Eccellente.nlレビュー

4,697
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ruim een jaar geleden heb ik bij Eccellente een Siemens zetgroep gekocht. Helaas ging deze onlangs kapot, waardoor ik hem niet meer kon gebruiken. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice (Wilm... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Op zoek naar originele Melitta reinigingsmiddelen op diverse sites geweest O.a. Bol.com. Normaal bestel ik alleen daar waar ik ervaring mee heb of over hebt gehoord. Echter doordat eccelente e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer snelle levering van de Bosch Tassimo ontkalkingstabletten tegen een schappelijke prijs. (De volgende dag). Kan dit adres iedereen van harte aanbevelen. Rest alleen de vraag aan BOSCH waarom ze d... もっと見る

5つ星のうち1の評価

gisteren 15/5 een bestelling doorgeven en een half uurtje later kreeg ik al een mail dat mijn pakje onderweg is met een trackingnummer. Volgens deze link zijn jullie het pakje nog aan het inpakken. Ik... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. コーヒー店

当該企業による記述

Verkoop van koffiemachine onderhoud. Marktleider in ontkalker, reinigingstabletten en waterfilters.

連絡先

(4,697)

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jarenlang neem ik mijn snelontkalker af bij Eccellente.nl

Jarenlang neem ik mijn snelontkalker af bij Eccellente.nl. Nooit teleurgesteld in prijs en kwaliteit. Buiten dit om heb ik een zeer aangename ervaring met de benadering en snelle levering van Eccellente.nl. Zeer klantvriendelijk. Heb mijn vader en zoon die ook in bezit zijn van een DeLonghi koffiezetapparaat (bonen) aan gereclameerd en die zijn nu ook vaste afnemers bij Eccellente.nl en zijn hier net zoals ik zeer tevreden. Voor mij een een webshop die een 10 met een griffel verdienen of tewel een grote Keurmerk!

2017年5月25日

Prima!

Prima en vriendelijk geholpen, eerlijke informatie en snel en zorgvuldig verzonden.

2017年4月28日
5つ星のうち5の評価

Snelle levering en scherp geprijsd

Snelle levering en scherp geprijsd. Ik heb reinigingstabletten en ontkalkingstabletten van Bosch voor koffiemachines gekocht. Eccellente.nl was de goedkoopste aanbieder op internet. Het was zelfs goedkoper dan aanbieders van eigen merk-schoonmaakaetikelen. Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Volgende dag al in huis, goed verpakt. Ik bestel voortaan weer via Eccellente!

2017年4月21日

Uw telefonische verkoper was Feike

Uw telefonische verkopers waren vriendelijk en aan uw voorwaarden werd correct voldaan (bezorging op tijd !!)
De betaling via Ideal werkte niet en toren heeft Feike een nieuwe e-mail met link gezonden en die werkte wel goed.
Alles keurig geregeld, zelfs de extra korting.
Ik hoef géén Trustpilot-account !

2017年4月21日

Zeer tevreden

Duidelijke site, veel artikelen op voorraad.
Alles snel kunnen vinden en besteld. Levertijd was 1-2 dagen helemaal goed.

2017年4月15日
5つ星のうち5の評価

Zoals bij iedere bestelling een …correcte, duidelijke en snelle service !!!

Zoals bij iedere bestelling een correcte, vlotte en snelle bestelling en levering. De overzichtelijke webpagina maakt dat de keuze overzichtelijk en ordelijk oogt. De betalingsmogelijkhedn zijn legio , geen expliciete VISA nodig . je kan gewoon met je bankkaart en maestro betalen. Ik werk al jaren met deze webfirma en ben uiterst tevreden over de geleverde goederen.

2017年4月14日

Trustpilot エクスペリエンス