Ford Motor Company A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bilen kÞrer sÃ¥dan set fint, men nu i 2026 er det anden gang der er problemer med bilens batteri. Vi mÃ¥ ikke lade den helt op, og dermed er el-kÞrsel begrÊnset. Ford havde lovet en lÞsning medio 202... もっず芋る

Har en Ford Kuga. Efter ikke at mÃ¥tte lade og dermed ikke kunne bruge eldelen af bilen, kom en fejl behÊftet software opdatering hvor den nu melder ladefejl hver gang man sÊtter den til at lade. De... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ford udsÊtter sine kunder og alle os andre for livsfare, helt bevidst. Hvorfor er det ikke strafbart med adskillige Ã¥rs fÊngsel. Artikel der beskriver hvordan Ford undlader at tilbagekalde Mach E'er... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den 29. januar 2021 skrev vi slutseddel pÃ¥ en ny Ford Focus. Vores autoriserede forhandleren gÞr alt sit bedste for skaffe bilen frem, men han mÃ¥ jÊvnligt give besked om, at leveringen er udsat. Jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. 補造業者
  2. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ford Danmarks officielle hjemmeside. Alt om Fords personbiler, varebiler, tilbehÞr, service og forsikring.

• Borupvang 5 D - 5 E, 2750, Ballerup, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

LANG leveringstid og DÅRLIG service

Jeg bestilte min Ford Kuga ST Line-X Nordic 2,5 Plug- In Hybrid d. 17. september 2020. FÞrst blev jeg oplyst en anslået leveringstid slut december 2020.
Denne blev så rykket på Fords problemer med batteriene, som fÞrst skulle lÞses og udrulles på eksterende biler fÞr nye kunne produceres.
Fair nok. Jeg kan forstå prioriteringen fra Fords side af.
Jeg får en ny estimeret leveringsdato som siger slut april.
Jeg fÞlger lÞbende op med min sÊlger om leveringsdatoen holder, hvilket jeg får at vide den gÞr. Helt op til d. 26. april 2021. Efter gentagne forsÞg på kontalt til sÊlgeren, oplyser han mig efter 5 dages ventetid, at Fords nye leveringsdato til forhandleren er d. 22. maj.
Altså er leveringen til forhandleren i Danmar oplyst udskudt med lige godt 3-4 uger. Med 4 dages varslning..... oven i det kommer så klargÞring til salg hos forhanlderen (ikke oplyst).
Det er simpelthen for ringe service. BÃ¥de Ford og Fords forhandler.
Stram op.
Ingen anbefalinger herfra og 1 stjerne.
Ingen kompensation eller noget.

UPDATE 28/4-2021.
Ford oplyser, at de kompenserer ift. ekstra lang leveringstid, hvilket giver dem én stjerne mere ift. denne handel.
Den meget korte varsling fra forhandleren, ift. endnu en forsinket leveringstid, er stadigvÊk for dårlig service. 4 dages varsling om 1 måneds lÊngere leveringstid er ikke ok. Jeg måtte endda selv rykke for, at få det oplyst.

2021幎4月26日

Hej Thomas R. Jensen.

Vi beklager at din Ford Kuga er yderligere forsinket. Men vi har da lidt gode nyheder til dig som har bestilt bilen fÞr 18-09-2020. På vores facebook gruppe Ford Danmark Kuga Plug-in Hybrid oplyser vi :

NY INFORMATION VEDR. EKSTRA GOODWILL TIL KUNDEGRUPPE 2 OG 3 (GÆLDER ALLE DER HAR BESTILT EN KUGA PHEV FØR 18-09-2020) – SENEST OPDATERET 22/04-2021 KL. 12:23
KÊre kunder,
FÞrst og fremmest vil vi gerne takke for jeres tÃ¥lmodighed. Det har vÊret en lang proces, som ikke har levet op til jeres forventninger, da I bestilte bilen – og det beklager vi mange gange. Som bekendt har vi tidligere informeret om goodwill-initiativer i form af udvidet garanti fra 2-5 Ã¥r samt dÊkning af en evt. stigning i registreringsafgiften pÃ¥ jeres Kuga Plug-in Hybrid, sÃ¥ I ikke skal betale mere som fÞlge af den ekstra ventetid.
Nu kan vi meddele, at vi vil tilbyde jer yderligere goodwill i form af et gavekort til brÊndstof til en vÊrdi af 3.700 kr., som I kan bruge på alle Circle K-tankstationer. I vil forventeligt modtage kortet i lÞbet af de nÊste par måneder, når vores samarbejdspartner har printet og pakket jeres personlige kort. VÊr dog opmÊrksom på, at vi fÞrst igangsÊtter processen for udsendelse af brÊndstofkort, når man har fået indregistreret sin Kuga Plug-in Hybrid.
Hvis I ikke Þnsker denne lÞsning, kan I som alternativ vÊlge en Ford Wallbox uden beregning. Ford Wallbox er en ladeboks til montering hjemme hos jer selv. Med en Ford Wallbox skal I påregne udgifter til montering og aftale abonnement med el-leverandÞr på egen hånd.
Denne ekstra goodwill gÊlder alle i kundegruppe 2 og 3, der har bestilt deres Kuga Plug-in Hybrid fÞr 18-09-2020, hvor Ford meldte ud, at der ikke kunne leveres flere biler i 2020 pga. udfordringer med hÞjspÊndingsbatteriet på bilen.
I vil snarest modtage en mail eller et kundebrev med nÊrmere information, samt hvad I skal gÞre ifm. valg af goodwill.

S max 9/2011 163 HK aut utÊt mellem

S max 9/2011 163 HK aut utÊt mellem motor og gearkasse åbenbart et Kendt problem på vÊrestederne lidt Þv da det er en stÞrre operation og pakningen kun kan fåes i original og ret dyr.
Men det vÊreste er gearkassen hopper ved igangsÊttelse så man er ved at forlade sit sÊde og ved kÞrsel kan den gi nogle gevaldige skrald så man tror den springer i luften. Kvaliteten af powershift gearkassen er en farlig og skrÞbelig gearkasse. Har fået grundjusteret den mange gange men efter nogle dage er vi tilbage igen. En opdatering af gearkassen må vÊre kulance ligegyldig hva årgang og km. Hvis ikke problemet kan lÞsen elektronisk er jeg bange og fÊrdig med Ford. Mvh SÞren

2021幎4月3日

Hej SÞren.
Er ked af du har haft gener med din bil. Garantien er jo desvÊrre udlÞbet for 7 år siden. Du kan altid forhÞre dig om et godt tilbud, der hvor du har overholdt samtlige eftersyn.

Ford Danmark Kundeservice

Har lige haft min Ford focus active til

Har lige haft min Ford focus active til nummer 2 service via ford's hillerÞd afdeling.
Jeg er stadig kÊmpe fan af det service niveau man holder. Super fedt at man modtager en lille film om hvad de går igennem på bilen.
Mekanikeren Casper var samtidig utrolig behagelig og professionel ved afhentning og aflevering af bilen.
Bilen er samtidig fantastisk at kÞre i (har kÞrt 37.000km siden oktober 2020). SÃ¥ den er blevet kÞrt til som man siger 😊😊

2021幎4月1日

KÊre Kenneth.

Tusind tak for den fine anmeldelse af Ford i HillerÞd. Vi sender straks roserne videre til dem.

Dejligt at hÞre du er glad for din Ford Focus.

DÃ¥rlig service

Jeg kÞbte en Ford Kuga Vignale som blev bestilt den 4. maj 2020, efter 10 mÃ¥neders venten, blev bilen endelig leveret den 1. marts 2021. Jeg har sÃ¥dan glÊdet mig til bilen, men fra dag 1 vil FordPass appen som man reklamere for rigtig meget hos Ford, virkede ikke ordentlig. Jeg har kontaktet FordPass support siden den 2. marts, som sÃ¥ har sagt at de har oprettet en sag hos IT-afdelingen. Jeg har sendt bilens Sync version, version pÃ¥ APPen pÃ¥ min tlf. og en del screen dumps og en masse detaljeret info. Jeg er selv IT-ingeniÞr, sÃ¥ jeg er meget detaljeret hvad angÃ¥r den slags. Efter mange rykkere mails og telefonopkald hvor der bliver sagt at den stadig er hos IT afdelingen som Ã¥benbart ingen telefon har, sÃ¥ supporten kan kun rykke dem via e-mail. I dag den 31. marts, fÃ¥r jeg mail fra support afdelingen, der siger at de har fÃ¥et fÞlgende svar fra IT-afdelingen: ”Can you request member to use the latest version of app?”
Det her nok en af det mest useriÞse og dårlig service jeg nogensinde har oplevet. Det her er tegn på at de folk der sider i den afdeling er fuldstÊndig ligeglad med deres kunder. Det ser ud til at de overhovedet ikke har lÊst hvad der står i den mail de har fået og svarer med en latterlig sÊtning, så de nu kan skubbe opgaven endnu en måned, for nu har de jo svaret, så kan kunden godt vente endnu en måned. Det her er simpelthen så dårlig Ford, så får I altså kun en stjerne. Et kÊmpe stort firma, hvis service ikke er i orden. Bliv nu bedre, det er bestemt ikke en god fÞrstegangsindtryk jeg har fået som fÞrste gangs Ford kÞber.

2021幎3月31日

KÊre Delman.

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os pÃ¥ 4368 2000 eller via email til: kundeservice@ford.com, sÃ¥ vi kan gennemgÃ¥ din information – oplys venligst din bils registreringsnummer.

KÞbte i 2017 en ny Fiesta med koblings fejl

KÞbte i 2017 en ny Fiesta.Inden fÞrste service viste der sig et problem med koblingen hvor den af og til ikke koblede ordentligt koblede ud,det kunne sÊrligt mÊrkes når man holder i kÞ og skal rulle langsomt frem når man så kobler ud bliver den af og til ved med at trÊkke fremad,lidt skidt når der holder biler foran så må man kvÊle motoren med bremsen eller dreje nÞglen.Da fortalte vi Ford om problemet og fik den besked at vi sku se tiden an da det ikke var nemt at finde en fejl der ikke var der hele tiden og vi har nÊvnet det flere gange.Nu er garantien vÊk og fejlen er der stadig,de har så kigget på den og ikke fundet nogen fejl , ja den regning måtte vi så betale men fejlen er der og var der under garantien ,det er ikke i orden at man kÞber ny bil med fejl og ikke kan få den lavet på garantien.Fejlen er der medmindre det er meningen at Ford af og til ikke skal kunne koble ud, isåfald vil jeg anbefale andre kunder at kÞbe et andet mÊrke der kan koble ud når man trÊder på pedalen. Så et spÞrgsmål til Ford, er det meningen at en Ford af og til ikke kan koble ud selv fra ny.?
Hvis svaret er nej er der så fejl i bilen.

2021幎3月20日

KÊre kunde.

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Hvis Ford vÊrkstedet dengang, for 4 år siden ikke har kunne finden nogen fejl og heller ikke nu, så kan man ikke udbedre noget der ikke kan findes. Der skal jo vÊre en fejl for at det kan udbedres.

Du skal vÊre velkommen til at kontakte kundeservice, hvis de skal undersÞge din sag nÊrmere. crcdk@ford.com. Husk at skrive bilens reg. nr.

Ford Danmark Kundeservice

Har haft et helt utroligt problem med min Ford S-Max. Den gik i nÞdprogram efter ca 15o kilometer kÞrsel med campingvogn. Det er modellen med 240 hk i diesel og campingvognen vejer totalt 1600 kilo, så ikke et overbelastning evne. Det var et problem Ford ikke tidligere er stÞdt på, men der blev virkelig sat krÊfter ind på at lÞse problemet. Der var bare service fra den dag jeg ringede hjem fra Tyskland hvor vi var kÞrt ind på en rasteplads. Talte med en fantastisk sÞd dame i kundeservice, som sagde at nu tog hun over herfra og det gjorde hun. Det tog lang tid at lÞse problemet, men hele tiden havde jeg haft en bil at kÞre i, gode biler. Nu skal det siges at jeg stadigvÊk har garanti på bilen, men det gÞr ikke den gode service mindre. Udover dette har jeg modtaget en kompensation, for min ulejlighed. Kun en stor tak til Ford og stor ros til den sÞde dame i kundeservice, som jeg desvÊrre har glemt navnet på.

2021幎3月18日

Hej Flemming.

Tak for din dejlige anmeldelse. Godt at hÞre at kundeservice har kunne hjÊlpe dig og at Ford vÊrkstedet har rettet genen .

Tak for de mange stjerner.

Ford Danmark Kundeservice

UtrovÊrdigt firma hvor man bliver kastebold.

UtrovÊrdigt firma hvor man bliver “kastebold” mellem Ford.dk og forhandler.
Har kÞbt en KUGA med mangler, dette Jf. Ford.dk egen hjemmeside.
Man vÊlger sÃ¥ at henvise til forhandleren, der desvÊrre intet kan stille op i sagen, grundet besked om at de ikke mÃ¥ efter direkte besked fra Ford, dette trods man blot kan Êndrer det ved at “vinkle et flueben af” i softwaren....

2021幎3月5日

KÊre Svend Orla Nielsen

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Er der mangler ved din bil skal du kontakte sÊlgende forhandler, der må undersÞge sagen for dig.

PowerShift-gearkassen blev udviklet i

PowerShift-gearkassen blev udviklet i fÊllesskab af Ford, Getrag og Luk og blev fÞrst introduceret i Europa. Andre producenter af transmissioner med dobbelt kobling som Volkswagen og Volvo bruger vådkoblingsteknologi. Imidlertid brugte den nye PowerShift-gearkasse, der blev brugt i Ford Fiesta og Ford Focus , tÞrre koblinger og elmotor / magnetventilaktivering. Transmissionen viste sig at vÊre problematisk, selv fÞr den blev frigivet, idet alle installerede enheder udviste fejladfÊrd, såsom glidning eller svingning under lanceringer, dårlig skiftkvalitet og ukommanderet skift til neutral, hvilket resulterede i tab af strÞm. UndersÞgelser har afslÞret, at Fords ingeniÞrer og ledelse var opmÊrksomme på transmissionens problemer fÞr og efter lanceringen og vidste, at transmissionen ikke var i stand til at opnå en acceptabel operation, men alligevel valgte at bruge transmissionen alligevel. Produktionsarbejdere har erklÊret, at biler med denne transmission udviste problemer ved deres fÞrste kÞrsel fra produktionslinjen.

2021幎3月3日

KÊre Ole Buch

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os pÃ¥ 4368 2000 eller via email til: kundeservice@ford.com, hvis vi kan hjÊlpe dig pÃ¥ nogen mÃ¥der – oplys venligst din bils registreringsnummer.

Vi bestilte en Kuga 2,5 PHEV i Juli

Vi bestilte en Kuga 2,5 PHEV i Juli 2020. Den er stadig ikke udleveret men har fÞrst stået opmagasineret på havnen i spanien dernÊst på havnen i Esbjerg. Vi kan ikke få bilen udleveret fordi den skal have skiftet batteri. Der er ikke skyggen af nogen reel kompensation i udsigt - i stedet kan man fÞlge med i hvordan folk får deres ny-producerede biler udleveret.

ALDRIG NOGENSINDE FORD igen.

2021幎2月23日

KÊre Jesper Skytte Lund

Vi beklager meget ventetiden på udlevering af din bil og de gener, du oplever ifm. ventetiden. Vi gÞr alt, hvad vi kan for, at du kan få udleveret din Kuga hurtigst muligt. De kÞrende kunder har vÊret prioriteret fÞrst, da det er en sikkerhedsrelateret kampagne, men vi er nu ved at vÊre dér, hvor vores forhandlere er klar til at kontakte ventende kunder - herunder dig - så din bil kan få udskiftet batteri. Ny-producerede biler er et andet spor, der ikke har vÊret omfattet af batteriudskiftning, hvorfor du vil opleve, at andre kunder får udleveret en Kuga.

Vores goodwill-initiativer til dig har vÊret: prisbeskyttelse, forlÊnget garanti og mobilitetslÞsning (lånebil, der kan tilbydes i sÊrlige tilfÊlde).

Vi håber, du fortsat vil vÊbne dig med tålmodighed.

Kuga-manglende bezinkort -amatÞragtigt

Har kÞbt en Kuga, med batteri problemer som alle andre 2020 Kuga ejere, ville Ford rode bod med et benzin kort på 3.700 kr. Det skrev det I Okt. 2020 efter min. 2 måneder i uvished, og har rykket jeg ved ikke hvor mange gange, fordi de aldrig har sendt det.
Efter 4 måneder er det stadig ikke modtaget, men Ford henviser til Ford Europra, og vil inte gÞre. Skulle vÊre sendt ulitmo Jan 2021, men ved ikke om de anvender brevduer.
Tak for ingen service Ford. Det er simplethen så amatÞr agtigt tiltag, men god reklame for Jer i pressen.

2021幎2月22日

KÊre Alan Ronnenberg

Vi er oprigtige kede af hvis dit benzinkort endnu ikke er nået frem. Venligst kontakt kundeservice på mail crcdk@ford.com eller telefon 43682000.

hold jer langt vÊk fra Ford fiester 1,0

hold jer langt vÊk fra Ford fiester 1,0 ecoboost den bil er total til grine jeg kÞbet min i 2017 som har kostet mig omkring 130 tusind og som jeg betaler stadig hver måned!!!!...bilen er fra model 2015 og alt er vedligeholdt på den men alligevel efter 4 år dÞr motoren uden grund!!!! dvs jeg skal stadig betal penge hver måned til en bil uden motor det virkelig virkelig dårlig biler i har og det er total til grine at en bil fra 2015 dÞr så hurtigt ,det directe penge ud af vinduet.....aldrig mere Ford i mit live

2021幎2月10日

KÊre Ali Manzi

Beklager meget at din bil fra 2015, skal have ny motor. I nogle tilfÊlde kan man få tilbudt en form for goodwill gennem sit Ford vÊrksted, såfremt at alle serviceeftersyn er overholdt efter Fords regler. Bilens fabriks-garanti er jo desvÊrre udlÞbet i 2017. Du skal vÊre velkommen til at forhÞre dig, der hvor du får din bil serviceret.

Ford Danmark Kundeservice

Hej vil du have ondt ryggen sÃ¥ kÞb en

Hej vil du have ondt ryggen så kÞb en ford custum
FÞrer SÊdet er bare så dårligt
Tag heller en vw mercedes eller opel

2021幎1月27日

KÊre Carsten Damm

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du ikke lige synes om vores produkt. Såfremt du har reklamationer vedr. fabrikation og / eller materialefejl, skal vi bede dig om at henvende dig til et Ford vÊrksted.

AmatÞr samarbejdspartner

Ford tilbyder ganske fint, at jeg kan få 3 mdr. gratis internet i min nye Ford Kuga, men virkeligheden er bare at det ikke virker. At Ford vil vÊre bekendt at lave et samarbejde med en så amatÞragtig leverandÞr som Yousee forstår jeg ikke.
App'en virker ikke og support kan ikke hjÊlpe. Jeg skal have en kode på sms, men deres system kan ikke sende koden til mobil nr. som starter med 7, 8 eller 9, og det har vi alle i familien. De beder mig finde en ven som har et mobil nr. som starter med 2 eller 3. Jeg er mållÞs over at et telefon selskab, har så dårligt et system.

Man skal bruge en bestemt browser, og man skal side i bilen med tÊnding på, det står der bare ingen steder, og når man så gÞr det, så virker det ikke alligevel. Jeg har nu prÞvet utallige gange.
Nu giver jeg op, men problemet er bare, at de er de eneste som udbyder denne service, så vidt jeg har forstået det.

Ford, I bÞr virkeligt overveje at finde en anden og mere professionel udbyder af dette.

2021幎1月13日

KÊre Rolf Thunbo

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Du kunne evt kontakte dit Ford vÊrksted, som måske kan hjÊlpe dig videre?

Du er også velkommen til at kontakte os på 4368 2000 eller via email til: kundeservice@ford.com, så vi kan gennemgå din information – oplys din bils registreringsnummer.

Ford Transit 350 kombi 131 hk

Jeg kÞbte en Ford Transit 350 kombi i 2016 hos BÞje og BrÞchner i Vejle, i den tro at det var en stÊrk og pålidelig bil. Jeg har overholdt alle service, men må desvÊrre konstatere at service og reparations omkostninger lander på 211000 kr, over en periode på 4 år og 273000 km. Bilen har fået 2 nye generatorer, 3 aircondition pumper, ny motor, ny gearkasse, nye trÊkaksler og en del andre ting.
Jeg har talt både med forhandleren og Ford om det, men de vil ikke hjÊlpe. Det er bare for dårligt at en erhvervs bil er så svag.

2021幎1月12日

Hej Karsten.

Vi er kede af at hÞre, at bilen har haft div udskiftninger af bla motor og gearkasse. Tit og ofte efter at fabriksgarantien er udlÞbet tilbyder mange Ford forhandlere en form for goodwill i forbindelse med en reparation. Dog krÊver de at samtlige service er overholdt efter Fords forskrifter og på deres Ford vÊrksted. Hvis disse er overholdt har du måske fået tilbudt goodwill/kulance på din faktura?

Man kan ikke forvente at man får tilbudt 100% , men er man trofast og loyal overfor sit Ford vÊrksted, så plejer de også at vÊre flinke til at tilbyde kulance.

Ford Danmark Kundeservice

FÃ¥r helt ondt i maven over at lÊse så

Får helt ondt i maven over at lÊse så mange og ringe anmeldelser af Ford. Og jeg kommer her med en mere. Har en Ford Kuga som jeg egentlig er tilfreds med, men service aftaler som de famÞse sÊlgere får en til at kÞbe er da så ringe og dårlige til den pris som jeg betaler for. Der er absolut ingen service og ud over det så har jeg betalt 6000 kr for meget i service aftale. Og har INTET fået for de penge. På godt 3 år har jeg betalt ca 20.000 kr for hvad ? Ingen service eller god og forstående kommunikation med Ford.
Ford er bestemt ikke mit nÊste valg af bil. NEVER !!!

2021幎1月11日

KÊre Louise Hjelmqvist.

Beklager at du har fortrudt den serviceaftale du har tegnet med din Ford forhandler. Da Ford Danmark ikke har service-kontrakter, skal vi bede dig om at kontakte den Ford forhandler hvor du har tegnet din serviceaftale og evt lave din anmeldelse hos dem og ikke på Ford Danmark
Alle Ford forhandlere er selvstÊndige erhvervsdrivende.

Fik min Ford Kuga i Juli 2020

Fik min Ford Kuga i Juli 2020, har ikke kÞrt meget inden vi ikke måtte lade. Kommunikationen fra Fords side er decideret mangelfuld og men vil ikke forholde sig til fakta.
Jeg skal have skiftet Batteri engang i februar, har ikke fået dato endnu, har vÊret på vÊrksted flere gange med bilen hvor fejlene er blevet udbedret. Ved 21.500 km vil den så have skiftet olie, så jeg mangler ca 8.500km til service. Ford forhandleren fortÊller at dette bliver målt efter kÞrselsmÞnster, dette er så men også fint, men at sige at det er fordi man har et Êndret kÞrselsmÞnster end sÊdvanligt er jo rent ud sagt BS, dette er Êndret grundet manglende mulighed for at lade, så Ford Danmark burde faktisk betale dette olieskift. Nu kommer så den sÊdvanlige kommentar "Du har jo fået udvidet garanti på 5 år" Nej dette er heller ikke korrekt, når man kÞrer 50.000km om året, så har man altså kun 2 års garanti. 3700 kr som goodwill fra Ford, dette har jeg jo brugt 10 gange, hvor jeg kunne have nÞjes med 369kr i måneden i abonnement på EL + refusion. Jeg ville aldrig råde nogle til at kÞbe en Ford. Har skrevet til jer på jeres oprettede Facebook gruppe, og der forholder I jer heller ikke til hvorfor man har Êndrede kÞrselsmÞnstre.

2021幎1月7日

KÊre Tom Eg Tychsen.

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Vi beklager at kommunikation til dig har vÊret mangelfuld. dette har måske skyldes manglende ejeroplyser, da vi har udsendt information lÞbende til ejerne .

Med udvidet garanti( 5 år /100.000km samt 3700kr til benzin ) tilbyder vi en udstrakt hånd til vores berÞrte kunder i form af en markant forbedret garanti-dÊkning og med netop denne udvidede dÊkning at markere, at vi er sikre på, at vi har leveret en fantastisk bil med en rigtig god kvalitet. Og vi kan med stor glÊde se, at vores tilbud om udvidet garanti generelt er blevet rigtig godt modtaget. Vi beklager, hvis du er af en anden mening.

Optimisme - god dialog - og håndfaste garantier -en god oplevelse med Ford

KÞbte juli 2020 en ford Kuga- desvÊrre var der fejl fra batterileverandÞren således at ford af sikkerhedshensyn valgte at sÊtte levering på Standby. Ford HÞrsholm var på fra start med og oplyse os om hvad der skete- da fejlen endelig blev fundet og leveringstidspunkt fortsat var usikker og der var tale om mulige store prisstigninger grundet nye afgifter- var Ford HÞrsholm der igen med oplysninger om at Ford ville garantere prisen uanset hvad og at garantien ville blive forlÊnget , Endelig kom bilen - fÞr end vi havde frygtet - vi måtte dog "acceptere" at modellen var opgraderet til 2021 mulig og vi havde fået elektriske fÞrersÊder - Hvis vi kunne acceptere dette kunne vi hente bilen idag .
Optimisme - god dialog - og håndfaste garantier giver en utrolig god oplevelse med Ford HÞrsholm

2020幎12月28日

KÊre "Kunde"

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Dejligt at hÞrer at du er glad din ny Ford Kuga. det er bestemt også en super fin bil og lidt ekstra udstyr for samme penge, er bestemt også godt. .

Det rene fup (hybrid)

Det rene fup.

Fords hybridmodeller er det rene fup (PHEV).

De påstår at kunne kÞre langt på en opladning, men i virkeligheden er det bare en benzinbil med et laptop batteri. Dobbelt så mange reparationer - dobbelt drivlinje. Helt sikkert mekanikerens favorit.

KÞb hellere en 100% elbil med det sammen - Fords hybrider er ren 'greenwashing'.

2020幎12月28日

KÊre Torben.

Beklager at Fords hybrid modeller ikke lige falder i din smag, så må du vente på, at vi får Ford Mustang Mach-E til sommer, som er ren EL bil .

Batterifejl i Ford kuga

Jeg kÞbte en Ford Kuga tilbage i august og efter en uge kunne jeg ikke lÊngere oplade bilen. En virkelig dårlig oplevelse når man kÞber en ny bil.

Har snakket med en advokat og blev informeret at man kan opsige/ophÊve kontrakten da batterifejlen for en plugin bil betragtes som en vÊsentlig mangel.
Er der nogen herind da har erfaring med sagen?

2020幎12月10日

KÊre Khosro Davani.

Vi kender til fejlen og der er en servicekampagne på bilen hvor man bla. udskifter batteriet. Du skulle meget gerne havde fået op til flere mails herom, såfremt at du har kÞbt bilen fra ny gennem en autoriseret dansk Ford forhandler. Bilen må indtil servicekampagne er udbedret kun kÞre i EV auto mode.
Har du kÞbt til som brugt, skal du kontakte vores kundeservice, så de kan registrere dig som ejer af denne bil. Kundeservice mail er crcdk@ford.com.

Ford Danmark Kundeservice

Jeg har en ford smax st Line med xpakke

Jeg har en ford smax st Line med xpakke 2020 jeg vil lige hÞre hvad begrundelse ford har i at undlade limit-fartbegrÊnseren i deres smax 2020 jeg har fÞr haft smax 2017 hvor det virkede upåklagelig og har prÞvet andre ford biler hvor det virkede,og hvorfor er forhandlerne ikke underrettet om den manglende funktion.
Mvh.Poul

2020幎11月5日