Elholm Begravelse レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan varmt anbefale Elholm Begravelse. Vi havde samarbejde med Christina Gauguin og kan kun sige positive ting om den mÃ¥de Christina tog hÃ¥nd om os fra vi mÞdtes fÞrste gang til vi sagde farvel ved kir... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lige fra afdÞde blev hentet i eget hjem til selve begravelsen , blev der samtalet og udfÞrt trygt og professionelt arbejde af Lone og Marianne. Altid venlige og imÞdekommende telefoniske samtaler... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lone og Christina er helt igennem professionelle, og man kan tydeligt mÊrke, at de brÊnder for deres arbejde. De gjorde alt for, at vi som pÃ¥rÞrende fik den bedst mulige og mest ubekymrede oplevelse... もっず芋る

䌁業が回答したした

Elholm begravelse: ᅩVi var tilfredse med den dygtige og professionelle tilgang, som Elholm Begravelse leverede. Aftaler blev indgÃ¥et og holdt, og vi blev gjort opmÊrksom pÃ¥ alle de mange processer... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀堎
  2. 葬儀瀟

圓該䌁業による蚘述

Elholm Begravelse er familiens bedemand og hjÊlper alle uanset trosretning. Det er vores mål, at hjÊlpe og rådgive hver enkelt familie, med at arrangere prÊcis den bisÊttelse/begravelse som de Þnsker

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Med dÞdsfald og efterfÞlgende

Med dÞdsfald og efterfÞlgende kirkehandling befinder man sig på fÞlelsernes slagmark. I denne situation skal man pludselig overskue mange praktiske gÞremål med myndigheder, og hvordan afskeden med et kÊrt familiemedlem skal foregå.
Da kirkehandlingen ikke kan omgÞres , hvis noget går galt, er man virkelig afhÊngig af at få den rette vejledning og empati.
Gennem anmeldelser fandt vi frem til, at Elholm Begravelse havde de Þnskede kvaliteter til at forestå alle de nÞdvendige og praktiske handlinger, som en bisÊttelse indebÊrer.
Nu hvor vor kÊre er stedt til hvile, kan vi med sindsro takke Elholm for, at vi fik en rigtig smuk, minderig oplevelse af hele forlÞbet fra aftalens indgåelse, kirkehandlingen til den efterfÞlgende urnenedsÊttelse.

2025幎5月12日

Elholm Begravelse からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at vi kunne vÊre med til at lette processen for jer i en svÊr tid. Og glade for, at I har haft en smuk og mindevÊrdig oplevelse.

Tak for at have valgt Elholm Begravelse, og vi Þnsker jer alt det bedste fremover. De bedste hilsener Lone

HjÊlp til endeligt farvel, bisÊttelse

Når man er i sorg er bisÊttelse og alt praktisk omkring dÞdsfald uoverskueligt. Elholm begravelse er bare så professionelle, empatiske og imÞdekommende - vi havde Marianne HÞjer som kontaktperson.
Alt bliver ordnet, der blev lyttet til Þnsker og alt blev som vi havde forestillet os. Hvis tvivl eller problem, så blev telefon svaret straks og klarhed blev skabt. - Sikke en byrde der blev taget af skuldrene - tusind tak.

2025幎4月23日

Elholm Begravelse からの回答

Mange tak for de fine ord - det var dejligt at kunne hjÊlpe jer til at få en god oplevelse trods den triste omstÊndighed.

Fantastiske sÞde og empatiske

Vi brugte Trine og Lone fra AllerÞd og de var bare super professionelle, empatiske, hurtige og forstående

2025幎4月3日

KÊre Marianne
Tusind tak for den flotte anmeldelse og jeres sÞde ord. Vi er glade for, at vi har kunnet hjÊlpe jer og har kunnet leve op til jeres forventninger. Hils Annette.
Trine, Elholm Begravelse

Min varmeste anbefaling af Elholm Begravelse

Jeg vil varmt anbefale Elholm Begravelse, hvis man befinder sig i den triste situation at skulle have brug for et bedemandsfirma. Utroligt venlig og empatisk behandling hele vejen igennem, hvor firmaet sÞrgede for alt fra starten - som efterladte kunne vi sÊnke skuldrene og lade firmaet tage sig af alt det praktiske, der blev gjordt på forbilledlig vis. Så mine varmeste anbefalinger af Elholm Begravelse

2025幎4月3日

Elholm Begravelse からの回答

Tusind tak for de pÊne ord. Vi er glade for at kunne hjÊlpe jer i denne svÊre situation, så I kunne få taget en smuk afsked.
Med varme hilsner
Trine, Elholm Begravelse

Empatiske og professionelle

Empatiske og imÞdekommende mennesker som samtidig er professionelle.
Intet spÞrgsmål var uvÊsentligt og der blev lyttet til Þnsker og Êndringer gnidningslÞst.
b.h. Pia

2025幎2月17日

Elholm Begravelse からの回答

KÊre Pia. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig godt behandlet.
Med venlig hilsen Trine, Elholm Begravelse.

Jeg kan varmt anbefale Elholm

Jeg kan varmt anbefale Elholm Begravelser. De udviser en utrolig hÞj grad af professionalisme og diskretion i en tid, hvor det virkelig betyder noget. Hele processen blev håndteret med stor respekt og forståelse, og det var tydeligt, at de har mange års erfaring.

Deres stÞtte og vejledning gjorde en svÊr tid meget lettere for os, og vi fÞlte os trygge og godt hjulpet hele vejen igennem. De var ikke kun dygtige til deres arbejde, men også menneskelige og empatiske, hvilket gjorde en verden til forskel.

KÊmpe anbefalinger herfra – hvis du har brug for en pÃ¥lidelig og professionel begravelsesforretning, er Elholm Begravelser det helt rette valg.

2025幎1月9日

KÊre Mette
Tusind tak for din varme og betÊnksomme anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at hÞre, at vi har kunnet hjÊlpe jer igennem en svÊr tid med respekt, forståelse og stÞtte. Vi sÊtter stor pris på, at I valgte os til at varetage denne vigtige opgave, og vi er glade for, at vores erfaring og empati har gjort en positiv forskel for jer.

Det er rart at vide, at vi har vÊret i stand til at leve op til jeres forventning.

Vi Þnsker jer alt det bedste fremover, og takker igen for jeres anbefaling. Hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med i fremtiden, står vi altid til rådighed

De er både empatisk og kompetente

De er både empatisk og kompetente. Alt har bare fungeret perfekt. Jeg kan kun videregive mine varmeste anbefalinger.

2024幎12月27日

Elholm Begravelse からの回答

Tusind tak for din meget pÊne anmeldelse, det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Vi sÊtter stor pris på dine rosende ord - det motiverer os.

Super kompetent

Lige fra jeg ringede, blev jeg mÞdt med ro,overblik og hjÊlp. Der var styr på alle til og svar på vores spÞrgsmål. Der var kontakt til prÊst og altid forlÞb glat.

2024幎9月3日
自発的なレビュヌ

Da vores mor blev bisat i sidste uge

Da vores mor blev bisat i sidste uge, var det Elholm Begravelse der stod for planlÊgning og eksekvering. Fra start til slut var der styr på alt, hvilket gav os muligheden for at fokusere på de efterladte. Det blev et smukt farvel til vores mor og vi giver Elholm Begravelse vores varmeste anbefalinger.

2024幎11月28日

Bededamerne Christina og Lone var både

Bededamerne Christina og Lone var både utrolig professionelle men også meget omsorgsfulde i deres håndtering af vores mors bisÊttelse. Alt var på plads, de fulgte op og gav straks besked, hvis der var behov for det.
Jeg kan kun varmt anbefale Elholm begravelse til at bistå i en svÊr situation.

2024幎10月11日

En stÞtte igennem processen

Elholm, den rigtige hånd at stÞtte sig til, når man er i sorg og på uvant grund.

Det er nu anden gang jeg bruger Trine, og begge gange har hun leveret ud over det sÊdvanlige.
Med Elholm får man professionel rådgivning men endnu vigtigere så får man en stÞtte og som er tilstede ved alle spÞrgsmål der opstår på umulige tidspunkter, fordi man er lidt rundt på gulvet. Selv når man er lidt umulig og Êndrer på ordren, er svaret imÞdekommende og tingene bliver lÞst.

Jeg har hele tiden vÊret sikker på priser og levering.

Jeg kan på det varmeste anbefale Elholm som jeres leverandÞr og hjÊlp til alt det svÊre.

2024幎8月26日

Varm anbefaling

Elholm giver den mest professionelle og empatiske service i en svÊr tid. Vi har vÊret vÊret lykkelige for deres hjÊlp og råd de 4 gange vi har brugt dem.

2022幎10月7日
自発的なレビュヌ

BetÊnksom og dybt professionel.

Jeg er dybt taknemlig, for den hjÊlp og stÞtte vi fik til at bisÊtte min far, fra Lone i Elholms afdeling i Virum. Det blev en dag, hvor vi som pårÞrende kunne vÊre i vores sorg i tryg forvisning om, at Lone havde styr på alt og tÊnkt på alt. Jeg sidder her bagefter og modtager de fotos af kisten og blomsterne i kirken, som vi ikke selv havde overskud til at tage, men som Elholm sÞrgede for. Dette er blot en af mange små betÊnksomme handlinger fra Lone og Elholm.

2021幎11月26日

Lone og Christina fra Elholm Begravelse

Lone og Christina fra Elholm Begravelse hjalp os med min fars begravelse. De var super gode til at hjÊlpe os bÞrn og min mor, der pludselig mistede vores far.

Det er desvÊrre anden gang at Lone har hjulpet os med en begravelse, og begge gange har hendes empati og rolige måde stÞttet og hjulpet os med de opgaver som jo skal klares.

Hvor bizart det kan lyde at anbefale en bedemand, så er de altså rigtig gode til både at få klaret og koordineret alle de ting der skal ordnes, men også skabe en smule ro og håb for os der er tilbage.

2021幎4月30日

Excellent service.

Vi har brugt Elholm Begravelse flere gange. De har hver gang leveret helt eminent service, hvor alting bare har vÊret iorden. De er super professionelle og har styr på det hele. De har holdt os orienterede hele tiden og har sÞrget for at vi har kunnet vÊre trygge i hele forlÞbet.

2021幎4月30日

Elholm Begravelse

Lone og Kathrine fra Elholm Begravelse var enestående. Jeg stod alene, skulle traffe valg. Finde en vÊrdig måde at se min mors endelige afsked. Transport, BisÊttelse, Blomster, Myndigheder og Kremering alle praktiske krav, jeg pludseligt efter en intens periode, fÞr min mors dÞd, ikke havde tÊnkt over, stod jeg pludseligt med!
Begge vidste nÊrvÊren, forståelse og stÞtte, begge hjalp med at guide mig gennem vanskelige valg, deres nÊnsomme medfÞlgende nÊrvÊr og tiden de tog, var så vÊrdifuld. De sikrede BisÊttelse, Kremation, Kiste Blomster, alt blev perfekt.
Jeg er taknemmelig, at Kathrine og Lone, (bedekonerne), hjalp mig i en svÊrd stund.
Elholm Begravelse, TAK.

BÞr nÊvne at personalet på Bispebjerg Krematorium, så Elholm Begravelse navn og sagde at de var bare de bedste.

2020幎9月27日