Har en Ford Kuga. Efter ikke at mÃ¥tte lade og dermed ikke kunne bruge eldelen af bilen, kom en fejl behÊftet software opdatering hvor den nu melder ladefejl hver gang man sÊtter den til at lade. De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ford udsÊtter sine kunder og alle os andre for livsfare, helt bevidst. Hvorfor er det ikke strafbart med adskillige Ã¥rs fÊngsel. Artikel der beskriver hvordan Ford undlader at tilbagekalde Mach E'er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DÃ¥rlig kundeservice Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Ford. Jeg har haft en Ford Kuga i 3 Ã¥r, hvor bilen i 2 af Ã¥rene har vÊret ramt af enten sikkerhedskampagner eller andre tekniske fejl. Den sa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den 29. januar 2021 skrev vi slutseddel pÃ¥ en ny Ford Focus. Vores autoriserede forhandleren gÞr alt sit bedste for skaffe bilen frem, men han mÃ¥ jÊvnligt give besked om, at leveringen er udsat. Jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ford Danmarks officielle hjemmeside. Alt om Fords personbiler, varebiler, tilbehÞr, service og forsikring.
Borupvang 5 D - 5 E, 2750, Ballerup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi kÞbte for prÊcis tre år siden en helt ny Ford Mustang Mach-E til godt en halv million kroner. Altså ikke en mellemklassebil i den billige ende, og derfor også en bil vi havde visse kvalitetsforventninger til. Der skulle vi ikke bare blive skuffede, men også plukket Þkonomisk. Siden december har vi således fået udskiftet: en betjeningsknap i rattet (pris knap 2.000 kroner, som Ford dog generÞst valgte at give nÊsten fuld kulance på), låsemekanisme til frontklappen (pris ca. 1.800 kroner) og ledningerne til den elektroniske håndbremse (til godt 2.300 kroner).
Forhandleren vi har kÞbt bilen hos har medgivet, at eksempelvis det sidstnÊvnte problem er forholdsvis udtalt og forekommer hos usÊdvanligt mange af Fords biler, og ikke kun Mustangen. Noget med at ledningerne var monteret fra fabrikken på en sådan måde, at de sad og gned op af andre dele, og derved blev slidt i stykker. Tilsvarende gÊlder tilsyneladende for de Þvrige dele vi har fået skiftet: at der er tale om en produktionsfejl vi, som bilejere, ikke på nogen måde har kunnet forebygge eller undgå.
Det til trods, vil Ford kun give en kulance på 38 procent. Resten, ovennÊvnte belÞb (godt 4.000 kroner), skal vi selv dÊkke. Det er dybt, dybt skuffende fordi der her helt åbenlyst ikke er en sammenhÊng mellem prisen på produktet, og produktets kvalitet og holdbarhed. Vi gruer for, hvad det nÊste bliver, og hvad det ender med at komme til at koste os.
Nu sidder vi ikke vÊrre i saksen end, at vi kan sÊlge bilen (med tab, forstÃ¥s...) og kÞbe en anden. SÃ¥ vores ellers dejlige eventyr med en skÞn elbil: gode kÞreegenskaber, lang rÊkkevidde, god komfort, etc. er nu ikke desto mindre slut. Vi skifter til et andet bilmÊrke, sÃ¥ vi ikke risikerer en lÊngere rÊkke af bekostelige reparationer. Jeg tvivler pÃ¥ at vi vender tilbage. Ãv!

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Vi har modtaget en e-boks omkring fejl i hÞjspÊndingsbatteriet i vores Ford Kuga. Denne fejl gÞr, at vi ikke kan oplade batteriet da det kan fÞre til intern kortslutning og brand.
Vi står nu med et produkt (Hybrid Kuga), hvor vi ikke kan benytte el-delen (kÞre opå el) fÞr fejlen med hÞjspÊndingsbatteriet er fikset. Jeg har kontaktet Ford med henblik på yderligere information og muligheder for kompensation, da vi pt. har et produkt (leaset gennem Ford), hvor vi ikke får hvad vi betaler for. Fejlen er kendt (og erkendt) vÊrende inden for Fords egen kontrol.
Jeg er yderst utilfreds med Ford's måde at håndtere dette på og deres manglende service og support til deres brugere, der pt. betaler for et produkt, som ikke fungerer.
OPDATERING: Det er IKKE Ford's håndtering ift. information, jeg er utilfreds med. Det er Ford's manglende service og tilbud om kompensation, da vi ved deres fejl i hÞjspÊndingsbatteriet ikke får fuld udbytte af det produkt, som vi har indgået leasingaftale omkring.

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Jeg vil starte med at sige forhandleren ikke skal have skyld for noget i dette forlÞb, da de har gjort alt hvad de kan for at skaffe mig informationer. De får den en stjerne jeg bliver tvunget til at give.
Jeg bestilte d. 1/9-24 en Ford Explorer hos N. KjÊr i Svendborg. Jeg blev sat i udsigt at leveringstiden ville vÊre 12-16 uger hvis den skulle bygges, hurtigere hvis den var på lager.
Bilen skulle bygges og fÞrste udmelding fra Ford var byg medio november, levering ultimo november.
Herefter blev datoerne ellers rykket lÞbende, frem til at fabrikken i december gik på fordeling (arbejde hver 2. uge) og så holdt tidlig juleferie d. 15 december.
Der omkring sprang byggedato til d. 29-01-2025 med forventet levering medio februar.
Jeg kontaktede forhandler igen i januar og blev fortalt at byggedato nu hed d. 03-02-2025 med forventet levering d. 08-02-2025.
Bilen blev bygget og havde forladt linjen d. 04-02-2025 og stadig med forventet levering d. 08-02-2025.
Leverings ETA blev så udskudt til d. 15-02-2025, så til d. 22-02-2025, så til d. 01-03-2025, så til d. 08-03-2025 og sidst d. 11-03-2025. Jeg venter stadig på min bil uden reelt at vide hvornår den kommer.
Jeg ringer d. 12-03-2025 til Ford kundeservice, da jeg tÊnker de må have bedre adgang til systemerne og bÞr kunne give en bedre status. Måske med en forklaring på hvorfor det er så svÊrt at få en bil transporteret fra Köln til Svendborg.
Det viser sig at vÊre helt forkert tÊnkt.
Jeg bliver bedt om at beskrive forlÞbet i en mail og så vil medarbejderen forlÊgge det for sin temleder. Det gÞr jeg selvfÞlgelig i håb om at teamlederen har flere befÞjelser.
Den 13-03-2025 får jeg så en mail tilbage der bare henvises til forhandleren.
"Tak for din henvendelse.
Jeg har vendt din henvendelse med min teamleder og jeg kan desvÊrre meddele at vi kun kan henvise tilbage til forhandleren.
Jeg har ikke nogen redskaber hos mig, der kan fortÊlle dig, hvornår din bil kommer og hvorfor det er trukket ud.
Det er en super Êrgerlig situation at sidde i, men jeg kan desvÊrre ikke gÞre mere herfra.
Derfor må jeg henvise dig til forhandleren igen.
Beklager ulejligheden - rigtig god dag herfra."
NCG Ford / Ford Danmark bÞr nok overveje om "service"-afdelingen ikke skal have nogle flere befÞjelser/adgange, så de faktisk kan hjÊlpe og yde en service. Samtidig bÞr der også meldes generelt ud om grunden til de åbenbart store leveringsproblemer.

