Enotria Travel & ReizeninItalie.nl レビュー

1,106
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Enotria luistert heel goed wat de klant wil en maakt een programma op maat en jouw wensen, met de mooiste accommodaties.

5つ星のうち5の評価

Was weer een fantastische reis door Italië. Met een paar zeer bijzondere locaties. Alles zeer goed geregeld door Enotria

5つ星のうち5の評価

Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Het was goed omdat het een heerlijk gelegen huisje is, prachtig terrein en rustgevend: uitzicht op zee, Stromboli, etc. Het strandje is ook uniek: je moet een stuk lopen, de trap af en op, maar geni... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ツアー オペレーター
  2. コテージ
  3. 貸し別荘

当該企業による記述

Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!

連絡先

(1,106)

過去12か月のレビュー数: 50

レビューを書く

Fijne service en snel

Goede tips bij boeken accomodaties en goed meedenken.
Ze zijn ook snel in antwoord geven via mail.
Wanneer er iets is in Italië zijn ze goed te bereiken en wordt alles meteen opgelost.

2024年7月23日

Fantastisch maatwerk!

Zeer fijn was de hulp bij het aanpassen van een bestaande rondreis zodat deze helemaal naar onze wens was. De 4 accomodaties waren allemaal top en heel verschillend. Ook blij met het advies om in de Dolemieten half pension te nemen.

2024年7月3日
5つ星のうち4の評価

Verschillende manieren van vervoer, diverse accommodaties, alles prima geregeld.

Onze reisplannen waren anders dan gebruikelijk. Wij hebben per trein gereisd (op de heenweg) en dat was prima geregeld. Er werd actief meegedacht over de reis en over de terugvlucht. De diverse accommodaties voldeden prima aan onze verwachtingen. De autohuur was goed geregeld bij een lokaal verhuurbedrijf.

2024年6月5日

Beste Mr/Mvr
dankjewel voor de positieve feedback. we zijn blij om te horen dat ons team goed met jullie kon mee denken en dat jullie hebben genoten van de vakantie.

5つ星のうち5の評価

Reis werd volledig naar wens…

Reis werd volledig naar wens uitgevoerd.
Er werd tevens gezocht naar alternatieve mogelijkheden indien oorspronkelijk gevraagd verblijf niet mogelijk was. Vlugge reactie op elke vraag.

2024年5月30日

Beste Emmy,
Wat top om te horen dat jullie reis goed is verlopen en dat het naar wens was. Hopelijk tot snel!

mooi huis in Calabrië

Het was precies wat wij wilde

2024年5月28日

Beste Sabina
Wij streven altijd om de beste accomodaties aan te bieden, daarom zijn we blij om te horen dat jullie genoten hebben. Dankjewel voor de fijne reactie!

Klantvriendelijk en snel

Ze reageren snel bij vragen. Goede ondersteuning en bereikbaarheid dus

2024年5月19日

Beste familie Rondeel,
dankjewel voor de positieve feedback en wij zijn blij om te horen dat jullie tevreden waren met de onderlinge communicatie.

Fijn en professioneel.

Fijn en professioneel advies, altijd bereid om mee te denken. Helpen je graag met allerlei zaken. Of het nu om een accommodatie, auto huur of advies over vliegen.
Vriendelijk en snel.

2024年5月12日

Beste Marjolein,
wij streven altijd om personenlijk en goede service aan te bieden daarom zijn wij heel blij om te horen dat je tevreden was. Dankjewel voor de fijne reactie!

Professionele en vriendelijke…

Professionele en vriendelijke benadering. Het zijn echt specialisten op Italië. Ze doen goede suggesties en bieden een breed assortiment van kleinschalige accommodaties van eenvoudig naar heel luxe.

2024年5月12日

Beste Giséla
Wij zijn heel blij om te horen dat jullie tevreden waren met de service en assortiment. wij streven om altijd voorliggers te zijn als het aankomt op jouw vakantie in Italië en zijn daarom zijn wij blij om te horen dat het is gelukt. Dankjewel voor de fijne reactie!

Fijn reisburo

Fijn reisburo. Luistert goed naar de wensen en maakt een mooie reis op maat.
Goede lokaties en veel informatie en tips.

2023年9月17日

Trustpilot エクスペリエンス