har tænkt, at det var en bagatel, som bare skulle springes over. Vi ved blot, at Henrik har fejlet på et salg tidligere og derfor nok ikke vil skuffe Sælger igen.
2) Der fremgår i købsaftalen, at Sælger har tegnet en byggeskadeforsikring på huset. Det viser sig så, da vi graver i papirerne, at Sælger ikke har betalt for denne. Dette kommer af, at Sælger ikke vil leve op til købsaftalen, som Henrik har udarbejdet. Henrik tager intet ansvar på sig ift at få Sælger til at overholde købsaftalen mht 1 og 5 års gennemgang. Henrik siger blot, at “det er en tvist mellem køber og sælger”, og han ikke kan gøre noget, til trods for at købsaftalen er et produkt udarbejdet af ham selv. Da byggeskadeforsikringen er en væsentlig forringelse af vores køb, overvejede vi at lade handlen gå tilbage, men var nødsaget til at tage kampen med Sælger pga vores nyfødte. Kampen kører fortsat, og der er ingen kontakt fra Henrik efter han har fået sit honorar for salget.
3) Der fremgår i købsaftalen, at vi har ret til 1 og 5 års gennemgang på huset. Henrik sælger denne frase i købsaftalen som om, at vi er super godt stillet (Sælger er ikke forpligtet til at have frasen med) og Sælger er en oprigtig og ærlig person.
Ved overtagelse af huset udfører vi 1 års gennemgang, og Sælger beslutter sig for at reparere nogle få ting, men ikke alt - og lever derfor ikke op til købsaftalen, som Henrik har udarbejdet. Henriks kommentar er, at “fraserne ikke er fra ham, men Sælgers og han derfor ikke kan gøre noget”. Da jeg konfronterer Henrik vedr frasen telefonisk bekræfter han, at vi har ret til 1 års gennemgang ud fra normale regler, men at han desværre ikke kan gøre noget ved det.
Vores oplevelse er (i vores øjne) komplet uprofessionelt på så mange plan, at vi stadig efter 8 måneder bruger oplevelsen som Årets Joke 2026 i vores vennegruppe.
Vi havde en super god oplevelse med Place2Live Hillerød ved vores eget salg og forventede samme kvalitet i Helsinge, men det er med 100 % sikkert, at Helsinge afdelingen ikke kommer til at sælge vores hus, sålænge Henrik er i butikken.
Disclaimer: Anmeldelsen inkluderer ikke resten af Place2Live Helsinge.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Hurtige, energiske og nærværende mæglere.
De forstod til fulde sælgers behov og agerede professionelt i forhold til det.
Og så solgte de ejendommen på en måned.
Kan kun anbefale Place2Live Helsinge og Gribskov.

Place2live Hillerød meget imødekommende personale, og så fik vi solgt hurtigt

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Place2live Helsinge, har givet os en god og professionel service fra start til slut.

Place2Live Hillerød
Vi kan kun bekræfte alle de andre gode anmeldelser vedrørende Place2Live Hillerød - Sophia og William. Professionelt, grundig og kompetent. Vi følte os trykke med dem som vores ejendomsmæglere. William klarede sit arbejde med bravur, sørgede for fremvisninger og holdt os løbende ajour. Tusind tak til Place2Live Hillerød - Sophia og William. I sørgede for at
vores oplevelse blev positiv over alt forventning.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Det har været en helt fantastisk oplevelse at samarbejde med Sophia og co. i Place2live/ Hillerød. Det har været roligt og trygt at have dem som mægler. Det kan klart anbefales.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Vi har for 2. gang brugt Place2Live i Helsinge mhp. salg af vores hus, og vi har ikke fortrudt. Hvis vi skal fremhæve, hvorfor vi valgte dem igen, er det bl.a. pga. hurtig tilbagemelding på spørgsmål, gennemsigtighed, tålmodighed, venlighed, rummelighed og selvfølgelig det oplagte, at de er meget dygtige til deres fag. Alt dette lagt sammen har betydet, at vi følte os trygge hos dem. Og det samme galt, da vi købte hus gennem dem. Marianne, Henrik og Emilie er dygtige til deres fag, men også i deres tilgang til mennesker. Vi kan kun anbefale dem, hvis du ønsker ovenstående i en ejendomsmægler.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Kæmpe anbefaling af place2live Helsinge.
Hele teamet er meget engageret og professionelt.
De følger op, er effektive og man føler sig i rigtig gode hænder. De gør en ekstra indsats for at få din bolig solgt!

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Jeg kan på det varmeste anbefale Place2Live i Hillerød, som solgte min 1-værelses lejlighed på kun en måned. Med Alexanders kyndige vejledning og sympatiske væsen, var der ingen tvivl om, at jeg ville gå med ham som mægler. Der var altid opfølgning ifbm. åbent hus, tilmeldinger osv. og han stod klar til hurtigt at besvare alle mine spørgsmål, store som små. God vejledning ift. pris og strategi. Sophia, som fremviste for køber (grundet hindring på dagen for Alexander, som ellers var fast knyttet mægler) endte med at tage sagen videre derfra og stå for salget samt den direkte kontakt. Hun var mindst ligeså professionel, behagelig og hurtig til at handle og respondere som Alexander var. Hos Place2Live er det tydeligt, at man får den mægling man bliver lovet - ingen store armbevægelser eller tomme ord. What you see is what you get. 5 ud af 5, uden tvivl.
Tak til jer for en smidig og hurtig proces🎖️

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Hurtigt og professionel salg af mine forældres gamle hus.
Vi blev guidet og vejledt gennem hele processen af Marianne Nielsen fra Place to live, Helsinge.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Henrik Høegh har sammen med sit team i Helsinge ydet sublimt arbejde og fantastisk opfølgning;-) det bliver ikke sidste gang vi henviser eller anvender dem

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
God oplevelse hele vejen igennem🙌🏼
Der blev altid svaret hurtigt på spørgsmål, og man skulle aldrig være nervøs for, hvilken mægler der kom til fremvisningen. Alle tre mæglere var meget kompetente, og der var altid styr på tingene, uanset hvem der fremviste huset. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som varmt kan anbefales.😍

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Alle tre mæglere der dybt kompetente og formåede at sælge vores hus på blot en måned, efter vi skiftede fra anden mægler (Home) som havde det til salg i 8 måneder.
Så hvis i overvejer en mægler i Helsinge og omegn, så kan Place2live klart anbefales herfra!

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Hun formåede at være både os køber og sælgers mand til UG
Kæmpe anbefaling herfra til jer andre ☀️
Vh Keld og Camilla Harmundal

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
De gør det super godt og har styr på det hele
Marianne var rigtig god til at fremvise samt lave aftaler med sælger som køber.
Kan kun varmt anbefale dem
Rigtig god service
Kh Keld og Camilla adelstrup Harmundal

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Vi har solgt vores hus i Hillerød igennem Place2Live. Fra start til slut, har det været en god oplevelse. Place2Live er grundige, gode til at give feedback, samt
råde og vejlede på ejendomsmarkedet.
Tak for jeres professionelle indsats og samarbejde. De varmeste anbefalinger til Sophia og hendes team. 5/5.
Dbh. Camilla & Morten

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。