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Vi bestilte i september 24 en ny Ford Capri hos Ford KÞge og dengang lovede Ford 12 ugers leveringstid.
Da vi kom frem til december gik fabrikken på arbejdsdeling og leverance blev skudt til primo februar. (12. Feb).
For godt 2 uger siden var vi forbi forhandleren og da stod den i Esbjerg. Vi aftalte at jeg ville hente den i nÊste uge, har ferien i denne uge.
I går ringer forhandleren og siger at bilen er pist vÊk. En undskyldning om at man har fået en importÞr på og ordrer skulle flyttes over fra et system til et andet. Selvom man havde stelnummer kunne den ikke findes.
TÊnker at der har vÊret en kunde som var vigtigere end mig.
Jeg er blevet tilbudt at kÞbe en anden lagerbil med helt andet udstyr. Der er jo en grund til at jeg har bestilt det udstyr.
Alternativt kan de bygge en ny i maj som jeg så kan få primo juni, hvis den da ikke også forsvinder. Og Ford er krybet i flyverskjul. Gemmer sig bag forhandleren.
Jeg har en Ford kuga fra 21 som jeg også ventede 8 måneder på.
TÊnker at jeg ikke kÞrer Ford i fremtiden når man behandles sådan her.
15/3-25
Tak Ford, men bilen er blevet borte fra omlastning i Vamdrup til forhandleren.
Forklaringen var at Ford Per 1. Januar havde en importÞr på og det så var sket da ordrer skulle fra Ford system til importÞr system. I sidste ende er det Ford som er ansvarlig. Jeg har lagt ordre i september. Jeg blev tilbudt at ligge en ny ordre, men da jeg fra en anden forhandler hÞrer at Ford ikke modtager speciel ordrer da der er for mange biler på lager i KÞln tÞr jeg ikke lÞbe risikoen og har derfor bestilt en Skoda i stedet for.

Jeg har bestilt en Ford Transit Custom EL d 26-11-2024
jeg fik fÞrste besked på ETA 22-02-2025, da jeg har pt en leasingaftale med min Ford Transit Custom som skal afleveres har man brug for mere specifik dato for levering, lige nu hÞrer jeg ved forhandler at den stadig er på fabriken og ikke noget om konkret levering.

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Ford forhandler i birkerÞd snyder med en olie og olie filter skift har krÊvet 6995 kr. de påstår at de har også skiftet pollen filter.

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Min Ford Mustang Mach E brÊndte motoren af til forhjulene (bilen har 4 hjuls trÊk). Reparationen var dÊkket af garantien, så ingen problemer dér. Problemet kom der der skulle skaffes reservedele som I dette tilfÊlde var en helt ny motor. Det tog 10 uger minus 1 dag fÞr jeg kunne hente bilen igen. I den tid betalte jeg abonnement hos Clever, samtidig med at jeg skulle fylde en masse dyr benzin på lånebilen.
Jeg må sige at bilen kÞrer fantastisk, men jeg kÞber aldrig Ford igen og jeg vil råde alle andre til også at holde sig vÊk. Det er efter min mening fuldstÊndig uacceptabelt at det ikke er håndteret bedre.

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Det er ubeskrivelig dårlig service man få hos Ford og deres forhandler. Hvis man kunne give minus stjerner ville det stadig vÊre for godt.

Hej
I fÃ¥r lige forelÞbig kun en stjerne, da jeg netop har lÊst at alle Ford forhandlere i DK er fyret og kun ganske fÃ¥ bliver genansat âŠ.. ?
Vi skal hente vores nye bil , hos en god Ford forhandler som vi er rigtig glad for, tirsdag uge 8 2025.
Vi har netop handlet hos denne forhandler , da vi er trygge ved dem, men som jeg lÊser det ,skal denne Ford forhandler ikke sÊlge Ford mere og vi bliver derved tvunget til servicering et andet sted . Det er vi selvfÞlgelig ikke tilfredse med og vil derfor hÞre om handlen kan gå tilbage uden at skade forhandleren
Da jeg ikke har talt med forhandleren om dette endnu ,
er der ikke noget navn
I skriver at man måske stadig kan blive serviceret hos forhandleren ( hvis ikke de lukker ) MEN så vidt jeg ved
så skal man til en Ford forhandler , for at opretholde rustgarantien og så skal vi jo kÞre 2 steder hen ?
Mvh Jimmy

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Når man har en nyer el bil og den ALLEREDE mangler reservedele så er der noget alvorligt galt med Ford, deres forhandler og fabrikken. At Ford kan mangle reservedele og forhandler kalder det for restordre er helt forkert. Restordre betyder man ikke kan skaffe og det er på ubestemt tid. Det er ulogisk og ikke til at fatte. Vores bil sidder på vÊrkstedet på ubestemt tid og taber vÊrdi alt imens vi er i ingenmands land!
Hvornår får vi vores bil tilbage?

