Jeg har netop kÞbt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forlÞbet. PÃ¥ jeres hjemmeside fremgÃ¥r det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hÞrt noget fra jeres fragtfirm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og prÊcist. MÞblerne; det runde Tokyo spisebord i rÞget eg,... ãã£ãšèŠã
Hentede selv Penny skÊnken i Haderslev, sÞdt hjÊlpsom personale .SkÊnken blev samlet fÃ¥ dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udfÞrlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kÞrt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte 4 stole, og en af stolene var defekt, knÊkket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, hÞflig tone, at en ny stol ville blive afsend... ãã£ãšèŠã
Hos os finder du mÞbler til alle slags behov. Det kunne vÊre spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skÊnke, tv mÞbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du Þnsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste Þer). Ved spÞrgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil vÊre dig behjÊlpelig. Vi glÊder os til en god handel.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

LangkÊr 2a, 6100, Haderslev, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Dejligt at bestille et mÞbel, som er dansk produceret. Hurtig levering og en god service

ebuy24.dk ããã®åç
KÞbte et konsolbord til favorabel pris. Bordet har stålben og en nydelig massiv trÊbordplade. Var let at samle. Bordet blev leveret i lÞbet af få dage. God oplevelse

God kommunikation fra ebuy.dk
Dog var info fra BFT transportfirma lidt uprÊcise.

ebuy24.dk ããã®åç
Har kÞbt et par sengeborde.
De er ok kvalitet.
Grunden til i ikke får 5 stjerner.
I er et Haderslev firma. Men man kan ikke hente varen hos jer. Den skal sendes.
Anden grund.
I har leveret et produkt. Ikke en service.
SÃ¥ kan ikke se hvordan man skal kunne give 5 stjerner.

ebuy24.dk ããã®åç
lidt lang, men o.k. leveringstid. Ikke såååå nemt at samle. Tog lÊngere tid end de 40 minutter, der blev angivet. Men resultatet af anstrengelserne er godt. Måske skal jeg tilfÞje, at jeg er 81 år gammel og dameskrÊdder, ikke tÞmrer eller snedker.
venlig hilsen Hanne Nielsen

ebuy24.dk ããã®åç
God kvalitet til en god pris, men ikke alle hylder holder som telefonisk oplyst 30 cm i hÞjden, en fals til bagbeklÊdning savnes, kun to ud af seks huller til ben var forboret, en af skruer til ben manglede kÊrv og der var ingen ekstra, blev leveret en dag senere end lovet.

ebuy24.dk ããã®åç
Meget fin , hurtig , ukompliceret behandling .
Absolut intet at klage over.

ebuy24.dk ããã®åç
Varen var ikke som vi havde forventet, men god service ved returnering og refusion af betaling.

ebuy24.dk ããã®åç
Det var nemt at bestille min vare og hurtig tilbagemelding.

ebuy24.dk ããã®åç
jeg modtog den bestilte kommode onsdag den 23/4-25 godt embaleret uden mÊrker og huller i embalagen, men på komoden der er Fabrikeret hos TVILLUM MÞbler, var der tvÊrgående ridser-trykmÊrker der er sket Fabrikationen på sider og 4 af skufferne samt skurtene, Det burde påtales overfor Virksomheden,det er en meget dårlig oplevelse ,at se på så dårligt HåndvÊrk, Mvh,Gunnar Larsen