Findservice i bogstaveligste forstand. Man kan finde et hav af services inde pÃ¥ Findservice, det har vÊret meget overraskende hvor godt det har fungeret for mig. Utrolig nemt at bruge og simpelt men f... ãã£ãšèŠã
SÞgte efter tilbud herinde med succes. Jeg var pÃ¥ udkig efter tilbud pÃ¥ bÃ¥de malerarbejde og tilstandsrapport, samme firma kom med bedste tilbud ved begge emner, sÃ¥ jeg tog imod tilbuddet og det blev... ãã£ãšèŠã
Ret hurtigt fik jeg svar fra en sÃ¥kaldt agent, ved navn Kevin, som lovede 3-5 tilbud pÃ¥ min lille maler opgave af min hovedÞr. Jeg fik dog ret hurtigt et tilbu fra et tvivlsomt firma til ca 1,5 gan... ãã£ãšèŠã
Bedste vÊrktÞj Jeg synes at Findservice er det bedste vÊrktÞj til at fÃ¥ ordnet praktiske ting. Man behÞver nÊsten ikke rÞre en finger, ogsÃ¥ er der et hav af udbydere som man kan vÊlge og vrage imel... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Findservice i bogstaveligste forstand
Findservice i bogstaveligste forstand. Man kan finde et hav af services inde på Findservice, det har vÊret meget overraskende hvor godt det har fungeret for mig. Utrolig nemt at bruge og simpelt men flot design. Man kan finde tilbud på 2 minutter. Uden tvivl et meget tidsbesparende vÊrktÞj!
All-around portal!
All-around portal! Findservice er en rigtig god all-around portal, som er utrolig professionelt og brugervenligt opstillet. Jeg har af flere omgange brugt Findservice med rigtige gode resultater. Jeg fandt nemlig flere kompetente udbydere til at varetage det jeg havde brug for. Kan klart opfordre andre til at bruge Findservice!
Fantastisk marketplace til at finde en udbyder!
Fantastisk marketplace til at finde en udbyder! Jeg har brugt Findservice i forbindelse med flytning og malerarbejde. Her fandt jeg to forskellige firmaer som klarede de forskellige jobs på fin vis og til en billig pris!
Fed portal
Fed portal, hvor man kan få billige priser på diverse ting. Jeg brugte dem til at få tilbud på både flytning og rengÞring. Herfra fandt jeg så et fantastisk firma til en fantastisk pris.
Super nemt og brugervenligt
Super nemt og brugervenligt. Havde mine 3 tilbud indenfor det lovede tidsinterval, og Findservice fulgte op på tilbuddene og service.
En god oplevelse
En god oplevelse âºïž Nemt at oprette en opgave og fÃ¥ tilbud. Rigtig smart og tidsbesparende!
Fint redskab til hurtig hjÊlp
Fint redskab til hurtig hjÊlp. Portalen er nem og brugervenlig. Man får hurtigt flere tilbud.
Nem og lige til
Nem og lige til. Jeg fandt en god kompetent elektriker igennem portalen :-)
Det spiller bare
Det spiller bare - jeg fik nogle gode tilbud.
Fremragende redskab til at finde godeâŠ
Fremragende redskab til at finde gode tilbud og ikke minds god service.
En god hjemmeside
En god hjemmeside, som er gennemskuelig. Jeg fik gode tilbud ret hurtigt.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales, hvis man gerne vil finde det bedste firma til prisen
SjÊldent at jeg syens en hjemmeside erâŠ
SjÊldent at jeg syens en hjemmeside er overskuelig. Var også i tvivl om jeg kunne få folk til så stor en rengÞringsopgave på nettet, men de klarede 5 etager i et trÊk.
Tak for at gÞre det nemt
Jet fik beskrevet min opgave og dinâŠ
Jet fik beskrevet min opgave og din hurtigt priser fra mange forskellige. Kunne got life tilgangsformen
10 minutter tog det
10 minutter tog det. Godt og afstressende at min flytning blev booket hos et firma.
Vh Klaus
det var nemt at finde en pris pÃ¥ minâŠ
det var nemt at finde en pris på min flytning. mange tilbud og gode priser
Vi fandt en god flytteforretning gennemâŠ
Vi fandt en god flytteforretning gennem portalen. Meget gennemskuelig hjemmeside.
God og imÞdekommende service ved atâŠ
God og imÞdekommende service ved at anskaffe tilbud..
En god hjemmeside!