Eccellente.nl レビュヌ 4,696

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Op zoek naar originele Melitta reinigingsmiddelen op diverse sites geweest O.a. Bol.com. Normaal bestel ik alleen daar waar ik ervaring mee heb of over hebt gehoord. Echter doordat eccelente e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle levering van de Bosch Tassimo ontkalkingstabletten tegen een schappelijke prijs. (De volgende dag). Kan dit adres iedereen van harte aanbevelen. Rest alleen de vraag aan BOSCH waarom ze d... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. コヌヒヌ店

圓該䌁業による蚘述

Verkoop van koffiemachine onderhoud. Marktleider in ontkalker, reinigingstabletten en waterfilters.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Betrouwbaar en kundig

Ik heb hier al meerdere keren besteld. De levering is altijd snel en goed geregeld. Ook via de klantenservice een paar keer om advies gevraagd waar ik netjes te woord werd gestaan. Al met al een betrouwbaar bedrijf met kennis van hun producten.

2026幎5月14日
5぀星のうち1の評䟡

De longhi koffiezet apparaat klapte

De longhi koffiezet apparaat klapte bijna uit elkaar nadat ik het waterfilter volgens de gebruiksaanwijzing had geplaatst. Niet kopen dus.

2026幎2月21日

Beste Robert

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling — en al helemaal niet iets waar je op zit te wachten bij het plaatsen van een waterfilter.

We willen dit graag goed met je oplossen. Het kan voorkomen dat een filter nog niet volledig is ontlucht of niet helemaal goed is aangedrukt, waardoor er drukproblemen ontstaan. daardoor schiet de waterfilter waarschijnlijk los. Je kunt het waterfilter vol laten lopen onder de kraan. en opnieuw plaatsen. dan zou het opgelost moeten zijn.

Wil je anders ons even bellen via 058-5812045 of een e-mail sturen naar Hallo@eccellente.nl Dan zorgen we het probleem snel verholpen wordt! Als er iets niet goed is met het product, lossen we dat uiteraard netjes voor je op.

We horen graag van je.

Joram
Team Eccellente

Nieuwe zetgroep

De zetgroep van mijn Siemens EQ.6 plus ging afgelopen zaterdag stuk, bij uw bedrijf een nieuwe besteld en maandag al in huis. Dankzij de snelle levering heb ik niet lang zonder mijn dagelijkse cappuccino gezeten. Top!

2025幎12月8日

Nieuwe review

Onlangs een slechte review geplaats over de slechte afhandeling van retour.
Maar ze hebben het vandaag uitstekend opgelost bij deze toch een goede service.
Dank je wel daarvoor.
Monique

2025幎10月31日

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden! Op de site krijg je al snel een persoonlijke reactie op al je vragen via de chat en niet met een robot. Ik heb in de avond een bestelling geplaatst en de volgende ochtend al ontvangen. Overigens ook genoeg goedkopere opties beschikbaar van het eigen merk.

2025幎9月2日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle levering na bestelling

Op zondagmiddag bestelde ik artikelen bij dit bedrijf en kreeg dezelfde dag een e-mail met de mededeling dat het de volgende morgen bezorgd wordt. Dit is ook inderdaad gebeurd. Sneller kan het toch echt niet!!! Vandaar mijn 5 sterren! Ga zo door Eccellente, wij blijven zeker bij jullie bestellen voor onze dure koffie automaat van De Longhi.

2025幎2月3日

Super service

Super service! Ik heb zelf een verkeerd waterfilter besteld en daar kwam ik achter toen ik hem al open had gemaakt. Ze begrepen de verwarring en hebben mij gewoon 3 goede filters opgestuurd en ruil voor de 2 ongeopende. Geweldig, tot de volgende bestelling zeg ik 😁👍🏻

2024幎2月15日

Top service

Top service, erg goed geholpen door de klanteservice medewerkster. Op een hele aardige en vriendelijke manier een oplossing kunnen vinden voor mijn probleem!

2021幎10月29日

Goede producten en service

Goede producten, zowel origineel als van eigen merk. De kwaliteit is goed. Eccelente verzendt snel en nadat in het verleden eens een bestelling een verkeerd product bevatte is het snel vervangen door de klantenservice, dus dat is ook top!

2021幎10月24日

Top producten van Eccellente

De producten die ik koop bij Eccellente.nl waardeer
ik met een hoge score !
Ze zijn daadwerkelijk goed voor de apparaten o.a voor mijn koffiemachine.
Je merkt ook het verschil na het gebruik van Eccellente producten.
Top en ik wil geen ander, en is bovendien betaalbaar!

2021幎10月24日

gisteren 15/5 een bestelling doorgeven

gisteren 15/5 een bestelling doorgeven en een half uurtje later kreeg ik al een mail dat mijn pakje onderweg is met een trackingnummer. Volgens deze link zijn jullie het pakje nog aan het inpakken. Ik heb dus vandaag 16/5 mijn pakje niet ontvangen. Teleurgesteld, zet dan niet op jullie website ' voor .. uur besteld, morgen in huis' als jullie het niet kunnen waar maken. Ik hoop dat morgen dan het pakje aan komt en ondertussen ingepakt is bij jullie.

2019幎5月16日

Update 24-05
Helaas geen reactie ontvangen.
Het pakket is op 17-050 netjes bezorgd door Bpost.

__
16-05
Bedankt voor uw review.

Ik heb het direct nagekeken, dit mag en kan namelijk niet bij ons gebeuren. Uw order is op 15 mei om 10:15 geplaatst en om 14:57 was het al ingepakt en verzonden. U heeft hier een verzendnotificatie van ontvangen. Het is verzonden met Bpost. Ons magazijn heeft het dus binnen een paar uren ingepakt en verzonden. Als u bedoelt dat Bpost het nog niet bezorgd heeft dan kunt u uiteraard altijd even contact opnemen.

Klantenservice Eccellente Belgie: 033 699693

Afhandeling perfect

Gisterenavond om 20.30 uur reinigingstabletten besteld. Heb de tabletten, keurig verpakt, de volgende dag om 12.30u ontvangen.
Goede afhandeling. Chapeau.

Ger G.

2018幎12月11日
5぀星のうち1の評䟡

Afgeraden om hier te winkelen

Ik heb ontkalkingstabletten besteld van Siemens geschikt voor EQ series (model van Siemens coffieautomaten), 3 stucks in een doos Een doos (met drie tabletten) kost 9,95. Mijn bestillin komt een dag eerder, waarmee ik tevreden ben. Dat duurt helaas niet lang. Kijk ik binnen en ziek ik wel ontkalikingstabletten maar andere. Ga ik direct contact met de winkel opnemen. Wat hoor ik? Ze zijn gepackt in een nieuwe doos en hebben hetzelfde werking. Dacht ik, wel mogelijk maar steeds ben niet overtuigd. Ga ik nog een keer op de webside kijken en wat zie ik? Degene die ik heb gekregen, verpakt met 6 kosten alleen maar 7,50. Nu ben ik al echt klaar mee.

Wat gaat iedereen doen indien een BMW wordt besteld maar Dacia geleverd? De werking steeds hetzelfde, dat klopt. Maar Dacia is niet wat iemand voor heeft betaald.

Helaas moest ik direkt van een tablett gebruik maken dus stuur ik ze niet meer terug maar raad ik iedereen af om hier in deze wikel botschapen te doen. Er zij ook andere webwinkels die gelijk uitzien en waarschijnlijk op gelijke manier "BMW's" verkopen. UITKIJKEN!!

2018幎6月20日

UPDATE 5-7-2018
Helaas laat meneer dhr. Bombelka niets van zich horen waardoor wij niet in de gelegenheid zijn dit persoonlijk met hem op te lossen.

UPDATE 25-6-2018
Tot op heden nog geen reactie van dhr. Bombelka op onze mails.

21-6-2018
Bedankt voor uw review. Het product welke u heeft ontvangen is de nieuwe verpakking voor de Siemens EQ tabletten. De tabletten zijn gelijk aan de vorige, enkel de verpakking is veranderd. U noemt hier 6 tabletten voor 7,50 maar dat is een ander type. Degene die u heeft gekocht hebben een 2-in-1 werking (ontkalken en beschermen), die van 7,50 hebben geen 2-in-1 werking. Ik neem contact met u op per mail om dit op te lossen.

Dirk Jan
Hoofd klantenservice.