Hierbij willen wij onze ervaring over Klaver4 arrangement beoordelen en mededelen. Bij het boeken bij het arrangement staat vermeld, gratis ontbijt en gratis diners naar keuze 3 gangen menu.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het leuke van trustpilot is dat ze al beginnen met de vraag wat ging er mis? Nu bij ons van alles en we zijn nog maar net bezig met deze serie. Nadat we dan toch maar voor de kamer met bomen uitzicht... ãã£ãšèŠã
Via een actie van de Gamma hebben we een foutcher gekocht voor 1 overnachting in een Fletcher hotel. We zijn nu ruim een jaar bezig om ergens te boeken. Maar krijgen iedere keer de melding dat er niet... ãã£ãšèŠã
Wij zijn wezen eten bij Fletcher restaurant Teugel inUden en dat was een hele leuke ervaring. Bij de receptie werden we al ontvangen met een lach en in het restaurant was het niet anders. Ik had ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Profiteer van de laagste prijs bij Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle. Gelegen midden in de Veluwse bossen en vlakbij de Hanzestad Zwolle.
é£çµ¡å
4133 AB, Vianen, ãªã©ã³ã
- www.fletcherhotelepe.nl
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Slechtste high tea ooit
Mijn partner en ik zijn gister bij fletcher hotel Amsterdam geweest voor een high tea, deze hadden wij geboekt aan de hand van een wonderbox high tea deluxe t.w.v. 50,-Â
Ik koos speciaal voor jullie hotel omdat het goed aangeschreven staat en 4 sterren achter de naam heeft,
maar wat een afgang was deze high tea zeg, het is dat wij onze voucher bij binnenkomst al ingeleverd hadden en deze al was ingevoerd maar anders was ik na het soepje al weggegaan.
Bij een high tea deluxe verwacht je toch wel meer dan een soepje met knetterhard worstenbroodje, een mini broodje garnalen wat waterig was en net zoals de wrap kip zo geschept is uit een johma salade, of zelfs nog mindere kwaliteit dan Johma, daarnaast een klein bolletje bitterbal en wat zoetigheid, de eclairs en mini berlinerbol waren nog bijna bevroren en ijskoud van binnen en de scone was eerder een stone, net zoals het worstenbroodje ook hartstikke hard.
Schaamteloos om voor dit bedrag zo'n slechte high tea voor te durven schotelen en dan ook nog een "deluxe"
Fletcher Hotel Waalwijk
Fletcher Hotel Waalwijk, verschrikkelijk hotel! Ga daar niet naar toe. Hele slechte bedden, je ligt in een enorme kuil. De hele avond en vroeg in de ochtend worden er deuren dicht geknalt door buitenlanders die daar wonen. Niet normaal, echt nog nooit meegemaakt! Er wordt volop gerookt door hun, de hele gang stinkt.
Fletcher Hotel con job
Booked room via website. Filled in dates from calendar, number if people 1. Price shown calendar one person E 45.00 plus taxes one would assume one person rate .Small dog E 18.50
Donât be fooled they donât have a E 45.00 room minimum two persons per room.
So I Called why show E 45.oo room if you donât have any .minium persons two show E 90.00 Bo honest.
No comment . Asked if mij best buddy would qualify for second person answer yes.. I ll wait and see next week Charlie mij 4 pound Maltezer is lookin forward to thi trip.likely try to con me out if another E 18.50
Free breakfast also gone be prepared for additional E 18.50
So mij Fletcher advertised calendar E 45.00 room could land up costing me wel over E 100
kamer niet schoon grote spinragen...naâŠ
kamer niet schoon grote spinragen...na klacht niets gedaan.
vreselijk slecht eten
Eigenlijk 0
Eigenlijk 0 sterren wat een slechte bedrijf qua communicatie. Ik ga hier nooit meer heen wat een schande
Slechte communicatie
Slechte communicatie. Meerdere keren mijn verhaal uitgelegd. Word niks mee gedaan. Kan als nog de factuur betalen. Midden in het telefoongesprek wordt de verbinding verbroken. Elke medewerker zegt iets anders. Terug bellen word niet gedaan. Zeer klant onvriendelijk. Ik raad niemand aan om hier een boeking te doen. Totaal geen respect voor de mensen. Het enigste wat ze kunnen doen is facturen blijven sturen. Ik slaap nog liever onder een brug als dat ik hier een nacht door breng.
We hebben ruim 300 euro betaald
We hebben ruim 300 euro betaald, voor een echt smerige kamer.
Ik heb huisstofmeit allergie, nou ik kon me lol op, plukken stof op de verwarming, afzuigsysteem, zelfs aan de buitenkant ervan.
Stoffen stoelen enorme vieze vlekken, vlekken op de gordijnen, viezigheid op de raamkozijnen.
Zo kan ik nog wel ff doorgaan.
We hebben een andere kamer gezien van een aardig stel, nou wat een wereld van verschil zeg.
We krijgen dus geen geld terug of een gedeelte, ook al blij mee, nee we krijgen een voucher voor 1 overnachting zonder ontbijt of diner.
Trouwens...diner, we hebben in het restaurant 15 minuten zitten wachten tot dat iemand kwam om een menukaart te brengen of drinken op te nemen, hij had ons zelf een tafel aan gewezen, dus het is niet zo dat hij ons niet heeft gezien.
We zijn naar een ander restaurant gegaan, top
Het was in Sluis, de Dikke van dale.
Nicht buchen !!
Allgemeiner Eindruck: FÌr Holland vielleicht 4 Sterne, fÌr deutsche Standards höchstens 2.
Geruch: Es stinkt im Flur, im Zimmer, im Badezimmer â und sogar die BettwÀsche roch extrem unangenehm.
Sauberkeit: Nur mittelmÀÃig, Bettdecken musste man selbst beziehen.
Zimmer: Keine Klimaanlage, nur ein Ventilator im Schrank. Fenster zwar vorhanden, aber LÃŒften kaum möglich, da direkt drauÃen ein sehr lautes GerÀt (ob LÃŒftungsgerÀt oder nicht, unklar) steht. Nachts dadurch stickige Luft, wenig Sauerstoff, warm und stinkende BettwÀsche.
Matratzen: Statt Komfort nur ein dicker Schwamm, in dem man versinkt â absoluter Alptraum.
Badezimmer: Keine Abzugshaube, daher stickig und feucht.
FrÌhstÌck: Gekochte Eier nicht gewaschen, mit Federn und Schmutzresten. Keine Eierbecher, Schmutz landete direkt auf dem Teller. Bei so mangelhafter Hygiene möchte man den Rest des Essens gar nicht probieren.
4-Sterne-Hotel: Wahrscheinlich nur fÃŒr den Empfang vergeben â der Rest entspricht höchstens 2 Sternen.
De witte raaf in noordwijk.26 augustusâŠ
De witte raaf in noordwijk.26 augustus 2025 .1 overnachting gedaan . Vriendelijk personeel,goed ontbijt .De bedden verschrikkelijk,geen goed onderlaken,geen matras hoes,daardoor lag ik steeds gelijk op het matras .Zeer onhygiënisch.Balkon erg smerig,tafel was echt zwart van vuil ,ook onhygiënisch.Hotel is echt aan een renovatie toe.Jammer van zo,n mooie plek
Geen gevoel voor medemenselijkheid
Diverse keren hebben we bij Fletcher gelogeerd, high tea of diner gehad . Gister zouden mijn man en ik bij Fletcher de witte raaf in Noordwijk gaan dineren op de uitjes bon van AH , maar beiden werden we ziek . Manlief lag met 40 graden koorts in bed , ik was nog op de been . Ik kon en mocht absoluut het diner niet verzetten naar latere datum . Uiteindelijk heb ik een zus mee gevraagd, want ik gunde ze niet dat het geld zo opgestreken zou worden . Wat een romantisch date voor 54 jaar kennis moest worden , werd weliswaar goed eten maar niet wat de bedoeling was . Dat men geen geld terug geeft heb ik zelfs niet overwogen om te vragen, maar dat je bij ziekte geen andere datum mag kiezen, vindt ik zeer kwalijk, je zegt niet zomaar af . Maar volgens het restaurant is dat het beleid , dus ik ga mij afvragen of ik nog Fletcher vriend wil blijven
Fletcher hotel Paterswolde geen pardonâŠ
Fletcher hotel Paterswolde geen pardon bij verhindering door medische noodsituatie, gewoon volle bedrag moeten betalen!
koop niet de zeep want is anders dan in de hotelkamer
Eerst verkeerde kamer gekregen is later opgelost.
Bij vertrek de heerlijke handzeep gekocht die jullie op de kamers hebben, nou zou het advies hebben koop deze niet want je koopt lucht en niet de mouse die bij de hotelkamer eruit komt.
Als je het hotel daarover belt krijg je te horen ja dat is speciaal voor het hotel ontwikkeld en is anders.
High wine en high tea bij Fletcher
High wine en high tea gedaan bij Fletcher in Leidschendam (Mall of the Netherlands). We waren met drie dames.
Een high tea (redelijk) en twee high wine (aanfluiting). Afrekenen â¬94 blamageâŠ.
Nooit meer 𥲠Hoe durven ze!!!
Betreft: KLACHT: Follow-up annuleringâŠ
Betreft:Â KLACHT:Â Follow-up annulering en uitblijven reactie â reservering [reserveringsnummer]
Geachte heer/mevrouw,
Naar aanleiding van mijn schrijven d.d. 2 augustus 2025, waarop ik tot op heden van de receptioniste geen ontvangstbevestiging of inhoudelijke reactie heb mogen ontvangen, doe ik u hierbij nogmaals de geannuleerde reservering via mijn account en via de website toekomen.
Het feit dat mijn tijdige en conform het annuleringsbeleid ingediende annulering onvoldoende wordt erkend, en dat correspondentie hierover uitblijft, acht ik bijzonder onbeschoft en onacceptabel.
Uw beleid, dat u zelf niet naleeft, vormt onterecht een probleem voor mij als klant. Terwijl ik als klant wél verplicht ben het beleid strikt te volgen, inclusief de door u gehanteerde annuleringstermijn van zes dagen, neemt Fletcher zelf haar eigen beleid met een grote korrel zout.
Indien ik geen bevestiging ontvang dat mijn annulering volledig en definitief is verwerkt, zie ik mij genoodzaakt een formele klacht in te dienen bij uw organisatie.Â
Tevens zal ik mijn klacht en negatieve ervaringen via diverse publieke kanalen en sociale media delen, teneinde potentiële gasten te waarschuwen.
Mijn verblijf bij Fletcher was verre van ontspannend of prettig; de vele ongemakken, de onhygiënische omstandigheden en het teleurstellende ontbijtaanbod maakten het tot een ware nachtmerrie.Â
Om deze redenen zal ik Fletcher Hotels in de toekomst niet meer aanbevelen voor ontspanning of een gezellig uitje.
Conform het consumentenrecht bestaat er een wettelijke bescherming voor consumenten bij het afsluiten van overeenkomsten met bedrijven. Dit recht omvat onder andere het recht op duidelijke communicatie, eerlijke en transparante voorwaarden, en het naleven van overeengekomen annuleringsbeleid. Daarnaast gelden er dwingendrechtelijke bepalingen waar een professionele dienstverlener niet aan mag voorbijgaan, ook bij het hanteren van algemene voorwaarden. Indien deze verplichtingen niet worden nagekomen, kan dit worden beschouwd als een handelen in strijd met het consumentenrecht en de zorgvuldigheidsnorm die verwacht wordt in de relatie met de klant.
P.s:Â
De klachten over Fletcher Hotels in 2024 en 2025 zijn terecht, is mijn werkelijke ervaring en betreffen vooral problemen met het niet naleven van het annuleringsbeleid, slechte hygiëne en kamerkwaliteit zoals vieze vloerbedekking, schimmels en defecte voorzieningen. Daarnaast wordt de klantenservice vaak als onvriendelijk en onbruikbaar ervaren, met onvoldoende opvolging van klachten en onbetrouwbare communicatie. Er zijn ook meldingen van muizenoverlast en situaties waarin gasten zich onveilig voelden. Verder is er teleurstelling over het ontbijt en de algemene kwaliteit die niet overeenkomt met de beloofde standaard. Veel gasten noemen hun verblijf een nachtmerrie en geven aan Fletcher Hotels in de toekomst niet meer te zullen aanbevelen.
Waar dit hotel 4 sterren aan heeft verdiend, is ons niet duidelijk.
Het hotel is gelegen op een industrie terrein. Gelukkig lag restaurant T Zusje wel op loopafstand. Dat is dan ook het eerste en enige pluspunt wat locatie betreft. Het personeel heeft ons gevraagd of we bij hun wilden dineren. Toen wij aan hebben gegeven dat we uit eten gingen vanavond, gaf de medewerker aan: â Ja, dat snap ik wel â
Toen wij vertrokken naar T Zusje en toen we terug kwamen van T Zusje begrepen wij dit antwoord. Het restaurant was helemaal leeg.
De kamer is erg gedateerd, slecht schoon gemaakt, schimmel zit in de badkamer en vergeet geen knie beschermers mee te nemen. Deze heb je namelijk nodig om te voorkomen dat je knieën tegen de muur knallen tijdens het sanitair ontspannen.
Het raam stond heerlijk voor ons open om te luchten. Dus alle warme lucht kon op het warmst van de dag ook naar binnen. Gelukkig stond er een ventilator voor ons klaar. Alleen kwamen we er om 23:00 achter dat deze niet werkte. Wel attent dat er mee gedacht werd om er vast eentje klaar te zetten natuurlijk.
Tijdens het uitchecken vroeg het personeel of alles naar wens was geweest. Wij hebben uiteraard aangegeven wat wat ons betreft anders had gemogen. Gelukkig kregen wij een excuses aangeboden. Het leek er niet helemaal op alsof het gemeend was. Mevrouw gaf aan dat ze verder niks voor ons kon doen, wellicht een volgende keer. Wij hebben vriendelijk bedankt voor de volgende keer.
Al met al dus absoluut geen aanrader.
Waar dit hotel de 4 sterren aan heeft verdiend hebben wij nog niet kunnen ontdekken.
(Fletcher Hotel in Zutphen)
Veelbelovend de voucher voorâŠ
Veelbelovend de voucher voor hotelovernachting. Echter uitermate onduidelijke website. Wil je voucher inwisselen let dan goed op. Kennelijk alle kans dat je niet het hotel boekt waar je voor gekozen hebt. Bevestiging van ander hotel volgt omgaande. Wijzigingen niet mogelijk. Wel mogelijk iemand in jouw plaats te sturen. Wie gaat er een eind reizen om een nachtje in een Fletcher hotel door te brengen als je verder niets te zoeken hebt in de nabijheid van het niet gekozen maar wel bevestigde hotel! Zo moeilijk moet het niet zijn om wijziging door te voeren maar kennelijk verdienmodel van Fletcher. Geen bezoekers en wel vouchers verkopen!
slechte service
slechte service, beloven dingen die ze niet nakomen. niet er heen gaan zijn oplichters
Bij Friend 5 % korting niet bij iedere booking
Als je Friend bij fletcher ben krijg je volgens de voorwaarden bij iedere booking 5% korting alleen de door jou geboekte aregementen niet alle smoesjes ten spijt het is een extra aanbieding bij voorbeeld de vrijdag deal maar wij komen op woensdag aan? De zonnige zomer deal daar staat vermeld geen korting maar er staat bij aanmelden toch echt 5% bij iedere booking, fletcher pas je voorwaarden aan dat is voor ieder duidelijk. Jan
Klavertje 4 arrangement
Klavertje 4 arrangement: Van Fletcher Doorwerth-Heelsum/Renkum-Wolfheze-Doorwerth. Heerlijk gewandeld, prachtige routes. Routebeschrijvingen klopten niet altijd, mogen wel eens nagekeken worden:-). Nette schone kamers, maar oh mijn god de matrassen, vreselijk hard en je voelt de springveren. We hebben 3 nachten nauwelijks geslapen en pijnlijke ruggen. Dat kan beter voor 4-sterrenhotels, daar mag wel eens in geinvesteerd worden!
De fitness ruimten in Doorwerth en Heelsum waren echt slecht verzorgd, kapotte en incomplete apparatuur. Beetje jammer. Leuk voor op de website maar in de praktijk..net niet.
Het personeel van hotel Doorwerth mag wel eens wat vrolijker kijken, we hadden niet het idee dat we écht gezien werden, het ging allemaal op de automatische piloot zonder je echt aan te kijken. Alleen de jonge blonde ober tijdens het diner was oprecht vriendelijk.
Al met al wel heerlijke dagen gehad.
2 kamers geboekt ...
2 kamers geboekt ...
Een kamer voor mij alleen mijn man is inmiddels overleden ...
Ik kon toch een dag eeder terecht op de onze camping ...wilde een kamer annuleren op maandag boeking voor zaterdag ..na mijn gevoel is dat binnen 5 dagen...
Viel niet meer te annuleren die ene kamer ....a 208 euro ...
Wordt gebracht door vrienden die helpen mij...daar blijft de andere kamer wel voor geboekt..begrip en service ver te zoeken..jammer !!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã