Direct Ferries レビュヌ 1,056

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

nemt og overskueligt at booke, men jeg savner oplysninger af, hvor lÊnge man kan blive i kahytten (sove) da jeg ankommer kl 04 til Mariehamn

Slidt, Êldre fÊrge med begrÊnsede faciliteter. DesvÊrre fÃ¥ pladser pÃ¥ dÊk, og de fleste var lige under skorstene med udstÞdning. Det var vanskeligt at finde fÊrgelejet ud fra beskrivelsen, sÃ¥ kom... もっず芋る

䌁業が回答したした

ummidelbart ok men app er ikke sÊrlig moderne prisinformationerne er ogsÃ¥ villedende det ender dobbelt sÃ¥ dyrt. Booking og tjekin er ogsÃ¥ uhensigtsmÊssigt tjekin online og trods manuel tjekin pÃ¥ afrej... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nogenlunde men fint nok. Ville gerne have lidt mere oplysninger omkring pladsbillet og at man kunne vÊlge selv hvilke sÊde og side og hvor langt fremme man gerne vil sidde.

䌁業情報

1. 旅行情報収集サむト
  2. フェリヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Direct Ferries er verdens fÞrende uafhÊngige forhandler af fÊrgebilletter. Med et udvalg pÃ¥ over 4412 fÊrgeoverfarter og mere end 901 havne verden over bruger vi realtidspriser og tilgÊngelighed, sÃ¥ du kan sammenligne og booke fÊrger nÃ¥r som helst og hvor som helst ved hjÊlp af vores hjemmeside eller app. Hos Direct Ferries giver vi dig den bedste vÊrdi for pengene. Vi tilbyder billetter fra de stÞrste fÊrgeselskaber til de mest populÊre destinationer i hele verden til konkurrencedygtige priser. Udforsk vores hjemmeside for at finde havne, ruter og et vÊld af nyttige oplysninger, der kan hjÊlpe dig med at planlÊgge din rejse. Vores enkle sÞgevÊrktÞj til fÊrgebooking sikrer, at du finder den perfekte sejlads for dig, garanterer den bedste pris og maksimale besparelser. For rejsende, der sÞger de mest populÊre destinationer og fÊrgeruter, har Direct Ferries dÊkket dig ind. Fra ikoniske ruter som Dover til Calais, der forbinder Storbritannien med Frankrig, til maleriske rejser pÃ¥ tvÊrs af de grÊske Þer, tilbyder vores platform en bred vifte af muligheder. Udforsk de naturskÞnne norske fjorde, eller sejl til de fortryllende Baleariske Øer ud for Spaniens kyst. Uanset om det er Middelhavets solbeskinnede strande eller det skotske hÞjlands barske charme, tilbyder Direct Ferries problemfri bookingoplevelser til dine drÞmmedestinationer. Med vores brugervenlige hjemmeside og app er det sÃ¥ let som et par klik at planlÊgge dit nÊste eventyr. Vi tjekker op til 1 million priser dagligt og hjÊlper med at arrangere over en million overfarter Ã¥rligt for vores kunder. Det er derfor, at over 7 millioner kunder stoler pÃ¥ os.

• 2-3 Three Rivers Business Centre, Felixstowe Road, IP10 0BF, Ipswich, 英囜

• www.directferries.dk

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

1056件のレビュヌ

Aldrig er man snydt så meget

Aldrig er man snydt så meget. 50 kr få et kÞbe en fÊrgebillet.
Fordi man ikke er klog nok til lige at sÞge prisen

Nååår ja der stod da også at man skal betale et gebyr på det. Aldrig brug dem
KÞb på
Stedet

HÃ¥ber i for kage til kaffen.

2026幎2月6日
自発的なレビュヌ

Hej

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse – vi sÊtter stor pris pÃ¥ feedback fra vores kunder.

Vores service giver dig mulighed for at finde den bedste rute, rejsetid og pris for din rejse samt holde dig opdateret med de nyeste fÊrgetilbud. For at vi fortsat kan investere i vores teknologi og kundeservice, opkrÊver vi et mindre servicegebyr på bookinger. Det sikrer, at du altid kan finde den rette fÊrge til den rette pris for dig.
Bookinggebyret beregnes ud fra den samlede bookingpris, og derfor vises det fÞrst i det sidste trin af bookingprocessen, efter at du har tilfÞjet alle elementer til din booking. Vi sÞrger for, at gebyret vises tydeligt online, inden du gennemfÞrer betalingen.

Hvis der er andet, vi kan hjÊlpe dig med, er du meget velkommen til at kontakte os.

Direct Ferries

ummidelbart ok men app er ikke sÊrlig

ummidelbart ok men app er ikke sÊrlig moderne prisinformationerne er også villedende det ender dobbelt så dyrt. Booking og tjekin er også uhensigtsmÊssigt tjekin online og trods manuel tjekin på afrejsedagen bomanlÊg virker dårlig mfl. der er plads til forbedring. Men det er svÊrt og ugennemskueligt for nye

2026幎2月2日

Hej
Tak fordi du delte din oplevelse med os. Jeg forstår, at appen og bookingprocessen ikke levede op til dine forventninger, og jeg er glad for, at vi kunne finde en lÞsning gennem vores direkte kommunikation.
Hvis du har flere spÞrgsmål eller brug for yderligere hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os.
Tak igen for din feedback, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen under bedre omstÊndigheder.

SÊde forklaring

Mangler bedre forklaring på de sÊder man kÞber.

Sidst bookede jeg også den i stillezonen, men der var ikke stille. BÞrn der rendte frem og tilbage hele tiden og snakkede hÞjt.
Der var ingen der holdt Þje, ej heller med at der ikke var mere frugt/ kage.

2026幎1月30日

Hej,
Tak fordi du delte din oplevelse med os. Jeg forstår, at du var utilfreds med stÞjniveauet i stillezonen og servicen ombord på fÊrgen.
Det lyder som om, dine bekymringer primÊrt handler om fÊrgeselskabets service under overfarten. Da dette ikke vedrÞrer din oplevelse med Direct Ferries' hjemmeside eller vores team, vil jeg hÞre, om du vil overveje at justere din stjernebedÞmmelse, så den bedre afspejler din oplevelse med Direct Ferries.
Med hensyn til stillezonen tilbyder Color Line denne service i deres Business Class lounge, som skal vÊre et roligt område med lÊnestole, gratis Wi-Fi, kaffe og aviser. Dette område skal selvfÞlgelig overvåges af personalet, og jeg er ked af, at det ikke levede op til dine forventninger. Jeg har forsÞgt at ringe til dig, men kunne ikke få fat i dig.
Vi sÊtter pris på din forståelse og vil viderebringe din feedback til fÊrgeselskabet. Hvis der er andet, vi kan hjÊlpe dig med, så sig endelig til.

NorgesfÊrge

Lidt svÊrt at finde ud af hvem man egentlig handler med!

2026幎1月5日

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Vi er kede af at hÞre, at der var nogen forvirring omkring servicen. Vi vil med glÊde undersÞge dette nÊrmere og afklare eventuelle tvivlsspÞrgsmål, du måtte have. Vores platform er designet til at hjÊlpe kunder med at finde og sammenligne de bedste afgange og priser, mens fÊrgeoverfarterne selv drives og administreres af de respektive fÊrgeselskaber.

Vi har også kontaktet dig direkte via e-mail for at diskutere denne sag mere detaljeret og for at give yderligere afklaring, hvor det er nÞdvendigt.

Tak igen for din feedback.

Absurd pris. Bestil direkte

Jeg var ikke opmÊrksom på at df blot er en billetportal. Og prisen på min fÊrgebillet er dobbelt så hÞj som hvis jeg havde bestilt direkte hos rederiet. 1.500kr direkte i aflÞbet hvilket tangerer bondefangeri.

2025幎12月8日
自発的なレビュヌ

Hej Ole.

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse, vi vÊrdsÊtter vores kunders feedback hÞjt.

Vores service giver dig mulighed for at tjekke den bedste rute, tid og pris for din rejse og holde dig opdateret med alle de nyeste fÊrgetilbud. For at vi kan fortsÊtte med at investere i vores teknologi og kundeservice, opkrÊver vi et lille servicegebyr på bookinger for at sikre, at du altid kan finde den rigtige fÊrge til den rigtige pris for dig.

Bookinggebyret beregnes ud fra den samlede bookingpris, hvilket er grunden til, at det vises i det sidste trin af bookingprocessen, efter du har tilfÞjet alt til din booking. Vi sÞrger for, at dette gebyr vises tydeligt online, inden du gennemfÞrer nogen betaling.

Hvis der er noget andet, vi kan hjÊlpe dig med, er du meget velkommen til at kontakte os.

SpÞrgeskema

SpÞrgeskema

2025幎12月17日

Hej

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Vi er virkelig kede af at hÞre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne, hverken dine eller vores. Som oplyst under telefonsamtalen blev din booking Êndret gratis, og den nye bekrÊftelse blev sendt til din e-mail. Vi håber, du får en god sejltur.

Primitivt

Hvis jeg kunne give mindre end en stjerne ville jeg gÞre det. Alt ved denne oplevelse er en katastrofe. Ingen tydelige direktioner fÞr indtjekning. Bilerne bliver pakket så tÊt at du ikke kan undgår buler og ridser. Turen skulle tage 8 timer, den tog 10 timer.

2025幎8月29日

Hej,

Vi sÊtter stor pris på, at du tager dig tid til at give din feedback.

Vi er kede af at hÞre, at du havde en negativ oplevelse, men det ser ud til, at din anmeldelse vedrÞrer din oplevelse i havnen. Da dette ikke er en anmeldelse relateret til din oplevelse med at bruge Direct Ferries-webstedet eller interagere med Direct Ferries-teamet, vil vi venligst bede dig overveje at revidere din stjernebedÞmmelse, så den afspejler dine tanker om din oplevelse med Direct Ferries.

Vi vÊrdsÊtter din forståelse, og vi vil videregive denne feedback til fÊrgeoperatÞren på dine vegne. Hvis der er noget andet, vi kan hjÊlpe med, så lad os det vide.

Direct Ferries

Jeg synes det er blevet mere besvÊrligt

Jeg synes det er blevet mere besvÊrligt end tidligere, at bestille fÊrgebilletter.

2025幎11月26日

Hej,

Tak for at dele din feedback. Vi er kede af at hÞre, at du synes, at booking er blevet mere besvÊrlig. Vores mål er altid at give en glat og nem oplevelse for vores kunder.

BemÊrk venligst, at vi har sendt dig en privat e-mail. Hvis du kunne dele lidt mere om, hvad du fandt kompliceret, vil vi meget gerne forstå det og se, hvordan vi kan forbedre os.

Vi ser frem til dit svar.

Billetter booket stadig voldsomt dyrt

Billetter booket stadig voldsomt dyrt med fÊrge. Man kan ikke umiddelbart få en faktura (invoice) og når man så
Finder den efter noget sÞgning og det sendes til ens mail er det ikke et dokument men som skrevet tekst i en mail (ikke sÊrligt brugbart)

2025幎11月23日

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi vÊrdsÊtter det virkelig og beklager ulejligheden, du måtte have oplevet.

Din sag er blevet videresendt til vores kundeserviceteam, som vil gensende en kopi af din bookingbekrÊftelse samt fakturaen. BemÊrk venligst, at fÊrgeselskabet, du rejser med, ikke udsteder billetter på forhånd. Den bookingbekrÊftelse, vi giver, er det eneste dokument, du behÞver at fremvise i havnen. Som angivet i din bookingbekrÊftelse, skal du kun vise stregkoden i havnen.

Venligst fortsÊt kommunikationen via den e-mailindbakke, der er tilknyttet din booking, så vi kan hjÊlpe dig yderligere. VÊr sikker på, at vi vil gÞre vores bedste for at stÞtte dig.

Tak.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。