Varm og tÞr sushi med ubestemmelige stykker fisk/brusk. Ligner pÃ¥ ingen mulig mÃ¥de de billeder de har liggende pÃ¥ Uber eats. Smagte og sÃ¥ ud som noget der havde stÃ¥et i plastkassen i et baglokale tÊt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mit absolutte sushi yndlingssted i KÞbenhavn til sushi pÃ¥ budget! Personalet er altid sÞde og hjÊlpsomme og deres afdeling pÃ¥ Frederiksberg er virkelig intimt og hyggeligt(har ogsÃ¥ vÊret pÃ¥ de andre... ãã£ãšèŠã
Bestillingen modtaget og godkendt af restauranten 18:42, 22:33 ankommer maden. NÊsten 4 timers ventetid, 20:45 ringer jeg fÞrstegang til restauranten de underskylder og siger der vil gÃ¥ yderligere 20... ãã£ãšèŠã
Bestilte tun menu, edamame bÞnner og tangsalat. Tangsalten smagte af mug og bÞnnerne var seje og underlige. Selve sushien lugtede ogsÃ¥ sÊrt og efter et par bidder rÞg det hele i skraldespanden. KÞber... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestillingen modtaget og godkendt afâŠ
Bestillingen modtaget og godkendt af restauranten 18:42, 22:33 ankommer maden. NÊsten 4 timers ventetid, 20:45 ringer jeg fÞrstegang til restauranten de underskylder og siger der vil gå yderligere 20 minutter. Stadig ingen Êndring, 21:45 ringer jeg igen for at hÞre hvad der sker men kan nu ikke lÊngere få fat på stedet. beslutter mig får at gå på Burger King og får så 10 minutter efter en besked om min mad nu bliver leveret 22:33. vel og mÊrket en halvtime efter restaurantens LUKKETID.
Donât order online
Order food online and waiting 3,5 hours ð€¯
Jeg har faktisk prÞvet et par steder
Jeg har faktisk prÞvet et par steder, og jeg synes, at dette er en af mine favoritter. Serveringstiderne kunne vÊre bedre, men det er ikke noget alt for slemt. Jeg vÊlger som regel à la carte frem for all-you-can-eat-menuen. Jeg er på ingen måde en sushi-ekspert, men jeg kan virkelig godt lide den i Valby
Domo sushi Valby
Domo sushi Valby
Virkelig lÊkker sushi, meget stor fan.
Frisk lavet sushi der smager, og sÞdt og venligt personale.
Fy forhelvede hvor er det klamt
Very nice service
Very nice service, always smiling staff
The food is also always fresh
A go to place for sushi
Jeg bestilte Take Away via Wolt og altâŠ
Jeg bestilte Take Away via Wolt og alt gik virkelig hurtigt og smurt. Leveringen blev modtaget herhjemme efter 35 minutter, men da jeg satte bakkerne på bordet kunne jeg se, at der manglede en del mad.
Jeg ringede til Domo sushi ,der var venlige og imÞdekommende overfor problemet, de lovede at sende det manglende. Det gik dog over en time inden jeg selv måtte ringe tilbage og hÞre hvor langt de var nået. Der fortalte de at Wolt ikke havdevendt tilbage på deres henvendelse, og om jeg selv kunne hente maden?. Det kunne jeg ikke da jeg var syg og sad med 3 sultne unger. Så manageren pakkede selv maden og kÞrte ud med den til mig og de 3 hundesultne poder.
Fejl kan altid ske, det er hvad man gÞr efter fejlen der afgÞrer udfaldet.. Hér klarede Domo Sushi, i mit tilfÊlde, opgaven med Bravour.
(sushien var velsmagende og Goyzaerne lÊkre)
Billig og god sushi
Billig og god sushi. Vi bestilte via Volt. Vi valgte to tilbudsmenuer og det hele kom som aftalt.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg det. Halvdelen af maden, vi bestilte, kom ikke og restauranten opfÞrte sig nedladende og arrogante bagefter.
Vi sad og ventede 15 minutter efterâŠ
Vi sad og ventede 15 minutter efter ankomst men valgte at gå igen fordi de aldrig kom hen med et menukort. Virkelig dårlig service
Super salt og helt uden smag
Super salt og helt uden smag. Kedeligste sushi jeg nogensinde har smagt. Tempur rejen var blÞd og virkede ikke frisk.
KÞbte fra den på Frederiksberg
Ventet i ekstra 15 minutter
Ventet i ekstra 15 minutter. Hvorefter jeg opdager at jeg hverken har fået edmamebÞnner og forårsruller da jeg kom hjem!
Kedelig tÞr sushi
Kedelig tÞr sushi, men god og hurtig betjening.
Mega dårlig service i Valby afdelingen.
Mega dårlig service i Valby afdelingen.
Fik starters med det samme, sad sÃ¥ og ventede 1time pÃ¥ resten. SÃ¥ all you Can eat, hmmmm kommer der aldrig igen.. fandt sÃ¥ ud af at det andet bord havde fÃ¥et vores bestilling. Flotð€®
Jeg bestilte 40 stk sushi på Wolt
Jeg bestilte 40 stk sushi på Wolt - på 16 af stykkerne faldt risen direkte af. IngefÊren var uden tvivl for gammel. Jeg kontaktede Wolt og oplyste om udfordringen, som forstod min udfordringen, men blot kunne oplyse Domo Amager ikke Þnskede at kompensere noget. Meget Êrgerlig oplevelse.
AnsÊt nu noget personale
Jeg er så Êrgerlig over at give domo sushi i Valby 1 stjerne for det har vÊret et rigtig god restaurant tidligere. Efter genåbningen er der formentlig sparet på personalet for vores seneste oplevelse var virkelig ringe. Faktisk så ringe at vi ikke fik spist men valgte at forlade stedet.
Jeg havde bestilt bord over deres hjemmeside og sad forventningsfuldt og ventede pÃ¥ menukort. Mens vi ventede kom der dryssende kunder ind af dÞren - dejligt for restauranten ð og yderligere 4 borde blev fyldt op. Menukortene blev delt rundt i modsatte rÊkkefÞlge af ankomst bortset fra at vi intet fik. Da vi allerede havde siddet og ventet kunne vi godt se at vores bestillinger nÃ¥r/hvis vi engang kunne bestille ville havne langt nede i kÞen sÃ¥ vi opgav. Ãv at der ikke er personale nok for det var problemet. En til bÃ¥de at betjene take away kunder og en til ad libitum sushi er bare ikke nok og nÃ¥r det tilmed ikke er en uddannet tjener eller en person uden overblik -ja, sÃ¥ skal det gÃ¥ galt.
SÞrg for at tÊl din antal stykker sushi
SÞrg for at tÊl din antal stykker af sushi! Til grin man ikke kan give - eller 0 i stjerner. De fortjener nÊrmest ikke engang at fÃ¥ 1âŠ
Til oplevelsen:
Har i dag bestilt igennem wolt, hvor der fÞrst var fejl i antal sushi. Efter dialog med wolt laver vi den aftale at de sÞrger for jeg fÃ¥r de 20 stykker jeg mangler. NÃ¥r buddet kommer kan jeg erfare der blot er 16 stykker. Wolt tager kontakt til Restauranten som fratager sig alt ansvar, hvorfor det er sidste gang jeg bestiller fra Domo. Jeg kan absolut ikke anbefale Domo - de ejer ikke den fjerneste empati og er slet ikke servicemindetâŠ.
Jeg vil ikke anbefale det sted
Jeg vil ikke anbefale det sted. Pga ders dårlig sushi.
En âïž for ders mad.
4 âïžâïžâïžâïž til personale fordi de var sÞde og flinke.
En klar god oplevelse
Maden var lÊkker og betjeningen var enormt hurtig. Dejligt med et overskueligt menukort med flotte illustrationer. Drikkevarerne var billige, og generelt var stemningen bare super hyggelig og med god plads imellem bordene og flot indretning.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã