レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Varm og tÞr sushi med ubestemmelige stykker fisk/brusk. Ligner pÃ¥ ingen mulig mÃ¥de de billeder de har liggende pÃ¥ Uber eats. Smagte og sÃ¥ ud som noget der havde stÃ¥et i plastkassen i et baglokale tÊt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mit absolutte sushi yndlingssted i KÞbenhavn til sushi pÃ¥ budget! Personalet er altid sÞde og hjÊlpsomme og deres afdeling pÃ¥ Frederiksberg er virkelig intimt og hyggeligt(har ogsÃ¥ vÊret pÃ¥ de andre... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestillingen modtaget og godkendt af restauranten 18:42, 22:33 ankommer maden. NÊsten 4 timers ventetid, 20:45 ringer jeg fÞrstegang til restauranten de underskylder og siger der vil gÃ¥ yderligere 20... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte tun menu, edamame bÞnner og tangsalat. Tangsalten smagte af mug og bÞnnerne var seje og underlige. Selve sushien lugtede ogsÃ¥ sÊrt og efter et par bidder rÞg det hele i skraldespanden. KÞber... もっず芋る

1.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Ringe ventetid

Vi havde sat os på restauranten og bestilt 2x sushi adlibitum og drikkevarer. Vi fik drikkevarerne og ventede herefter 45 minutter på vores bestilling, samtidig med der stod 4 Wolt bud og ventede på deres afhentning og klart blev prioriteret fÞr spisende gÊster. Herefter gik vi op og spurgte til vores bestilling, hvor de svarede os med at der vil gå yderligere 15 minutter mindst. Her blev vi enige om at tage tÞj på og betale for drikkevarene. Hun insisterede på, at de var gået i gang med vores bestilling og vi derfor SKULLE betale for én ad libitum, selvom vi intet mad havde fået. Efter 4-5 minutters diskussion endte vi med at slippe 200kr ...

2023幎2月14日

Madforgiftning

Jeg hentede sushi til min kÊreste lÞrdag aften, hun synes det smagte lidt underligt men tÊnkte ikke videre over det. Et par timer efter ender hun med at kaste op og det blev hun ved med hele aften/ natten. Dagen efter var det samme show med opkast, feber og ondt i maven.

Ringede mandag til restauranten for at hÞre om jeg kunne få mine penge tilbage men endte med ikke at få en eneste krone tilbage hvilket jeg synes er dårlig service.

2022幎9月3日

Virkelig DÅRLIGT sushi

Virkelig DÅRLIGT sushi, vi bestilte kun da vi sÃ¥ dem inde pÃ¥ Wolt og de havde en fin rate. Da vi modtog maden var sushien iskold risene var fuldstÊndig uspiselig, der var nÊsten ingen smag i maden/fisken, hÃ¥r i ingefÊren, men der fik vi sÃ¥ et autosvar at der ikke er nogle lys hÃ¥ret i kÞkkenet, selvom vi har taget billeder af det. Vi fik 42.80kr tilbage da det var det eneste Domo ville give os i rabat pÃ¥ den her fuldstÊndige ulÊkre oplevelse, helt klart et nej tak og jeg sÊtter aldrig mine ben i jeres butik i fremtiden. i er nok den dÃ¥rligste sushi butik og det er ikke noget at vÊre stolt af og kan kun sige dÃ¥rlig service og kan godt se jeres anmeldelse pÃ¥ smileyer at i har ogsÃ¥ haft lidt problemer med for hÞj PH vÊrdi i risene, sÃ¥ hÃ¥ber for jeres egen skyld at i forbedre det her lave niveau.

2022幎4月7日

Ekstrem dårlig betjening

Ekstrem dÃ¥rlig betjening. Ventede 30 min pÃ¥ en bestilling som var lovet fÊrdig. Da vi spurgte efter den halve time var de ikke engangs begyndt, og svarede grimt da vi spurgte. Øv Þv Þv
Vi nåede ikke vores aftale grundet dette😏

2021幎2月14日
5぀星のうち5の評䟡

Mit absolutte sushi yndlingssted i

Mit absolutte sushi yndlingssted i KÞbenhavn til sushi på budget!
Personalet er altid sÞde og hjÊlpsomme og deres afdeling på Frederiksberg er virkelig intimt og hyggeligt(har også vÊret på de andre afdelinger, men Frederiksberg delen slå de andre med lÊngder, når det kommer til hygge!). Jeg har kun oplevet kort ventetid, når man er til all you can eat - og jeg har vÊret der flere gange end man bÞr tÊlle.
Sushien er virkelig lÊkker til prisen og det samme er deres take-away menuer. Klart et besÞg vÊrd, hvis sushien skal vÊre til at betale!

2020幎9月21日

Elendigt

Lad mig tage dem i punkter, så det hele ikke bliver en ligeså rodet omgang, som den jeg oplevede i Domo Sushi i aftes:

1) Der var et vinkort. Min veninde og jeg bestilte hver et glas. Og fik at vide, at der ikke var alkohol, da de ikke havde alkoholbevilling. Hvad?! Det virker da decideret fjollet så at have et kort - måske man skulle vente med det, indtil der evt. kommer ern sådan bevilling? Og lige nÊvne det ved bordbestilling?

2) Vi måtte vente en time på maden. Helt seriÞst. En time. GÊsterne omkring os blev spurgt om, hvad de havde bestilt, fordi der var konstant forvirring.

3) Vi havde bestilt fire slags sushi. To af dem havde otte stykker. Men vi fik kun fire af hver. Men skulle betale for det hele.

4) Der stank af friture. Hvorfor er der så stÊrk friturelugt i en sushirestaurant?

5) Maden var langt under middel og smagte ens.

Jeg skulle helt sikkert have vÊret gået, men min veninde er verdens sÞdeste menneske, der betaler sin regning og ikke går fra restauranter. Sådan en er jeg normalt også, men uden hende ville jeg have vÊret skredet fÞrste gang fra en restaurant. Simpelthen elendigt sted.

2020幎2月14日

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering, flink leveringsmand og rigtig lÊkker sushi til virkelig gode priser! Vil klart bestille derfra igen og kan anbefale det til alle der sÞger budgetvenlig, men velsmagende sushi!

2018幎11月28日

Virkelig dårlig service

Bestilte i dag som take away menuen "Vi to", som ifÞlge deres hjemmeside skulle indeholde 46stk sushi. Jeg henter maden, og da jeg mindre end 5 minutter senere er hjemme og tager pakkerne ud af posen (jeg åbner ikke selve plastikbakkerne), opdager jeg at der kun er 32 stykker, og at der f.eks er 12 nigiri i stedet for de 6 som der skulle vÊre.

Jeg ringer med det samme til Domo Sushi, som siger jeg skal komme tilbage med pakkerne, så vil jeg få det rigtige. Jeg skynder mig tilbage, og afleverer pakkerne, hvorefter ekspedienten lover at give mig den korrekte menu og tilfÞje en ekstra rulle som kompensation, hvilket jo egentligt var ret fint.

Men da hun kommer tilbage med en ny menu (som dog stadig ikke har det rigtige indhold), antyder ekspedienten at jeg lyver omkring den manglende sushi, og evt selv har spist det. Jeg spÞrger om hun i ramme alvor tror jeg kÞrer frem og tilbage for at kunne snyde dem for et par ekstra stykker sushi, og hun bliver ved med at påstå, at de jo havde checket det grundigt igennem inden de udleverede maden. Så fejlen kunne jo ifÞlge hende i hvert fald ikke vÊre på deres side. Og så antyder hun igen at det jo så nok må vÊre mig der taler usandt. Det synes jeg simpelthen er så dårlig stil og bare ekstremt dårlig service.

Jeg har hentet mad hos Domo Sushi flere gange, mest fordi det er billigt, men har bestemt ikke tÊnkt mig at komme tilbage igen.

2018幎11月27日
5぀星のうち5の評䟡

God sushi og venlig betjening

Fine forretter, rigtig god sushi (til prisen) og venlig betjening - da min veninde og jeg skulle skynde os videre til en teaterforestilling, var vores tjener virkelig sÞd til at give os vores dessert og regning hurtigt. Kan stÊrkt anbefales.

2018幎3月3日

DÃ¥rlig service og sushi

DÃ¥rlig service og sushi

Jeg bestilte en af deres menuer, med hÞje forventninger efter at have lÊst mange gode anmeldelser.

Maden var sat til levering 90 minutter efter.
De ringer mig så op 30 minutter efter jeg har bestilt og begynder at spÞrge ind til min adresse og bestilling, og efter at have forvirret mig fuldstÊndig efter en 10 minutter lang samtale, finder de så ud af det ikke er min bestilling de står med.

Der går så de 90 minutter, og der er ingen mad, jeg venter 20 minutter fÞr jeg ringer til dem, da jeg har gÊster der venter på mad, og bliver så svaret flabet i telefonen at de er på vej og jeg bare må vente.

Maden kommer frem 35 min for sent, og jeg åbner bakkerne, med fuldstÊndig mÞrkebrun avocado, grÞdris og en tun der var så mÞrk og illelugtende at vi ikke kunne spise alle stykkerne med tun. Der var ikke fjernet skidt fra tigerrejerne og de så helt grå ud, som de absolut ikke skal.

Alt i alt en forfÊrdelig oplevelse, med dårlig service og ingen friske råvarer.

2018幎1月11日
5぀星のうち1の評䟡

Lang ventetid og dårlig betjening

Rigtig lang ventetid! Det tog 45 min til en time hver gang man bestilte en ny omgang sushi.. Derudover var betjeningen rigtig dårlig da tjeneren sad og spiste og drak Þl i ny og nÊ med nogle af hendes veninder der også sad på restaurenten.. jeg ventede 10 min på at få genopfyldt soyaflasken
Sushien var heller ikke at råbe hurra over så bestemt ikke et sted jeg vil anbefale eller bruge penge på igen!

2017幎4月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