レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi brugte ÅlÞkke og er ovenud tilfredse. De to dejligste friske gutter, Mads og Jesper, kom smilende, enormt hjÊlpsomme, servicemindede og med god humor og gjorde en hÃ¥rd dag meget lettere! De bragte... もっず芋る

Stor anbefaling til dette flyttefirma. For et par uger siden stod vi i den situation at vi skulle flytte. Vi havde fÃ¥et Mosgaard anbefalet af et vennepar som fÞrhen havde benyttet sig af dette firm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har endnu til gode at benytte mig af Mosgaard - men skulle den dag komme, sÃ¥ vil det blive dem. Ved en fejl overfÞrte jeg 2.500kr. pÃ¥ mobile pay til dette firma - inden dagen var slut, havde Bria... もっず芋る

Vi fik flere tilbud pÃ¥ vores flytning og opmagasinering. Vi valgte ikke det billigste men Moesgaard, og det er vi glade for. Tid og pris blev overholdt. Alt foregik meget professionelt af dygtige og v... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業
  2. 匕越業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Mosgaard Flytteforretning / Flyttefirma har eksisteret i over 30 år, og vi hÞrer til blandt de stÞrre flytteforretninger i Danmark. Flytteforretningen er et dansk og personligt ejet og drevet firma.

4.4

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Mosgaard er til dags dato det dyreste

Mosgaard er til dags dato det dyreste flyttefirma vi har brugt som flyttefirma til at flytte vores billardbord (deres eneste opgave).
De skulle flytte et mindre billardbord ud af et lokale gennem 2 dÞre og ind i vores alrum.
Et flyt på MAX 20 meter.
De var 3 mÊnd til opgaven og det tog 2x 30 minutter, med hjÊlp fra 2 af os pÊdagoger.

De fik 2 sodavand med hver på vejen og et tak for deres service.
Nu kom regningen, som lyder på svimlende 12.512 kroner! 😡

Det er en timelÞn på over 4000 kroner i timen per flyttemand.
Vel at mÊrke for kun at flytte et mindre billardbord under 20 meter. Ingen kÞrsel, ingen trapper og ingen forhindringer.

Han/Mosgaard tager r.... på sine kunder og bliver hverken brugt eller anbefalet af os eller andre vi kender herefter.

Hvis nogen gerne vil se dokumentation i form af faktura, kan man rette henvendelse til mig på Fksnabelaryac.dk

2024幎5月13日

Flytteforretning からの回答

Vi har flyttet billardet 2 gange som aftalt, og vi fik underskrift på opgaven, vi har til og fra kÞrsel som skal regnes med hvilket jeg kan se du har glemt at regne med og yderligere var vi på adressen lÊngere tid hvilket vi også kan bevise digitalt.

Utilregnelig, uprofessionelle og holder ikke hvad de lover

Det er mildest talt ikke gået som aftalt og jeg har haft en ufattelig dårlig oplevelse med skader på nymalede karme, cykel, inventar, kunst m.v.

FÞrste flytning kom til at strÊkke sig over 3 dage, jeg var blevet lovet, at dette flyt kunne klares på 1 dag. Sidste flyt var aftalt skulle finde sted mandag den 6. maj fra morgenstunden. Igen var de forsinket og kom over middag. De har opbevaret mine mÞbler i 4 måneder og bestillingen af flytningen skete i god tid. Da flyttefolkene ankommer( med lift)fortÊller de mig, at de ikke kan anvende liften. Herefter fÞlger en modvilje fra flyttefolkene, der gjorde det nÊsten ubÊrligt at finde sig i. De var vrantne, skÊldte ud, var opgivende og opfÞrte sig i det hele taget skuffende. Da jeg hÞfligt gjorde opmÊrksom på, at de skader de pådrog mit inventar, var min oplevelse at de var ligeglade og efter et afslag på 500 kr. som ikke var til forhandling, blev jeg presset til at betale for flytningen, inden de gik ud af dÞren.

Jeg har gentagne gange kontaktet Brian Mosgaard for at finde en lÞsning, men han vender ikke tilbage på mine henvendelser.

2024幎5月6日

Flytteforretning からの回答

Vi undskyldte mange gange at vejret var mod os da vi hentede din flytning da vores hejs var frosset sammen, så der ved de 3 dage, og at vores flytte mÊnd kan have virket modvillige, da vi ikke kunne få dit skab ind da der ikke var nok plads. Det er rigtigt at vi skal have betaling for den flytning der er udfÞrt og du har fået en dekort på grund af den fejl vi har lavet svarende til omfanget,

Super effektive fagfolk

1000 tak for en super effektiv flytning. Alt klappede, og I kan godt vÊre stolte af jeres medarbejdere - de er guld vÊrd. Topkarakter herfra👍👏😃

2024幎5月28日

En gang Mosgaard altid Mosgaard

En flytning kan virke fuldstÊndig uoverskuelig men da 2 af Mosgaards flyttemÊnd dukkede op med på 3. sal og skulle flytte for mig blev jeg mÞdt af en super energi, de var så sÞde, rare og smilende under hele flytningen.
Min vÊrste frygt blev gjort totalt til skamme da de 2 gutter gik igang.
Tak til Jer for jeres fuldstÊndige fantastiske hjÊlp.

2024幎3月26日

Tusinde tak for anmeldelsen

Jeg vil fremover altid bruge Mosgaard

Jeg vil fremover altid bruge Mosgaard flytteforretning, jeg har prÞvet flere firmaer igennem Ã¥rene, men har aldrig fÃ¥et sÃ¥ god en oplevelse, som jeg har fÃ¥et her. Ærlige og pÃ¥lidelige folk, som bare gjorde hele oplevelsen rigtig tryg, sÃ¥ jeg intet skulle tÊnke pÃ¥ undervejs. Kun positive ord herfra, topklasse!!

2023幎5月30日

Perfekt flytteoplevelse med Mosgaard Flytteforretning

Vi flyttede fra Roskilde til KÞbenhavn V i forrige uge og havde en helt perfekt flytteoplevelse, grundet Mosgaard Flytteforretning. SÞde, pålidelige, kompetente og helt igennem professionelle - både i kontakten fÞr og under og efter flytning. Og til og med til en god pris.
Vi kan på det varmeste anbefale anbefale Mosgaard Flyttefirma.
Om muligt 10 ud af 10 stjerner herfra :-)

2023幎1月23日

Flytteforretning からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse

Flytning og langtids opbevaring

Flytning, og opbevaring i 10 mdr. med Mosgaard, har fungeret rigtigt godt, vi har fÃ¥et vores mÞbler igen i dag, ingenting er gÃ¥et i stykker, og flinke flyttefolk begge gange. Godt arbejde og fint opbevaret 😀

2022幎8月25日

Tak for anmeldelsen

Perfekt flytteoplevelse med Mosgaard Flytteforretning

Jeg flyttede fra NykÞbing F til Ringsted for 14 dage siden. Alt er forlÞbet perfekt. SÞde og venlige flyttefolk. Fik gode råd og vejledning bl.a med vaskemaskine og mÞbelben, der trÊngte til at blive efterspÊndt. Det var en positiv oplevelse, og jeg fÞlte, at der blev passet godt på mine ting.

2022幎8月17日

Flytteforretning からの回答

Tak for den fine anmeldelse, jeg siger det vider til folkene

Et super godt flyttefirma.

Vi har kun godt at sige om vores flytning med Mosgaard flytteforretning. De hentede vores indbo den 16. februar i år og leverede det til vores nye hus den 28. marts. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. En stor tak til Brian Mosgaard og hans flinke og dygtige flyttemÊnd. Vi kan helt sikkert anbefale Mosgaard flytteforretning !

2022幎4月24日

Tusinde tak for anmeldelsen

Mosgaard efterlader et dårligt indtryk

Mosgaard efterlod sig spor af flytningen. Hakker og mÊrker i en ny vindueskarm i forbindelse med optagning af mÞbler via lift, en dÞr i et FDB garderobeskab vil ikke lukke efter firmaets nedtagning og opsÊtning. I den forbindelse mangler nu en original bolt ( skabet er fra 50erne) med vingemÞtrik. Jeg har efterlyst den og ikke fÃ¥et noget svar. En mindre fejl: ØdelÊggelse af lÃ¥g i plastkasse.
Så til sagsforlÞbet: EfterfÞlgende telefonsamtaler og mailkorrespondancer melder 'hus forbi'. Chefen meddeler, at hakker og mÊrker var der i forvejen i fÞlge flyttemÊndene, og at grunden til at en skabslåge ikke kan lukke er, at der mangler fire skruer ( hvor er de i så fald blevet af ved nedtagningen, og hvor skulle de have vÊret skruet i?).
FlyttemÊndene, siger chefen, har meddelt mig, at der er hakker osv. i karmen, fÞr de starter flytningen gennem vinduet. Det har de ikke meddelt mig, og der var ikke hakker/ mÊrker.
Han refererer til, hvad flyttemÊndene siger 100%.
Jeg kan se på tidligere svar, at jeg kan regne med 'hus forbi' og at kunden tager fejl. Mosgaard har stort set kun 1 eller 5 stjerner, så hvad går galt? Det store problem er, at chefen blankt afviser, at flyttemÊnd kan begå fejl i stedet for at stille op og se på de nÊvnte klagepunkter, påtage sig et ansvar og bruge sin forsikring til at rette fejl.
Trustpilot anbefaler indtastning af fakturanummer for at flytteforretningen kan finde sagen. Da Mosgaard ikke bruger faktura eller kvittering, kan det ikke lade sig gÞre.

2022幎1月3日

KÊre Anne Merete
Vi gjorde dig opmÊrksom på at skabet havde flere mangler ved adskillelsen og det ene mÊrke i dit vindue. Som du også kvitterede for på dagen. Hvad din plast kasse angår er du blevet tilbudt komparation for. Der er lavet en kvittering/faktura på din flytning.

Upålidelige og uprofessionelle!

Upålidelige og uprofessionelle!

Jeg sagde ja tak til et tilbud, men da jeg ikke hÞrte fra dem ringede jeg selv for at hÞre, hvornår de ville komme. Det viser sig, at de allerede var bookede og ikke ville flytte. De sender mange tilbud ud til mange på én gang, så selvom du siger ja til deres tilbud kan du IKKE regne med at de kommer!
VÊlg hellere et andet firma, som du ved er pålidelige.

2021幎12月14日

Flytteforretning からの回答

Vi er kede af at vi ikke har tid.
Du fik dit tilbud torsdag d. 9/12 svarede pr. mail lÞrdag d.11 hvor kontoret er lukket vi var desvÊrre ramt af sygdom mandag d.13 og fik derfor ikke svaret, det er vi kede af. Da du ringer tirsdag d.14 om morgen tilbÞd vi dig 2 andre tider, da tiden du Þnskede d.18 er bestilt af anden kunde fredag d.10.
Vi bliver nÞd til at booke de bestillinger der kommer fÞrst.
Brian Mosgaard

Ærlige folk!!!

Har endnu til gode at benytte mig af Mosgaard - men skulle den dag komme, så vil det blive dem.
Ved en fejl overfÞrte jeg 2.500kr. på mobile pay til dette firma - inden dagen var slut, havde Brian returneret mine penge, no discussion - bare resolut Êrlighed.
Det er sådanne mennesker vi skulle have mange flere af omkring os - tusinde tak Brian.
Bedste hilsner
Christian
Ps. ‘Sir Frederik’ er sÞnniken der skal konfirmeres, hvortil pengene skulle betale for leje af borde og stole

2021幎8月11日

Vi er meget tilfredse

Vi fik flere tilbud på vores flytning og opmagasinering. Vi valgte ikke det billigste men Moesgaard, og det er vi glade for. Tid og pris blev overholdt. Alt foregik meget professionelt af dygtige og virkelig flinke flyttefolk. Brian sÊtter nok folk på opgaven, og sÞrger for ordentlige forhold til dine folk. Vi er meget tilfredse kunder.

2021幎5月14日

Flytteforretning からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse, fra vores side af vil vi sige det var en fornÞjelse at flytte for jer

Hurtig og nem flytning

Hurtig og nem flytning. SÞde og venlige flyttemÊnd.

2020幎8月4日

Flytteforretning からの回答

Tusinde tak for de sÞde ord. Jeg giver rosen videre til flyttemÊndene :-)

Fik med det samme tillid til Brian

Fik med det samme tillid til Brian. Tak for super service og god oplevelse hele vejen. I flyttede mig fra Grev og til NykÞbing Sj. den 20/9-2019.

2019幎10月21日

Flytteforretning からの回答

Tusinde tak for de fine ord, jeg skulle hilse fra Claus og Anders og sige tak for en god flytning

Fantastisk service!

Super fantastisk service fra start til slut .. Super prof , sÞde og hjÊlpsomme mennesker .. Intet a sÊtte en finger på .. 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Med pil op .. Kan klart anbefales ..

2018幎11月27日

Tusinde tak