Euroinvestor レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kvaliteten og det journalistiske indhold har aldrig vÊret prangende, og handler primÊrt om at skabe click baits. Ikke specielt noget der ansporer til et “Insider” abonnement for artikler der tager 10-... もっず芋る

Det er lige smart nok, nÃ¥r man skriver "Rockwool leverer til den russiske krigsmaskine" nÃ¥r Rockwools fabrikker i Rusland er overtaget af Rusland uden nogen form for betaling eller forhandling med Ro... もっず芋る

EI. er i forhold til andre - for langsom til opdatering nyheder. f eks kurser ved aktiesplit, ny noteringer desuden alt for meget vÃ¥s pÃ¥ debatsiden om aktier. f eks at skribenter opretter trÃ¥d... もっず芋る

efter de konstante popup reklamer for at blive 'insider', gider jeg ikke bruge euroinvestor lÊngere. hvorfor husker I ikke, at jeg har sagt 'nej tak' ? Jeg gider ikke klikke 'nej tak ' 10 gange... もっず芋る

䌁業情報

1. 投資サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Den, der ved mest, tjener mest. På www.euroinvestor.dk kan du se aktiekurser i realtid, sammensÊtte din egen portfolio og watchlist, lÊse nyheder og kommentarer og aflytte podcasts om markedet.

ひどい

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Det er lige smart nok

Det er lige smart nok, når man skriver "Rockwool leverer til den russiske krigsmaskine" når Rockwools fabrikker i Rusland er overtaget af Rusland uden nogen form for betaling eller forhandling med Rockwool.
Kan godt vÊre det er godt for salget af Berlingeren og EuroInvestor - men jeg synes overskriften er uanstÊndig.

2026幎6月26日
自発的なレビュヌ

Der er klart rum til forbedring af

Der er klart rum til forbedring af Euroinvestors hjemmeside. Det vÊrste er stadig at deres daglige forudsigelser om aktiemarkedets bevÊgelse i negativt eller positivt terrÊn har en prÊcision på under 50%. Derudover savnes opdateringer og klarhed over hjemmesidens indhold, hvor gamle artikler kan modsige nye. I det hele taget trÊnges til en strukturering, som er mere klar og entydig.

2026幎1月15日

Dyrker negativ spiral news

Dyrker negativ spiral news. I dag mandag den 15 dec. er der stadig ikke skrevet noget om novos EMA anbefaling. Novo skrev selv om det ved 15 tiden i fredags, d. 12. December. Men er der noget negativt kommer der hurtigt en EB.DK inspireret artikel.
Find alternative medier til finansnyheder. Vil ikke anbefale Euroinvester.

2025幎12月15日

DANMARKS STØRSTE FINANSMEDIE

DANMARKS STØRSTE FINANSMEDIE. De kan ikke finde ud af at opdatere kurserne. Som en anden ogsÃ¥ pÃ¥peger kan man ikke regne med at kurserne i portefÞljen er rigtig. Jeg mÃ¥ dog rose dem for i dag 14 april var de alle korrekte. SÃ¥ hvis de kan finde ud af det en dag, hvorfor ikke hver dag ?

2025幎4月14日
自発的なレビュヌ

Euroinvestor luk watchlisten og portefÞljen

Som mange andre har påpeget er Euroinvestors aktiekurser i watchlisten og portefÞljen helt ude i skoven.
Problemet har eksisteret mindst siden juli 2024.
Jeg har påpeget problemet utallige gange og hver gang blevet spist af med, at IT afdelingen arbejder på sagen.
Et IT problem, som har eksisteret i over 10 måneder lader til at vÊre et ulÞseligt problem. Eller Euroinvestors IT afdeling har ikke ekspertisen til at lÞse det. Så sÞg dog ekstern hjÊlp!
Det kan koste mange penge ved handler, hvis investorer tror, det drejer sig om de rigtige, aktuelle aktiekurser og handler derefter.
Det eneste seriÞse, Euroinvester kan gÞre er at lukke watchlist og portefÞlje ned, og udelukkende beskÊftige sig med det journalistiske materiale, iÞvrigt af tvivlsom karakter, som man finder bedre på andre fora.
Uden watchlist og portefÞlje er Euroinvestor vÊrdilÞs.

2025幎4月10日
自発的なレビュヌ

Godt nok blandede bolsjer.

Det kan vÊre svÊrt at skelne mellem reelt finansjournalistisk stof, og vanligt tabloid plidderpladder.
VÊrre bliver det når man så tÊppebombes a "nyhedsmails/-notifikationer" i tide og utide. UDEN at man selv kan afbestille disse helt eller delvist, hvilket er ganske normalt på tilsvarende medier.
Mange af disse mails er afskrift af udenlandske/internationale finansmedier.

2025幎1月8日

Plads til forbedring

Der er problemer med, at de får opdateret deres millionÊrklubben podcast og også streaming af liveudsendelsen. Det er sgu amatÞragtigt. Personligt synes jeg også, at de generelt er for hurtige på aftrÊkkeren i forhold til udtalelser i forhold til aktier (positivt og negativt).

2024幎12月5日

Folkeaktie overdrevet ...

Det er muligt at det er Euroinvestor der har opfundet ordet ”folkeaktie”, men I anvender det efterhÃ¥nden helt uhÞrt overdrevet. Er der ikke en voksen tilstede pÃ¥ den redaktion?
Det er helt sygt som I anvender det ord om nÊsten alle store C25 aktier. Tag jer dog sammen!

2024幎10月1日

EKSTREM DÅRLIG HJEMMESIDE

Euroinvestor.dk er skidt skidt skidt. Hjemmesiden er oversvÞmmet med LATTERLIGE clickbait artikler hvor overskriften sjÊldent matcher indholdet af artiklen. Overskrifterne er udelukkende formuleret så de skaber frygt og angst hos lÊseren. Det er usmageligt og med total manglende respekt for jeres lÊseres intelligens.

Det er desvÊrre ikke unikt for Euroinvester at sÊlge deres sjÊl til grådige kapitalistiske markedsfÞringskrÊfter. Jeg havde bare en naiv tro på at de måske ville vÊre bedre end resten.

Make the internet great again!

2024幎8月28日
自発的なレビュヌ

Kurserne har ikke opdateret korrekt

Kurserne har ikke opdateret korrekt siden starten af juli.
Da problemet fortsatte har jeg flere gange sidst i juli gjort opmÊrksom på det. Og hver gang skriver de at det skulle virke. Men det gÞr det kun kortvarigt.

Det er ikke lÊngere finansinformation men click baits. I forvejen var jeg holdt op med at lÊse nyheder, jeg ikke kunne se hvad handlede om. Det viste sig nemlig at det meste var ligegyldigt. Og hvis der var noget som var vigtigt, så kom informationen andre steder.

Euroinvestor har gjort sig ubrugelig og irrelevant

2024幎8月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。