En hel fantastisk dyrelÊge. En der tÊnker meget over dyrene og tager den tid der er behov for. Hvilke gÞr at det kan skride lidt i tiden. Hun tager ogsÃ¥ tid til ejeren. Og der er plads til alle. SÃ¥ d... ãã£ãšèŠã
Min kat, Solkaj, skulle have klippet klÞr, vaccineres, sundhedtjekkes og renset tÊnder i narkose. SÞdt og informativt personale, der mÞdte mig ved aflevering af katten. Jeg havde fÃ¥et en pris, men... ãã£ãšèŠã
PrÞvede at skrive et andet sted, men anmeldelsen blev fjernet eller? Men viiirkelig hold jeres dyr vÊk fra denne dyrlÊge. Da jeg var til tid sÃ¥ kunne dyrlÊgen ikke finde ud af at lytte til min hunds... ãã£ãšèŠã
Verdens bedste dyrlÊge! Jeg er sÃ¥ taknemmelig for de vidunderlige mennesker, som omsorgsfuldt og grundigt har taget sig af min lille hund, Sammy. Sammy bliver altid mÞdt med varme, knus og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Copenhagen's best animal clinic by far
Copenhagen's best animal clinic by far. I have been to many other pet clinics in Copenhagen but Dyreklinikken På VÊrnedamsvej really makes the difference when it comes to feeling welcomed. The clinics service and professional skills are really exceptional too. Keep on the great work.
Den bedste behandling!
Jeg havde to dejlige misser, som skulle neutraliseres. Den ene var en hankilling, og den anden var en voksen hunkat.
Hunkatten havde uheldigvis en navlebrok, som var meget alvorlig, men vi havde ikke råd til at få hende opereret.
Da vi så kommer for at hente misserne fortÊller -den sÞde mandlige sygeplejerske- så at de alligevel har opereret vores mis for navlebrok!
De er bare nogen fantastiske mennesker, kan klart anbefale dem!