Ruim een jaar geleden heb ik bij Eccellente een Siemens zetgroep gekocht. Helaas ging deze onlangs kapot, waardoor ik hem niet meer kon gebruiken. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice (Wilm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Op zoek naar originele Melitta reinigingsmiddelen op diverse sites geweest O.a. Bol.com. Normaal bestel ik alleen daar waar ik ervaring mee heb of over hebt gehoord. Echter doordat eccelente e... ãã£ãšèŠã
Zeer snelle levering van de Bosch Tassimo ontkalkingstabletten tegen een schappelijke prijs. (De volgende dag). Kan dit adres iedereen van harte aanbevelen. Rest alleen de vraag aan BOSCH waarom ze d... ãã£ãšèŠã
gisteren 15/5 een bestelling doorgeven en een half uurtje later kreeg ik al een mail dat mijn pakje onderweg is met een trackingnummer. Volgens deze link zijn jullie het pakje nog aan het inpakken. Ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verkoop van koffiemachine onderhoud. Marktleider in ontkalker, reinigingstabletten en waterfilters.
Selfhelpweg 121, 8607AC, Sneek, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goedkoop is ontkalker nooit maar de groene flesjes van eigen merk zijn voordeliger dan andere merken.
Vragen direct beantwoord via chat en als bestaande klant ook bestellen via de chat.
Dus in alle opzichten prima!
zoals beloofd netjes op tijd en goed verpakt geleverd.
Op tijd verstuurd , wegens bezorger iets langer moeten wachten op bestelling. Echter wel nette reactie op maandag naar aanleiding van gestuurde mail.
Jammer van niet bereikbaar in het weekend zijn.
Kort geleden een Melitta espressomachine gekocht. Voor een onderhoudsset bij Eccellente uitgekomen. Via de website besteld, de volgende dag bezorgd. Communicatie over de voortgang van de bestelling was ook goed geregeld. Al met al uitstekend!
Door een fout welke ik kreeg bij de bestelling moest ik de aanvraag opnieuw doen. Later bleek dat er twee identieke bestellingen geplaatst waren. Een korte mail gestuurd en direct werd er een gecanceld. Volgende netje een bestelling ontvangen.
Ik had een bestelling gedaan voor mijn Delonghi koffiezetapparaat, volgende dag in huis. Super!
Je moet alleen wel weten wat je nodig hebt en weet je het niet wordt je vakkundig geholpen.
Handige, makkelijke manier om snel een goed product geleverd te hebben. Goede verhouding prijs/kwaliteit.
Zeker tevreden met de snelle en correcte levering.
Fijne winkel met veel keuze. Prijstechnisch alles scherp geprijsd. Snelle levering en een goed en duidelijk bestel proces.
Telefonisch contact opgenomen daarbij werd ik prima geholpen en kreeg de juiste informatie op een plezierige manier.
Snelle en keurige levering van de bestelde producten.
Zeer snel geleverd en perfect product 5 sterren meer dan waard.
Volgens trac en trace is het geleverd, helaas weet ik niet waar. Het kan zijn dat het bij de buren geleverd is, dan zou een kleine notitie in mijn brievenbus zeer behulpzaam zijn geweest.
Ben de dag Erna voor zaken op reis gegaan en ben pas volgende week terug mischien dat een van mijn buren dan met een pakketje opduiken.

Eccellente.nl ããã®åç
Gewoon goed, makkelijk en volgens afspraak
Supersnel geleverd en de prijzen zijn gewoon goed.
Ik heb de onderhoudsproducten voor mijn Solis Barrista weer bij Eccellente besteld. De levering was keurig op tijd en goed begeleid met berichtgeving over de verwachte aankomsttijd. Keurig verpakt en voor een fatsoenlijke prijs! Helemaal top!
Aantal Miele gebruiksartikelen besteld voor mijn koffiemachine.
Bijzonder snel geleverd tegen een acceptabele prijs. Tevreden klant.
de bestelling op de website ging heel makkelijk en de bestelling was de volgende dag al binnen
goeie service
mvg fam van wees
Ben zeer tevreden over de snelle levering en de toegezonden spullen.
Prima site, goede prijzen (vanaf 50,- geen leveringskosten) en super snelle levering. Helemaal tevreden.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã