Euroinvestor レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Deres beregninger stemmer ikke. Hverken deres online-kurser, deres beholdningsudregninger mv. Mange gange viser de - i beholdning, men samtidig + i penge belÞbet eller omvendt. Handler bliver ikke reg... もっず芋る

jeg har brugt Euroinvestor gemmen et Ã¥rs tid, det handler meget om sensationer, den ene dag kommer der en anbefaling eller markeds trend og 2 dage senere det modsatte om samme trend/aktie , jeg mang... もっず芋る

Dyrker negativ spiral news. I dag mandag den 15 dec. er der stadig ikke skrevet noget om novos EMA anbefaling. Novo skrev selv om det ved 15 tiden i fredags, d. 12. December. Men er der noget negati... もっず芋る

efter de konstante popup reklamer for at blive 'insider', gider jeg ikke bruge euroinvestor lÊngere. hvorfor husker I ikke, at jeg har sagt 'nej tak' ? Jeg gider ikke klikke 'nej tak ' 10 gange... もっず芋る

䌁業情報

1. 投資サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Den, der ved mest, tjener mest. På www.euroinvestor.dk kan du se aktiekurser i realtid, sammensÊtte din egen portfolio og watchlist, lÊse nyheder og kommentarer og aflytte podcasts om markedet.

ひどい

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Hjemmesiden er OK men mangler lidt

Hjemmesiden er OK men mangler lidt funktionaliter + reklamer bÞr fjernes.

2017幎6月4日

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er altid meget åbne overfor feedback, så hvis du har nogen ideer til forbedring af siden er du meget velkommen til at skrive til os på support@euroinvestor.com.

Du kan dog undgå reklamer helt ved at tilkÞbe reklame fri side her: http://www.euroinvestor.dk/webshop/basket.aspx?pid=201202&id=80686

Hvis der er reklamer der mere generende end andre, bedes du rette henvendelse til ovenstående email adresse.

Hvis du har nogen spÞrgsmål eller kommentarer hÞrer vi gerne fra dig.

Bruger Euroinvestor flere gange

Bruger Euroinvestor flere gange dagligt. Giver et godt overblik over aktiemarkedet. Gået fra sÞlvpakken til guldpakken.

2017幎6月4日

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er meget glade for din positive anmeldelse af siden og du er altid velkommen til at sende os feedback på vores email: support@euroinvestor.com.

Jeg kan kun anbefale Euroinvestor

Jeg kan ikke anbefale Euroinvestor

2017幎5月8日

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er meget glade for din positive anmeldelse af Euroinvestor.

Du er altid velkommen til at give os yderligere feedback på: support@euroinvestor.com

Helt igennem en super hjemmeside

Helt igennem en super hjemmeside, der giver et godt overblik over aktiemarkedet.

2017幎5月6日

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er meget taknemlige for din positive anmeldelse af Euroinvestor.

Du er selvfÞlgelig altid velkommen til at give os feedback på: support@euroinvestor.com

Elendig service

Elendig service hvis man kan tale om service. Sendte en mail kl 09.08 om at jeg ikke havde straks kurser. Efter 90 minutter skrives der tilbage hvor de beder om yderligere oplysninger. Disse oplysninger modtager de 8 minutter efter, Nu er klokken 15.10 og jeg har ikke hÞrt mere fra dem selv om jeg sendte dem en ny mail kl 11.37. Jeg forsÞger ny at ringe til Euroinvestor men har ventet over 20 minutter, og der sker ikke noget.

2017幎4月25日

Hej loewe,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi beklager den dårlige oplevelse du måtte have haft.

Vi bestrÊber os selvfÞlgelig på at besvare jeres mails så hurtigt som muligt, men det kan tage op til 1-3 hverdage.

Vi har desvÊrre heller ikke noget telefon nummer tilknyttet vores support, dette fremgår også på vores kontakte side: http://www.euroinvestor.dk/dk/euroinvestor/om/kontakt.aspx

Hvis du har yderligere spÞrgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på support@euroinvestor.com eller gå ind på https://euroinvestorcom.zendesk.com/hc/da hvor man ofte kan finde svar på det man sÞger.

2017幎4月12日

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er meget taknemlige for din positive anmeldelse af Euroinvestor.

Du er selvfÞlgelig altid velkommen til at give os yderligere feedback på: support@euroinvestor.com

Har stor gavn af Euroinvestor

Har stor gavn af Euroinvestor, udgiften til programmet er tjent ind mange gange.
God og fyldig dÊkning.
Kan kun anbefales at benytte Euroinvestor.

2017幎4月1日

Hej John,

Det er altid rart at få noget positivt feedback af vores side.

Hvis der imod al forventning skulle opstå nogen problemer, er du meget velkommen til at skrive til os på: support@euroinvestor.com

Hvorfor er der ikke en Euroinvestor app?

Data er fin men navigation og side design krÊver en del unÞdvendig scolling i charts og news

2017幎3月26日

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi har desvÊrre ingen app, men vores side er optimeret til iPad og mobil, så du kan åbne Euroinvestor.dk direkte i Safari. Her virker realtidskurser også.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte os på: support@euroinvestor.com

Betaler, men oplever stadig fejl

Betaler for realtid, men får det ikke altid... Betaler også for reklamefri portal, men der er stadig "sponserede links" til reklamer.

2017幎3月17日

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er ikke umiddelbart bekendt med nogen generelle fejl med streamingen af realtidskurser.

Hvis du oplever dette, beklager vi selvfÞlgelig for denne fejl og du må meget gerne kontakt os på support@euroinvestor.com og uddybe fejlen yderligere, så skal vi nok finde en lÞsning.

Har stort set det jeg skal bruge. Alting kan jo blive bedre.

Jeg bruger den hver dag til at fÞlge aktiekurser. Den er god som suplement til banken.

2017幎3月11日

Hej Jens,

Grådig

Jeg havde valgt at skifte fra sÞlvpakke til guldpakke, men jeg blev herefter opkrÊvet begge abonnementer, det er simpelthen dårlig forretnings etik som kun bÞr hÞre hjemme i dårlige selskaber.

2017幎3月7日

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi beklager at du har haft denne opfattelse af os.

Vi kan se at vi har haft mail korrespondance med dig, hvori at vi forklarede at det var fordi du havde tilkÞbt Guldpakken uden at annullere SÞlvpakken.

Derefter fik vi selvfÞlgelig rettet op på det hele, da du jo ikke skal betale dobbelt.

Jeg beklager meget hvis, du synes du ikke fik den service du skulle have og du er derfor meget velkommen til at kontakte os på support@euroinvestor.com igen.

Umuligt at melde sig ud

Skriver til jer at jeg Þnsker at melde mig ud, tilbage kommer en beskrivelse af hvordan man skal gÞre det, det kan bare ikke lade sig gÞre. FÃ¥r nyt password fra jer. der ikke fungerer. Har riget til jer mange gange, telefonsvarer og sÃ¥ bliver den afbrudt.😫

2017幎2月20日

Hej Lisbeth,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi kan se, at vi var i kontakt med dig på vores supportmail. Vi forklarede hvordan du skulle logge ind på siden for at afmelde dit abonnement.

EfterfÞlgende kontaktede du os igen, hvor vi så selvfÞlgelig gik ind og afmeldte dit abonnement for dig.

Vi har desvÊrre ikke noget telefonnummer til Euroinvestor support, det nummer du finder på vores hjemmeside tilhÞre desvÊrre vores salgsafdeling, hvilket også fremgår på siden.

Jeg beklager utroligt meget, hvis vi gav dig en dårlig oplevelse.

Hvis du har nogen forslag til hvordan vi kan forbedre os eller såfremt du har yderligere spÞrgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på support@euroinvestor.com.

Virker perfekt med mange muligheder

Har snart brugt det i mange år, og giver et fint overblik

2017幎2月17日

Hej Neils,

Aktiekurser i realtid.

Som Plusmedlem har jeg til stor irritation mange gange oplevet, at jeg ikke får aktiekurserne i realtid, hvilket er begrÊnsende i f. b. m. aktiehandler og beregning af priser. Har flere gange påtalt det til Euroinvestor support afdeling, uden at det er blevet vÊsentligt bedre. Lidt Êrgerligt for Euroinvestor indeholder også mange gode ting og muligheder.
Mvh Christian

2017幎2月12日

Euroinvester

Jeg synes det er en rodebutik! Mere enkelhed på flere websider.

2017幎2月10日

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Du er meget velkommen til at give os nogen eksempler på hvordan vi kan forbedre siden for dig, via vores email: support@euroinvestor.com

t Reklame

Der er efterhånden for meget reklame

2017幎2月10日

Hej Knud,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi beklager, at du ikke er tilfreds med antallet af reklamer på siden.

Hvis du Þnsker at vÊre helt fri for reklamer er du meget velkommen til at tilkÞbe abonnement på reklame fri side her: http://www.euroinvestor.dk/webshop/basket.aspx?pid=201202&id=80686

Ellers hvis der reklamer der er meget generende for dit brug af siden, bedes du rette henvendelse til support@euroinvestor.com.

God dag.

Fjerner cockpit uden forudgående varsel

betaler årlig forlÊngelse af abonnement, der omfatter streaming af bÞrskurser i "cockpit" den 2.2.2017, samme dag fjerner Euroinvestor adgangen uden at advisere deres kunder. Sidder så tilbage med investeringer som jeg ikke har et fuldt overblik af hvad jeg skal gÞre med, og skal fokusere på at finde alternativ lÞsning. Beslutningen om at lukke adgangen kan ikke vÊre sket overnight. OK, jeg får pengene tilbage da jeg brokker mig, men beslutningen kan ikke vÊre taget overnight, og hvis jeg havde fået at vide 30 dage fÞr at cockpit lukkede havde jeg haft tid til at forberede mig. Dårlig behandling af kunderne. Kundeservice virkede til gengÊld godt da jeg brokkede mig. mht til at få pengene tilbage. TAK til Ulrik

2017幎2月9日

Euroinvestor VÅGN OP !

I Perioder for mange udfald og manglende information til brugerne at de har udfald på realtidskurserne.
Debat siderne er i dag total Þdelagt af intetsigende, personlige og hadefulde indlÊg mm.

Vågn op Euroinvestor og gÞr noget ved det !!!!!!!!!!!!

2017幎2月8日

Hej René,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Hvis vi har generelle problemer med realtidskurser, så plejer vi altid, at sende en besked ud på siden. Hvis dette ikke har vÊret tilfÊldet, beklager vi selvfÞlgelig rigtig meget.

Ofte er problemer med realtidskurser ikke et generelt problem, men skyldes den måde brugeren har opsat sin browser. Derfor kan vi ofte hurtigt hjÊlpe, med at lÞse problemet, hvis man kontakter os og uddyber problemet.

Hvis du har noget spÞrgsmål eller kommentarer til ovenstående, er du meget velkommen til at skrive til os på support@euroinvestor.com.