Findservice i bogstaveligste forstand. Man kan finde et hav af services inde pÃ¥ Findservice, det har vÊret meget overraskende hvor godt det har fungeret for mig. Utrolig nemt at bruge og simpelt men f... ãã£ãšèŠã
SÞgte efter tilbud herinde med succes. Jeg var pÃ¥ udkig efter tilbud pÃ¥ bÃ¥de malerarbejde og tilstandsrapport, samme firma kom med bedste tilbud ved begge emner, sÃ¥ jeg tog imod tilbuddet og det blev... ãã£ãšèŠã
Ret hurtigt fik jeg svar fra en sÃ¥kaldt agent, ved navn Kevin, som lovede 3-5 tilbud pÃ¥ min lille maler opgave af min hovedÞr. Jeg fik dog ret hurtigt et tilbu fra et tvivlsomt firma til ca 1,5 gan... ãã£ãšèŠã
Bedste vÊrktÞj Jeg synes at Findservice er det bedste vÊrktÞj til at fÃ¥ ordnet praktiske ting. Man behÞver nÊsten ikke rÞre en finger, ogsÃ¥ er der et hav af udbydere som man kan vÊlge og vrage imel... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg fandt et godt malerfirma
Jeg fandt et godt malerfirma. Det fungerede som de lover ð
Jeg fik en rÊkke tilbud
Jeg fik en rÊkke tilbud, tilbud som jeg fandt relevante og det var også et af disse tilbud, som jeg valgte som lÞsningen på mine opgaver. Kan helt klart anbefales.
ServicelÞsninger fundet herigennem
ServicelÞsninger fundet herigennem. Siden virker som det skal, det er simpelt at sende en forespÞrgsel ind og man får tilbud på det relativt hurtigt.
Fandt samlet lÞsning til det jeg havdeâŠ
Fandt samlet lÞsning til det jeg havde brug for. Jeg skulle bruge hjÊlp til maling, tilstandsrapport og flytning. Jeg fandt et firma som gav mig en samlet pris på alle opgaver, og det endte med at vÊre ret billigt. Anbefaler klart brug af siden.
Tilstandsrapport tilbud fundet her
Tilstandsrapport tilbud fundet her, det gik meget hurtigt og fik tre gode tilbud.
Tre lÞsninger fundet på siden
Tre lÞsninger fundet på siden. Vi skulle flytte, have ordnet noget malerarbejde og tilstandsrapport - alle lÞsninger blev fundet herigennem.
Tilbud på tilstandsrapport
Tilbud på tilstandsrapport. Jeg sÞgte tilbud på tilstandsrapport og fik tre tilbud. Kan anbefale brug af siden til andre.
SÞgte efter tilbud herinde med succes.
SÞgte efter tilbud herinde med succes. Jeg var på udkig efter tilbud på både malerarbejde og tilstandsrapport, samme firma kom med bedste tilbud ved begge emner, så jeg tog imod tilbuddet og det blev udfÞrt med stort succes. De Þvrige tilbud jeg fik gennem siden var også fine.
Fandt serviceudbydere til gode priser
Fandt serviceudbydere til gode priser. Det fungerer helt som det skal, hvor man kan få fundet nogle serviceudbydere til nogle ekstraordinÊre priser. Bestemt et forsÞg vÊrd.
Fik kun 1 henvendelse
Fik kun en henvendelse.
Jeg sÞgte på et malertilbud men fik kun svar fra 1 maler som ville se lejligheden som skulle males. Der blev lovet 3-5 tilbud indenfor 24 timer.
Fantastisk portal til at finde udbydere.
Fantastisk portal til at finde udbydere. Jeg har brugt siden til både at finde leverandÞr til min flytning og maling af min lejlighed. Begge scenarioer gik pletfrit, så de kan derfor anbefales.
Bedste visuelle opsÊtning
Bedste visuelle opsÊtning. Den visuelle opsÊtning er helt super! Dejligt med så attraktive farver, som gÞr at man får helt lyst til at bruge Findservice!
Jeg fik nemt gode flyttetilbud
Jeg fik nemt gode flyttetilbud. Kan anbefales :-)
Simpelt men funktionelt
Simpelt men funktionelt. Findservice er meget simpelt opsat, men er samtidig meget funktionelt. Man kan finde en lang rÊkke forskellige tilbud nemt og simpelt. Funktionaliteten er ligeledes sÊrklasse! Et meget belejligt vÊrktÞj uden tvivl.
Eksisterer det overhovedet kan ikkeâŠ
,,Eksisterer det overhovedet? Kan ikke finde det på google og adressen, findservice.dk melder om "Fatal Error!"
Gode sÞge muligheder
Gode sÞge muligheder. Findservice har et utrolig effektivt sÞgefelt, og der kommer altid et eller andet frem uanset hvad man sÞger. Man kan sÞge bredt såvel som konkret, og går aldrig galt i byen. Har haft stor gavn af det!
Imponerende med så mange firmaer
Imponerende med så mange firmaer. Hos Findservice har jeg kunnet finde tilbud på nÊsten alle former for services, og indenfor hver af de forskellige services, er der en lang rÊkke af firmaer som kommer med gode tlibud!
Bedste vÊrktÞj
Bedste vÊrktÞj
Jeg synes at Findservice er det bedste vÊrktÞj til at få ordnet praktiske ting. Man behÞver nÊsten ikke rÞre en finger, også er der et hav af udbydere som man kan vÊlge og vrage imellem. Mere fordelagtigt bliver det nÊppe! Stor thumbs up til Findservice!
Intet at sÊtte en finger på
Intet at sÊtte en finger på. Findservice har fungeret fuldstÊndigt upåklageligt for mig, og det hele har vÊret fjong. Jeg har intet at pege fingre ad, og Findservice har simpelthen vÊret et så nyttigt redskab for mig!