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Tusind tak til Ford for at have udviklet Ford Explorer - Det er en vanvittig gennemfÞrt og flot elbil. KÞreoplevelsen er helt fantastisk, og kabinen er super behagelig. Vi kan ikke vÊre mere glade for vores investering, og kan klart anbefale bilen til andre interesserede.

Ford Motor Company A/S ããã®åç
KÞbte Ford Capri i november.
Virkelig en god bil og super service fra forhandleren.
DesvÊrre viste det sig at bilen ikke kunne forbinde til FordPass.
Efter utallige vÊrksteds besÞg og ligeså mange mails til kundeservice viste det sig, at Ford Danmark den 13. december underrettede forhandlerne om, at 2500 biler havde problemer med et TCU modul.
Ford Danmark vil intet oplyse om hvornår jeg kan få et nyt modul men henviser til forhandleren.
Forhandleren har siden november forgÊves forsÞgt at få svar fra Ford Danmark uden held.
Faktum er at Ford Danmark lader kunderne i stikken og ikke engang tager sig den ulejlighed at underrette ejerne af de biler der er omfattet af fejlen.
Hvor er det bare arrogant ð¡
SÃ¥ kom svaret fra Ford Danmark......
Det er jo dejligt at Ford Danmark ikke selv har et overblik over situationen. "Hvis du står registreret som ejer vil du automatisk få besked". Ja det lyder jo fint men Ford.dk har jo problemer med min Ford konto så det er ikke en mulighed.
"Eller du kan bruge Ford Pass App". Ja det er så smukt. Den virker jo ikke når bilen TCU modul ikke fungere.
Det virker tåbeligt at komme med en kommentar som absolut ingen relevans har.....

Alt har bare spillet på min Kuga PHEV igennem de 3 års ejerskab

Ford Motor Company A/S ããã®åç
3500,- for en ny reservenÞgle. Glem det. Det kommer ikke at ske. Lor-te firma med lor-te service og lor-te priser. 700,- for programmering. Tyveri, siger jeg.

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Jeg er Mega frustreret over at jeg modtager min Ford Mustang Mach-e leasing hos Andersen biler Ballerup tirsdag hvor jeg har betalt 9995 ,- i udbetaling.
2-3 dage efter ser jeg en reklame på Facebook, at man kan lease den til 0,- i udbetaling hos Ejner Hessel.
jeg mener ikke man kan vÊre andet bekendt end at betale os udbetalingen tilbage.
jeg har indtil videre vÊret godt tilfreds med den behandling jeg altid har fået hos Ford.
Men lige nu er jeg Mega skuffet.

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Vi har i lang tid tÊnkt på at få elbil. Vi prÞvede en ordentlig stabel biler, men vendte tilbage til Ford Explorer. Det er dog et fantastisk kÞretÞj. LÊkker.... SUPER lÊkker.... både kÞreegenskaberne og det lÊkre interiÞr, for slet ikke at tale om det dejlige B & O anlÊg. Den er vi virkelig glad for.

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Min bil skulle opdateres i SYNC, som er hjernen i en Ford. Jeg modtog helt fantastisk hjÊlp fra Tuan i Danish Customer Experience. Efter at have lÞst mine 2 fÞrste problemer, foreslår Tuan, at også mit navigation bliver opdateret - instruktioner til alle disse opdateringer var nemme og lige til at gå til.
Jeg elsker min Ford :-)

Ford Motor Company A/S ããã®åç
SÊtter folks dÊk på andre folks biler sygt dårlig stil aldrig overvej at tage der ud

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Blokere ens FordPass konto ved brug af fordconnect api.
Bliver ved med at snakke uden om på mails, og svare som om de bare har spurgt ChatGPT hvad de kunne svare for at slime sig uden om at svare på noget som helst.

Ford Motor Company A/S ããã®åç
Ford udsÊtter sine kunder og alle os andre for livsfare, helt bevidst. Hvorfor er det ikke strafbart med adskillige års fÊngsel.
Artikel der beskriver hvordan Ford undlader at tilbagekalde Mach E'er selvom Ford er klar over problemer med bremserne:
slå op på Anja tÞr ikke kÞre i sin elbil efter besked fra Topdanmark

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã