Foliekniven.dk レビュヌ

1,325
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god kundeservice og hurtig levering 💪. Havde problem med deres film og skrev til deres kundeservice. 10 min senere havde jeg en i rÞret og vi fik lÞst problemet. Nu sidder filmen som den skal... もっず芋る

䌁業が回答したした

NÀr jag skulle hÀmta förpackningen pÃ¥ posten var förpackningen skadad, sÃ¥ posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven sÃ¥ vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... もっず芋る

Perfekt! .. Overholdt de bestilte mål, god kvalitet og rimelig hurtig ekspedition! :-) Kan varmt anbefales, herfra!.. :-)

Snabb leverans, dessvÀrre transportskadad. Men inga problem, Claus ordnade detta lÀtt och smidigt. Ny film pÃ¥ nolltid utan komplicerad process. Verkligen bra service - och bra produkt (solskyddsfi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ポスタヌ専門店

Foliekniven.dk に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Foliekniven.dk laver vi klistermÊrker, skilte, bannere og folie-reklame til bilen eller vinduet. Alt fungerer efter GÞr-det-selv-og-spar princippet.

Vi sender vejledning med i pakken, og på vores hjemmeside kan du finde gode montagevideoer

優良

(1,325)

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Bra service

Snabb leverans, dessvÀrre transportskadad. Men inga problem, Claus ordnade detta lÀtt och smidigt. Ny film på nolltid utan komplicerad process. Verkligen bra service - och bra produkt (solskyddsfilm).

// Bo

Edit, blev foliekniven.dk automagiskt... avser Àven foliekniven.no och .se

2021幎8月13日

Hej Bo,
Tack så mycket för de vackra 5 stjÀrnorna och de fina orden.
Vi försöker alltid göra det bÀsta för våra kunder och går gÀrna lite lÀngre Àn andra. För att vi vill ha nöjda kunder så mycket.

Jeg havde forventet at det var nemmere...

Jeg havde forventet at det var noget nemmere at arbejde med. Resultatet er blevet ok, men det er ikke for enhver's temperament. Bestilte gratis farveprÞver mod at betale fragten. Forsendelsen tog håblÞst lang tid, når man venter i spÊnding. En farve faldt i vores smag og vi bestilte mange meter. Bauhaus hvid folie er desvÊrre noget mere taknemmeligt at arbejde med.

2021幎6月14日

Hej Jennifer,
Jeg beklager at leveringen af dine prÞver med posten har trukket ud, det burde naturligvis ikke ske og vi arbejder på en lÞsning på det problem.
Jeg er meget ked af at hÞre du har haft problemer med folien – kunne du ikke tÊnke dig at kontakte os, sÃ¥ vi kan finde ud af hvad der er gÃ¥et galt og finde en lÞsning pÃ¥ det?

Fine varer med flot print leveret til

Fine varer med flot print leveret til tiden.

2021幎6月2日

Foliekniven.dk からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de lige så flotte 5 stjerner.
Vi prÞver altid på at gÞre det så godt, flot og nemt for vores kunder som overhovedet muligt. :-)

Det mest håblÞse og ubrugelige produkt

Det mest hÃ¥blÞse og ubrugelige produkt. FuldstÊndigt umuligt at have med at gÞre. Det er muligt at nogen kan, men glem det, du kan 100% ikke selv .. jeg bestilte folien 37.1mm og den er 36,8mm alt for dyrt og alt for elendigt .. du kan kÞbe en hel rulle af denne elendige folie pÃ¥ Amazon for 125 kr sÃ¥ kan du ‘hygge’ skÊre et nÞjagtigt stykke selv. De her fÊtre kan ihvertfald ikke ..

2021幎4月26日

Hej Peter
Det er jeg da ked af du synes,
Jeg ville Þnske at du ville kontakte os, så vi kunne hjÊlpe dig med hvad der er gået galt?

Super service.

Super service.
Meget hjÊlpsomme, og går ind i sagen, uanset hvor stor eller lille den er.
RÃ¥dgiver & kommer med nye ideer og muligheder.
Jeg fik hurtigt svar, rådgivning og tips, selvom jeg valgte at gå med en anden lÞsning.

2021幎3月31日

Hej Camilla,
Tusinde tak for de pÊne og og de flotte 5 stjerner.
Vi prÞver altid at gÞre det bedste vi kan for alle vore kunder.

Fantastisk kvalitet og god kundeservice

Jeg kontaktede foliekniven for at få lavet et brÊtspil, fra start er jeg blevet mÞdt med yderst kompetente og rare mennesker. Vejledningen har vÊret god og de har svaret enormt hurtigt på mail!
Spillet jeg har modtaget er over alt forventning, flot arbejde, robust og klar til mange spil i fremtiden, tak.

2021幎3月10日

Hej Stine,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de flotte 5 stjerner.
Vi prÞver altid at gÞre det så nemt og godt som muligt for alle vore kunder.
igen, tusinde tak.

Virkelig god service

Var i tvivl om hvilket produkt jeg skulle vÊlge, sÃ¥ ringede og fik den sÞdeste mand i rÞret. Han forklarede sÃ¥ fint forskellen pÃ¥ produkterne og gav gode rÃ¥d til montering. Allerede en time efter jeg havde bestilt, fik jeg meddelelse om at varen var sendt afsted og dagen efter kunne jeg hente min bestilling i GLS shoppen, altsÃ¥ under 24 timer efter jeg havde ringet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her😊

2021幎2月22日

Hej Maria,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Vi bestrÊber os jo på altid på at give vores dejlige kunder de bedste produkter, den bedste behandling til de bedste priser.
Igen, tusinde tak for din anmeldelse.

Verdensklasse service

Verdensklasse service, super hurtig ekspedering, samt utrolig hjÊlpsomme!
Resultatet jeg modtog var over alle forventninger, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

2021幎2月1日

Foliekniven.dk からの回答

Tusinde tak for de pÊne ord og de 5 flotte stjerner. Vi prÞver altid at gÞre alt vi kan for kunderne.
Tak og ha en rigtig god dag.

I top kundeservice og produkter

Selvom jeg kun skulle have et enkelt special-print, var der ikke andet end en super god kundeservice og hjÊlp - og printet selv er bare helt i top. Jeg er meget imponeret! Handler helt sikkert her igen, hvis jeg skulle få brug for lignende! Tak for hjÊlpen :)

2021幎1月9日

Hej Casper,
Tusinde tak for de pÊne ord og de 5 flotte stjerner.
Vi prÞver altid at give vores kunder den bedste oplevelse og de bedste produkter.

Min mor havde bestil gul folie til at

Min mor havde bestil gul folie til at sÊtte på hoveddÞre som har glasvindu, jeg skulle hjÊlpe og tÊnkte det blir nok svÊrt at få det til at sidde ordentligt. Men det gik som smurt takke vÊre den fantastiske vejledning som foliekniven leveret sammen med materialet. Virkelig godt udarbejdet med mulighed for at scanne video på mobilen. Men genial vejledning , isÊr tricket med at sÊtte tape til hjÊlp med at trÊkke bagpapiret af . Det fÊrfig resultat ser super godt ud.

2020幎11月18日

Hej Bibbi,
Tusinde tak for de pÊne ord.
Vi forsÞger altid at gÞre det så nemt og godt for kunderne som muligt.

Fantastisk kommunikation og service

Jeg bestilte nogle klistermÊrker med logo og tekst til udendÞrsbrug, på vegne af virksomheden Bornholms SkrÊdder og Skomager. De filer jeg havde tilsendt var desvÊrre for dårlig oplÞsning, men efter rigtig god kommunikation, hvor jeg tilsendte et logo i hÞjere oplÞsning, lavede Foliekniven selv nogle klistermÊrker magen til. Super god service og kommunikation.

2020幎9月24日

Hej Sebastian
Tak for de fine ord. Jeg er glad for at resultatet blev godt til sidst. :0)

Super flotte logoer

Foliekniven.dk yder virkelig god kundeservice, med hurtige svar på mail og professionel rådgivning.
Jeg har modtaget de flotteste logoer, som kom rigtig hurtigt trods Covid19.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Foliekniven.dk eller henviser andre til dem.

2020幎5月22日

vare Leveret forkert

Er tilfreds med min vare. Bestilte fire stykker folie. Men varen blev sendt forkert og det var derfor mere held end forstand at jeg modtog min vare. Skrev til foliekniven hvordan det kunne ske, men de kunne de ikke oplyse om.
Da jeg så endelig fik min vare, var der andre som havde pakket den op og pillet ved den. Det burde ikke kunne ske.

2019幎8月4日

Hej Sheila
Jeg er ked af at vi kom til at sende din pakke med din pakkeshop som modtager i stedet for dig som modager. Det er bestemt en fejl, og det er heldigvis ikke normalt.
Når fejlen er sket, er jeg dog glad for at pakkeshoppen har kontaktet dig, og du har fået din pakke alligevel. -og at indholdet var intakt, selv om de har vÊret nÞdt til at åbne pakken.
Det der er sket, er at vi er rigtige levende mennesker, der behandler din ordre, og selv om vi gÞr os meget umage, så kan der godt ske en fejl alligevel. Og det er altså sket her, og det beklager vi naturligvis.
Jeg er dog glad for at du er tilfreds med varene, og håber du får et godt resultat, trods den trÊlse oplevelse.

Nu har jeg 2 gange handlet hos

Nu har jeg 2 gange handlet hos Foliekniven.dk. FÞrste gang modtog jeg enorm god service og kyndig behandling. Kunne ikke vÊre bedre...troede jeg. Her anden gang jeg bestilte, er jeg helt chokeret over dygtigheden, effektiviteten og professionalismen bag Foliekniven.
Bestilte i slutningen af sidste uge, og har modtaget idag..Og det er et super resultat

2017幎12月4日

Hej Danny

Tusind tak;)

Vi er super glade for din feedback ;)

God jul når du kommer der til ;)

Kanon god service

Kanon god service. Glade mennesker. Altid klar på at lave noget nyt

2017幎7月17日

Hej Vicki
Tusind tak for din fine anmeldelse og fuldt hus på stjernerne. Vi går meget op i, at alle kunder får en god oplevelse fra start til slut, hos os. Derfor varmer det meget at hÞre det virker :D

Tusind tak og rigtig god sommer.

Hilsen
Luisa Gozun