ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De afgelopen twee jaar bij FotoHansKeuzekamp in Zwolle o.a. een Nikon 85mm 1.4G objectief en een Sigma 24mm 1.4 Art objectief gekocht voor een full frame Nikon camera. De lenzen zijn perfect en de aut... ãã£ãšèŠã
Super snel geleverd tegen een zeer mooi prijs Sony A 7 ontvangen in een mooie geschenken verpakking met een persoonlijk briefje geef me wel een prettig gevoel, En gelukkig doe dit bedrijf niet mee... ãã£ãšèŠã
waar kom je dit nog tegen, een zeer vakbekwame fotozaak met een eigenaar die niet alleen zijn vak verstaat maar ook betrokken, oprecht en uiteraard objectief(leuke woordspeling) en eerlijk is. Al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bij Foto Hans Keuzekamp proberen we u te helpen zoals we zelf geholpen zouden willen worden. In informele sfeer, met alle tijd en aandacht die u nodig hebt. Duidelijk, gedegen en eerlijk advies. Samen met u op zoek naar wat u echt nodig hebt. Dat waar u blij van wordt. Dat is het belangrijkst. Wij beweren niet de goedkoopste te zijn. U zult vast een prijs vinden die lager is dan die van ons, maar onze prijzen zijn zeker concurrerend. Bedenk wel dat u altijd bij ons terecht kunt voor vragen en andere service. Wij staan altijd voor u klaar, zowel online als in onze winkel. Mocht u na aankoop het idee hebben dat u een verkeerde keuze hebt gemaakt, kom dan binnen 14 dagen met de bon naar onze winkel. We zullen het product dan, mits onbeschadigd, omruilen tegen iets waar u wel tevreden van wordt. Of het nou online of offline aangeschaft is.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Verjaardagskado
Op mijn verjaardag door mijn partner verrast met een Nikon Coolpix 1100 camera. Pieter had mijn vriendin bij de aankoop verteld dat ik nog wat andere kleine dingen nodig ging hebben om de camera optimaal te benutten. Ik moest hem op mijn verjaardag bellen voor advies. Ik werd telefonisch verrast met fanfaremuziek, lang zal die leven. Hoe geweldig was dat, zo leuk. Pieter heeft me geholpen met nog wat kleine dingen, en ook zijn advies aangeboden om te helpen mocht ik problemen hebben met mooie foto's maken. Ik ben een beginner dus vandaar. Super om op deze manier en ook zo eerlijk geholpen te worden.
Dankjewel Pieter en tot de volgende keer.
Een bestelling als een cadeautje
Een body besteld en de andere dag in huis. Zeer goed ingepakt zodat het praktisch onmogelijk was dat er iets mee kon gebeuren. Ik werd verrast omdat het pakketje van de body met cadeaupapier was ingepakt en er ook een enveloppe met een papieren rekening in zat. Op de enveloppe werd ik persoonlijk aangesproken en veel plezier met de camera gewenst.
Op deze manier heb ik nog nooit een pakketje mogen ontvangen. Ik waar dit gebaar Mark!!!
Super service!
Super geregeld, bedankt voor de super service, en het meedenken! helemaal tevreden met mijn nieuwe camera.
Prima bedrijf
Weer bij Keuzekamp besteld om een tweetal redenen; het goedkoopste aanbod en in het verleden heel tevreden geweest over dit bedrijf.
In een vijftal jaren niets veranderd; nog steeds klantgericht, T&T beschikbaar en binnen de gestelde termijn geleverd.
Mooi in cadeauverpakking en een persoonlijk (handgeschreven) kaartje er bij.
Erg tevreden
De bestelling was van vorig jaar, maar ik ben nogsteeds erg tevreden met mân aankoop. Snel verzonden en zelfs wat extraâs meegeleverd
Belofte wordt 100% waargemaakt.
âBij Foto Hans Keuzekamp proberen we u te helpen zoals we zelf geholpen zouden willen worden.â
Bovenstaande staat op de site. Ik constateer dat deze poging volledig is waargemaakt. Kortom een zeer positieve en aangename ervaring!
Geweldige ervaring!
