Fastcleanservice レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wat een goede beslissing. Had de auto overgenomen van een collega en vond het eerst een beetje decadent om deze te "laten" reinigen, maar dit was echt geen overbodige luxe. De auto werd in showroom st... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben enorm tevreden over de service van FastCleanService! Mijn auto zat met een hardnekkige terpentinegeur, maar zij hebben dit probleem perfect opgelost. De wagen is van binnen en buiten grondig sc... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vorige week vrijdag is mijn auto van binnen en buiten schoongemaakt. Ben uiterst tevreden over de jongeman, die drie uur lang hard zijn best heeft gedaan met als eindresultaat dat de auto bij wijze v... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. カー ディテーリング業
  2. ハウス クリーニング業
  3. 業務用清掃サービス
  4. 清掃サービス
  5. 洗車

当該企業による記述

Een auto reiniging service die naar u toe komt! Fast Clean Service staat voor een snelle topservice op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen met stoom. Wij reinigen uw voertuig waar en wanneer u maar wilt. Dit kan zijn: thuis, op het werk, de sportclub en zelfs tijdens het winkelen, hierdoor bespaart u tijd en energie.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Avond van te voren geboekt en de…

Avond van te voren geboekt en de jongens kwamen de volgende dag reinigen! Erg goede service en netjes gewerkt! 💪

2022年5月4日

Fastcleanservice からの回答

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling Laurens. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We komen graag weer langs als het nodig is! Met vriendelijke groet, Team Fast Clean Services

mooi hoor

top, leuke jongens die keurig werk leveren

2022年5月4日

Fastcleanservice からの回答

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling Javid. Leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service. We komen graag weer langs als het nodig is! Met vriendelijke groet, Team Fast Clean Services

5つ星のうち5の評価

De reiniging is snel en goed…

De reiniging is snel en goed uitgevoerd. De binnen en buitenkant zien er weer tiptop uit. De vriendelijke poetser was keurig op tijd en vanaf de klantenservice werd er duidelijk met me gecommuniceerd.

2022年5月3日

Fastcleanservice からの回答

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling Samir. Mooi om te horen dat u tevreden bent met onze service. We komen graag weer langs als het nodig is! Met vriendelijke groet, Team Fast Clean Services

Geweldige service

Geweldige service, mijn auto was echt toe aan een schoonmaakbeurt. Hij is professioneel van buiten en binnen gereinigd. Ik had niet gedacht dat hij zo mooi en schoon zou worden. Ook is heel fijn dat ze op locatie komen, je auto wordt voor de deur gereinigd.
Het maken van een afspraak kan online waar je zelf de soort behandeling voor je auto kan kiezen, de gewenste datum en tijd.

Kortom super service en een auto weer zo goed als nieuw! Bedankt
fastcleanservice :)

2022年5月3日

Fastcleanservice からの回答

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling Lilian. Mooi om te horen dat u tevreden bent met onze service. We komen graag weer langs als het nodig is! Met vriendelijke groet, Team Fast Clean Services

Helemaal top

Fast clean service bedankt dat je me auto heb schoongemaakt hij neem ze tijd voor en hij doet het goed !!Ga zo door!!

2022年5月2日

Fastcleanservice からの回答

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling Sital. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We komen graag weer langs als het nodig is! Met vriendelijke groet, Team Fast Clean Services

5つ星のうち5の評価

Topservice voor je eigen deur

Onze auto was ontzettend vies met 4 kinderen waaronder een dreumes. Gebeld met fast cleaning en ze konden de volgende dag al terecht. Top service lekker voor de deur! Ze nemen alles mee en de auto rook werkelijk waar fris en zag er als showroom schoon er weer uit. Heerlijk!! Medewerker was heel aardig en attent. Dit bedrijf is een dikke aanrader en zeker een 5plus ster waard.

2022年5月2日

Fastcleanservice からの回答

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling Esma. Leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service. We komen graag weer langs als het nodig is! Met vriendelijke groet, Team Fast Clean Services

5つ星のうち5の評価

Heel blij met dit bedrijf!

Heel blij met dit bedrijf! Zaterdagavond is mijn auto erg vies geworden, zondagochtend contact gehad met fast clean service. Dezelfde dag stonden ze op de stoep en was mijn auto weer helemaal schoon!!
Wat een top service, 5 sterren

2022年5月1日
5つ星のうち5の評価

Voortaan besteed ik maandelijks de reiniging uit aan fastcleanservice...

Niet gedacht dat het interieur zo'n makeover zou krijgen. Het verschil van voor en na de reiniging is overduidelijk zichtbaar. Voortaan besteed ik maandelijks de reiniging uit aan fastcleanservice dat scheelt me tijd en schaamte voor een vies interieur. Jullie hebben een tevreden klant erbij!!

2022年5月1日

Fastcleanservice からの回答

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling Karim. Mooi om te horen dat u tevreden bent met onze service. We komen graag weer langs als het nodig is! Met vriendelijke groet, Team Fast Clean Services

5つ星のうち5の評価

Heel blij met het resultaat

Mijn auto een keer echt professioneel schoon laten maken door fast clean service.
Echt mijn hele auto spik en span. Waar ik zelf nooit alle hondenharen weg kreeg is hun wel gelukt en daarnaast rook de auto heerlijk.
Ik ben heel blij met het resultaat!

2022年4月30日

Fastcleanservice からの回答

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling Hendriks. Fijn om terug te horen dat u tevreden bent met onze service. We komen graag weer langs als het nodig is!

Team Fast Clean Services

5つ星のうち5の評価

Ik kies zeker weten weer voor kwaliteit!!

Voorheen heb ik nog nooit eerder gebruik gemaakt van een schoonmaak service op locatie voor mij auto. Na het online maken van een afspraak was is zeker benieuwd of ze mijn auto nog in een fatsoenlijke staat zouden kunnen krijgen (aangezien ik het reinigen al een langete tijd uit heb gesteld). De poetsers hebben zeker 2 uur non stop doorgewerkt met als resultaat 'een auto die zo in de showroom terug zou kunnen'. Ik ben heel erg tevreden met het geleverde resultaat. Als het weer nodig is kies ik zeker weer voor kwaliteit!!

2022年4月30日

Fastcleanservice からの回答

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling Paula. Mooi om te horen dat u tevreden bent met onze service. We komen graag weer langs als het nodig is!

Team Fast Clean Services

5つ星のうち4の評価

Dank zij jullie service zag de auto er weer uit als een zonnetje.

Hartstikke fijn dat jullie nog tijd hebben genomen om de auto alsnog schoon te komen maken. Ik had mij in de dag vergist en was dus erg blij met jullie flexibiliteit.
De auto zag er weer uit als een zonnetje

2022年4月26日

Fastcleanservice からの回答

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling. Mooi om te horen dat u tevreden bent met onze service. We komen graag weer langs als het nodig is! Met vriendelijke groet, Team Fast Clean Services

5つ星のうち5の評価

De jongens van Fastcleanservice hebben…

De jongens van Fastcleanservice hebben weer een prachtig resultaat geleverd. Auto was na maanden (winter) toe aan een schoonmaakbeurt en na ruim 2 uur non-stop met het reinigen van de auto bezig te zijn geweest zag deze eruit alsof hij zo voor het eerst uit de showroom kwam rijden. Fantastisch! Keep up the good work guys

2022年4月14日
5つ星のうち4の評価

Fastcleanservice heeft voor 65 euro…

Fastcleanservice heeft voor 65 euro mijn gewassen, velgen en achter brug zaten inmiddels goed vol met een plak smeer en vet. Rest van de motor winter vervuiling. Motor was over het algemeen keurig opgeknapt, als je verder gaat kijken hadden wat hardnekkige plekjes en hoekjes beter gekunt. Maar hij stond in de regen en voor de prijs een keurige service

2022年4月7日

Trustpilot エクスペリエンス