En hel fantastisk dyrelÊge. En der tÊnker meget over dyrene og tager den tid der er behov for. Hvilke gÞr at det kan skride lidt i tiden. Hun tager ogsÃ¥ tid til ejeren. Og der er plads til alle. SÃ¥ d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min kat, Solkaj, skulle have klippet klÞr, vaccineres, sundhedtjekkes og renset tÊnder i narkose. SÞdt og informativt personale, der mÞdte mig ved aflevering af katten. Jeg havde fÃ¥et en pris, men... ãã£ãšèŠã
PrÞvede at skrive et andet sted, men anmeldelsen blev fjernet eller? Men viiirkelig hold jeres dyr vÊk fra denne dyrlÊge. Da jeg var til tid sÃ¥ kunne dyrlÊgen ikke finde ud af at lytte til min hunds... ãã£ãšèŠã
Verdens bedste dyrlÊge! Jeg er sÃ¥ taknemmelig for de vidunderlige mennesker, som omsorgsfuldt og grundigt har taget sig af min lille hund, Sammy. Sammy bliver altid mÞdt med varme, knus og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En hel fantastisk dyrelÊge
En hel fantastisk dyrelÊge. En der tÊnker meget over dyrene og tager den tid der er behov for. Hvilke gÞr at det kan skride lidt i tiden. Hun tager også tid til ejeren. Og der er plads til alle. Så da jeg havde problemer med en mega dyr regning kunne jeg betale den af med det jeg kunne( havde vÊret hos hende i flere år for inden) en dyrelÊge jeg til enhver tid vil anbefale
God oplevelse med Dyreklinikken på VÊrnedamsvej
SÞdt og informativt personale, der mÞdte mig ved aflevering af katten.
Jeg havde fået en pris, men da der opstod komplikationer, ringede de, for at hÞre om det var i orden med mig, inden de foretog sig noget.
Da jeg skulle hente Solkaj senere på dagen, blev jeg igen mÞdt af en sÞd personale, der med glÊde svarede på alle mine spÞrgsmål.
Alt i alt en god og tryg oplevelse at komme pÃ¥ Dyreklinikken pÃ¥ VÊrnedamsvej og vi kommer bestemt igen ðââ¬ð¯
Danmarks bedste dyrlÊge
Altid kÊrlig og professionel dyrlÊge. SÊtter kÊledyr fÞrst og er pragmatisk.
Fantastisk dyrlÊge og personale.
Fantastisk dyrlÊge og personale.
Dejligste personale med en fantastiskâŠ
Dejligste personale med en fantastisk personlig og kÊrlig tilgang til dyr. Vores hund Bowie bliver behandlet som var det deres egen hund.
Masser af ros herfraâ¥ïž
BLIV VÃK!
PrÞvede at skrive et andet sted, men anmeldelsen blev fjernet eller? Men viiirkelig hold jeres dyr vÊk fra denne dyrlÊge. Da jeg var til tid så kunne dyrlÊgen ikke finde ud af at lytte til min hunds lunger og samtidig viste vi bekymring for hans rÞde Þre og dette gad hun ikke, da hun sagde at nu var min hund for stresset (hvilket ikke var tilfÊldet og af gode årsager, så kan et dyrlÊge besÞg vÊre lidt pressende for mange hunde/dyr)
Da vi fandt det fuldstÊndig uacceptabelt, useriÞst og fuldstÊndig uden tanke om vores hund, så gik vi til en anden dyrlÊge, som så anerkendte vores bekymring om hans Þre og det viste så at min hund havde svamp og infektion i BEGGE Þre
FuldstÊndig uacceptabelt- BLIV VÃK!
Uden tvivl den bedste klinik for dyr
Uden tvivl den bedste klinik for dyr og deres mennesker. Vi fÞlte os i trykke hÊnder. Og personalet elsker dyr her. Vi kan kun anbefale dette sted til alle. Vores lille kat fÞlte sig tryk fra det Þjeblik hun kom ind.
Tandrens i fuld narkose
Min hund skulle have renset tÊnder og klippet negle.
Afleverer hende kl. 10.30, og oplyser , at hun er tÞrstende og fastende , som jeg fik at vide pr. tlf. da jeg bestilt tid.
Den unge mand, som tager imod fortÊller mig, at hun godt må få vand.
Jeg er bestemt ikke tryg ved den dobbelte udmelding, og samtidig kan jeg ikke få oplyst om, hvornår de lÊgger hende i narkose, mit Þnske var at vÊre hos hunden indtil da!
I Þvrigt vil jeg nÊvne, at det er meget vigtig, at han viser arrangement ved modtagelsen af hunden og viser meget mere omsorg . Det er min trofaste ven jeg afleverer !!
Får oplyst, at jeg kan fÞrste hente min hund kl. 17.15 og min umiddelbare tanke er, at det nok er fordi hun skal vÊre frisk fra narkosen inden jeg går med hjem med hende.
Der bliver ringet fra klinikken kl. 16.30, at jeg fÞrst skal min hund kl. 18, for planen er udskydt pga. sygdom bla. personalet (glemt at fortÊlle mig det da jeg afleverede min hund ) og en akut operation.
Jeg vil godt have haft et opkald tidligere på dagen så jeg SELV KAN BESLUTTE om min hund skal have en ny tid til tandrens eller vente på det blev hendes tur samme dag, det beslutter klinikken over hovedet på mig.
Jeg får en dopet hund med hjem kl. 18, som ikke er kommet til sig selv om aften ved 23.30 tiden.
For mig var en en meget dårlig oplevelse. DyrelÊgen er info. herom.
Dårlig dårlig oplevelse.
Super dårlig oplevelse.
Min hund skulle ha renset tÊnder og klippet klÞr.
Kl 11 fik hende igen kl 17.30 totalt dopet ,
Det er slet ikke okay ikke at informere hvis man er forsinket. Ingen information om hvordan det var gået.
Kommer der aldrig igen
Dette er min venindes hund og vi var 2 om oplevelsen ved afhentningen.
Det er et tryk sted at komme med sinâŠ
Det er et tryk sted at komme med sin hund , Happy hoppe glad der ind , det er bare vores dyrlÊge , yesð¥°ð¶den bedste dyrlÊge og personale , og har man brug for en akut tid fÃ¥r man det med direkte kontakt til dyrlÊge og det er rigtig rigtig trykt ð¥°â¥ïžð¶Happy
Den bedste dyrlÊge i verden <3
Jeg er så glad for, at jeg fandt Dyreklinikken på VÊrnedamsvej. Alle er super sÞde og dygtige. Jeg har sÊrligt vÊret i kontakt med Genevieve og Anette, og jeg er så taknemmelig for deres omsorg for dyrene.
Min kat har vÊret meget syg, men han har aldrig vÊret nervÞs for at komme der, fordi de er så sÞde ved ham.
Tusind tak.
Jeg ville anbefale dem til alle.
TilfÊldig dato, da vi har vÊret der meget, og det er altid en god oplevelse.
Verdens bedste dyrlÊge
Verdens bedste dyrlÊge!
Jeg er så taknemmelig for de vidunderlige mennesker, som omsorgsfuldt og grundigt har taget sig af min lille hund, Sammy.
Sammy bliver altid mÞdt med varme, knus og godbidder, og vi får altid kyndig vejledning.
De har senest hjulpet Sammy igennem en grum maveinfektion, som han er kommet sig over med deres hjÊlp.
Vil altid anbefale!!
For jeg og min hund er det her denâŠ
For jeg og min hund er det her den bedste og tryggeste dyreklinik.
Min hund trÊkker for at komme derhen, når vi går op af VÊrnedamsvej, fordi hun er så glad for at skulle derhen.
GeneviÚve er så sÞd, empatisk, professionel, imÞdekommende og hjÊlpsom.
Der er meget få mennesker jeg tÞr overlade min hunds liv til, men GeneviÚve er en af dem.
Vi får altid en rigtig god og seriÞs behandling.
Hvis der opstår noget akut, er GeneviÚve med det samme klar til at modtage os og hjÊlpe.
Hun har en helt oprigtig kÊrlighed til dyr og er et utroligt hjertevarme menneske.
Jeg kunne ikke Þnske mig en bedre dyrlÊge og jeg er så taknemmelig for at have hende som dyrlÊge.
Jeg vil til hver en tid anbefale denne dyreklinik - her er det ikke pengene som står i fÞrste rÊkke og man er ikke bare et nummer i kÞen. Her bliver man taget imod med forståelse, empati og et oprigtigt Þnske om bare at kunne hjÊlpe.
Tak fordi I er der GeneviÚve og Michael.
Det er jeg og Asti utroligt glade for.
SÞd og vedkommende behandling
Genevieve og Michael har hjulpet mig og min 14,5 år gamle irske terrier godt, samvittighedsfuldt og med indfÞling i de forgangne år. Flere tandrensninger og lignende mindre indgreb, operationer på blodansamlinger i Þre og den slags. Både min hund og jeg har vÊret glade for hjÊlpen hver gang. Rimelige priser.
Jeg vil virkelig ikke anbefale denneâŠ
Jeg vil virkelig ikke anbefale denne dyrlÊge! ðMin kat blev chippet og steriliseret her, men da jeg skulle hente hende, havde de ved en fejl lavet et Þretatovering med nummer i hendes ene Þre, som endda var totalt ulÊselig.
Efter denne oplevelse har jeg fÃ¥et ny dyrlÊge hvor jeg fik min kat til check - de kan sÃ¥ ikke lÊse chippen, da den er gÃ¥et i stykker ð§ hendes chip har siddet helt yderst i huden siden hun fik den lavet og kan meget tydeligt mÊrkes, sÃ¥ derfor mÃ¥ den vÊre gÃ¥et i stykker nemt efter sÃ¥ kort tid. Simpelthen ikke godt nok og virkelig uprofessionelt.
Da jeg ringer til dem for at hÞre om de vil lave en ny chip, får jeg at vide, at de lige vil vende det med dyrlÊgen og så vil ringe tilbage. De har dog aldrig ringet tilbage. Jeg har forsÞgt at ringe til dem mange uger efterfÞlgende, men intet svar, og de ringer heller ikke tilbage.
Mange dårlige oplevelser, absolut ikke en anbefalelsesvÊrdig dyrlÊge på nogen måde.
Bedste og varmeste anbefalinger
Tak Genevieve og Michael for at en vellykket operation af min lille hund Gucci. I gjorde et fantastisk job og Gucci var på poderne allerede samme eftermiddag. Sygningen på maven var udfÞrt som invendig syning og en plastikkirurg kun ikke have lavet det bedre. Ingen krave var nÞdvendig og her 4 dage efter operationen kan såret nÊppe anes lÊngere og Gucci er helt frisk efter sterilisationen.
Den bedste dyreklinik jeg kender
Genevieve og Michael i Dyreklinikken på VÊrnedamsvej er simpelthen de bedste dyrelÊger, jeg har oplevet i lÞbet af mange år.
Der findes mange gode professionelle lÊger, som desvÊrre ikke har sÊrlig meget empati. Men hos Genevieve og Michael oplever man ikke kun faglig dygtighed. De har faglig dygtighed pÃ¥ det hÞjeste niveau, dedikation, omsorg og empati. Man oplever ogsÃ¥ Êrlighed â uanset om beskeden er god eller ej. Man oplever, at hele deres hold er dedikeret og har yderst respekt for dyret som de behandler.
For nogle år siden udfÞrte Genevieve en kompliceret operation på vores kat. Katten blev jagtet og angrebet af en anden kat, og det ene bagben var slemt skadet, flere steder. Dengang havde vi en anden dyrelÊge, som ikke kunne modtage os fordi det var tÊt på lukketid, da vi ringede. Så fandt vi Genevieve. Hun vurderede situationen som akut, og opererede på katten den samme aften. Det gjorde hun efter sin arbejdstid.
Det er ikke den eneste gang, at Genevieve og hendes hold har hjulpet os i akutte situationer. Uanset hvor travlt de har, fÞler man at der lyttes til én, når man ringer eller mÞdes.
Da vores kat blev uhelbredeligt syg efter 11 år, hjalp og stÞttede Genevieve og Michael os hele vejen - både med lÊgehjÊlp og trÞst. Jeg kan ikke sÊtte ord på hvor taknemmelig jeg er.
Jeg vil ogsÃ¥ gerne anbefale Dyrekassen Danmark som forsikring â de er hurtige og venlige til at svare, og de gÞr det nemt at ordne forsikringssager. Det er fornuftigt, at tegne en forsikring til ens kÊledyr â sÃ¥ er man forsikret hvis ens dyr bliver ramt af en ulykke eller sygdom.
Super godt sted, super hÞj faglighed og hjertet på rette sted!
Rigtig hÞj professionalisme, perfektion er et must for dem også har de hjertet på rette sted. Kan varmt anbefale klinikken, specielt GeneviÚve og Michael AKA Doctor Dolittle og nurse Dolittle - de er altid så Êgte sÞde, smilende og trÞstende - alt efter hvad der behÞves. De håndterer altid mine hunde super fint, lige fra mine hidsige små chihuahuas til min store Rodesian. En varm, kÊrlig og taknemmelighed for deres altid gode arbejde og behandling, derfor er det også uden forbehold at jeg varmt kan anbefale klinikken: Det er uden tvivl den bedste dyrlÊge klinik der findes!
Den bedste dyreklinik i KÞbenhavn med hjertet på rette sted
Jeg har en fransk bulldog en med mange hudlidelser. Har vÊret til utallige dyrlÊger med ham hvor de har skamferet ham ved at barbere ham skaldet og hårene kom aldrig igen. Jeg fandt endelig Genevieve . Da jeg kom til hende med min hund som lignede noget der var lÞgn, fik hun et chok. Men hun og hendes sygeplejeske gik igang med at ligge hovederne i blÞd. Som hun sagde der bliver noget arbejde for dig derhjemme og det vil komme til koste lidt så lover jeg dig han får sin pels igen men tålmodighed krÊver det. Vi har prÞvet meget af for han skulle komme af med sin allergi . FoderÊndring . Olier . IndsprÞjtninger , bade osv . Men til jul gik det helt galt med klÞe og pelstab og vi måtte se hvad Genevieve så havde i tankerne. Hun anbefalede vi gik over på atopica som er symptomfri medicin mod klÞe og at vi fik ham kastreret . Og det gjorde vi den 20 februar . Idag to en halv måned efter har vi en hund uden klÞe og nÊsten pels på hele kroppen . Så det sidste jeg vil sige er. Så en meget dygtig og profesionel dyrlÊge med en meget dygtig sygeplejeske skal man lede lÊnge efter . Jeg fÞler mig så velkommen hos dem de yder stor service. Giver sig altid god tid til at hÞrer på en. De er der for dyrerne skyld og tÊnker på dyrerne også pengene bagefter. Hvis jeg kunne Gi 100 stjerner så fik de det for de er de bedste i KÞbenhavn og omegn . Super tilfreds kunde.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