Recent een nieuwe camera met lens en accessoires besteld via Hans Keuzekamp. Ik kreeg dezelfde dag een belletje van Hans met het advies een beter UV-filter te nemen (netjes gezegd, Hans vond de filter die ik bij de lens besteld had zonde van de lens), en heeft mij de betere optie aangeboden voor de prijs van de filter die ik in eerste instantie gekozen had.
Na betaling het pakket de volgende dag ontvangen, en het pakket was met zeer goede zorg ingepakt en verstuurd.
Geweldig contact met deze man gehad, en zou het bedrijf ten zeerste aanbevelen!
Nogmaals, dank!
Super!
Goed contact via de mail, en een mooie camera geleverd!ðð»
Heb toch af en toe mijnâŠ
Heb toch af en toe mijn twijfels........op mail geen reactie, Panasonic niet meer te zien bij Hans, zeg het maar........
Een camerawinkel van grote klasse!!!
Een camerawinkel van grote klasse!!!
Kennis van zaken en een super goede service als er een keer iets is wordt het TOP opgelost!!!
Super blij met mijn bestelling
Super blij met mijn bestelling! Ik
had hier nog nooit eerder iets gekocht maar ik ben positief verrast. De levering was snel en de camera was heel netjes en goed beschermd ingepakt met een lief, handgeschreven kaartje er bij! :)
Foto Hans Keuzenkamp is een TOP zaak opâŠ
Foto Hans Keuzenkamp is een TOP zaak op het gebied van fotografie. Eerlijke en goede voorlichting, iets wat je nog maar zelden tegenkomt! Je bent een TOPPER Hans en wederom bedankt! Mvg Dirk
Hans keuzekamp ik had er nog nooitâŠ
Hans keuzekamp ik had er nog nooit besteld maar een perfecte service!
De lens zat keurig verpakt als een kadootje met inpakpapier.
Een nette factuur in envelop.
En het product keurig geseald.
Hele goede service, iets wat je niet veel meer ziet. ð
Betrouwbaar
Online een nieuwe lens voor mijn Fujifilm besteld. Snelle verzending en hij kwam goed verpakt binnen! Aardig handgeschreven briefje erbij, helemaal top.
Tegen een onverslaanbare lage prijs !
Batterijgrip voor mijn camera aangeschaft, elders niet of moeilijk te verkrijgen.
Echter gevonden bij Hans, tegen een onverslaanbare
lage prijs !
Besteld via de website andere dag in huis.
Vandaag bij deze winkel geweest
Vandaag bij deze winkel geweest. Heerlijk om midden in de stad, het gevoel te hebben dat je in een dorp bent. Super klantvriendelijk
Eerlijk advies en fijne klantbeleving.
Vandaag mijn online bestelde verrekijker binnen gehad in een goed verpakte doos. Bij het openmaken de verrekijker verpakt in cadeaupapier en een persoonlijke boodschap! Wat een klantbeleving.
Mark, super bedankt voor het advies en deze beleving. Kom graag weer bij jullie terug.
Aankoop nieuwe camera met inruil
Heb onderhand twee cameraâs en een lens en wat andere spullen gekocht. Bijzonder vriendelijke bediening. Ook online bestelling zeer vlot en vriendelijk. Ik heb bij mijn aankoop van een nieuwe camera steeds mijn oude camera en ook een lens ingeruild. Ik kreeg voor mijn spullen een goede prijs! Wat ook gewoon een goed gevoel geeft. Je hoeft niet te onderhandelen.
Bestelling verrekijker via webshop
Bestelling verrekijker via webshop. Goed ontworpen site, goede afhandeling en op tijd geleverd. Finishing touch was de handgeschreven persoonlijke notitie van de eigenaar.
Vandaag woensdag 14 juni een setjeââŠ
Vandaag woensdag 14 juni een setjeâ Canon Eos R en een Mountadapter voor mijn oude lenzen gekocht bij Foto Hans Keuzekamp. De dag ervoor had ik er contact over gehad en na prima via de app geholpen te zijn ben ik vandaag vanuit Utrecht naar Zwolle gereden om de camera op te halen met adapter voor een goede prijs. Net setje waar ik nog jaren plezier van hoop te hebben en vriendelijk geholpen! Super voorlopig geen spijt van het ritje gehad!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã