Ford Motor Company A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har en Ford Kuga. Efter ikke at mÃ¥tte lade og dermed ikke kunne bruge eldelen af bilen, kom en fejl behÊftet software opdatering hvor den nu melder ladefejl hver gang man sÊtter den til at lade. De... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ford udsÊtter sine kunder og alle os andre for livsfare, helt bevidst. Hvorfor er det ikke strafbart med adskillige Ã¥rs fÊngsel. Artikel der beskriver hvordan Ford undlader at tilbagekalde Mach E'er... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rlig kundeservice Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Ford. Jeg har haft en Ford Kuga i 3 Ã¥r, hvor bilen i 2 af Ã¥rene har vÊret ramt af enten sikkerhedskampagner eller andre tekniske fejl. Den sa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den 29. januar 2021 skrev vi slutseddel pÃ¥ en ny Ford Focus. Vores autoriserede forhandleren gÞr alt sit bedste for skaffe bilen frem, men han mÃ¥ jÊvnligt give besked om, at leveringen er udsat. Jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. 補造業者
  2. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ford Danmarks officielle hjemmeside. Alt om Fords personbiler, varebiler, tilbehÞr, service og forsikring.

• Borupvang 5 D - 5 E, 2750, Ballerup, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Et ringe produkt

Vi kÞbte for prÊcis tre år siden en helt ny Ford Mustang Mach-E til godt en halv million kroner. Altså ikke en mellemklassebil i den billige ende, og derfor også en bil vi havde visse kvalitetsforventninger til. Der skulle vi ikke bare blive skuffede, men også plukket Þkonomisk. Siden december har vi således fået udskiftet: en betjeningsknap i rattet (pris knap 2.000 kroner, som Ford dog generÞst valgte at give nÊsten fuld kulance på), låsemekanisme til frontklappen (pris ca. 1.800 kroner) og ledningerne til den elektroniske håndbremse (til godt 2.300 kroner).
Forhandleren vi har kÞbt bilen hos har medgivet, at eksempelvis det sidstnÊvnte problem er forholdsvis udtalt og forekommer hos usÊdvanligt mange af Fords biler, og ikke kun Mustangen. Noget med at ledningerne var monteret fra fabrikken på en sådan måde, at de sad og gned op af andre dele, og derved blev slidt i stykker. Tilsvarende gÊlder tilsyneladende for de Þvrige dele vi har fået skiftet: at der er tale om en produktionsfejl vi, som bilejere, ikke på nogen måde har kunnet forebygge eller undgå.
Det til trods, vil Ford kun give en kulance på 38 procent. Resten, ovennÊvnte belÞb (godt 4.000 kroner), skal vi selv dÊkke. Det er dybt, dybt skuffende fordi der her helt åbenlyst ikke er en sammenhÊng mellem prisen på produktet, og produktets kvalitet og holdbarhed. Vi gruer for, hvad det nÊste bliver, og hvad det ender med at komme til at koste os.
Nu sidder vi ikke vÊrre i saksen end, at vi kan sÊlge bilen (med tab, forstÃ¥s...) og kÞbe en anden. SÃ¥ vores ellers dejlige eventyr med en skÞn elbil: gode kÞreegenskaber, lang rÊkkevidde, god komfort, etc. er nu ikke desto mindre slut. Vi skifter til et andet bilmÊrke, sÃ¥ vi ikke risikerer en lÊngere rÊkke af bekostelige reparationer. Jeg tvivler pÃ¥ at vi vender tilbage. Øv!

2025幎3月18日

KÊre Martin, Aalborg

Vi beklager at der har vÊret uforudsete udgifter efter at bilens 2 års fabriksgaranti er udlÞbet. Når garantien er udlÞbet, kan en evt. reparation ikke komme der ind under. Men I nogle tilfÊlde kan man, som du har opnået få en form for kulance på sin faktura. Men vil aldrig tilbyde 100% når garantien er udlÞbet.

Vi håber du bliver tilfreds med dit nye bilmÊrke og du er naturligvis altid velkommen tilbage i Ford familien.

Fejl i hÞjspÊndingsbatteri

Vi har modtaget en e-boks omkring fejl i hÞjspÊndingsbatteriet i vores Ford Kuga. Denne fejl gÞr, at vi ikke kan oplade batteriet da det kan fÞre til intern kortslutning og brand.

Vi står nu med et produkt (Hybrid Kuga), hvor vi ikke kan benytte el-delen (kÞre opå el) fÞr fejlen med hÞjspÊndingsbatteriet er fikset. Jeg har kontaktet Ford med henblik på yderligere information og muligheder for kompensation, da vi pt. har et produkt (leaset gennem Ford), hvor vi ikke får hvad vi betaler for. Fejlen er kendt (og erkendt) vÊrende inden for Fords egen kontrol.

Jeg er yderst utilfreds med Ford's måde at håndtere dette på og deres manglende service og support til deres brugere, der pt. betaler for et produkt, som ikke fungerer.

OPDATERING: Det er IKKE Ford's håndtering ift. information, jeg er utilfreds med. Det er Ford's manglende service og tilbud om kompensation, da vi ved deres fejl i hÞjspÊndingsbatteriet ikke får fuld udbytte af det produkt, som vi har indgået leasingaftale omkring.

2025幎2月27日

KÊre Laura

Tak for din anmeldelse. Når der er nyt vil I naturligvis få besked. Indtil da anbefaler vi at man gÞr som der står i brevet.

NCG Motor Company/Ford Danmark

Ingen service og ingen info fra Ford

Jeg vil starte med at sige forhandleren ikke skal have skyld for noget i dette forlÞb, da de har gjort alt hvad de kan for at skaffe mig informationer. De får den en stjerne jeg bliver tvunget til at give.

Jeg bestilte d. 1/9-24 en Ford Explorer hos N. KjÊr i Svendborg. Jeg blev sat i udsigt at leveringstiden ville vÊre 12-16 uger hvis den skulle bygges, hurtigere hvis den var på lager.
Bilen skulle bygges og fÞrste udmelding fra Ford var byg medio november, levering ultimo november.
Herefter blev datoerne ellers rykket lÞbende, frem til at fabrikken i december gik på fordeling (arbejde hver 2. uge) og så holdt tidlig juleferie d. 15 december.
Der omkring sprang byggedato til d. 29-01-2025 med forventet levering medio februar.
Jeg kontaktede forhandler igen i januar og blev fortalt at byggedato nu hed d. 03-02-2025 med forventet levering d. 08-02-2025.
Bilen blev bygget og havde forladt linjen d. 04-02-2025 og stadig med forventet levering d. 08-02-2025.
Leverings ETA blev så udskudt til d. 15-02-2025, så til d. 22-02-2025, så til d. 01-03-2025, så til d. 08-03-2025 og sidst d. 11-03-2025. Jeg venter stadig på min bil uden reelt at vide hvornår den kommer.

Jeg ringer d. 12-03-2025 til Ford kundeservice, da jeg tÊnker de må have bedre adgang til systemerne og bÞr kunne give en bedre status. Måske med en forklaring på hvorfor det er så svÊrt at få en bil transporteret fra Köln til Svendborg.
Det viser sig at vÊre helt forkert tÊnkt.
Jeg bliver bedt om at beskrive forlÞbet i en mail og så vil medarbejderen forlÊgge det for sin temleder. Det gÞr jeg selvfÞlgelig i håb om at teamlederen har flere befÞjelser.
Den 13-03-2025 får jeg så en mail tilbage der bare henvises til forhandleren.

"Tak for din henvendelse.
Jeg har vendt din henvendelse med min teamleder og jeg kan desvÊrre meddele at vi kun kan henvise tilbage til forhandleren.
Jeg har ikke nogen redskaber hos mig, der kan fortÊlle dig, hvornår din bil kommer og hvorfor det er trukket ud.
Det er en super Êrgerlig situation at sidde i, men jeg kan desvÊrre ikke gÞre mere herfra.
Derfor må jeg henvise dig til forhandleren igen.
Beklager ulejligheden - rigtig god dag herfra."

NCG Ford / Ford Danmark bÞr nok overveje om "service"-afdelingen ikke skal have nogle flere befÞjelser/adgange, så de faktisk kan hjÊlpe og yde en service. Samtidig bÞr der også meldes generelt ud om grunden til de åbenbart store leveringsproblemer.

2025幎3月13日

KÊre Johannes
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse.Vi kan desvÊrre ikke behandle privatsager via Trustpilot . Din kontakt er gennem din Ford forhandler, som så vil undersÞge sagen for dig. De har alle dine oplysninger, ordrenr. mm.

Håber at det ikke vare så lÊnge inden, du har din nye Ford Explorer

Ny Ford Capri forsvundet i den blå luft

Vi bestilte i september 24 en ny Ford Capri hos Ford KÞge og dengang lovede Ford 12 ugers leveringstid.
Da vi kom frem til december gik fabrikken på arbejdsdeling og leverance blev skudt til primo februar. (12. Feb).
For godt 2 uger siden var vi forbi forhandleren og da stod den i Esbjerg. Vi aftalte at jeg ville hente den i nÊste uge, har ferien i denne uge.
I går ringer forhandleren og siger at bilen er pist vÊk. En undskyldning om at man har fået en importÞr på og ordrer skulle flyttes over fra et system til et andet. Selvom man havde stelnummer kunne den ikke findes.
TÊnker at der har vÊret en kunde som var vigtigere end mig.
Jeg er blevet tilbudt at kÞbe en anden lagerbil med helt andet udstyr. Der er jo en grund til at jeg har bestilt det udstyr.
Alternativt kan de bygge en ny i maj som jeg så kan få primo juni, hvis den da ikke også forsvinder. Og Ford er krybet i flyverskjul. Gemmer sig bag forhandleren.
Jeg har en Ford kuga fra 21 som jeg også ventede 8 måneder på.
TÊnker at jeg ikke kÞrer Ford i fremtiden når man behandles sådan her.

15/3-25
Tak Ford, men bilen er blevet borte fra omlastning i Vamdrup til forhandleren.
Forklaringen var at Ford Per 1. Januar havde en importÞr på og det så var sket da ordrer skulle fra Ford system til importÞr system. I sidste ende er det Ford som er ansvarlig. Jeg har lagt ordre i september. Jeg blev tilbudt at ligge en ny ordre, men da jeg fra en anden forhandler hÞrer at Ford ikke modtager speciel ordrer da der er for mange biler på lager i KÞln tÞr jeg ikke lÞbe risikoen og har derfor bestilt en Skoda i stedet for.

2025幎3月6日

KÊre Kuno

Ford Transit Custom EL

Jeg har bestilt en Ford Transit Custom EL d 26-11-2024
jeg fik fÞrste besked på ETA 22-02-2025, da jeg har pt en leasingaftale med min Ford Transit Custom som skal afleveres har man brug for mere specifik dato for levering, lige nu hÞrer jeg ved forhandler at den stadig er på fabriken og ikke noget om konkret levering.

2025幎3月6日

KÊre Frank Carstens

Vi kan forsikre dig om at vi arbejder på hÞjtryk for at få ordresituationen tilbage på et normalt niveau, så du kan få mere prÊcis dato for forventet levering.

Ford forhandler i birkerÞd

Ford forhandler i birkerÞd snyder med en olie og olie filter skift har krÊvet 6995 kr. de påstår at de har også skiftet pollen filter.

2025幎2月12日

KÊre Milad
NCG Motor Company/Ford Danmark

Alt for lang ventetid på reservede

Min Ford Mustang Mach E brÊndte motoren af til forhjulene (bilen har 4 hjuls trÊk). Reparationen var dÊkket af garantien, så ingen problemer dér. Problemet kom der der skulle skaffes reservedele som I dette tilfÊlde var en helt ny motor. Det tog 10 uger minus 1 dag fÞr jeg kunne hente bilen igen. I den tid betalte jeg abonnement hos Clever, samtidig med at jeg skulle fylde en masse dyr benzin på lånebilen.
Jeg må sige at bilen kÞrer fantastisk, men jeg kÞber aldrig Ford igen og jeg vil råde alle andre til også at holde sig vÊk. Det er efter min mening fuldstÊndig uacceptabelt at det ikke er håndteret bedre.

2025幎2月19日

KÊre Flemming Rasmussen

Tak for din anmeldelse. Vi forstår din fustration og vi kan forsikre dig om, at vi arbejder på hÞjtryk for at få reservedelssituationen tilbage på et normalt niveau.

Dejligt du nu har fået din Ford Mustang Mach-E retur og det glÊder os at du synes bilen er fantastisk for det synes vi bestemt også.

NCG Motor Company/ Ford Danmark

Det er ubeskrivelig dårlig service man

Det er ubeskrivelig dårlig service man få hos Ford og deres forhandler. Hvis man kunne give minus stjerner ville det stadig vÊre for godt.

2025幎2月10日

hej Kunde.

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse, men du skriver ikke hvad det omhandler. Du er velkommen til at kontakte os pÃ¥ 4368 2000 eller via email til: kundeservice@ford.com, sÃ¥ vi kan gennemgÃ¥ din information – oplys venligst din bils registreringsnummer.

Forhandlere fyres ?

Hej

I fÃ¥r lige forelÞbig kun en stjerne, da jeg netop har lÊst at alle Ford forhandlere i DK er fyret og kun ganske fÃ¥ bliver genansat
.. ?
Vi skal hente vores nye bil , hos en god Ford forhandler som vi er rigtig glad for, tirsdag uge 8 2025.
Vi har netop handlet hos denne forhandler , da vi er trygge ved dem, men som jeg lÊser det ,skal denne Ford forhandler ikke sÊlge Ford mere og vi bliver derved tvunget til servicering et andet sted . Det er vi selvfÞlgelig ikke tilfredse med og vil derfor hÞre om handlen kan gå tilbage uden at skade forhandleren
Da jeg ikke har talt med forhandleren om dette endnu ,
er der ikke noget navn

I skriver at man måske stadig kan blive serviceret hos forhandleren ( hvis ikke de lukker ) MEN så vidt jeg ved
så skal man til en Ford forhandler , for at opretholde rustgarantien og så skal vi jo kÞre 2 steder hen ?

Mvh Jimmy

2025幎2月8日

KÊre Jimmy Hounisen

Vi synes du skal tage en snak med din Ford forhandler for tÊnker, at de sagens kan fortsÊtte med at servicere din kommende bil. Ellers findes der en lÞsning på det.

Rigtig god dag.

Elendig kundeservice og elendig Ford forhandler i Esbjerg att Bjarne Nielsen

Når man har en nyer el bil og den ALLEREDE mangler reservedele så er der noget alvorligt galt med Ford, deres forhandler og fabrikken. At Ford kan mangle reservedele og forhandler kalder det for restordre er helt forkert. Restordre betyder man ikke kan skaffe og det er på ubestemt tid. Det er ulogisk og ikke til at fatte. Vores bil sidder på vÊrkstedet på ubestemt tid og taber vÊrdi alt imens vi er i ingenmands land!
Hvornår får vi vores bil tilbage?

2025幎1月17日

KÊre Elvis

Vi beklager naturligvis, at du skal vente så lÊnge på dele til din Ford Mustang Mach-E

Vi arbejder på hÞjtryk for at få reservedelssituationen tilbage på et normalt niveau.

Ford Danmark / NCG Motor Company.

Ford Explorer er over alle forventninger. kan varmt anbefales.

Tusind tak til Ford for at have udviklet Ford Explorer - Det er en vanvittig gennemfÞrt og flot elbil. KÞreoplevelsen er helt fantastisk, og kabinen er super behagelig. Vi kan ikke vÊre mere glade for vores investering, og kan klart anbefale bilen til andre interesserede.

2025幎1月10日

KÊre Sara.

Tusind tak for dine flotte ord. Vi er lige så vilde med Ford Explorer som du er. Velkommen til Ford familien.

DÃ¥rlig kundeservice eller INGEN kundeservice

KÞbte Ford Capri i november.
Virkelig en god bil og super service fra forhandleren.
DesvÊrre viste det sig at bilen ikke kunne forbinde til FordPass.
Efter utallige vÊrksteds besÞg og ligeså mange mails til kundeservice viste det sig, at Ford Danmark den 13. december underrettede forhandlerne om, at 2500 biler havde problemer med et TCU modul.
Ford Danmark vil intet oplyse om hvornår jeg kan få et nyt modul men henviser til forhandleren.
Forhandleren har siden november forgÊves forsÞgt at få svar fra Ford Danmark uden held.
Faktum er at Ford Danmark lader kunderne i stikken og ikke engang tager sig den ulejlighed at underrette ejerne af de biler der er omfattet af fejlen.
Hvor er det bare arrogant 😡
SÃ¥ kom svaret fra Ford Danmark......
Det er jo dejligt at Ford Danmark ikke selv har et overblik over situationen. "Hvis du står registreret som ejer vil du automatisk få besked". Ja det lyder jo fint men Ford.dk har jo problemer med min Ford konto så det er ikke en mulighed.
"Eller du kan bruge Ford Pass App". Ja det er så smukt. Den virker jo ikke når bilen TCU modul ikke fungere.
Det virker tåbeligt at komme med en kommentar som absolut ingen relevans har.....

2025幎1月8日

KÊre Kjeld Farcinsen

Tak for din anmeldelse. Såfremt at du står som ejer af din Ford Capri i vores interne kundedatabase vil man altid blive informeret, hvis der skulle komme en servicekampagne på bilen. Når servicekampagnen kommer vil du pr brev eller via FordPass App få besked om hvad du, som ejer skal gÞre. Indtil da skal du blot vente. Vi ved at du har fået besked omkring det,

Alt har bare spillet på min Kuga PHEV

Alt har bare spillet på min Kuga PHEV igennem de 3 års ejerskab

2024幎12月10日

Hej René

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glad for at du er tilfreds med din Ford Kuga og er en del af Ford familien.

3500,- for en ny reservenÞgle

3500,- for en ny reservenÞgle. Glem det. Det kommer ikke at ske. Lor-te firma med lor-te service og lor-te priser. 700,- for programmering. Tyveri, siger jeg.

2024幎12月19日

Hej Flemming Jappe Frandsen

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Da din oplevelse relaterer sig til en selvstÊndig Ford-forhandler, vil vi bede dig rette henvendelse direkte til den pågÊldende forhandler. Du kan finde vores forhandlere her https://www.ford.dk/find-forhandler.

Ford Danmark / NCG Motor Company.

Jeg er Mega frustreret over at jeg

Jeg er Mega frustreret over at jeg modtager min Ford Mustang Mach-e leasing hos Andersen biler Ballerup tirsdag hvor jeg har betalt 9995 ,- i udbetaling.
2-3 dage efter ser jeg en reklame på Facebook, at man kan lease den til 0,- i udbetaling hos Ejner Hessel.
jeg mener ikke man kan vÊre andet bekendt end at betale os udbetalingen tilbage.

jeg har indtil videre vÊret godt tilfreds med den behandling jeg altid har fået hos Ford.
Men lige nu er jeg Mega skuffet.

2024幎12月3日

Hej René

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Kan godt forstå at du er lidt forvirret. Alle Ford forhandlerne er selvstÊndige erhvervsdrivende, så vi kan desvÊrre ikke hjÊlpe dig herfra. Du kan lÊse mere om vores privatleasing her https://www.ford.dk/koeb/priser-og-brochurer.
Ford Danmark / NCG Motor Company.

Jeg ELSKER min Ford Expolorer...

Vi har i lang tid tÊnkt på at få elbil. Vi prÞvede en ordentlig stabel biler, men vendte tilbage til Ford Explorer. Det er dog et fantastisk kÞretÞj. LÊkker.... SUPER lÊkker.... både kÞreegenskaberne og det lÊkre interiÞr, for slet ikke at tale om det dejlige B & O anlÊg. Den er vi virkelig glad for.

2024幎11月1日

Hej Torben

KÊmpe tillykke med jeres Ford Explorer og tusind tak for de rosende ord.

Ford Danmark

Min bil skulle opdateres i SYNC - super hjÊlp!!!

Min bil skulle opdateres i SYNC, som er hjernen i en Ford. Jeg modtog helt fantastisk hjÊlp fra Tuan i Danish Customer Experience. Efter at have lÞst mine 2 fÞrste problemer, foreslår Tuan, at også mit navigation bliver opdateret - instruktioner til alle disse opdateringer var nemme og lige til at gå til.
Jeg elsker min Ford :-)

2024幎10月21日

Hej Jan Skov Poulsen

Tusind tak for dine rosende ord. De bliver straks sendt videre til kundeservice.

BESØG ALDRIG

SÊtter folks dÊk på andre folks biler sygt dårlig stil aldrig overvej at tage der ud

2024幎10月7日

KÊre Gamer Siv

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Da din oplevelse relaterer sig til en selvstÊndig Ford-forhandler, vil vi bede dig rette henvendelse direkte til den pågÊldende forhandler. Du kan finde vores forhandlere her: https://www.ford.dk/find-forhandler.

Ford Danmark Kundeservice

Elendig kundeservice

Blokere ens FordPass konto ved brug af fordconnect api.
Bliver ved med at snakke uden om på mails, og svare som om de bare har spurgt ChatGPT hvad de kunne svare for at slime sig uden om at svare på noget som helst.

2024幎10月9日

KÊre Josefine Jensen

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Vi kan desvÊrre ikke tage din sag via trustpilot.
Dog kan vi informere dig om, at en FordPass konto kan vÊre blevet deaktiveret på grund af brugen af tredjepartsapplikationer, som ikke er i overensstemmelse med vores retningslinjer.

Ford Danmark

Ford udsÊtter sine kunder for livsfare

Ford udsÊtter sine kunder og alle os andre for livsfare, helt bevidst. Hvorfor er det ikke strafbart med adskillige års fÊngsel.
Artikel der beskriver hvordan Ford undlader at tilbagekalde Mach E'er selvom Ford er klar over problemer med bremserne:
slå op på Anja tÞr ikke kÞre i sin elbil efter besked fra Topdanmark

2024幎9月30日

KÊre Peter

Hvis du har oplevet fejl og mangler på din bil, skal man altid kontakte sit ford vÊrksted. Så kan de undersÞge sagen for dit. https://www.ford.dk/find-forhandler

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。