Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlÊge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos krÊftbehandling. Meget dygtig dyrlÊge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 Ã¥r, og kÞrer glÊdeligt fra NÞrrebro for at mÞde jeres sÞde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super professionelt team, man fÞler sig tryg ved at lade sit elskede kÊledyr i deres varetÊgt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... ãã£ãšèŠã
Fasanvejens Dyreklinik har sÞde og dygtige dyrelÊger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SÞndre Fasanvej 93, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Det bliver bare ikke bedre end her. Det sÞdeste og mest kompetente hold vi nogensinde har besÞgt.

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
Fantastisk personale, som altid er der for vores hund, nÃ¥r der er brug for det - tak for jer. â€ïž

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
Alt ved mit fÞrste besÞg var perfekt. Meget professionelle medarbejder og man fÞler at oplevelse er personlig og tryg for både mig og min hund.

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
Altid super venlig betjening og udstråling af kÊrlighed til de besÞgende dyr.

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
Misdiagnosed our dog several times. Overcharge for every little thing super bad service.

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
Jeg har haft fasanvejens dyrlÊge over 20 Ã¥r. Og har altid vÊret tilfreds.. de er sÞde og hjÊlpsomme og det vigtigste er de er sÞde ved mine katteâ€ïž

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
Fantastisk personale. Man fÞler sig så velkommen og så god vejledning.

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
ImÞdekommende og fantastisk behagelige ansatte . Meget professionelt . Alt gik perfekt .

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
Fantastisk professionelle og virkelig sÞde lige fra vi fik vores hund og til sidst. Kan kun anbefales

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
Det som gjorde det til en god oplevelse at besÞge Fasanvejens Dyreklinik var at det er et venligt og imÞdekommende personale som altid har tid til at snakke på trods at I for det meste har meget travlt.

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
De absolut mest professionelle, kompetente, dygtige, ordentlige, empatiske, medmenneskelige, handlekraftige og tryghedsskabende dyrlÊger jeg nogensinde har oplevet.
Man kan tydeligt mÊrke den stÊrke kÊrlige kampånd for dyrenes trivsel og for båndet mellem dyr og ejer.
I har reddet Honeys liv og vi er jer evigt taknemmelige.

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
Jeg har brugt Fasanvejens Dyreklinik i en del år og har altid fået en rar og meget kvalificeret behandling.
Sidst var det dog ikke nogen sÊrlig god oplevelse. Det fÞltes som om der var en generel dårlig stemning både ude i receptionen og hos dyrlÊgen.
Fagligt var det helt ok.
Annette.

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
God og tryg oplevelse. Vi er meget glade for Fasanvejens Dyreklinik.

Fasanvejens Dyreklinik ããã®åç
Har haft den bedste fÞrste gangs oplevelse med hvalp hos dyrlÊgen. De tog bare sÃ¥ godt imod os og vores dejlige, glade golden hvalp. Vi gik derfra med en virkelig god fornemmelse og fÞlte os virkelig mÞdt af alle de sÞde mennesker vi mÞdte hos dyrlÊgen. Vi er bestemt glade for at have valgt denne dyrlÊge ð