レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Foruten at det produktet jeg opprinnelig bestillte ikke var tilgjengelig, er jeg fornÞyd med servicen. De tok kontakt med engang problemet oppstod og vi fikk til en lÞsning jeg ble fornÞyd med. Varene... もっず芋る

Bestilte en del udsalgsvarer en eftermiddag og nÊste morgen dumpede der en pakke ind ad dÞren med alle de lÊkre ting jeg havde bestilt. Har intet at sÊtte en finger pÃ¥ - det var enmt at bestille og va... もっず芋る

Vi havde ikke kunne finde nogle hjemmesko til salg i butikker gennem hele sommeren. Det var ned en vis skepsis vi mÃ¥lte og diskuterede vores datters skostÞrrelse. Men siten hos Filabel var ret forklar... もっず芋る

Filabel udmÊrker sig ved et stort udvalg af lÊkre varer, men nok allermest ved deres fantastisk hurtige betjening. TÊnk, at man kan kÞbe en jakke pÃ¥ nettet den ene dag og nÊste morgen kommer posten me... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. 子䟛服店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Filabel.dk åbnede den 1. marts 2005. Hos os finder du lÊkkert bÞrnetÞj og skÞnne accessories til mor og barn. Du kan altid komme i kontakt med os enten via mail eller telefon. Intet spÞrgsmål er for lille eller for stort. Ringer du til kundeservice vil du komme i kontakt med enten Anne-Mette, Lis, Sara eller Lise-Lotte som står klar til at vejlede og hjÊlpe dig.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1707件のレビュヌ

Helt i top!

Bestilte en t-shirt en torsdag formiddag, torsdag eftermiddag blev den afsendt, og fredag lå den i min postkasse :-) Det kunne er vÊre nemmere!

2014幎7月31日

NÊsten i top

Leveringen var super hurtig og sÃ¥ er den billig. Jeg var dog lidt skuffet over en madkasse, jeg bestilte, som der var mange ridser under i bunden. Men ellers har jeg ikke en finger at sÊtte pÃ¥ dem 😊👍

2014幎7月26日
自発的なレビュヌ

Bestille mine vare fredag morgen og lÞrdag formiddagen blev pakken leveret hjemme hos mig. Gode tilbud på hjemme siden.

2014幎7月25日

Kanon service

Der skete en lille fejl med forkert ordre, og min egen vare kom ikke, men med sådan en fantastisk service og god behandling, gÞr det ikk noget, fik en ny vare tilsendt og lå fint i postkassen til dagen efter. 1000 tak for virkelig god behandling.

Fantastisk service

Bestilte varerne, de var der allerede dagen efter - trods udsalg - jeg havde fået leveret en forkert stÞrrelse på en badeble (ved et uheld) og ringede og snakkede med Lise-Lotte - der straks sendte den rigtige stÞrrelse til mig, som jeg også havde dagen efter.
Jeg kan kun give filabel de varmeste anbefalinger med det hÞje service niveau de har - jeg er ihvertfald en meget glad kunde der helt sikkert handler der igen

KÊre Charlotte
Tusind tak for den fine anmeldelse - og dejligt vi fandt ud af det.
god sommer. KH Lise-Lotte

Meget nemt og dejligt

Da gik 2 dage så var min pakke i hus

KÊre Gunnur
Dejligt at hÞre at det gik som det skulle.
god sommer - KH Lise-Lotte

Ufattelig dårlig service

Jeg bestilte nogle stÞvler i starten af juli (14) og overfÞrte derefter pengene. Siden har jeg intet hÞrt. Ingen bekrÊftelse eller bare snerten af en faktura eller lignende.
Jeg har ringet mindst 10 gange, skrevet til dem 2 gange og er nu ret pissed.
Spar dig selv for besvÊret og kÞb tÞj/ting andre steder!
Jeg har tÊnkt mig at gå videre med sagen, for det kan simpelthen ikke vÊre rigtigt!!!

2014幎7月10日

KÊre Malene
Jeg kan ikke finde dig i systemet - så vil du ikke vÊre sÞd og kontakte os på info@filabel.dk med dit ordrenummer - så skal jeg hjÊlpe dig. KH Lise-Lotte

Tager pengene. Leverer ikke. Svarer ikke.

Har kÞbt to gange hos Filabel. FÞrste gang leverede de ikke varen (hedder 'leveret' på hjemmesiden). De tog dog heller ikke penge. Anden gang leverede de heller ikke men denne gang hÊvede de belÞbet på min konto. Mine henvendelser på mail og telefonisk er ubesvarede. Selvom Filabel efter kÞbeloven har tre dage mere til at sende varerne (28 dage har de) synes jeg een stjerne er fortjent på dette tidspunkt.

2014幎7月10日

KÊre JÞrgen
Den fÞrste ordre som du har lagt er annulleret og den anden har jeg skrevet til dig om, at din mail er sendt videre til kurator, da du har bankoverfÞrt inden vi har overtaget butikken den 10. juli 2014. Det er selvfÞlgelig beklageligt de gener det har betydet for dig, at de tidligere ejere er gået konkurs. God sommer KH Lise-Lotte

Super service! Venlig tilbagemelding efter konkurs!

Jeg havde overfÞrt betaling efter konkurs og fik pengene tilbage! ;-) undervejs har jeg skrevet med firmaet og fÞler mig rigtig godt behandlet!

2014幎7月7日

KÊre Dudi
Du må gerne sende mig en mail til info@filabel.dk så skal jeg hjÊlpe dig videre. KH Lise-Lotte

Mega dårlig servie!!

Fik aldrig mine varer og kunne ikke komme i kontakt med dem :-(

2014幎6月27日

KÊre Nanna
Jeg håber du har modtaget dine varer nu og er tilfreds - beklager de gener konkursen har haft for dig. God Sommer - kh Lise-Lotte

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。