BestÀllde en vÀrmepump för ca 3 veckor sedan, den har fortfarande inte dykt upp. 5-7 dagar skulle det ta!? (Uppdatering) Efter en del efterforskning visar det sig att det Àr transportbolaget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket smidigt o lÀtt. BestÀllde pÃ¥ mÃ¥ndag och pÃ¥ torsdag fanns vÀrmepumpen att avhÀmta pÃ¥ Schenkers terminal. Fick sedan vÀrmepumpen installerad pÃ¥ tisdagen veckan dÀrpÃ¥. Pumpen som sÃ¥ gÃ¥r mycket tys... ãã£ãšèŠã
Inköp av luftvÀrmepump inklusive montering. Elanslutning och genomföring genom vÀgg hade jag förberett innan installationen. Pumpen Àr nu pÃ¥ plats precis dÀr jag ville ha den och den levererar vÀr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte en luftrenare pÃ¥ utförsÀljningsrea av ej utlösta varor. De rekommenderade ej den dyra varianten utan ansÃ¥g att den billigare helt fyllde mina behov, Mycket nöjd med "BÀst i test" luftrenaren til... ãã£ãšèŠã
e-klok.se - Sveriges ledande expert på energi och inomhusklimat på nÀtet. Vi sÀljer det mesta inom inomhusklimat såsom luftvÀrmepumpar, luftfuktare, ventilation, AC, avfuktare, luftrenare, solpaneler, poolvÀrmepumpar, flÀktkonvektorer och elmÀtare. Vi sÀljer också tjÀnster såsom installation och service av luftvÀrmepump.
ç±³åœ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snabb leverans och framför allt trevligt bemötande per telefon utan att hamna i någon lång telefonkö! Installatören var kunnig och allt har fungerat perfekt!
Superbra service!
Min luftrenare från coway krånglade och jag fick ett helt nytt filterset utan extra kostnad. Extremt bra kundbemötande!
SÀljaren hade inte någon kunskap om vÀrmepumpar, upprepade info som redan fanns. Frågor som jag hade bad han mig ta med installatören. Informationen var bristfÀllig och överraskningarna många. Ingen orderbekrÀftelse, ingen faktura, ingen återkoppling. Ett slarvigt företag som inte har kunden i fokus och två månaders vÀntetid på installation. Plus massa extra utgifter som jag inte kunnat påverka.

e-klok.se ããã®åç
Har bestÀllt en luftvÀrmepump ifrån e-klok. på deras hemsida så påstås det att dom har installatörer över hela landet. detta stÀmmer inte alls. Trots att det Àr betalt och klart för både pump och installation så finns ingen installatör i Skellefteå som vill göra jobbet. Den installatör som dom hÀnvisar till sÀger att han har avslutat samarbetet med dom. så jag sitter hÀr med en pump som jag inte får installera sjÀlv och efter upprepade kontakter så sÀger dom varje gång att dom ska återkomma till mig om ny installatör men detta gör dom inte. UNDVIK DESSA. tar nu kontakt med KO

e-klok.se ããã®åç
Mkt bra service och kunnig personal. Snabba på att svara, enkla att nå
Bra priser. Leverans mm. funkade fint. Inget att klaga på.
LÀtt att bestÀlla. Trevlig personal. Snabb service!!
Köpte ett vÀrmepumpsskydd som motsvarat mina förvÀntningar och till ett bra pris. Mycket snabb leverans och lÀtt att bestÀlla.
Hemsida lÀtt att överblicka.
Leverans och installation av luftvÀrmepump inom 10 dagar!
Snabb leverans. Och jag fick den hjÀlp jag önskade vid bestÀllning.
Helnöjd med allt ! Leverans och montering allt funka och gick som planerat
Det gick bra i början men någonstans gick det fel. Till slut fick jag min avfuktare som Àr toppenbra.
jag har för lite erfarenhet för att avgöra ngt
Trevligt, uppriktigt,professionelt, mÀnskligt och klokt.
Bra bemötande . Kanske lite för lång vÀntan på installation
Snabb leverans och utmÀrkt gjort installationsjobb. Rekommenderas varmt ++++++++
köpte skydd till luftvÀrmepump
mycket bra kvalitet och snabb leverans
VÀldigt smidig affÀr!
LÀtt att handla och snabb leverans Àven om man inte vÀljer expressfrakt!