BestÀllde en vÀrmepump för ca 3 veckor sedan, den har fortfarande inte dykt upp. 5-7 dagar skulle det ta!? (Uppdatering) Efter en del efterforskning visar det sig att det Àr transportbolaget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket smidigt o lÀtt. BestÀllde pÃ¥ mÃ¥ndag och pÃ¥ torsdag fanns vÀrmepumpen att avhÀmta pÃ¥ Schenkers terminal. Fick sedan vÀrmepumpen installerad pÃ¥ tisdagen veckan dÀrpÃ¥. Pumpen som sÃ¥ gÃ¥r mycket tys... ãã£ãšèŠã
Inköp av luftvÀrmepump inklusive montering. Elanslutning och genomföring genom vÀgg hade jag förberett innan installationen. Pumpen Àr nu pÃ¥ plats precis dÀr jag ville ha den och den levererar vÀr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte en luftrenare pÃ¥ utförsÀljningsrea av ej utlösta varor. De rekommenderade ej den dyra varianten utan ansÃ¥g att den billigare helt fyllde mina behov, Mycket nöjd med "BÀst i test" luftrenaren til... ãã£ãšèŠã
e-klok.se - Sveriges ledande expert på energi och inomhusklimat på nÀtet. Vi sÀljer det mesta inom inomhusklimat såsom luftvÀrmepumpar, luftfuktare, ventilation, AC, avfuktare, luftrenare, solpaneler, poolvÀrmepumpar, flÀktkonvektorer och elmÀtare. Vi sÀljer också tjÀnster såsom installation och service av luftvÀrmepump.
ç±³åœ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snabb frakt. Bra service. Men installationen lÀmnade mer att önska. Kanske skulle se över vilka installatörer man anlitar
BestÀllde luftvÀrmepumps service. Ingen kontaktade mig på en vecka. Jag hör av mig till chatten och de sÀger att någon ska höra av sig nÀsta dag. Det går veckor tills jag skriver till deras reklamations mail för att få tillbaka min 2300 kr. Inget svar. Har nu efter en månad sen jag bestÀllt luftvÀrmepumpsservice hört av mig via chatten/mailen igen. Hoppas få pengarna tillbaka så jag kan få pumpen servad på annat håll.

e-klok.se ããã®åç
Bra bemötande och snabb leverans. Mycket nöjd med luftrenare Coway
Enda konstiga var att fakturan kom några dagar innan arbetet utförts.
Annars toppen.
Bra och snabbt från leverantör, ingen instalatör hörde dock av sig på en månad men efter jag ringt E-klok om detta gick det vÀldigt fort.
Bra leverans och trevlig kundtjÀnst med snabb återkoppling.
Vet man vad man vill ha Àr det klokt att handla hos er - enkelt, snabbt och effektivt
VÀldigt snabb leverans och bra service. Bra med möjligheten att chatta med personalen och få svar på fragor. Rekommenderar!
VÀldigt nöjd. Varorna kom inom 3-4 dagar.
Installationen vÀntar jag fortfarande på. 6 veckor från inköpsdagen.
Men det Àr ju högsÀsong på denna typ av produkter.
Bra leverans, saknade lite info om hur långt paketet var på sin resa :-)
Dom skickade mig en trasig produkt. Jag ringer 3ggr och mailar utan att något hÀnder.
Nu försöker dom "laga" produkten via mail och det kan ta upp till 2veckor.
KÀnns som en oseriös firma och jag har mest troligt förlorat 1000kr.

e-klok.se ããã®åç
Inga problem med vara eller leverans, men montering av luftvÀrmepump skapade tvivel. Montören slÀppte ut kylmedel rakt i luften, vilket inte kÀndes ok. Ej heller kunde han mer Àn några ord svenska, så all kommunikation fick ske på engelska (inget problem i detta fall, men kanske för andra). Bemötandet kunde vara bÀttre.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã