レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Op mijn verjaardag door mijn partner verrast met een Nikon Coolpix 1100 camera. Pieter had mijn vriendin bij de aankoop verteld dat ik nog wat andere kleine dingen nodig ging hebben om de camera opt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De afgelopen twee jaar bij FotoHansKeuzekamp in Zwolle o.a. een Nikon 85mm 1.4G objectief en een Sigma 24mm 1.4 Art objectief gekocht voor een full frame Nikon camera. De lenzen zijn perfect en de aut... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super snel geleverd tegen een zeer mooi prijs Sony A 7 ontvangen in een mooie geschenken verpakking met een persoonlijk briefje geef me wel een prettig gevoel, En gelukkig doe dit bedrijf niet mee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

waar kom je dit nog tegen, een zeer vakbekwame fotozaak met een eigenaar die niet alleen zijn vak verstaat maar ook betrokken, oprecht en uiteraard objectief(leuke woordspeling) en eerlijk is. Al... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚・テクノロゞヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bij Foto Hans Keuzekamp proberen we u te helpen zoals we zelf geholpen zouden willen worden. In informele sfeer, met alle tijd en aandacht die u nodig hebt. Duidelijk, gedegen en eerlijk advies. Samen met u op zoek naar wat u echt nodig hebt. Dat waar u blij van wordt. Dat is het belangrijkst. Wij beweren niet de goedkoopste te zijn. U zult vast een prijs vinden die lager is dan die van ons, maar onze prijzen zijn zeker concurrerend. Bedenk wel dat u altijd bij ons terecht kunt voor vragen en andere service. Wij staan altijd voor u klaar, zowel online als in onze winkel. Mocht u na aankoop het idee hebben dat u een verkeerde keuze hebt gemaakt, kom dan binnen 14 dagen met de bon naar onze winkel. We zullen het product dan, mits onbeschadigd, omruilen tegen iets waar u wel tevreden van wordt. Of het nou online of offline aangeschaft is.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Top advies ,service en prijs

Vandaag de nikon z6ii gekocht met 24/200 lens en de nikon macro lens . goed advies , goede service en goede prijs ..mijn oude apparatuur ook goed in kunnen ruilen .we moesten er een stuk voor rijden maar ik hou deze fotozaak zeker in gedachte voor de volgende keer .

2023幎5月18日
5぀星のうち5の評䟡

waar kom je dit nog tegen

waar kom je dit nog tegen, een zeer vakbekwame
objectief(leuke woordspeling) en eerlijk is.
Altijd gastvrij en geen moeite teveel.
Ook zijn personeel is blijkbaar door Hans goed opgeleid en zeer behulpzaam en deskundig.
Wij zijn nu ook woonachtig in Groningen nog steeds trouwe klanten.

2023幎3月22日

Top service!

Onlangs een Nikon Z6II, FTZ II en een objectief besteld voor een goede aanbieding. Beide pakketten werden snel geleverd. Goede updates per email. Super vriendelijk aan de telefoon. En daarnaast waren de producten ingepakt in cadeaupapier! Wie doet dat nog tegenwoordig?! Helemaal top!👌

2023幎1月5日

Top!

Op basis van mijn zoekopdracht kwam Foto Hans Keuzekamp bovenaan te staan bij Google. Vervolgens eerst de reviews gelezen. Ik was op slag om! Als ik lees dat de verkoper de bestelling netjes inpakt, veilig en verzorgd verstuurd vergezeld met een persoonlijk briefje, kun je bij mij niet meer stuk. Ik kan niet anders zeggen dan top service. Juist die persoonlijke noot deed mij overstag gaan om hier te kopen en niet bij een of andere grootgrutter. Top!!

2022幎10月11日
5぀星のうち5の評䟡

Top service en aanbiedingen!

Ik koop regelmatig bij verschillende winkels, maar Keuzekamp in Zwolle is de beste! Goede prijzen en een fantastische service! Mijn occasion Nikon werd verpakt in cadeaupapier met een alleraardigst briefje en shockproof verpakt verzonden! Schoongemaakt en gereinigd, Top! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

2022幎6月3日
5぀星のうち5の評䟡

Geleverd als kadootje, top!

Perfect op tijd geleverd. Verpakt in kadopapier met een leuk persoonlijk tekstje. Heel leuk om dit pakje te ontvangen, fantastische service. Hier ga ik zeker en vast nog meer cameramateriaal bestellen. 10 sterren waard!

2022幎5月4日

Goedendag adviseurs

Goedendag .adviseurs ik kom er al jaren om advies en aan kopen , nog nooit een miskoop gedaan .de Heren weten waar zij over praten( advies ) met vakkennis / en persoonlijk gericht . .succes tot de volgende aankoop . gr.Jan uit de Bosch .

2022幎1月21日

Geweldige winkel

Geweldige winkel. Op zaterdag middag zag ik een occasion Nikon z fc. Gebeld voor wat extra informatie en daarna meteen besteld via de website.
Ik kreeg paar uur later het postnl.nl bericht met verwachte levering op dinsdag.
Als verrassing kwam het pakket maandag al binnen. Waar zie je dat nog, eerder leveren dan beloofd?
De doos was mooi in cadeaupapier ingepakt (was ook een cadeau), verpakt in stevige doos en de envelop met factuur was voorzien van een handgeschreven wens voor veel fijne en mooie foto's.
Dat zullen we zeker doen.
Bedankt.

2021幎11月4日
5぀星のうち5の評䟡

goede zaak vriendelijk en oog voor zijn klanten

wilde een camera kopen en die was niet op voorraad,
maar toen hij er was kosten hij meer.
na een kort gesprek kreeg ik hem voor de oude prijs.
de volgende dag kreeg ik hem netjes ingepakt in cadeaupapier en goed verpakt thuis bezorgt.
met een leuk berichtje er bij.
ik vindt het een goede zaak met oog voor klanten.
dik 5 steren.

2021幎9月3日
5぀星のうち5の評䟡

Na foutje website toch lastig leverbare adapter. Prima leverancier!

Op zoek naar een lastig leverbare adapter voor mijn Canon EOS R5. Volgens de website op voorraad bij Hans Keuzekamp te Zwolle. ‘s Avonds besteld, blijkt helaas niet voorradig, net excuusmailtje van de eigenaar zelf de volgende ochtend. Bestelbedrag wordt per ommegaande terug gestort, bij navraag blijkt een andere lastig te leveren adapter wel op voorraad. Toch maar die genomen - direct verzonden en netjes ingepakt met handgeschreven briefje erbij thuis bezorgt (voor nette prijs incl. verzendkosten). Foutjes kunnen gewoon gebeuren, maar een goede toko als Hans Kreuzekamp gaat daar eleganter mee om dan veel andere online shops. Aanrader!

2021幎4月14日

Lowepro Magnum 200 AW camera

Zondag een Lowepro Magnum 200 AW camera tas besteld en maandag kwam ik erachter dat ik m'n huisnummer was vergeten te vermelden, toen heb ik meteen naar Foto Hanskeuze Kamp gebeld. Ik werd heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, en de tas is dezelfde dag nog verzonden. Dinsdag heb ik de camera tas mogen ontvangen, de tas was met veel zorg en goed beschermt verpakt. Ik vond het leuk dat in de doos ook een envelop zat, met een persoonlijk bericht aan mij persoonlijk gericht. Iets wat je bijna nergens ziet en het gevoel geeft dat je meer bent dan een order/klantnummer. Iets wat ik alleen maar kan waarderen!
Ik zal deze zaak zeker aanbevelen aan andere!

2021幎4月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス