レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Op mijn verjaardag door mijn partner verrast met een Nikon Coolpix 1100 camera. Pieter had mijn vriendin bij de aankoop verteld dat ik nog wat andere kleine dingen nodig ging hebben om de camera opt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De afgelopen twee jaar bij FotoHansKeuzekamp in Zwolle o.a. een Nikon 85mm 1.4G objectief en een Sigma 24mm 1.4 Art objectief gekocht voor een full frame Nikon camera. De lenzen zijn perfect en de aut... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super snel geleverd tegen een zeer mooi prijs Sony A 7 ontvangen in een mooie geschenken verpakking met een persoonlijk briefje geef me wel een prettig gevoel, En gelukkig doe dit bedrijf niet mee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

waar kom je dit nog tegen, een zeer vakbekwame fotozaak met een eigenaar die niet alleen zijn vak verstaat maar ook betrokken, oprecht en uiteraard objectief(leuke woordspeling) en eerlijk is. Al... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚・テクノロゞヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bij Foto Hans Keuzekamp proberen we u te helpen zoals we zelf geholpen zouden willen worden. In informele sfeer, met alle tijd en aandacht die u nodig hebt. Duidelijk, gedegen en eerlijk advies. Samen met u op zoek naar wat u echt nodig hebt. Dat waar u blij van wordt. Dat is het belangrijkst. Wij beweren niet de goedkoopste te zijn. U zult vast een prijs vinden die lager is dan die van ons, maar onze prijzen zijn zeker concurrerend. Bedenk wel dat u altijd bij ons terecht kunt voor vragen en andere service. Wij staan altijd voor u klaar, zowel online als in onze winkel. Mocht u na aankoop het idee hebben dat u een verkeerde keuze hebt gemaakt, kom dan binnen 14 dagen met de bon naar onze winkel. We zullen het product dan, mits onbeschadigd, omruilen tegen iets waar u wel tevreden van wordt. Of het nou online of offline aangeschaft is.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

FUJIFILM 70-300 lens TOP

Gisteren de nieuwe 70-300 lens van Fujifilm gekocht. Vandaag is de lens goed verpakt aangekomen. Lens was heel goed verpakt. Met een handgeschreven briefje erbij.Met een persoonlijke noot. Lens vandaag kort geprobeerd ziet er top uit

2021幎4月1日

goede ervaring TOP

Lumix s1 en 2 lenzen met een rugzak gekocht.
Was te ver om naar toe te gaan paar keer per mail en telefoon contact gehad. Zeer behulpzaam, vriendelijk en komen afspraken na.
Spullen worden goed ingepakt verstuurd.
Ze weten hier nog wat goed klantencontact is.
Raad deze zaak zeker aan.

2021幎3月26日

Heel erg tevreden met de Canon RP

Ik heb de Canon EOS RP body online besteld bij Foto Hans Keuzekamp. Vandaag het goed verpakte pakket ontvangen en daarin vond ik naast de mooi verpakte doos een aardig handgeschreven bericht en de mededeling dat ik ook nog eens 5 jaar garantie heb op de RP.. Ik vindt dit een service die je eigenlijk niet meer tegenkomt en ben dan ook erg tevreden over deze fotospeciaalzaak!.. Foto Hans Keuzekamp is dan ook een aanrader en, zeker in het geval van de RP, ook nog eens scherp geprijsd..

2021幎2月15日
5぀星のうち5の評䟡

Erg goede service bij aankoop van videostatief

Beste Lezer,
Ik had een videostatief besteld bij camera-express. Om hun website stond dat het product(in de aanbieding) nog in voorraad was. Zoals dat daar wel vaker gebeurd, was dit weer eens een lokkertje. Bij navraag bleek het product niet eens meer leverbaar. Hans Keuzekamp bleek er nog één in voorraad te hebben.
Hij bood mij zelfs het statief aan voor de zelfde prijs als bij camera-express.+ gratis verzendkosten! Daar was ik natuurlijk erg blij mee!! Ook de communicatie was erg prettig. Fijn om ook weer eens iemand direct aan de lijn te krijgen i.p.v een algemene klantenservice waar je soms erg lang moet wachten.
Ik kan dan Foto Hans Keuzekamp van harte aanbevelen.

2021幎2月1日

Leica Monovid 8x20

Gisteren de Leica Monovid netjes ontvangen, leuk ingepakt en met een persoonlijk handgeschreven bericht.
Misschien leuk om even te vertellen, dat ik de Leica Monovid zakelijk ga gebruiken. Ik werk als loods op de Westerschelde en begeleid schepen van en naar Antwerpen tussen de Vlaams/Franse grens en Antwerpen. De verrekijkers, die worden voorzien aan boord van schepen zijn veelal van een abominabele kwaliteit, of reeds een keer gevallen (door slecht weer op zee). Mede dankzij ons Coronabeleid ben ik minder geneigd de maritieme 7x50 kijkers te gebruiken, waar iedereen aan heeft gezeten en die ons ter dienst staan aan boord. Daarom dus gezocht naar een persoonlijke handzame kijker. De Leica voldoet aan de door mij gestelde verwachtingen, ik gebruik hem dus niet om vogels te spotten, maar om tegemoet komend scheepvaartverkeer te spotten en de Monovid stelt daarin niet teleur, zelfs ‘s nachts niet, bij weinig tot geen omgevingslicht. Ik kan deze monoculair van harte aanbevelen aan mijn collega’s die wellicht ook op zoek zijn naar makkelijk mee te nemen persoonlijke kijker.
Mijn waardering gaat uit naar de Leica Monovid 8x20 en de geleverde service van Hans Keuzekamp.

Onno Veen.

2021幎1月14日

Geweldig

Geweldig, op de bon van de accu voor mijn Nikon z50 staat geschreven: Beste Erik, dank voor de bestelling, met vriendelijke groet, Hans Keuzekamp.
En de accu verpakt in cadeaupapier!
Wat een snelle en vriendelijke service!

2020幎12月25日

Dikke pluim!!!

Aankoop Sony DSC-RX100 VII.

Zoals je bij zowat alle reviews kan teruglezen, doen meer dan ze afspreken. Voor de (beste) prijs nog van te voren contact gehad, besteld en volgende dag geleverd. Handgeschreven envelop met factuur er in.
Inderdaad jammer dat ik te ver weg woon, anders zou ik langs komen in de winkel voor spullen. Ga het doorgeven aan mijn kennissen! Dank Henk

2020幎12月9日

Perfect

Perfect. Bij mijn bestelling zat zelfs een persoonlijk berichtje waarmee ze mij veel plezier wensen met mijn aankoop. Alles was netjes opgestuurd en aangekomen, twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling.

2020幎12月5日

Topwinkel

Topzaak, paar dagen geleden een nieuwe lens gekocht(online) en ging super snel en soepel. Bestelling was volgende dag in huis en er word heel vriendelijk gecomunniceerd. Altijd de lenzen die ik zoek en heel veel in het assortiment. Ook in 2ehandslenzen super goed. Zeker een aanrader!

2020幎11月18日

Excelleert in persoonlijke service

Vorig jaar een 50mm canon lens besteld en door de persoonlijke service toen blij verrast. Dit keer was ik op zoek naar een Sigma 14-24mm wel in de aanbieding maar niet op voorraad. Zaterdagavond gemaild en op zondag meteen een reactie dat de lens was besteld. Dinsdag was de lens op voorraad. Woensdagochtend heb ik hem besteld en Donderdag in huis. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik hier graag vaker kom (helaas tot nu toe alleen digitaal). Aanrader!

+ Goed verpakt (zelf ingepakt met een handgeschreven bericht erbij)
+ Snelle service en vooral vriendelijk

2020幎9月23日

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf, had een dure swarovski verrekijker gekocht en had problemen met het rubber wat hierom heen zit, kwam om mijn kijker in te leveren voor garantie, het eerste wat die man zei heb je de aankoopbon, had ik wel maar niet bij me omdat Swarovski min 10 jaar garantie geeft, ik zei kijk even in de computer want daar staat de aankoop in, heb de verrekijker inmiddels ingeleverd bij De Verrekijkershop in Beilen, wat een prachtig bedrijf, wat een super winkel vroeg niet om aankoopbewijs en gaf mij zelfs een leenkijker mee, als je een verrekijker zoekt ga dan naar DeVerrekijkershop in Beilen.

2020幎6月2日
5぀星のうち5の評䟡

Sony RX100 M7, cadeaupapier en briefje!

Bij Foto Hans Keuzekamp een Sony RX100 M7 en bijbehorende tas besteld. Pakketje komt de volgende dag al binnen en de twee artikelen zijn ingepakt in cadeaupapier met een persoonlijk briefje erbij. Nog nooit meegemaakt, geweldig. En dat allemaal voor een prijs die een paar tientjes onder het gangbare prijspeil ligt én met een extra originele Sony accu. Dus een absoluut goede prijs en een waanzinnige service.

Oh ja, de camera: Ik had de RX100 M4 en die was al fantastisch, de RX100 M7 doet daar niet voor onder dankzij onder andere zijn 28-200mm zoom (voor mij de voornaamste reden om deze te kopen), de mogelijkheid om met een zelf in te stellen interval foto's te maken en nog veel meer maar daar moet ik nog achter zien te komen.

Aan mij hebben ze vanaf nu een vaste klant, wel jammer dat ik aan de andere kant van Nederland woon.

Eric

2020幎5月31日

Prima ervaring!

Bij Hans Keuzekamp een Fujinon 100-400mm gekocht via de website.
Het betrof een demo uitvoering.
De lens verkeerde nog in nieuwstaat.
De bestelling was degelijk verpakt en kwam met een persoonlijk berichtje.
Dat gaf het gevoel dat je er als klant nog toe doet en waar maak je dat tegenwoordig nog mee! Vandaar vijf sterren 👍

2020幎5月21日
5぀星のうち5の評䟡

Snel, klantgericht, goede service, goedkoper dan grote zaken.

Geweldig snelle service.
Zaterdag avond laat een lens besteld, direct erna een bevestiging en maandagochtend vroeg T&T code binnen.
Stuk goedkoper dan bijv mediamarkt of een van de grotere fotozaken.
Daarnaast krijg je echt het gevoel dat je klant bent en niet iemand die maar even iets komt halen, waar de doos van de lens ingepakt in cadeaupapier binnen kwam en een persoonlijk geschreven briefje bij de factuur.

Dat noem ik nog eens een goede service, ik kom vaker bij jullie kijken.

2020幎2月4日

Service weer perfect

Ik zie dat ik in 2011 al eens een beoordeling heb ingestuurd, maar deze keer was ik wederom aangenaam verrast. Ik had een nieuwe Sigma ART 20mm 1.4 lens bij Hans besteld, die werd de volgende dag keurig netjes geleverd (al zijn dat natuurlijk de verdiensten van PostNL) maar dat zorgvuldig ingepakte doosje met een persoonlijk handgeschreven dankbriefje erbij en ook een in cadeaupapier verpakte lens geven weer net dat beetje extra voor die vijfde ster.

2019幎3月7日

Een aanrader

Laatstelijk een occasion Fuji kit besteld bij deze winkel en ik ben buitengewoon tevreden met het product en de orderafhandeling.

Prijs van deze kit is zeer voordelig, telefonisch contact was prettig en zoals hiervoor aangegeven, een persoonlijk geschreven boodschap bij de bezorging geeft net dat extra tintje.
Zeker een aanrader

2018幎12月15日

superzaak

meerdere aankopen gedaan, de laatsten waren occasions met een zeer scherpe prijs. Werd telkens zeer goed verpakt verzonden en met een persoonlijke boodschap. Mooi dat dit nog bestaat. Mooi dat deze zaak al zo lang bestaat, ik kocht er zo'n 25 jaar geleden al.

2018幎12月2日

Wat een fantasties bedrijf bij mijn Sony A 7
super snel tegen een zeer mooie prijs

En gelukkig doe dit bedrijf niet mee de foto kartel van Foka Camera expres .Cameranu en Foto Verschoor Mediamediamarkt ga zo maar door .Zal zeker vaker een bestelling bij Hans Keuzekamp . Bedankt Heren

2018幎7月8日

Heerlijk persoonlijk.

Via de website een zeer mooie occasion lens besteld bij deze winkel,
Open ik de doos, zit er zelfs een hand geschreven bericht bij,
"Bedankt voor de bestelling, en veel plezier met deze mooie lens,
Vriendelijke groet Hans Keuzekamp."

Fijn dat er nog zulke mensen zijn!

2016幎12月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス