Super god kundeservice og hurtig levering ðª. Havde problem med deres film og skrev til deres kundeservice. 10 min senere havde jeg en i rÞret og vi fik lÞst problemet. Nu sidder filmen som den skal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÀr jag skulle hÀmta förpackningen pÃ¥ posten var förpackningen skadad, sÃ¥ posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven sÃ¥ vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... ãã£ãšèŠã
Perfekt! .. Overholdt de bestilte mål, god kvalitet og rimelig hurtig ekspedition! :-) Kan varmt anbefales, herfra!.. :-)
Snabb leverans, dessvÀrre transportskadad. Men inga problem, Claus ordnade detta lÀtt och smidigt. Ny film pÃ¥ nolltid utan komplicerad process. Verkligen bra service - och bra produkt (solskyddsfi... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Refsvindinge Byvej 3, 5853, ÃrbÊk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Köpte solfilm för invÀndig montering och Àr extremt nöjd med både produkten och företagets service. Solfilmen skickades i ett rör och levererades till Sverige på bara några dagar.
Jag misslyckades ganska ordentligt med monteringen. Det Àr fruktansvÀrt svårt att montera solfilm på ett fönster med bra resultat. Men jag fick ett fantastiskt fint bemötande från företaget, och de har gjort allt för att hjÀlpa mig. Tack!!

Foliekniven.dk ããã®åç
De levere efter en dag, og holder det de lover.
Fik lov at sende dem en email med mit document, som var i andet format, og de kunne godt få det til at spille.
Vi har kÞbt fÞr, og er glad for bogstaver i Metal folie
Lidt lÊnge om at svare på henvendelse, men der var vist travlt. Ellers rigtig god service og hurtig levering!
Bra service vid valet av produkt och snabb leverans
Bestilte nogle vareprÞver på noget magnetisk folie, grundet et projekt jeg er igang med, hvor jeg så vil prÞve at skÊre folien ud med en laser, for at kunne placere det i laseren skal der minimum vÊre 2 sider der er skåret lige i 90 grader. Det viste sig så da jeg modtog kuverten med folien at det var skåret meget skÊvt, hvilket gjorde at jeg selv skulle klippe det til fÞrst og dermed mistede noget af materialet.
vÀldigt bra service och snabb leverans till sverige
Bestilling effektueret uden mislyde.
Ringende ind for at hÞre hvilken solfilm jeg skulle kÞbe og fik god rådgivning. Solfilmen virker som den skal, ikke for mÞrk, ikke for meget lys. Vil dog anbefale at man får en erfaren person til at installere - for det er mega svÊrt.
Det var kjempegode resultater.Anbefales til dem som er ute etter reklametrykk.