Varm og tÞr sushi med ubestemmelige stykker fisk/brusk. Ligner pÃ¥ ingen mulig mÃ¥de de billeder de har liggende pÃ¥ Uber eats. Smagte og sÃ¥ ud som noget der havde stÃ¥et i plastkassen i et baglokale tÊt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mit absolutte sushi yndlingssted i KÞbenhavn til sushi pÃ¥ budget! Personalet er altid sÞde og hjÊlpsomme og deres afdeling pÃ¥ Frederiksberg er virkelig intimt og hyggeligt(har ogsÃ¥ vÊret pÃ¥ de andre... ãã£ãšèŠã
Bestillingen modtaget og godkendt af restauranten 18:42, 22:33 ankommer maden. NÊsten 4 timers ventetid, 20:45 ringer jeg fÞrstegang til restauranten de underskylder og siger der vil gÃ¥ yderligere 20... ãã£ãšèŠã
Bestilte tun menu, edamame bÞnner og tangsalat. Tangsalten smagte af mug og bÞnnerne var seje og underlige. Selve sushien lugtede ogsÃ¥ sÊrt og efter et par bidder rÞg det hele i skraldespanden. KÞber... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ganske udmÊrket sushi
Vi har spist der flere gange og maden er lÊkker og varieret. Ventetiden er fin og betjeningen sÞd og smilende. Der er en del 'starters' man ikke finder på andre 'All you can eat'-sushi steder og vigtigst: de kommer ikke ekstra salt i maden for at få dig til at kÞbe flere drikkevarer. Så du er ikke tÞrstig når du kommer hjem. Alt for mange steder gÞr det desvÊrre og det betyder man ikke besÞger dem mere.
Varme retter og desserter med i prisen
Kan varmt anbefales
KÞb via deal, super go sushi og klar til tiden!
Har kÞbt deal med 42 stk som jeg bestilte til afhentning, sammen med tempurrejer. Maden var klar lige til tiden og tempurrejerne var varme og sprÞde. Rigtig god kvalitet på det hele, og har prÞvet en del deals af tvilvsom karaktÊr. Helt sikkert bedste oplevelse ind til videre :-)
Bestiller for 2. gang nu.
Kan kun anbefale det.
Mvh Marcus Jessen
DÃ¥rlig madoplevelse
Vi bestilte den samme hovedmenu (2 personer) samt en suppe til den ene person og en salat til den anden person. Så ville vi bestille en flaske hvidvin den var desvÊrre udsolgt den nÊste var der kun en tilbage af, ellers var der kun den billigste, Þl anlÊgget var også lukket. FÞrst kom de med min kones hovedret, lidt senere med hendes salat som de ville give mig og mente det var min hovedret, (som skulle bestå af en kÞdret). Da vi pointerede fejlen blev den sat over til min kone, og vi gjorde opmÊrksom på at vi havde bestilt den samme hoveret til to personer (på deres egen seddel som man udfylder). Da min kone havde spist et stykke tid kom min suppe på bordet, den var for at sige de pÊnt mere end fislunken. Jeg havde sat mig for at vi gik uden at få min hovedret hvis vi nåede at drikke vores vin fÊrdig. De nåede at serverer min mad lige inden, og kom med en undskyldning om at de havde lavet noget kylling forkert???? Vi havde bestilt det samme noget med oksekÞd!!!!! Vi skulle ud at spise sammen men det kom vi ikke til !!! De skal stramme sig an hvis de fortsÊtter på den måde lukker de snart. De fik det at vide da vi betalte, og vi fik bare en dårlig undskyldning til gengÊld.
Uacceptabel ventetid
Bestemt ikke fuldt hus, og vi ventede 40min på 1 omgang sushi, hvor vi bestilte noget mere med det samme, nu er der gået yderligere 40 min og vi venter stadig....
Der bliver ikke holdt Þjenkontakt med gÊster, og man skal nÊrmest gå op til baren hvis man vil have mere at drikke.
Vi sÊtter ikke vores ben her igen.
Risene er tÞrre.
Fantastiske forretter, og sushi af hÞj kvalitet
Et anderledes, og utroligt lÊkkert udvalg af forretter. De sparer ikke på mÊngden af fisk og kvaliteten har alle gange vÊret meget hÞj. Der er derudover mulighed for dessert i all you can eat tilbuddet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã